×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Работи ли складът, наводнил Бургас с развалени турски шоколади? (НА ЖИВО)


Работи ли складът, наводнил Бургас с развалени турски шоколади? (НА ЖИВО)
Табелка с надпис „инвентаризация“ виси на заключенаата врата, но вътре се вижда, че има служители
21 Декември 2022, Сряда, 12:11 ч.
Автор: Флагман.БГ видео: Иван КОЛЕВ

Според наш източник, акцията е провокирана от сигнал на бивша служителка

Табелка с надпис „инвентаризация“ виси на вратата на склада на едро на фирма „Норт Стар“ в Северна промишлена зона на Бургас. Репортер на Флагман.бг посети мястото, където в момента изглежда спокойно, заключено е, но на втория етаж, където вероятно се намират офис помещенията, се вижда, че има служители. Дали складът в момента продължава работи и хората вътре се страхуват от вендета заради злоупотребите, в които са уличени, или пък продължават проверките – не можем да кажем. Според наш източник, акцията е провокирана от сигнал на бивша служителка.

Факт е, че в няколко малки търговски обекта в града са открити стоки от тук, а това буквално е своеобразен геноцид над най-малките, които около празниците си хапват солидно количество подобни сладки изкушения. А какъв е шансът да попаднат натровени в Спешното след употреба на сладкиш със срок на годност допреди 5 години, можете да си отговорите сами.

Флагман.бг припомня, че след като опита да наводни Бургаско с развалени шоколади с подменен срок на годност, обектът бе атакуван от Икономическа полиция към ОД на МВР в Бургас и Областната дирекция по безопасност на храните.

Търговец от Бургас шокира с коледни промоции - хиляди шоколади с изтекъл срок преди 5 години

Първо във Флагман.бг: Стана ясно кой е търговецът с развалените шоколади в Бургас

Стоките са основно с произход Турция. При проверката бяха открити над 16 хил. изделия, които още преди пет години, е трябвало да бъдат унищожени. Други 4 хил. пък били с манипулиран срок на годност – шоколадови яйца, бонбони, шоколадови зайци, шоколадов Дядо Коледа, желирани бонбони, дражета, кексчета и ред други, предназначени изцяло за деца. Това престъпление се преследва от Наказателния кодекс и търговецът ще бъде предаден на прокуратурата, докато за откритите продукти с изтекъл срок на годност ще получи административна глоба.


В категории: Бизнес , Бургас


11
Коментара по темата
11.
До YoungThunder
21.12.2022 13:53:04
0
5
Осрани са от всякъде! Работят основно защитени от уволнения служители без необходимите теоретични подготовки за длъжностите, които заемат. Не могат да се справят с елементарни текущи работни задачи, невъзпитани, тъпи- на един работещ има по четири началници, които му разпределят различни текущи работни задачи и по цял ден глупости- едната началничка е заболял корема, ама тъй е болял "като на земетресение като ставало някъде" тъй е болял. На рождения си ден трябвало да отиде и до гробищата, защото приятеля й - строителен предприемач умрял, съпруга й военен с транспортна фирма пък станал жертва на разпродаване на лизинговото им превозно средство в Турция- глупости, идиотщини с години са на тия длъжности и растат в кариерите и това са държавни служители с платени от държавата обучения.
10.
YoungThunder
21.12.2022 13:20:04
12
7
Най-лошото в случая е, че не можем да се доверим на тази информация.
Може те да бъркат в бизнеса на някой друг, да има конфликт на интереси и този с повече власт и пари да се опитва да ги прецака.
Но може и все пак фирмата да е злоупотребила.
Кой знае...
9.
Гочето
21.12.2022 13:16:15
3
19
Склада е на Карагьоргиевското шиле Стефан Станчев. Мошеник от класа. Живее на ул. Княз Борис 18. Заинтересованите могат да му потърсят сметка там Кара кремав Мерцедес В класа. Да пукне дано. Не се наяде на пари. Мръсник !!!!
8.
Ттт
21.12.2022 13:09:03
1
8
До номер 1.БРАВО най добрият коментар изписан до сега адмирации!!!!!САМАТА ИСТИНА!!!
7.
Ядосан
21.12.2022 13:03:31
1
21
НАЧАЛНИКА НА РДНСК ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА ЗАЩОТО ТОЙ И ПОДЧИНЕНИТЕ МУ СЛУЖИТЕЛИ НЕ СА УПРАЖНИЛИ КОНТРОЛ И ПРОВЕРКИ.
НАЧАЛНИКА НА ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ СЪЩО ДА ДАДЕ ОБЯСНЕНИЕ ЗАЩО СА НЯМАЛИ ИЗПРЕВАРВАЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТАКИВА СТОКИ И ТЪРГОВЦИ И КАКВИ ПРОВЕРКИ СА ИЗВЪРШИЛИ ДО СЕГА.
ТРОВЯТ ДЕЦАТА НИ, А КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ СИ СЕДЯТ НА ТОПЛО В КАНЦЕЛАРИИТЕ.
ОТВРСТЕНИ СМЕ.
ПРОКУРАТУРАТА ДА ИМ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ.
6.
...
21.12.2022 13:02:49
1
7
Не се предлагат само турски захарни и шоколадови изделия, има и сръбски и македонски. Това са глупости- бивша служителка провокирала акцията. Те такива акции си правят от 30 години откакто са назначени на тия несменяеми работни места- в отпуски и почивки ходят работят на надник в частния бизнес и отнемат и на хората работните места.
Към края на годината се правят инвентаризации- ако започнат да пишат новини за всички предприятия и текущите им работни задачи, то първо от държавните и общинските трябва да се започне- понеже нарушенията от служителите им се прикриват и замитат от Прокуратурата, а не са грешки - съвсем целенасочени и умишлени са им.
5.
Защо
21.12.2022 12:54:40
2
16
още склада не е взривен,от ,,Защита на детето,,да се заемат със задачата.
4.
Флагман
21.12.2022 12:52:38
11
5
не оправдавам никого, но инвентаризация се прави от хора, ако не знаете. Стига с тези елементарни конспирации, кой от кого се страхувал и т. н. други тъпи детективски мисли - дедукция или индукция.
3.
Dido
21.12.2022 12:40:09
1
37
Смятай че 10г е продавал боклук на децата без да му дреме кара си скъпата кола и си живее живота после защо в България рак е най често срещаната болест,ама не е само той 60% от магазините и складовете правят такива
2.
Добре де
21.12.2022 12:37:53
5
26
За пръв път ли се сменят сроковете на годност? Според мен това е постоянна практика. В демократичните западни държави това се нарича бизнес. А бизнеса както знаем работи за печалба.
1.
Aha
21.12.2022 12:24:23
17
17
Повеъща мо се от флагман и герб , лъжат, крадът и тровят. Едните с шоколади, деугите с медиен чадър на мафиотите от дпс-герб-бсп
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума
Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори