×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Астролози за 2023: Войната в Украйна свършва напролет, но фронтът се прехвърля в Русия


Астролози за 2023: Войната в Украйна свършва напролет, но фронтът се прехвърля в Русия
Световните политически астролози очакват победа за Украйна
02 Януари 2023, Понеделник, 22:00 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

В Америка променят цялата си финансова система, а Европейския съюз го чака тежка икономическа криза

Както никога досега, този път политическите астролози по света постигнаха съгласие по важни теми от прогнозата за предстоящата година. Те например са единодушни, че светът преминава през системна криза, която следва да промени политическата му карта. На мястото на сегашните велики сили би трябвало да се появят нови. И една от тях е възможно да е Украйна. Съгласие имат и за това кога ще приключи войната в Украйна. Според публикуваните предвиждания на британката Джесика Адамс, индиеца Алакх Ниранджан и Татяна Калинина от Беларус, които са сред малцината, занимаващи се с политическа прогностика, бойните действия би трябвало да спрат напролет, като последните битки трябва да са до края на април. Причина за това единно мнение стана може би фактът, че руските астролози, които все още живеят в Русия, предпочетоха да не правят прогнози за войната. В момента в техните страници в интернет или канали в Ютюб и Телеграм могат да се прочетат нравствени и философски възвания и размисли, но не и конкретни предвиждания какво предстои в Украйна и Русия.

Татяна Калинина

 

През изминалите месеци руската Дума прие серия закони, които сериозно ограничават свободата на словото и въвеждат тежки наказания за нарушаването им. Там има например текстове за „разпространяване на лъжлива и подвеждаща информация за руската армия и Специалната военна операция“. Вероятно това е една от причините астролозите в Русия да предпочетат този път да замълчат.

Руснаците Павел Глоба, който има немски паспорт, но в момента се намира в Русия, Александър Зараев, Светлана Драган и Михаил Левин, които са най-цитираните руски политически астролози, публикуваха предвиждания за 2023 година, но в тях се говори за всичко друго, само не и конкретно за най-важното – войната.

Изключение прави украинецът Константин Дараган, който е русофилски настроен и миналата година се установи да живее в Русия. На 1 януари 2023 г. Дараган публикува годишна прогноза, която е точно наобратно на твърденията на останалите му колеги по света. В началото Дараган все пак предвижда, че „вътрешните междуособици в руския елит ще ескалират в сериозна борба поради променилия се баланс през 2022 г., като едновременно с това ще се разрасне и конфликтът между хората и правителството“. По-нататък обаче той пише, че очаква „положително развитие за Русия в края на годината“.

И още: „От края на пролетта до края на годината очаквам напълно невероятен процес - пристигането на големи инвестиции в Русия. (...) Освен това има много сериозна възможност за разширяване на руските територии извън контролираните към декември 2022 г. В икономически смисъл ситуацията ще остане управляема, като през януари-февруари ще има нов кръг от противопоставяне между руската икономика и Запада с положителни резултати за Русия.“

Джесика Адамс

 

Британката Джесика Адамс издаде цяла книга, посветена на кризите, които очакват света след 2020 година. „Астрология 2020“ се появи и в български превод. Там обаче войната между Русия и Украйна не бе предсказана. В прогнозата си за 2023 г. Адамс пише, че това ще е „годината, в която Украйна ще спечели войната“. Тя посочва 20 септември 2023 г. като най-крайната възможна дата за приключване на конфликта с подписването на мирен договор. Британката предвижда и че това ще е последната година в управлението на Владимир Путин. „1 ноември 2023 г. е най-късната дата, на която очаквам Владимир Путин да падне от власт или да изчезне от нашия свят“, твърди тя.

Почти идентични в прогнозите си са Татяна Калинина от Беларус и Алакх Ниранджан от Индия. Двамата настояват, че последните бойни действия ще са през април, като до края на юни пък трябва да започнат мирните преговори между Русия и Украйна. „Дори и най-аполитичния човек на света ще разбира, че Украйна е победила в тази война“, смята Ниранджан. Той очаква през май да умре, или да бъде убит, важен човек в Кремъл. Макар да намеква, че има предвид Путин, Ниранджан не го назовава поименно.

Двамата астролози смятат, че победата на Украйна ще предизвика сериозна реформа в ООН, която трябва да започне най-късно до началото на 2024 г. „Ако организацията се запази в сегашния си вид, Украйна вероятно ще стане постоянен член на Съвета за сигурност с право на вето“, твърди Ниранджан.

Алакх Ниранджан

 

В момента, в който Украйна възстанови териториалната си цялост, а победената руска армия се прибере у дома, войната ще се пренесе вътре в Руската федерация, смятат Калинина и Ниранджан. Тя ще бъде толкова кървава, колкото е в момента в Украйна. Най-тежки битки ще има между кавказките народи и Русия, като крайният резултат е, че републиките, които сега са част от Руската федерация, ще обявят независимост.
Калинина очаква, че конфликтът няма да остави встрани и руската столица. Според нея Москва първо ще загуби функциите си на град, който е в състояние да управлява огромната страна, като постепенно ще се плъзне към хаос и терор. Към края на годината всекидневието там ще бъде белязано от взривове и убийства. Буквалният цитат от прогнозата на Ниранджан пък е: „Към началото на 2024 вече няма да е ясно кой срещу кого и за какво се бие в Москва“. Двамата астролози очакват към края на 2023 година населението на сегашната руска столица да бяга през глава от нея в опит да се спаси. Несигурна и размирна ще е втората половина на 2023 и в много други руски региони, като дори спокойната в момента Калининградска област няма да остане незасегната, предвиждат двамата астролози. Според Ниранджан, там ще има кървава битка през лятото, след която областта ще обяви независимост, а впоследствие е възможно да се присъедини към друга държава.

Тази година със свои политически прогнози за първи път се включиха и редица таролози, преди всичко от Украйна. Най-известни сред тях са Людмила Хомутовска и Елена Бюн. И двете в основните си предвиждания за войната и Русия преповтарят прогнозираното от Джесика Адамс, Алакх Ниранджан и Татяна Калинина – край на битките в Украйна напролет, пренасяне на войната вътре в Русия, което ще прерасне в терор и разпадане на Руската федерация към края на годината.

Бъдещето на Европейския съюз разглеждат в прогнозите си вече и руските астролози. В тази част те нямат никакво противоречие с останалите си колеги по света. Обобщената прогноза е, че ЕС ще изпадне в тежка икономическа криза, което ще принуди няколко държави сериозно да се замислят за напускане на организацията. Но поне до началото на 2024 година никоя от тях няма да се осмели да го направи. Според Алакх Ниранджан една от причините за предстоящата криза, която трябва да се разгърне към края на 2023 година, най-вероятно ще се окаже реформата на финансовата система в САЩ. Тази реформа, за която споменават и останалите астролози, трябва да започне през 2023 година. Повече подробности що за реформа ще е това обаче няма, тъй като нито един от политическите астролози все още не е публикувал подробната си прогноза за Америка през 2023 г.
 


В категории: Войната в Украйна


Почина бивш общински съветник
Почина бивш общински съветник 17/06/2024, Понеделник 11:37 1
Флагман.БГ Защо Даниел Бачорски е съсипан Защо Даниел Бачорски е съсипан 17/06/2024, Понеделник 10:59 0
32
Коментара по темата
32.
До 22
03.01.2023 12:41:03
0
3
Fuck OFF baby
31.
До 26
03.01.2023 12:31:17
4
9
Естествено, че няма нищо общо с това което пропагандират тук. Единствено и само се говори за руски жертви, украински има там двама трима и към 50 човека ранени ама леко ранени. Абсолютни тъпанари са, но защо се учудваш война като на война разбира се, че ще има ЛъЖи Лъжи Лъжи и много лъжи. Гледах преди няколко дена РОССИЯ 1 канал 1 който е забранен в монетна но в интернет може да се гледа. Предаваха пряко на бойното поле, самите руски войници бяха толкова добре оборудвани, военна техника на максимум модерна не видях никъде от 1950 или 1960 година. Да вярват тъпанари такива.
30.
666
03.01.2023 12:13:22
4
12
Иска му се на умрелият запад но няма да стане.смърт за америка и англия
29.
hhjj
03.01.2023 12:07:06
4
7
Пуснете клиповете, където украинци режат главите на българи. И се хилят...В стил "Ал кайда". За това що никой не говори? Кой уби тези българи? Сигурно руснаците...Ама те са си го заслужавали. Кво прави в Украйна този българин? Трябва да мре...
28.
Същия
03.01.2023 11:50:14
6
5
И друго ще ви кажа. Не съм очаквал, че тоя Кличко ще се върже към фашистите. Надрусани с кокаин психопати. Мислят си, че ще направят милиарди и ще излязат сухи. Кога в историята се е случвало това? Забравихте ли какво направи с Кубрат Пулев тоя? Не, че не е по-добър боксьор от него, но трябваше да излезе назобен , като животно, с по-леки ръкавици и не знам си кво още. А Кубрат на кво, на трибестан само, бабини зъби. Тези "престъпления" в Киев се организират от самите украински фашисти, е колко бежанци има, що не ги питате? Не можете да говорите на руски ли? Те ще ви кажат. Жалко за тия момчета, които ще умрат на фронта. И които си мислят, че се бият за Украйна. Наивни жертви.
27.
Бааа
03.01.2023 11:45:35
1
6
Британката Джесика Адамс що е с харизано яке? Мноо дълги тия ръкави бееее!
26.
jhhjj
03.01.2023 11:20:47
5
11
Победа над Русия", "фронтът ще се премести на руска територия"...Пълно с наивни агнета, заслепени от пропаганда. Да, да, украинците ще влязат, ще изкарат Путин на площада и ще го обесят. Изкукали русофоби. Путин не иска да мобилизира руснаците, в Украйна се сражават 55-60 годишни, затворници, чеченци и специални части. Не и млади руснаци, никой не иска те да умират и да настапа истерия. Но, ако влязат в Русия, ще настъпи всеобща мобилизация. Колко милиона са това? Да не говорим за "тежката артилерия". Ракетите им били свършили. Ще видим тогава какво е свършило. Добре ве, как може да сте толковая наивни. Бесни кучета, заслепени, жертви на пропаганда. Нато не може да влезе в Русия, камо ли Украйна...Всичко това са нагли лъжи, Путин каза, че срине тези медии след войната, всички ще си платят за тези престъпления, тази нагла пропаганда. Говоря и с руснаци, и с украинци, нищо общо с това, което изкарват в нета. Ама нищо...
25.
Звездите ми го казаха
03.01.2023 10:55:29
2
5
1 Всичко ще се реши на масата на преговорите !
2 Докато краварите им пускат емчета просто това ще им коства много невинни жертви .
3 Дано се осъзнаят най после .
24.
Допълнение.
03.01.2023 07:23:44
1
16
...и средната заплата в Бургас ще стане 3000 лв. :))))
23.
В прав текст
03.01.2023 07:23:05
3
12
Шарлатани
22.
DB7
03.01.2023 07:00:08
16
16
ФЛАГМАН КАК НЕ ВИ Е СРАМ ОТ СУТРИНТА НЕ СТЕ ДАЛИ ПОКОЙ НА ПУТ(К)ИНОФИЛИТЕ ЛЕЛЕЕ ОТ МН ВРЕМЕ НЕ Е ИМАЛО ТОЛКОВА МН КОМЕНТАРИ ОТ СУТРИНТА ЗАСЕГНАЛИ СТЕ БОЛНОТО ИМ МЯСТО ЛЕЛЕЕ РУСИЯ СЕ РАЗПАДА ЛЕЛЕЕ КАКВО ЩЕ ПРАВИМ ЛЕЛЕЕ НА КОЙ НИ ОСТАВЯ БАТЮШКА ПУГ(К)ИН АХ НЕДЕЙ ТОЯ "ЛОШ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ А ЧАКАЙТЕ ДА СЕ РАЗПАДНЕ АМЕРИКА И ТЯ А В РУСИЯ КАТО СЕ ВЪРНАТ ВАГНЕРОВЦИ И ЗАТВОРНИЦИТЕ ЩЕ НАСТАНЕ ХАОС
21.
Таман таман
03.01.2023 04:22:51
5
12
Освен тия астролози ми се обади маг Сибила, маг фидан а и Дани Папазов и той така каза ,отделно стрина Йоргювица от бродилово като тричала кучето порода махлян пологан и то и проговорило с човешки глас че така ще е. От предаването фвномени по евроком потвърдиха същото. Страхува мъ
20.
Образец
03.01.2023 04:01:24
11
24
По големи глупости отдавна не съм чел. Украйна няма как да победи Русия на бойното поле. Не за друго, ами защото няма нужните оръжия. Това, което и се праща от Европа и САЩ е отбранителна техника. С такова оръжие победа над Русия е невъзможна.
19.
*********
03.01.2023 00:51:40
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
18.
До номер 9 тръмпазето
03.01.2023 00:34:46
25
14
Сериозно ти е повредена главатаа,от тая руска пропаганда ти е извтерял мозъка,по големи глупости скоро не бях чел.....ти си пълен идиот.
17.
ТБС
03.01.2023 00:30:53
19
34
Само не разбрах, защо укронацистите се хвалят как са убили хора в суверенна и отделена от Усраина територия. Същата тази територия, в която те същите укронацисти избиваха деца и цивилно население, въпреки Минските споразумения, за които Меркелица призна, че не са възнамерявали да спазват. Та мили нацисти в България, нещо не остава скрито, дори вие!
16.
До 12
03.01.2023 00:15:35
4
16
На всеки твой въпрос мога да отговоря обосновано. Опитах няколко пъти но ми отхвърлят коментарите. Цензура. Нито съм промит мозък, нито съм платен провокатор. Разсъждавам реално и виждам нещата каквито са. Но някои хора не възприемат чуждото мнение. Миродавно е само тяхното.
15.
До астролозите
03.01.2023 00:09:56
8
17
Имате запазено място в ада, уроди
14.
*********
02.01.2023 23:58:28
2
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
13.
До 12
02.01.2023 23:57:30
6
18
Русия нахлу на територията на Украйна. Защо? Защото не можеше да допусне американски ракети в близост до руска територия. Това е все едно Русия да пожелае ракети в Мексико. САЩ моментално ще удари Мексико.
Руска артилерия бомбардира жилищни райони. Защо? Защото същите се използват като щит и прикритие на украински военни части.
Кой се страхува от съд в Хага? Може би си чувал/а за Азов, Украинки легион. В тях има и българи наемници. Би следвало и те да се страхуват от преследване за военни престъпления.
Кой контролира медиите си? САЩ например. И не само. Всяка държава го прави щом обстоятелствата го налагат.
12.
До 11
02.01.2023 23:44:09
34
32
Кой нахлу на чужда територия, кой отричаше че ще го направи, кой бомбандира жилищни райони, кой се страхува от съд в Хага, кой контролира медиите си? Или си промит мозък или платен провокатор!
11.
Мнение
02.01.2023 23:36:30
26
44
Докато Украйна получава оръжие и пари от САЩ и НАТО война ще има. Защото войната не е между Русия и Украйна. САЩ и НАТО чрез Украйна воюват с Русия. Изобщо причината не е нечий суверенитет. Враждата е за ресурси, пазари и позиции. Зеленски трупа пари и не му пука, че народа му измира, а страната му е в руини.
10.
мама божка
02.01.2023 23:35:55
9
24
Астролози за 2023: Войната в Украйна свършва напролет, но фронтът се прехвърля в Русия
-------
Уахахахаха
Ама чакай, това не ми билЕ астролози, а най ми бил Божката който гледа на пържен боб. Давай Божка, сподели следващата плака!
9.
Доналд Тръмп
02.01.2023 23:11:57
27
28
Интересна информация от Доналд Тръмп в Telegram
https://t.me/+086P3jaraClmYjRi
Унищожаването на военните системи за поддръжка на украинските ВВС е близо до катастрофален край, като над 70% от техните военновъздушни сили и военни отбранителни системи са унищожени.
Над 100 000 украински войници са убити, а близо 400 000 са ранени. Останалата военна сила е доброволци и голям брой полски войници (тази група е около 80 000).
Руски командири, лоялни на режима на Ротшилд/Хазария в армията на Руската федерация, сега са с напълно блокирани канали към ДС. Путин и Белите шапки бяха наясно, че няколко руски командири играха и за двете страни в дълбоката държава и шпионската клетка имаше ключова роля в провала на сегашната пълномащабна атака срещу руските сили, подкрепена от Украйна/НАТО. Опитът да се атакува Русия и да се свали Руската федерация се провали. Първоначалният план винаги е бил да се свали Русия чрез инфилтрация и военен преврат. Това беше основната причина, поради която Путин атакува Украйна, силите на НАТО в началото.
Сега когато руснаците правят най-големите си военни маневри тази зима и разгръщат огромната си мощ, в ООН, НАТО са в ПЪЛНА ПАНИКА... Те никога не са мислили, че ще загубят руските си колеги и ще провалят руския военен преврат, който бяха планирали.
8.
До работния
02.01.2023 23:06:20
8
16
Вземи си намери някоя работа наистина, че ще прашясаш и ти :_)))))))
7.
Га га га га
02.01.2023 23:04:04
14
33
Не трябва да си астролог за да видиш очеизвадното осиране на втората армия в Украйна.
Путин бил разчиствал прашясали амОниции, обаче като свърши с уборката и гледай какво става, Лондон и Берлин ги взима за три дена.
6.
Работния
02.01.2023 22:43:53
25
31
Алооу тея астролози знаят ли,че путин още си разчиства старите амониции дето събират прах и не е почнал с новото производство,а уж щяха да свършат още миналата година
5.
Арю Сириъс
02.01.2023 22:33:47
9
26
Който вярва на знахари и врачки, го чака тежък махмурлук. Както предсказаха Ванга и Кашпировски, снощи 400 чмобики бяха изпепелени в донецк.
4.
http://m.frognews.bg/article/261725/
02.01.2023 22:18:58
28
32
Как работи руската пропаганда? Снимки в социалните мрежи разобличиха как Кремъл представя едни и същи хора като обикновени граждани.

В руските медии се въртят снимки на Путин в обкръжението на миряни, военни и моряци, чиято цел е да представят главата на Кремъл като близък до хората държавник.

Хахаха няма такава жалка схема, честно!!! Смятай колко проста паплач има и тук и там.
3.
Блажени са верующите !
02.01.2023 22:18:09
26
46
Щом и до тия световно НЕИЗВЕСТНИ пара Астролози опряха , значи Соросоядите яко са я закъсали ...
2.
аз
02.01.2023 22:16:33
26
56
ДА НЕ БЪРКАТЕ ТЕРМИНА - АСТРОЛОЗИ ...С
ПОРЪЧКОВО-ПРОДАЖНИ ПОДЛОГИ,А ????
1.
росопия КОНЕЦ!
02.01.2023 22:09:39
62
83
А Путлер го очаква съдбата на Хитлер. Скоро, съвсем скоро светът ще си отдъхне от терориста-убиеца на жени и деца.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Спипаха над 20 000 „маркови“ стоки на МП Лесово Спипаха над 20 000 „маркови“ стоки на МП Лесово Дрехите, чантите и маратонките е трябвало да стигнат до Сърбия  Иванчева уж трябва да е в затвора, а се появи в студиото на бТВ Иванчева уж трябва да е в затвора, а се появи в студиото на бТВ „В сряда си тръгвам обратно за Сливен с автобуса", обясни бившата кметица  Почина бивш общински съветник Почина бивш общински съветник Той бе сред учредителите на "Да, България" ГЕРБ предлага кабинет на малцинството, Росен Желязков за премиер, Йорданка Фандъкова - председател на НС ГЕРБ предлага кабинет на малцинството, Росен Желязков за премиер, Йорданка Фандъкова - председател на НС Част от служебните министри ще запазят постовете си  Столичен кмет узна шокираща новина - има тумор в мозъка Столичен кмет узна шокираща новина - има тумор в мозъка Продължавам да съм във ВМА и вече имам повече информация за състоянието си, обяви Георги Илиев  Изрязаха кожа от задника на този инфлуенсър, защото... Изрязаха кожа от задника на този инфлуенсър, защото... Претърпял контузия  Калин Стоянов подаде заявление за лична карта - ще бъде с биометрични данни Калин Стоянов подаде заявление за лична карта - ще бъде с биометрични данни Министърът е сред първите, които ще имат от новия тип лични документи  Хотелиери настояват за отлагане ремонта на пътя за Сарафово, за да не избягат туристите в Гърция Хотелиери настояват за отлагане ремонта на пътя за Сарафово, за да не избягат туристите в Гърция Реконструкцията започна в първия възможен момент след одобряването на финансирането и на временната организация от АПИ, която е собственик на пътя Тази чалгаджийка се омъжи за известен бизнесмен Тази чалгаджийка се омъжи за известен бизнесмен Това е трети брак на изпълнителката Президентът Румен Радев свика Народното събрание в сряда Президентът Румен Радев свика Народното събрание в сряда На първото си заседание новоизбраните депутати ще положат клетва и ще трябва да изберат председател
Милионерите в САЩ са повече от населението на България Милионерите в САЩ са повече от населението на България Те са се увеличили с 500 хил. за една година 17-годишна почина след "целувката на смъртта" 17-годишна почина след "целувката на смъртта" Ариана Рей Делфс от Флорида починала заради тежка инфекциозна мононуклеоза, причинена от вируса Епщайн-Бар ГЕРБ-СДС кани на срещи партиите по график ГЕРБ-СДС кани на срещи партиите по график Поредността е определена според електоралната тежест показана на последните избори Защо Даниел Бачорски е съсипан Защо Даниел Бачорски е съсипан Брат му е в комуна  Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна Зеленски готов за мирни преговори още утре, ако Русия напусне Украйна  Конференцията за мир, която се проведе в Швейцария, приключи Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани Бой на футболни фенове в Гелзенкирхен преди мача Англия - Сърбия, има задържани  Пострадали за няколко души Пари за Овена, любов за Близнаците, а Ракът да внимава с храната! Пари за Овена, любов за Близнаците, а Ракът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 17 юни 2024, понеделник  Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище  Персоналът в ступор Лошите мисли и чувства ли ни носят бедствията? Астролог зове да не обвиняваме ХААРП, а да се молим Лошите мисли и чувства ли ни носят бедствията? Астролог зове да не обвиняваме ХААРП, а да се молим Колкото по-бездуховно и неуважително подхождаме към по-напредналите в развитието си спрямо нас същества, толкова по-мощни ще са страданията и бедствията Актриса показа фигурата си по бански три седмици след раждането Актриса показа фигурата си по бански три седмици след раждането  Тя показва стегната фигура с плосък корем
Петър ВИТАНОВ, евродепутат: Петър ВИТАНОВ, евродепутат: Атмосферата в БСП е отровена Виц на деня Виц на деня - Прощавайте, къде е главният ви готвач?
- Отиде отсреща да хапне и веднага ще се върне!
Виц на деня Виц на деня Нарушител обяснява на катаджия:
- Бях под въздействия на психотропни същества...
- Казва се "вещества".
- Не, имам предвид жената и тъщата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук На оптимиста му харесва да живее. На песимиста му се налага.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори