×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургазлии ще изберат жена за кмет през 2023-та, ако любимецът им не се кандидатира отново


Бургазлии ще изберат жена за кмет през 2023-та, ако любимецът им не се кандидатира отново
През 2023 година ще има много протести, но причината няма да е гладът, а безхаберието на политиците, каза ясновидката Станка Ангелова. Снимка: stankaangelova.com
31 Декември 2022, Събота, 17:10 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Ако партийните лидери не помислят за хората, ще имаме избори след избори, без да има някакъв резултат, предсказа тя

През 2023 година ще има много протести, но причината няма да е гладът, а безхаберието на политиците. Ако те не помислят за хората, ще имаме избори след избори, без да има някакъв резултат. Няма да има водеща партия, защото българите са безкрайно обезверени. Това предсказа ясновидката Станка Ангелова, която е и астролог, в ексклузивно интервю за Флагман.БГ. 
 
„Хората в Бургас вярват на сегашния кмет. Той е техният любимец, но ако не се кандидатира за вота през тази есен, жена ще бъде избрана“, каза още ясновидката, която е открила дарбата си да вижда бъдещето и да помага на хората след ухапване от отровна змия. От лапите на смъртта я спасява прабаба й, от която Ангелова е наследила част от своите умения.

-Изпращаме една година, в която войната, кризата, обедняването и изборите бяха ключови думи, но гледаме с надежда към 2023-та, за която обаче ваши колеги астролози казват, че няма да е по-щастлива. Кое ще е най-важното, с което светът ще се сблъска през следващите 12 месеца?

-Изпращаме една сравнително тежка година не само за България, но и за много страни и въпреки всичко, бе много по-добра от 2021-ва и 2020-та, когато бе тежката криза с пандемията и когато хората умираха наистина като мухи, а целият свят беше на нокти и правеха от невъзможното възможно за оцеляването на човечеството. 2022-ра също беше много трудна, динамична година, но по-добра от предходните. 

2023-та ще е също трудна, тъй като продължава това, което е от тази година – напрежение, война, скачащите цени, безхаберието на политиците. Те не мислят за това, че мерейки си силите, стават причина за кризата. Много държави са засегнати от това безхаберие. Една от тях е Украйна. В желанието си Путин да се докаже и откаже, остават трайни следи, но в отрицателна светлина. 

Годината обаче ще е добра за България.

-Преди да се появят на политическия хоризонт партиите на протеста, вие предсказахте оттеглянето на Бойко Борисов. Тогава обявихте, че той ще посочи друг политик за премиер и така се случи. Наскоро обаче лидерът на ГЕРБ каза, че България може да има правителство, ако президентът връчи третия мандат на „Демократична България“ и бъде издигнат отново проф. Габровски за министър-председател? Ще се случи ли това, или през пролетта ще има отново избори? 

-За съжаление политиците ни не мислят с главите си, а с егото си. Стремежът е да се покажат кой е по-по-най. Преди години пак бяхме в такъв напрегнат период, когато имаше непрекъснат сблъсък между Сергей Станишев и Бойко Борисов. Некоректни бяха нападките и от двете страни. Тогава България пак беше в кризисна ситуация. В момента, в който лидерът на БСП пое в друга посока и остави на Борисов лидерството, нещата се бяха кротнали. Сега ситуацията е същата и ако партийните ръководители не помислят за хората, които са потърпевши от всичко това, ще имаме избори след избори, без да има някакъв резултат. 

-А ако има нови избори през есента какво ще се промени?

-Нищо. Няма да има водеща партия, защото българите са безкрайно обезверени. Те не вярват на политиците и партийните лидери трябва да разберат, че е нужно да спечелят хората, а не партиите. Към тях трябва да се обърнат, да кажат какво ще направят за тях, но не само да го обещаят, за да имат подкрепата. Когато народът види, че партийците си изпълняват обещанията, ще има правителство, което ще управлява. Иначе на три, на шест месеца и на една година ще заставаме пред урните. 

-Изборите в Бургас се очаква да са много оспорвани. Ще се кандидатира ли за пети път Димитър Николов, след като Бойко Борисов каза, че вече бил изморен и намекна, че ГЕРБ ще има друг кандидат за градоначалник? 

-Хората вярват на сегашния кмет. Той е техният любимец. Те виждат какво прави за тях и ще го подкрепят отново, но политиците ако решат да очернят някого, го правят по всевъзможен начин. 

-Ако не се кандидатира обаче, кой има най-големи шансове да спечели изборите?

-Ще е жена. 

-По време на пандемията от COVID-19 президентът предупреди, че гладът може би ще победи страха и хората да излязат на улицата, помитайки всички ограничения...

-Не, няма такава опасност...

-По ирония на съдбата Румен Радев сега управлява страната чрез служебни правителства, а според БСП, вместо да отделят 3 млрд. лева за социална политика, е предвидено едни 6 млрд. лева да отидат за въоръжаване. Може ли гладът да предизвика революция? Може ли да се каже, че 2023-та е годината на протестите?

-Не е въпросът в глада. Не мога да кажа, че хората гладуват. Има наистина такива, които едва свързват двата края. Ще има много протести, но няма да е в основата гладът, а безхаберието на политиците, които се опитват да ръководят този народ. 

-А бедствия ще има ли?

-Няма да е нищо по-фатално, отколкото досега се случва. Ще ви кажа една притча, за да ме разберете по-добре: Господ реши да изпрати във всяка държава по един ангел-хранител, за да я пази. Когато достигна реда до България, те бяха свършили. Тогава Бог каза, че след като за тях няма ангел-хранител, страната ни ще я пази самият Той. 
 
Наистина е така. Тя е под Неговата закрила. Нека хората да знаят, че всичко си има начало и край и да не злоупотребяват. 

-Войната в Украйна кога ще спре? 

-Докато държавите поддържат Киев, скоро няма да се сложи край на конфликта. Никой не мисли за хората. От това страда народът, но ще мине и няма да се стигне до Трета световна война. 

-А ще се стигне ли до използване на ядрени оръжия?

-Не. На няколко пъти ще е на косъм да се случи най-страшното, но и това ще ни отмине. 

-Кризата в Европа, породена от санкциите срещу Русия и загубата на евтините суровини, ще се задълбочи ли? За разлика от нас българите, западняците не са свикнали да стягат колани. Промяната в жизнения стандарт може ли да доведе до появата на нов Хитлер?

-Той вече е на хоризонта, но се надявам да не се задълбочат нещата...

-А кой е той?

-Той е в действие, но хората няма да чуят от мен името му.

-От няколко месеца западните медии бълват лъжи за здравословното състояние на Владимир Путин. Даваха му дни живот, защото бил много болен...

-Не. Не е истина това. 

-Сега пък се разпространяват небивалици как американците щели да го убият. Не е ли по-вероятно да бъде свален от власт от самите руснаци? Каква е съдбата му?

-Всички знаят, че Путин е изключително силен държавник. Хората са недоволни от това, че той нападна държава, с която двата народа са като братя и сега страдат деца и възрастни. Те не са съгласни с това, но преврат е абсурдно да стане. Ще има споразумение между Русия и Украйна с намесата на други държави, но с атентат няма да успеят да променят нищо. Много е силен във всяко едно отношение. Бил е по-толерантен, а сега през последните години започна да върши неща, които са необмислени.

Властниците, които показват сила, а не човещина, забравят, че и те са земни. Всички в един момент си отиваме, но остава болката, разрухата, разочарованието. 

-Заради това, че 2023-та се отъждествява със 7-ица, някои от влюбените вероятно биха избрали 7 юли, за да се оженят. Магическа ли е тази дата и има ли по-добри дни за встъпване в брачен съюз?
 
-Всеки ден, когато се отнася за влюбени, е чудесен. Дали ще е на рождената им дата, годишнина или ден, който те ще си изберат, може да се каже, че е хубав. Нека сами направят своят избор!

-Казват, че първите секунди на Новата година са магически момент, от който зависи до голяма степен как ще живеем през следващите месеци. Какво бихте казала на хората, за да имат повече щастливи мигове през 2023-та?
 
-Бих им пожелала да бъдат здрави, успешни, толерантни, а управляващите да имат повече човещина!
 


В категории: Хороскоп


25
Коментара по темата
25.
Флагман,
01.01.2023 13:31:26
0
2
Това ли бисерче избрахте да предскаже бъдещето на бургазлии, че и триете всички отрицателни коментари? Боже, опази пресата!
24.
*********
01.01.2023 08:38:53
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
23.
*********
31.12.2022 23:50:21
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
22.
...
31.12.2022 23:10:53
0
3
"Ще е жена", но не се знае кога, момиче!
21.
ХХ
31.12.2022 22:47:48
4
5
Номер 2 правилно е отгатнал, че новият хитлер е зеленски.
20.
*********
31.12.2022 22:21:31
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
19.
Dream
31.12.2022 22:20:24
10
0
Проф. Турманова е жената, която заслужава и ще работи за хората и Бургас!
18.
Бай....
31.12.2022 21:10:37
0
6
Бай Ганьо е казал: Далаверата му е майката!
17.
Ко
31.12.2022 20:30:06
0
6
Пак някоя креатура ще бъде издигната за кмет. Каквито и креатури са флегманите.
16.
*********
31.12.2022 20:15:29
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
15.
Имаме си кмет и ПАК си го искаме !
31.12.2022 19:32:15
10
8
Ще гласувам С КЕФ за Митьо Честния !
Независимо от това , че много отдавна НЕ гласувам за ГЕРБ !
14.
Въх
31.12.2022 19:29:07
4
13
Не, той не е нашия любимец!
13.
А ся да я видим!!??
31.12.2022 19:07:25
0
11
Таз Гуспужа-гадателката, тъй както стои мой ли да пузнай колко ракии аджеба ши изчаткам таз вечер???!!
Ако пузнай я признавам!!
12.
*********
31.12.2022 19:01:38
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
до 2 ми тя статията ви е ПЛАТЕНА от???????????????
31.12.2022 18:53:58
0
10
от """кой"""!!!!!!!!!!!!!!!!ОТ ГЕППИ ХАХА ЗА ДА НАБИВАТЕ ГЛУПОСТИ В ГЛАВИТЕ НА ДЕБИЛНОТО СТАДО ХАХА!!!!!!!!!!
10.
ХАХА ТАЗ КАТ ФАНИ МАГАРЕТО ЗА ????????????????????
31.12.2022 18:50:03
0
9
ВЕДНАГА ПОЗНАВА ЧЕ Е МЪЖКО ХАХА!!!!!!!!
9.
*********
31.12.2022 17:58:28
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
8.
*********
31.12.2022 17:57:19
0
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
Чочо
31.12.2022 17:55:27
0
21
Явно през новата година година, вместо кмет - слънце, ще имаме кметица - луна!
6.
Един възможен случай
31.12.2022 17:49:51
0
16
"каза ясновидката Станка..."

Чук, чук!
- Кой йее?
- Аз съм!
- Кой си ти?
- Ег@ти ясновидката
- Аааа, аз виждам, ама навън е голяма мъгла и не можах да те позная. Чай да дзакна през шпионката
5.
Тук има попадение
31.12.2022 17:47:37
6
8
–Тези, които успяха да вземат властта след серия от предсрочни избори, ще оправдаят ли очакванията на народа или се задават протести и нов парламентарен вот?

-Ще има леки трусове, защото коалицията е четирипартийна и членовете им имат различни приоритети. Политиците от „Продължаваме промяната“ са изключително млади, надъхани, но няма да им е никак лесно. Опозицията пък ще се опитва по всякакъв начин да им пречи, ще ги бойкотират и ще създават хаос, за да се стигне до предсрочни избори.

Ще му е трудно на Кирил Петков, но ако запази този хъс в себе си през първите две години, може да управлява до края на мандата.
4.
*********
31.12.2022 17:40:45
0
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
#1
31.12.2022 17:35:35
1
21
Нещастници! Ще има ли дежурни метли, храбро пазещи местната мафия, и в полунощ?
2.
Амин
31.12.2022 17:30:34
8
25
От цялата статия стана ясно едно, че въпросната госпожа е русофилка и гербаджийка.
1.
*********
31.12.2022 17:26:33
0
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси (НА ЖИВО) Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси (НА ЖИВО) Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Все повече млади хора предпочитат напитките на растителна основа пред кравето мляко Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Почнаха разпити – установява се кой за малко не предизвика снощи инцидент с фатален изход Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" От администрацията призовават гражданите, гостите и приятелите на града да се присъединят към благотворителната акция За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари Доброто стои в основата на човешките отношения, заяви министърът на образованието Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Не е ясна причината да посегне на живота си Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Благодари на партийната структура Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП МВР публикува видеото, в което Стоянов посяга на живота на държавния чиновник
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори