×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кои ще са сватбите на 2023-а


Кои ще са сватбите на 2023-а
Иво Карамански-син - Антоанет Пепе
03 Януари 2023, Вторник, 22:00 ч.
Автор: Флагман

През изминалите 12 месеца едни от най-популярните двойки у нас казаха официално "край" на връзките си и поеха в различна посока с нови партньори

След като изпратихме 2022-а като годината на разделите, посрещаме новата 2023-а с очаквания да се превърне в годината на светските сватби.

През изминалите 12 месеца едни от най-популярните двойки у нас казаха официално "край" на връзките си и поеха в различна посока с нови партньори. С клетви този път любовта да е завинаги те прекрачват прага на годината с планове за годеж и бяла арка.

В публичното пространство изгряха и много нови светски двойки и ако следим признания за любов и вярност, то неминуемо намеренията са сериозни, писа "България Днес".

Сашо Кадиев се осмели на брак с Ивелина Чоева

Водещият на Би Ти Ви попада в класацията за предстоящите звездни сватби в последния момент. Навръх Бъдни вечер той подари годежен пръстен на приятелката си Ивелина Чоева, с което доказа, че този път намеренията му са сериозни. Кадиев нямаше брак с майката на дъщеря си и винаги е казвал, че е по-скоро против официалните клетви, затова и доскоро не изглеждаше сериозно да мине официално под венчило. Макар годежният пръстен да е факт, Кадиев побърза да уточни, че няма дата за сватба, с което се застрахова, че е възможно да не е в близките 12 месеца.

Златка Райкова този път под венчилото с Карен

Най-чаканата сватба. След драматичната раздяла на плеймейтката Златка Райкова и футболиста Благой Георгиев двамата толкова бързо намериха нови партньори в живота си, че дори последователите им се объркаха от този любовен многоъгълник. Благо се ожени светкавично за красивата Полина, която срещна във фитнес залата, а Златка завъртя любовен роман с бившия тенисист Карен Хачатрян. В началото връзката на блондинката изглеждаше по-скоро като отмъщение, но тя бързо доказа, че вижда бъдеще в нея. Златка получи годежен пръстен, а малко след това показа бременно коремче. "Искам сватба и вече я планираме. Ще е голяма и ще се случи, след като се роди детето", признава плановете си за 2023 година Райкова.

Ще се оженят ли най-сетне Николета и Ники Михайлов?

Любовна история като от роман. Всички знаят множеството перипетии, през които преминаха секссимволът Николета Лозанова и вратарят Ники Михайлов, за да са заедно. Откакто преди години дадоха нов шанс на връзката си, двамата са неразделни. Живеят като истинско семейство с дъщерята на Николета от Валери Божинов. И все пак феновете им се надяват за официален брак и общ наследник.

Иво Карамански-Сано със сериозни намерения към Антоанет Пепе

След драматичната си любовна история, която двамата разкриха пред Мон Дьо, инфлуенсърката Антоанет Пепе и наследникът на покойния Иво Карамански официално са двойка. Въпреки разликата от 8 години в полза на Антоанет и трите й деца от двама мъже, двамата се кълнат, че са влюбени и щастливи. Искат още деца и голямо семейство. Затова е много вероятно Иво Карамански, който носи и фамилията на втория си баща Александър Сано, да докаже намеренията си с пръстен.

Златка Димитрова намери Господин X

След няколко публични връзки и драматични раздели бившата плеймейтка Златка Димитрова отново е обвързана. Този път тя пази в тайна новия си мъж. Появиха се слухове, че заради него тя се е върнала отново в София след няколко години в родния Бургас, получила е подарък нов апартамент и обещание за щастливо бъдеще. Дали този път Златка наистина е намерила нейния човек и докъде ще се развие връзката им, предстои да разберем.

Скандалната Моника Валериева чака пръстен от Меди

Скандални, провокативни, влюбени. Най-актуалният в момента фолкпевец Меди и силиконката Моника Валериева определено изненадаха с връзката си. Валериева дълги години бе в центъра на всевъзможни сексскандали. Преди години се превърна в причина за развода на Валери Божинов и Николета, след това развали годеж с тайнствен арабин, води дела с Люси Иларионов заради обида от негова страна, че е момиче на повикване. В крайна сметка се кротна при мургавия певец и двамата живеят заедно.

Анелия най-накрая влюбена

След години мълчание за личния си живот и нестихваща любовна драма с първия й съпруг Коко Динев Анелия най-накрая има официална нова връзка. С бизнесмена Любомир Захаринов са заедно повече от година, а чалга дивата е влюбена до уши.

"Наистина смятам, че открих своя човек", откровена е Анелия, а според близките й предстоящ годеж е само въпрос на време.

Цитиридис намерил "точния човек" в Боряна

Любовната връзка, за която "България Днес" първи писа, върви по мед и масло. Тв водещият Николаос Цитиридис и актрисата Боряна Братоева се показаха за първи път официално в навечерието на Нова година и разказаха забавни истории от личния си живот. Двамата се запознават покрай участия на актрисата в неговото шоу. Паметливи зрители помнят, че при първото гостуване на Боряна в студиото на Николаос преди повече от две години той я засипа с комплименти. По-късно професионалните им отношения преминават в лични. "Имам си гадже, затова не си търся друго. Намерих точния човек!", сподели преди време Цитиридис, с което за първи път разкри сериозните си намерения.

Ергенът Виктор спира да е ерген

Последната червена роза на ергена Виктор Стоянов отиде не при някоя от участничките в предаването на Би Ти Ви, а при официалната му приятелка Мария. Месеци наред докато по телевизията вървяха записите на риалити шоуто, а Виктор и Александра воюваха за сърцето му на екран, фитнес инструкторът пазеше дълбоко тайната - има си гадже. Двамата се запознават след снимките на "Ергенът". Мария Тарашманова е известен инфлуенсър и двамат изглеждат повече от щастливи заедно, а диамантеният пръстен ще е скоро на ръката на хубавицата, вярват техни приятели.


В категории: Животът


3
Коментара по темата
3.
ANTOINET PEPE
04.01.2023 13:33:44
0
1
Гъза си с рози накичи,насраното да не личи XO XO XO
2.
Лъжкиня
04.01.2023 13:26:41
0
1
Първият мъж на Тонка Пепе е тежък наркоман, вторият Филяка от Бургас е алкохолик и насилник. Сега третият е известен като пушач на трева.
Ок има афинитет към боклуци, НО защо на всеки ражда деца ?
1.
как кои...???
04.01.2023 06:13:36
0
2
на Йоан-Асен разбира се....!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума
Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори