×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Посрещаме Коледа със "Сам вкъщи", Лили Иванова и Веселин Маринов


17 Декември 2022, Събота, 20:20 ч.
Автор: Флагман.БГ

bTV Comedy излъчва култовата комедия, bTV пък залага на 10 концерта на любими български певци

Може ли да има Коледа и Нова година без хитовата филмова поредица "Сам вкъщи"? Отговорътн очевидно е не, тъй като вече 30 години американската комедия е неизменна част от празничната програма на телевизиите. Премиерата в САЩ е точно преди 32 години, а у нас филмът бе показан за пръв път на 21 декември 1992 г.

Зрителите по целия свят веднага се влюбиха във филма и за една нощ "Сам вкъщи" стана най-касовият коледен филм на всички времена в Северна Америка и най-касовата комедия в историята на американското кино, като лентата задържа лидерството до 2011 г.

Освен това "Сам вкъщи" заема своето място в списъка със "задължителни за гледане на Нова година и Коледа филми" и превръща Маколи Кълкин, 10-годишен амбициозен актьор, в изгряваща звезда. 

bTV Comedy ще излъчи култовата поредица в дните от 19 до 22 декември (понеделник – четвъртък) от 20:30 ч. Именно тогава зЗрителите ще могат да се насладят на филмите от кино класиката „Сам вкъщи“ (Home Alone 1,2,3,4). А на 23 декември (петък) предстои маратон с четирите части от поредицата – от 11:45 до 19:30 ч.

В последните дни от 2022 г. и началото на новата 2023 г. bTV ще предложи много забавление и празнично настроение за цялото семейство пред екрана със селекция от цели 10 спектакъла на любими български изпълнители и личности, сред които Лили Иванова, Графа, Поли Генова, Енчо Кирязов, Веселин Маринов, Веско Ешкенази, Деси Добрева, група „Остава“ и др.

Старт на празничната музикална програма ще даде концертът „Коледа е…!“ с песни на Стефан Диомов, който ще се излъчи на 24 декември (събота) от 12:30 ч. Своите най-големи хитове, създадени от обичания български композитор, ще изпеят Тони Димитрова, Милица Божинова, Ева, Хари и Яким от „Тоника“ и др.

На Бъдни вечер от 20:00 ч. зрителите ще изживеят невероятни емоции и с примата на българската поп музика Лили Иванова и нейният грандиозен концерт от зала 1 на НДК през 2021г.

Навръх Коледа, на 25 декември (неделя), от 12:30 ч. bTV ще излъчи юбилейния концерт на Веселин Маринов „40 години на сцена“. Почитателите на обичания от всички поколения изпълнител, ще могат да се насладят на най-големите му хитове, превърнали се в емблема за българската музика.

На 26 декември (понеделник) от 12:30 ч. следва магическият спектакъл на Поли Генова „По-добрата Коледа“, изпълнен с празнично настроение и великолепна музика, в компанията на Орлин Горанов, Любо Киров, Орлин Павлов, Прея и Любо Нейков. От 23:00 ч. bTV ще излъчи концерта на Влади Ампов – Графа „Утре отново“, в който са включени най-големите му хитове, изпълнени в акустика с много любов и неподправена емоция.

На 27 декември (вторник) от 12:30 ч. виртуозният цигулар Веско Ешкенази ще сподели със зрителите любимите си музикални произведения в концерт, с който отбеляза своята 50-годишнина. Юбилейният спектакъл ще представи разказ за „Музите на цигуларя“ в една вдъхновяваща симбиоза между музика, поезия и театър. Актрисата, която ще се превъплъти в ролята на разказвач на живота на Веско в стихове, е Койна Русева.

Част от празничната концертна програма на bTV е и шоу-спектакълът на Енчо Кирязов „Нощ на звездите“. Събитието, на което най-изявените в своите области деца имат възможността да блестят до големите имена от световната и българската сцена, ще бъде представено в две части – на 31 декември 2022 г. (събота) и 2 януари 2023 г. (понеделник) от 13:30 ч.

bTV ще посрещне Новата 2023 г. с традиционния новогодишен концерт „Сцена под звездите“, който организира съвместно със Столична община. Събитието ще започне в 20:00 ч. на пл. „Княз Александър I“ в София, а зрителите ще могат да го проследят на живо в ефира на bTV от 22:30 ч. Главни действащи лица ще бъдат „Обичайните заподозрени“, които ще пеят своите емблематични песни заедно с музикалните таланти от „Гласът на България“. Водещи на събитието са Натали Трифонова и Николаос Цитиридис, а събитията в бекстейджа ще следят Петя Дикова и Боби Лазаров.

В първите минути на 2023 г. – на 1 януари (неделя), от 00:30 ч. bTV ще излъчи концерта-вариете „Калиграф“ на певицата в ново амплоа Кали заедно с музикантите от „БМХ“. В него тя представя 12 от най-големите си хитове в изцяло нов аранжимент в стил „балкан латино джаз“.

От 12:30 ч. на 1 януари Деси Добрева ще разрази истинска огнена феерия с концерта „Пустоно лудо“. Тя ще поднесе уникалния си фолклорен репертоар в цветен и магичен спектакъл, който ще докосне сърцата на всички и ще ги потопи в света на българската мистика.

Празничната поредица на bTV ще завърши на 7 януари (събота) от 13:30 ч. с юбилейния концерт на „Остава“, с който групата отбеляза 30 години на сцена. Уникалната по рода си българска банда ще зарадва почитателите си както с емблематични парчета като „Шоколад“, „Остава“ и „Ще дойдеш ли с мен?“, така и с много нова музика.


В категории: Лайфстайл


От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
4
Коментара по темата
4.
Vesela koleda
18.12.2022 00:30:36
0
3
Ni6to te i drugata pak 6e go pusnat
3.
ммхъ
18.12.2022 00:07:40
1
4
Миналата година пропуснах Сам в къщи. Някой да разкаже какво стана, че да не изтърва нещо за тази
2.
Artigiano in Fiera 2022 began on Saturday, 3 Decem
17.12.2022 23:33:25
0
1
Cohen nqma li da drankat samo Ashkenazita li sqka godina
1.
Дааа
17.12.2022 20:32:12
0
11
Оха Сам вкъщи, ако не го дават, няма коледа. Толкова свикнахме с него.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори