×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сградите в новия кв."Хоризонт" в Бургас никнат като гъби. Квартал на бъдещето или поредното бетонно гето?


Сградите в новия кв."Хоризонт" в Бургас никнат като гъби. Квартал на бъдещето или поредното бетонно гето?
Това са първите три проекта, които се реализират в новия квартал, те са чудесни, но дали и следващите строители ще запазят този подход
21 Декември 2022, Сряда, 18:00 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ снимка: Авторът

На Бургас не е нужен нов "Меден рудник", нито "Възраждане", трябват модерни затворени комплекси, казват първите инвеститори в този квартал

Нов бургаски квартал е на път да изникне като гъба северозападно от ж.к.“Изгрев“, установи Флагман.бг.

В последните месеци там започна строителство на три комплекса, които впечатляват със своята концепция – със зелени площи, спортни игрища и детски площадки. Цените са изгодни на фона на тотално полуделия имотен пазар – около 850 евро на кв.метър, което доведе до бързото разпродаване на голяма част от жилищата „на зелено“. Касае се за затворени комплекси със собствена инфраструктура и много зелени пространства - истински квартал на бъдещето, каквито има в периферията на всички големи европейски градове.

По информация на Флагман.бг в началото на 2023 година ще стартират още три големи проекта, които ще доведат до бързото урбанизиране на цялата тази територия, която оттук нататък ще ни бъде позната като бъдещия квартал „Хоризонт“. Това име бе одобрено преди време от Общинския съвет на Бургас и географира територията, заключена между бул. „Транспортна“ и Северния обход.

Работата по естественото разширяване на Бургас в тази посока започна още преди 8 години, когато се изготви ПУП и начертаха бъдещите улици и разделиха парцелите. (ВИЖТЕ ТУК) По-смелите инвеститори още тогава изкупиха терените, почти на безценица – по 20-ина евро за кв.метър, но доскоро се въздържаха от плановете да реализират проектите си в тази градска зона.

Всичко се промени, след като започна строителството на обхода, който по естествен начин разшири границите на Бургас и даде нова посока на развитие на града. Неслучайно и първите сгради ще бъдат въведени в експлоатация веднага след пускането на движението по ключовата пътна артерия.

„Няма да е пресилено да прогнозираме, че до 4-5 години всичко в този район ще се застрои. Получихме „бял лист", на който може да развием страхотни проекти – равен терен с големи парцели. Ние заложихме на повече озеленяване и отстояние между сградите, защото искаме да продаваме комфорт, а не бетон! На Бургас не е нужен нов „Меден рудник“ или „Възраждане“. Колегите, които стартираха заедно с нас приложиха същия подход и скоро ще имаме няколко много красиви комплекса, които ще са добро място за живеене. Дано и бъдещите инвеститори продължат по този начин“, каза един от строителите, които реализират проект в тази градска зона.

Действително надеждите са умереното строителство да бъде запазено, отстоянието между сградите - също, а не да се наблъска поредното бетонно гето. На хартия това е допустимо, не само за тази зона, а и за друг нов квартал - "Мадика", но засега приятно впечатление прави, че строителите се въздържат от бруталното застрояване на всеки възможен метър.

Eдин от новите комплекси, които бързо бяха издигнати до мол "Странд"

Бързото развитие на кв.“Хоризонт“ е провокирало и среща на бизнеса с кмета Димитър Николов и ресорния зам.-кмет по строителството Чанка Коралска преди няколко дни, научи Флагман.бг.

Поканихме над 20 фирми, които инвестират в този район. Мястото е перспективно и те искаха да знаят дали си струва да продължат. Смятам, че останаха удовлетворени след срещата. След Нова година ще пуснем допълнителна автобусна линия, която да обслужва цялата зона. Стремежът е ние като община да отговорим с конкретната инфраструктура. Представили сме и плановете си на ВиК. Сред приоритетите, още за следващата година, ще е направата на улица, която да свърже зоната около МОЛ Странд с Пети километър“, каза пред Флагман.бг териториалният директор на ЦАУ „Изгрев“ Станислав Андреев.

„Доволни сме от срещата. Видяхме желание от администрацията, за да развият този район. Ние като строители сме готови да помогнем с каквото можем – един ще изгражда канализация, която ще дари на ВиК, друг тротоари и улици. Приятно впечатление направи, че кметът Димитър Николов се ангажира да потърси подходящо място за изграждане на детска градина и парк в квартала“, каза друг от инвеститорите, който е присъствал на тази среща.

Брокер, до когото се допита Флагман.бг смята, че мястото е перспективно. Профилът на купувачите бил разнообразен, предимно млади семейства, които досега са живеели в Айтос, Карнобат, Ямбол и Сливен, както и руснаци, идващи от Израел или някоя от бившите соц републики.

Това е една добра алтернатива, защото на цената на двустайна панелка в ж.к.“Меден рудник“ може да купиш хубаво тристайно жилище в чисто нов комплекс с паркомясто“, коментираха пред Флагман.бг от агенция за недвижими имоти, която има реализирани успешни сделки в този район.

Те уточниха, че продажбите вървят с учудващо бързи темпове, но това по думите им се случва, защото проектите са на сравнително комуникативни места – на самия път и в непосредствена близост до ж.к.“Изгрев“. Проблемите щели да настъпят, когато инвеститорите започнат да строят навътре в зоната, където още няма улици и общината трудно ще успее да навакса с инфраструктурата.

Брокери препоръчаха на фирмите, които сега развиват своите проекти, да заложат и площи за търговски обекти, за да не се превърне бъдещият кв.“Хоризонт“ в „една голяма спалня“.

КОИ СА ИНВЕСТИТОРИТЕ

Първият проект, който започна да се реализира на голата поляна до мол „Странд“ бе на „Атлантис, които започнаха изграждането на комплекс „Ариа“. Фирмата е със сериозни традиции, изгради няколко качествени комплекса в кв. „Сарафово“ и сега прилага същия подход и за кв. „Хоризонт“.  Комплексът е на акт 14 и ще бъде завършен през март 2023 година. Основната част от жилищата са продадени, заради което успоредно стартира и още един проект „Ариа 2“, който трябва да бъде въведен в експлоатация през 2025 година.

Комплекс "Ариа 2" ще бъде реализиран в познатия стил за инвеститора "Атлантис"

Евробилдинг инженеринг“ изгражда друг от хубавите проекти, които заслужават внимание – „Смокините“, който се намира на възможно най-добрата локация – на метри от „Кауфланд“ и „Лидл“ в ж.к.“Изгрев“. Макар и да има възможност да реализира сграда до 40 хил.кв.метра, инвеститорът залага на 15 хил.кв.метра в три жилищни сгради с богато озеленен парк, беседки, футболно игрище, детска площадка, дори зона за разходка на домашните любимци.

Комплекс "Смокините" ще има много озеленяване, дори футболно игрище

Третият интересен проект е „Хелена хоум“ на „Билд корпорейшън 78“ на Явор Петров, а строител е "Хит строй". Фирмата изгражда три сгради с общо РЗП от 42 хил.кв. метра РЗП. Става въпрос за изключително луксозен компрекс от затворен тип, състоящ се от 3 корпуса с 320 апартамента и 320 гаража и открити паркоместа. Заложено е и сериозно озеленяване – вътрешен парк от 4 хил.кв.метра.

Комплекс Хелена хоум

Буквално в първите дни след Нова година на оградата на хипермаркет „Метро“ е готов да започне своя проект Георги Кузманов от „Хит строй“. В съседство с него ще се построи и нова сграда на „Унихоум“, научи Флагман.бг.

Очаквайте утре във Флагман.бг: Как ще изникне още един нов квартал – „Мадика“, където след Нова година ще започне строителство на сгради с общо РЗП от 180 хил.кв.метра.

Кои са фирмите, кои са потенциалните купувачи и има ли перспектива на развитие тази зона на Бургас?


В категории: Бизнес


61
Коментара по темата
61.
Ежко
27.03.2023 07:19:42
0
0
Поредното безумие. Отново "небостъргачи". 31 апартавента само в единият блок?!? Очаквана продажба на 100 на цената на 350.- Заселени 59. Доволно оядени от срещата общински служители.
60.
До 53
26.03.2023 21:29:00
0
1
Бройлерите ги гледат в затворени комплекси,бъкани с какво ли не.Не съм чул някой от село да отиде на почивка в затворен (затвор) комплекс ама като има 2,3 дена почивка бяга на село или на вилата сред природата.Що така???
59.
крава милка
05.01.2023 14:34:24
0
2
Че то крави има ли. ТКЗС-тата са съсипани отдавна в кой век живееешшш.
58.
Специално за панелкаЖийте
25.12.2022 23:03:49
3
8
И нека коментарите от ПанелкаЖийте с киселите зелИта в мазетата и комунистическата миризма по ходовете започне... сега :D
57.
поп вечерко
25.12.2022 07:07:57
2
9
Градът все повече заприличва на Едно Голямо НИЩО!!! Безумието на алчостта на "предприемачи" направиха този град все повече да прилича на гето..може би това е целта..както и повечето големи градове ...Бургас имаше стара част, която можеше да бъде прекрасен културен център. .Просто няма нищо !!
56.
burgas e edna tranjorna
24.12.2022 18:01:26
3
7
dokato ima teleta shte ima i kasapi,stroitelnite baroni sabraha parite na naroda,2023 g draneto prodaljava dokato onezi 100 miliarda v bankite ne gi izcediat i tiah
55.
Обединена Европа
24.12.2022 17:00:10
7
3
В Европа вече започва да се вдига шум за масово пустеещите апартаменти. Не само в България много хора купуват с цел инвестиция, за да не им изяжда инфлацията парите. Допълнително инвестиционни фондове инвестират пари в имоти. Същевременно млади семейства не могат да си позволят първо жилище заради високите цени. Решението трябва да е много по-високи данъци за второ и следващо жилище. Също така сериозни данъци при наследяване.
54.
Аз
24.12.2022 16:36:31
2
13
...смятам за изключително важно за всички ни:
1. Че инфлацията е практически 50 % за 1 година или 100 лева сега = 50 лева преди 1 година...
2. Заплатите в Бургас не са се увеличили практически никак за 1 година... А трябваше да са двойни, само за да компенсират инфлацията.
... Заплатите бяха ниски и преди 1 година .
А сега са нищожни...
Абсолютно реално станахме , откъм заплащане като Видин, Лом, Монтана преди 1 година... а пък тези градове сега как са не знам!!!!
Според авторитетни представители на Международния Валутен Фонд, които бяха в България преди около 2 седмици, Това не е пика на инфлацията у нас, А предстои още по-голямо поскъпване на всички стоки и услуги...
Бъдете живи и здрави и мислете с тея глави ... НЕ ГО ЖЕЛАЯ НА НИКОЙ, НО НЕ НИ ЧАКА ПО-ДОБРО БЪДЕЩЕ, АМИ ТЪКМО ОБРАТНОТО...
53.
satiricon
24.12.2022 13:08:58
2
4
До 46 : “Да излезеш нощно време на двора си,без значение на село или град,да чуеш лай на куче ,ама неживеещо в панел"

А може и така да е:

Да си легнеш и под прозореца съседа ловджия да ти е вързал 4 породисти песа също става. Като излизаш вкъщи съседите ти селяндури си изхождат кучетата точно пред вратата ти щото си имал неблагоразумието да оставиш малка градинка вместо да бетонираш целият тротоар.
52.
Милка
24.12.2022 08:32:04
7
10
И като духне вятъра откъм краварниците, ммммм красота! Мирише на животински отпадъци. Не, благодаря!
51.
Дидо
24.12.2022 07:27:05
1
13
Докато има овце/ балъци/ с пари, ще има и жилища по 3-4-5 ХИЛЯДИ Евро на квадрат!Строителите са прави - щом се търси - значи се строи!Те ли са за бой или тези, които дават по 3 средни заплати за КВАДРАТ???
50.
до 33
24.12.2022 03:00:20
2
10
Тия псувни по форумите си ги задръж у дома!!!!!
Бъди по добър човек!!!
49.
satiricon
23.12.2022 21:56:48
2
14
Мъчим се настигнем София със всички сили, сега се опитаме да копираме Манастриски ливади даже има шанс да го направим още по зле.
48.
Ой,на деда
23.12.2022 20:19:34
1
11
Сега идват от Исикията и Кукерландия да купуват в Бургас жилища.След време ще искат обратно.
47.
Селянин
23.12.2022 08:53:22
2
29
Колко трябва да си спрял да си набиеш парите в подобно нещо при положение, че половината град е с празни жилища. По добре ги хвърли за салфетки в чалготеката. Странда е развалина от години. Дригият мол е полупразен и се чудя как успява да си плаща сметките за ток все още. Хора няма. Бизнес няма. Имам познати с по няколко обзаведени апартамента на които идват наематели скъсаняци, трошат и заминават. Тотална загуба на пари. Добре, че не са на кредит и ги топли, че имали собственост. На кой му трябват празни жилища?
46.
М....даааа
22.12.2022 22:21:58
4
41
Да излезеш нощно време на двора си,без значение на село или град,да чуеш лай на куче ,ама неживеещо в панел,,петел да кукурига,котка да измяука,вятърът да те задуха,пък даже да се изпика...еш на двора си твоя собствен удоволствието е голямо и неописуемо,който не е живял в двор и къща в него нищо не знае.Апартамент ,не благодаря,, пък ако ще и двадесет стаи да е.
45.
Добромир Добрев
22.12.2022 19:33:24
28
21
Уникални коментатори на тоя сайт обаче :D
Всеки на по 2 ракии голям специалист.
Споко, и за Сарафово така говорихте ;)
44.
39
22.12.2022 11:18:32
5
18
Как да дойде някой, като от изброениете от теб само магистралата функционира ( от време на време). Тези търговии как точно ще си правят логистиката. С бдж и камиончета по дупките. Мерси съм. И аз да съм и аз няма да си насадя бизнеса в Бс.
43.
Ценитеееееееее
22.12.2022 10:55:54
8
49
Наскоро бях в Лисабон. Абсолютно същия коплекс , изграден с перфектна инфраструктура , автобусни и трлейни линии /в действие/ сградите не са до тапа а напълно завършени и всичко това накрая на ЛИСАБОН . И като капак - ЦЕНИ от 350 евро за кв. метър.
42.
даа
22.12.2022 10:16:07
5
24
Риторичен въпрос - ГЕТО.
41.
Такса подръжка - дар от мутренската епоха
22.12.2022 09:43:28
6
38
Имот-мечта! Да си купиш панелка на зелено, на висока цена и с такса поддръжка! А като бонус - няма нито път с настилка, нито канализация. Да напомня, че не новия път не са пуснали тока, тъй че новодомците да очакват и такива блатини като свързване към Енергото и ВиК в далечното бъдеще. Честито на новодомците.
40.
Само да попитам
22.12.2022 09:38:25
5
60
Кои идиот, именуващ се архитект, е разрешил изтъпанването на грозното бетонно чудовище на входа на града, че да бъде окепазен районът там за вечни времена? Кой?
Кой ще живее там не питам. Трябва да си без акъл, за да се заселиш в бетонен затвор с още 600 малоумници като теб.
39.
Ivo
22.12.2022 08:45:31
4
53
Бургас е град пълен с еснафи,цени до небето и нищо насреща.Превръщаме се в един селско-тарикатски град. Ако не беше туризма,да сме живи умрели.Заплатите ни са вече по малки и от ямболските.Какво става? Кмета няма ли да предприеме нещо,да докара някой голям инвеститор.Пристанище,летище,магистрала а никой не идва.
38.
За украинците и руснаците
22.12.2022 01:45:07
4
39
Сарафово кацане и 5мин с кола до 'НОВИ ХОРИЗОНТИ ' вашия нов дом .И ко ши прайте като цените европа!заплатите африка .Ние едни блокове не мойм санираа' тее резорт палас гардън и хит лукс фикс строй резорт ми хуу кабинков лифт напрайте до банево ама да не стане като странда пусто и призрачно
37.
XX
21.12.2022 23:45:40
4
51
Както казва колегата, грехота е да се строи нърху този плодороден чернозем. Но про'с'таците няма щак да го разберат това. Хубавото е, че природата винаги си го връща.
36.
Винету
21.12.2022 22:52:19
4
46
Честита ви нова синя зона - 5-ти километър. Да се готвят Ветрен и Банево. :)
35.
Живущ
21.12.2022 22:08:30
5
83
Всичко е чудесно,нооо инфраструктура няма,работни места няма, РАБОТА НЯМА!Стандарта е висок,а заплатите мизерни....
34.
До 31
21.12.2022 21:56:40
3
38
Прав си.Аз давам съвет само да не се купува там нищо на зелено ,че да не стане да ревете че нямате акт16.
33.
Do 31
21.12.2022 21:39:24
20
2
Q si ebi maikata e
32.
Кметеееее...
21.12.2022 21:33:38
1
49
Мен ме интересува инфраструктурата в района, пътищата. Сега там (5-ти километър) е пълна леш - кални, изровени просеки, дупка до дупка пълни с вода, и незнайно колко дълбоки... Кмета ако скоро не се е отбивал от главния път към 5 ти километър да го направи, вие от Флагман също. Минете и снимайте, пък после рисувайте красиви бъдни картинки. Ние живеем и се мъчим Сега, а не в светлото бъдеще. И друго - и сега на кръговото е ужас от опашки. Какво ще стане като целия този район се напълни с още хора и блокове? По-пропускливи пътища, нещо? Или още по-голям хаос?
31.
бургазлия
21.12.2022 21:31:31
8
39
Никой не кара на сила да си купувате имоти!
Който където иска да си купува,който има пари ще си купи,който няма ще зяпа!!!!
Хайде Весела Коледа и да сме здрави,всичко друго е лъжа на този свят!!!!
30.
123 старт
21.12.2022 20:59:34
1
41
Ох майко какви праскови стават там. Кой ще живее там то вече и за инвестиция не става ама тия строители нямат наяждане но като има лапни шарани с кредити и изкарал някой лев ще ги вземат разбира се
29.
Можеше да е кв. Покой
21.12.2022 20:58:29
5
61
Нов квартал ли? В ж.к. Изгрев, до гробищата? И ще се казва Хоризонт? Хахаха
28.
Иван
21.12.2022 20:44:29
5
74
Целия Бургас застроихте няма един завод построен където да работят хората.Дето вика един комшия като излезеш,на терасата и ще помиришеш бикините на комшиката.
27.
Юруш народе
21.12.2022 20:42:29
11
70
Кой нормален и трезвомислещ ,ще си купи там апартамент,че и в затворен комплекс да ти дерът кожата с такса поддръжка.
26.
до 24
21.12.2022 20:39:34
7
36
Ти не си от Бургас, до новия път към Сънито има такава добра канализация че като се из@кам в къщата си на къра, след един час, като се къпеш на стария плаж ще цункаш, това което съм @к@л.
25.
Дааа
21.12.2022 20:32:54
11
67
по-добре Харайзънт, отколкото Карабайр.
аз ако съм на собствениците на земя, според някой на къра... правя еднофамилни двуетажни къщички... и става квартала на богатите до 8-мия километър. Нормалните хора живеят вкъщи, не като комунистичеките запартъци набутани в санирани виетнамски общежития.
24.
ВиК
21.12.2022 20:10:49
8
53
Там в нивата канализация няма. Къде ще пишкат и акат нводомците? Най близкия канал е на Транспортна.
23.
Hahaha
21.12.2022 20:04:10
2
31
Тоз комплекс Смокиня защо в обявите е пуснат като Център?
22.
*********
21.12.2022 20:00:38
0
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
21.
kaka vesa brokerkata
21.12.2022 19:50:44
3
27
tez trite firmi si podeliha novia kvartal,izkupiha vsichko drug nemoje da prepari tam.
20.
*********
21.12.2022 19:43:46
1
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
19.
*********
21.12.2022 19:37:36
1
39
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
18.
Кмета
21.12.2022 19:28:00
4
35
Квартал Хоризонт? Това е Изгрев.
17.
*********
21.12.2022 19:23:42
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
16.
До 13, теляка
21.12.2022 19:22:38
44
12
Колкото панелката от 70те години на миналия век е пригодена за нормален живот! Дори и санираната! Да те питам за следната хипотеза: имаш нужда от хляб: ще си купиш ли такъв от преди 3 дни или от вчера????
Новото винаги е за предпочитане! Особено когато става дума за начин на живот!
15.
Бургас
21.12.2022 19:18:01
43
41
Да се включа и аз в темата, но ще се разграничат от многознайковци, еколози, вегани, вегетарианци, бургазлии от Странджа и дървени философи! Огромна част от парцелите там са частна собственост! Частна!! Освен това имат Подробен устройствен план, т е одобрен от общински съвет! Което означава, че ако са изпълнени всички разпоредби на ЗУТ, и ако общината откаже разрешение за проектиране, ще бъде осъдена! Кой ще плати за това??? Философите, еколозите или многознайковците??? Това не са земеделски земи, а такива с променено предназначение! Прочетете разликатА!!! Освен това: от всеки проект и всеки апартамент който се продава общината печели много сериозни суми!
А това че жилищцата стоят заключени е вярно, но интересът клати феса казват турците! Докато има хора, ще има болници, аптеки и жилища!
Хайде сега се успокойте! Идват празници и не си показвайте невежеството поне сега!
14.
ALF
21.12.2022 18:55:54
11
100
Престъпление е да се застрояват плодородни площи. И то с най- добрият чернозем.
Явно ще излезе варна поговорката, че в Израел са направили от пустиня оазис, а тук ще се направи обратното. Жалко за бъдещите поколения.
13.
Възмутен теляк
21.12.2022 18:38:57
5
82
Какъв точно квартал е един полупразен блок ?
12.
Ямболски бек
21.12.2022 18:35:42
4
44
Епа я че продадем коптора У исикията и че си купим една панелка У рудника. Маните го тва ново строителство. Тухли с киреч, мерсии!
11.
География
21.12.2022 18:31:02
1
83
“…западно от жк.Изгрев”…абе Иване, то, че не си местен е очевадно, ама барем пОгледни от къде изгрява и къде залязва слънцето, че да не пишеш глупости. Западно от Изгрев е Славейков, а това, което си цъкнал на снимката е баш СЕВЕРНО или северозападно от Изгрев.
10.
Кьосев
21.12.2022 18:29:19
3
42
до там ще ходо автобус 4 Я!)
9.
Александра
21.12.2022 18:27:15
10
130
От атлантис не купувайте никога, това са страшни мутри , на мой приятел който има купен апартамент от тях му скъсаха нервите с таксите им поддръжки, усмихват ви се докато си купите имот от тях и след като сте вече в капана започва тормоз подобен на изнудване за таксата им за поддържка на общите части със заплахи за даване на съдия изпълнител ако се забавиш даже а ден, имат вече наработена практика от стария им комплекс атлантис в Сарафово където още от входа охранители с вид на биячи и същия маниер на държа ие ви посрещат , а там в този комплекс хората си препродават апартаментите вече 4-5та ръка ,купуват стар апартамент подмамени от цената но не се запитват защо цената е ниска, а се оказва че таксата поддържа е най-високата в България - 18 евро на кв.м , и после както и предния собственик бързат да се отърват и го "подаряват" на следващите "късметлии" които имат лошата участ да попаднат в този омагьосън кръг в който започва непрекъснато тормозене по телефона да не забравиш да си платиш таксата поддръжка, целия им персонал е строго обучен да се усмихва и да бъде учтив до момента в който си купите имот, после всички стават изроди , надменни и груби и всяко запитване което отправяте в надеждата че щом сте си платили таксата поддръжка то имате някакво право на услуга и поддръжка от тяхна страна , то ще бъдете игнориран от целия персонал и накрая сами ще си свършите работата.
Недейте да правите грешка да купувате от тези мутри , имат доста стабилни връзки и нищо няма да можете да им направите а ще си плащате или ще гледате да се отървете от имота като ще го продадете със загуба!!
8.
Roy White
21.12.2022 18:20:14
6
115
Поредното недоразумение в Бургас.
На кого е нужно гето без хора.
Потвърждение е МОЛ Странд
7.
Велин
21.12.2022 18:15:35
5
148
Строят се само сгради, нищо друго. Един град който се крепи лятото на един туризъм и то един "туризъм". Алъш вериш през зимата и то едни цени. Никакво производство, никакво развитие, никаква икономика.
6.
Marinero
21.12.2022 18:15:15
2
142
Ама какви имена са избрали : Хелена Хоум, Ария , липсва само едно Бюти енд Спа !!!
С оглед на кандидат купувачите по щяха да подхождат заглавия като Ню Генгер, Бел Бакаджик, Карандил Хай Ленд ...
5.
Хасан
21.12.2022 18:14:11
5
66
Да на Бургас са нужни затворени комплекси с огради от тия дето са по 5 метра с бодлива тел отгоре . Само и единствено тогава ще оцеелее градЪ .
4.
ХАХАХА А ГРОБИЩАТА ??????????????
21.12.2022 18:12:39
6
61
С ИЗТЛЕД КЪМ ""ВЕЧНИЯ ПОКОЙ ""!!!!!!!ЩЕ СИ ХОДЯТ НА ГОСТИ
3.
*********
21.12.2022 18:12:21
2
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
Ич
21.12.2022 18:05:10
4
75
Хоризонт моризонт мерси,отивам на село
1.
*********
21.12.2022 18:04:51
4
20
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Комплекс от десетки еднофамилни жилищни сгради ще се появи съвсем скоро на това място  Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Работодателите чакат над 5-6 хиляди души от Узбекистан, но обработката на документите се бави Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Броят на спипаните ментета удари 17-годишен рекорд Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Приоритет в следващите месеци ще е строителство на такива съоръжения и в жк „Възраждане”, предстоят обществени обсъждания за предвидените терени, каза арх. Тихомир Райчев Главчев поиска смяната и на земеделския министър Главчев поиска смяната и на земеделския министър Кирил Вътев не се справял със служебните задължения Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Депутатът от ПП-ДБ бламирал провеждането на дългоочакван конкурс за 52-ма нови нотариуси, подготвил прекратяването му в края на мандата си в МП Секира! Издаването на лична карта ще струва двойно повече Секира! Издаването на лична карта ще струва двойно повече Без повече безсрочни лични карти за хора над 70 г. Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Отишъл в Черна гора и си изключил роуминга, защото му бил твърде скъп Главчев с нова порция смени на заместник-министри Главчев с нова порция смени на заместник-министри Александър Йоловски става зам.-министър на електронното управление
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори