×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скандал! Бивш криминалист от Бургас тръби за полицейски чадър над мафиотите с крадените коли


Скандал! Бивш криминалист от Бургас тръби за полицейски чадър над мафиотите с крадените коли
Арестуваха ме, защото попречих на участниците в престъпната схема за регистрация на крадени коли в КАТ, каза бившият шеф на криминалистите в Бургас Николай Николов
10 Декември 2022, Събота, 21:37 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Бедни роми регистрират автомобили за над 100 000 лева със съдействието на служители от КАТ, твърди Николай Николов

Четири месеца след шумната полицейска акция, при която бяха арестувани шестима участници в организирана престъпна група, няма разследван или арестуван полицай, съобщава БНТ. Скъпите возила, които били почти нови, са задигани от София, пренабивали са им номерата и са регистрирани в КАТ – Бургас на имената на малоимотни роми. След това са ги  препродавали у нас или зад граница, припомня кореспондентът Давид Сукнаров. 

„Задържането на застрахователен брокер в офис, който се намира на метри от базата на КАТ, където са регистрират автомобили, даде началото на мащабната акция на полицията в средата на август срещу схемата за крадени луксозни автомобили. На извънреден брифинг разследващите обявиха, че става въпрос за организирана престъпна група и изясниха как е действала“, припомня той.

През лятото директорът на ОД на МВР – Бургас ст. комисар Калоян Калоянов съобщи, че малоимотни хора с нисък социален статус са обявявани за собственици на луксозните автомобили, а след регистрацията повечето от тях са трафикирани през Турция към страните от Близкия изток. 

Само във Флагман! Вижте криминалните ченгета баща и син – покровители и изнудвачи на престъпници

На всяка една от колите цената е над 100 000 лева, уточни той.

„Колите, които били регистрирани с фалшиви документи, са за близо 4 млн. лева. Общо 40 са. 11 от тях са иззети от полицията, а останалите вече са напуснали страната. Последваха обвинения, но сред тях нямаше имена на действащи служители на МВР“, поясни Сукнаров. 

„От полицията и прокуратурата не пожелаха да коментира случая. Единствено научихме, че тече вътрешна проверка дали действащи полицаи са подпомагали схемата, но кога ще приключи тя и има ли установени нарушения не е ясно“, добавя той.

Обръчът се затяга! Задържаха ексшефа на Криминална полиция, ровят заложни къщи и фирми за бързи кредити

Бившият началник на Криминална полиция - Бургас Николай Николов пък каза в студиото на националната телевизия, че над мафиотите с крадените коли е разпънат полицейски чадър и призова за справедливост. 

„До настоящият момент няма задържан служител по това разследване и нямам информация да се води разследване спрямо полицейски служители. Тази престъпна схема не може да се осъществи без участие на хора от полицията“, добави той.

ОДМВР-Бургас с подробности за ареста на екс топ ченге и сина му – действащ криминалист

В Областната дирекция се води проверка от Инспектората и от Главна дирекция „Национална полиция“, но няма разследване с цел да се съберат доказателства за участие на служители, изтъкна бившият криминалист. 

„Информацията за престъпната схема я получих в края на 2020 г. Предадох я на служители от главната дирекция, на които имам доверие. До момента, когато са задържани бандитите през август 2022 г. нямаше никаква реакция“, подчерта той.

„Автомобилите, които се регистрираха в КАТ – Бургас, са предимно крадени в София. Всеки от тях струва над 100-150 хиляди лева. След като се задигне от столицата, автомобилът се транспортира в тайници, променя се самоличността му с фалшиви документи и се регистрира в КАТ. За да стане това, трябва да се направи оглед от униформен служител. Имах информация, че полицай участва в престъпната схема. С просто око може да се разбере дали документите са фалшиви или истински“, заяви Николов. 

„Имало е предварителна уговорка с конкретен служител от КАТ. Автомобилът се спира отстрани на сградата. Човекът излиза, прави оглед и колата преминава през каналите безпрепятствено“, обясни той.

„Аз дълги години съм бил ръководител на това звено за кражби на автомобили и ще ви обясня каква е организацията. В КАТ се регистрират. Задължително трябва да има служител, който да съдейства на тези хора. Отделно към Областната дирекция на МВР има звено, което оперативно обезпечава, следи за регистрацията и дали евентуално са крадени коли и ако се получи такава информация, са длъжни да започнат разследване. Това звено обаче не осъществява никаква дейност“, твърди бившият шеф на Криминална полиция – Бургас.

„Една част от колите се изнасят със съдействието на служител от „Гранична полиция“ в Турция и оттам в арабския свят. Някои остават у нас, но се продават на много по-ниска стойност от реалната. На новите собственици им се дават указания да не ходят в официалните сервизи, защото може да се получи засечка с колата двойник, която е някъде на Запад. Сервизът е задължен да уведоми веднага полицията за това разминаване“, добави той.

Според него 99% е вероятността собствениците на крадените коли да знаят за далаверата. 

„Естествено, че на служителите прави впечатление, че собствениците на коли, които струват над 100 000 лева и са преди 4-5 месеца произведени, са малоимотни хора от малцинствата. Разследващите също са наясно със схемата, но нямам представа защо не разследват униформените служители, които са замесени. Може би осъществяват някакъв чадър“, заяви Николов. 

„Тук става въпрос за много пари. На седмица по два автомобила се регистрират. За всеки от тях се изкарват по най-малко 30-50 хиляди лева“, изчисли той.

„През 2017 г. се пенсионирах, но сътрудниците продължиха да ми дават информация. През 2020 г. ме помолиха да препредам данните на колегите. Тази информация отива в Главна дирекция „Национална полиция“, но без никакво движение. Огледален сигнал на този, който подадох, се връща в ОД на МВР – Бургас, но вече ме сочат за ръководител на престъпната схема“, сподели бившият криминалист. 

„Четири месеца ми подслушваха телефона. Използвани са СРС-та спрямо мен. На 1 юли 2021 г. ме арестуваха заедно със сина ми, който беше полицай. Задържаха ме за 24 часа. До настоящия момент никой не ми казал официално за какво са ме арестували. Неофициално знам – попречил съм за престъпната схема. Задържането е незаконно“, уверява той.

„Имам официален документ, който потвърждава, че спрямо мен и сина ми не се водят никакви разследвания. Реших да изляза срещу престъпниците и да кажа истината. На 4 август подадох сигнал до тогавашния вътрешен министър Бойко Рашков с надежда, че ще се вземат мерки. Не ми отговори, нямаше никаква реакция. След като отново подадох сигнал до новия министър и до Главна дирекция „Национална полиция“ бе прекъсната престъпната схема“, изтъкна Николов. 

„Искам справедливостта да възтържествува и корумпираните служители, които направиха това нещо спрямо мен, да си получат заслуженото. Не се притеснявам от бандитите, а от колегите им в униформи. Говоря за служителят в главната дирекция, който е укрил сигнала за престъпната схема. Искам тези служители от ОД на МВР – Бургас, които са направили нарушенията, да бъдат установени и да си получат заслуженото“, каза още той.
 


В категории: Крими , Бургас


57
Коментара по темата
57.
Big brother
12.12.2022 20:03:36
0
9
Manqk lichi si 4e jivee6 do neftozavoda
56.
Комшията
12.12.2022 19:29:53
0
5
Въй комшо как съм те изпуснал
55.
Сапунки
12.12.2022 15:59:48
3
16
Толкова години сумати хора изсурка и притиска за пари,как не те е срам да се правиш на съвестен ???Ама вече не си в системата нямаш власт и сега реши да се правиш на топ ченге и да върнеш сина си на работа! КОЛКОТО БЪРЗО ГО ИЗДИГНА ТОЛКОВА БЪРЗО И ГО ИЗРИТАХА!!!!!!НАЛИ НИКОГА НЕ СИ ВЗИМАЛ ПОДКУП ВМЕСТО ДА ОБИКАЛЯШ РАЗЛИЧНИ МЕДИИ КАТО ЦВЕТАРКА ОТИДИ НА ПОЛИГРАФ ДА ВИДИМ ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИТЕ НА 3 въпроса
1-взимал ли си подкуп
2-изнудвал ли си хора
3- няма нужда…..!!!!!!

Крадеца вика дръжте крадеца
54.
Пената
12.12.2022 01:06:57
7
24
Кольо Сигнала познавате ли го?
Сътворил си Колето версийка измислил си бил приказка и решил да се прави на добър герой белким някой му повярва. Ти сам не си вярваш.
Коле, Коле, много филми гледаш. В такъв филм си се вкарал, че и в психото не могат да ти помогнат да излезеш от него
53.
Жената потка
12.12.2022 00:51:30
3
20
Скрий се ВЕ,плашип*тарник!
Останаха ли изобщо хора, които ти вярват?
52.
*********
11.12.2022 22:21:36
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
51.
Pejout 205 turbo
11.12.2022 21:45:54
0
9
Nikalaika chakai davvidich Jakob the Chaka !!
50.
Веселяк
11.12.2022 21:33:40
20
12
Еееееех мишки насрани.Добре,че е тоя пробит полицейски сайт да си избивате комплексите като хейтите хората! Ако е виновен тоя бившия и синът му ги вкарайте в затвора,ама като ви гледам жалките коментарчета явно някакъв страх ви тресе. Айде наздраве!
49.
И
11.12.2022 20:29:40
2
27
Понеже си голям полицай,цоцна 20 заплатки плюс сума за неизползван отпуск и най -вероятно с 50000лв излезе възмутен от системата и сега ще я караме ...сърдит.А,да питам как те наредиха в блатата до надлез Братово, когато благодарение,че имаш "информатори"половината дирекция дряма в тях заради такава шматка,като теб.Скрий се в дупката си....там в кв.Черно море.Импланта държи ли Коле?Дано си се научил,как се преминава на пешеходна пътека
48.
Пръвчев
11.12.2022 20:03:16
2
21
Докато Не му се отреже информациия от всички т.н "полицаи"в ОДМВР този ще дрънка глупости.Единия некадърник дето беше в Камено ги наритаха....Режи до кокъл.Най -голям грях имам,че от даскал по физическо го направих милюционер това недоразумение.......А
47.
Ко каза Ко?
11.12.2022 16:25:28
3
19
Снощи та гледах бай Кольо случайно та хванах в телевизора. Много смях падна. Работата беше "задавай ми неудобни въпроси" /специален поздрав пусни си я/ май има такива, на които не си научил добре отговорите? После телевизора сам спря помислих че тока е спрял от вятъра ама той е решил сам да се изключи омръзна му да те слуша как и колко лъжеш. Много лъжи, бай Коле, не те гледат само пенсионерите и Господ те гледа.
46.
Скандал!
11.12.2022 16:10:01
4
21
Скандално е, че някой ти дава поле на изява, Коле!
СкандалУен си с всичките си лъжи като развалена грамофонна плоча от преди Христа, от ония наййййй-старите и продънените!
Не ти ли омръзна да говориш лъжи и да се опитваш да изпереш всичките си кирливи ризи, да ги вкараш в чужд гардероб, да ги облечеш на чужд гръб? А, Коле? Скандал!
45.
До 41
11.12.2022 15:50:03
8
3
За какво го хванаха?
44.
възмутен
11.12.2022 15:46:03
3
28
Това не може да бъде истина! Този човек не мога да го нарека бивш полицай и то от криминална-защото е срам и позор за професията, е тръгнал да говори всичко това.
Не мога да повярвам, че наглоста може да има такива размери!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
По добре се спотай някъде защото сигурно няма полицай, който да не знае за какво става въпрос относно този "човек"!?
43.
Bargana
11.12.2022 15:27:50
1
17
Idvai pri mene na toplo da te napravim bulka Nikolino
42.
Дре
11.12.2022 15:04:48
1
21
Ами сина му на този палячо, кой го е направил полицай?
41.
Toz mnogo prost
11.12.2022 15:04:29
1
24
Га ядИ кифтета нИ рива, ся за Ко ревеш? Аз ще ти кажа Щот си Жена!
Като те хванаха и вече курумпирани били те даже закъсняха схемаджия!!!
40.
Братя Аргирови
11.12.2022 14:47:36
0
20
Аз съм Кольо хубавеца, вечен бизнесмен
на Балкански полуостров няма по-голям лъжец от мен!
Влюбени са в мене всички:
и женички, и момички!
Ех, да си като мен блажен,
много лъжа, но вярвай в мен!
Срещам Пена, Гана, Цана,
Цена, Рада и Стефана
и още петдесет и две.
Една кани ме на кино, друга - у дома,
трета вика: "Ела с мене, днеска водата на тоя блок да отчета!"
Аз се чудя и се мая, де ще му излезе краят, че тръгнах пак подир една.
Ех, да си като мен, да лъжеш нощ и ден, знай че си блажен!
Туй ти казвам аз накратко,
да лъжа ми е толкоз сладко!
39.
Стефчо
11.12.2022 14:36:40
1
26
Тоз мишок като казва че навън е ден, погледнете дали не е нощ!!!
Миризлив мишок изтривалка
Спряха му кранчето отвсякъде и взе да реве жената мръсна. Всички му знаем схемите от години на даскал Пенчо, обикаля медийното пространство и не спря да се излага търси публика, ама кой ли му обръща внимание?!?!!!?
38.
До 36
11.12.2022 14:34:20
7
10
Ми ще давате като отивате с неизрядни коли:спирачки,светлини, или пукнат прозорец,затъмнени предни стъкла … като нарушавате ще си плащате или в сервиза за ремонт та ,хем се молите да минете ,хем не ви се дават пари да си вкарате колите в час после ревете.Да не говорим как минават американските коли с тия червени мигачи,дето по технотестовете ги карат да дават на задна да снимат нещо бяло че свети
37.
ханелеон
11.12.2022 14:15:44
1
18
говоря за справедливост, а съм най - пробита гайда... Хванаха ме, както хванаха моите бфф Пахама и Пижо и сега трябва да го махнем Тея дето ни шлякахя отзад.. най - лесно е да ги изкарам корумпирани
36.
Бургас
11.12.2022 13:25:26
5
20
Преди години си купих кола,и отивам да я регистрирам в КАТ. Минавам на канала и един от проверяващите полицаи ,влиза в багажника,почти влязал до кръста и си подава ръчичката да му дам пари.Това нещо се повтори почти три пъти/беше ми казал,че ако не му дам,ще ми намери причина за да не мина канала/..Отсреща на пейката седеше офицер,може би беше шефа му.А тук ми говорят за корупция,аз си платих,за да нямам проблеми/може би доста хора като мен си платиха/ и живота си продължава.
35.
Кико
11.12.2022 12:13:40
2
34
Бащата тъпир сина още по голям шута в гъза и вън от полицията
34.
Хахахаха
11.12.2022 11:56:22
5
28
Сега и бащата и сина можем да ги ритаме като фудболни топки на световно първенство сега тези двамата бащата и сина заслужават на вкеки който са вършели мрасотии да си платят аз лично ако ги засека някъде и съм почерпен ще ги ритам яко ама яко ляв десен прав и аперкът много рески да им откачам главите нагли коромпирани наглярии ама сега ко правим като не ва пази пагона излизате и да оглеждате мачкай те ги
33.
Panama
11.12.2022 11:44:15
3
35
От даскал Колю, станал фатмак Колю, после пак даскал Колю. Наритаха го отвсякъде. И ДЗИ го ритнаха, долен интригант и лъжец.
32.
...
11.12.2022 11:03:57
1
11
Тухли за полицейска таверна, тръби за полицейски чадър- арматура за "полицейските" включвания и участия няма ли? Някой арматурист няма ли да се разтръби с фанфара?
31.
...
11.12.2022 10:55:18
2
18
Поредните небивалици. Постоянно си измислят подобни сценарии.
Като е пенсионер да иде на преглед при лекар и да изисква необходимите идентификации, за да не се окаже двойник на шефа на криминалистите- било го страх от униформени служители.
Аман от глупости- в масивите за МПС е пълно с отдавна бракувани автомобили, начисляват им се данъци, но никой не го интересува- очите им в работи, дето не им е работа, стажът им върви- ето и пенсионирани са даже.
30.
бургазлия
11.12.2022 10:52:12
4
11
Тоз маняк е като главният герой от бразилският филм Елитен отряд. Дано Системата се задейства и да разкрият продажните п7тки в КАТ, както и развиваха дела на 40 полицая от София, които бяха разгънали Чадър над онзи състезателят убиец на двете момичета
29.
Запознат
11.12.2022 09:45:00
4
36
Не се наяде на подкупи този честен полицайчо и сина му.ако наредим в права линия колити за който е взимал пари от крадците да съдейства и покрива ситуаций то тези коли ще обиколят екватора.нямало е по пробита гайда от негл в одпБургас.легенда е човека за него колко лниги могат да се напишат
28.
Влади Горанов
11.12.2022 09:18:45
1
17
Всичко е точно
27.
До 23 шизофреника
11.12.2022 08:49:10
3
37
За "сигнала" синковецо, знаете само ти и татенцето. Шизофреник е този, който продължава да прави циркове при положение, че цялата му кариера в полицията беше безкрайна лапаница и откупи. Много хора "знаели за сигнала", това "много хора" е за бабите на пейката пред блока. Кои са тези "много хора" които са застанали с имената си и длъжността си?
Застанаха ли с имената и длъжността си? Прдполагам че са половин Китай, нали?
Този е за затвора от 20 години насам и това, го знаят "много хора" и потърпевши, ама и те, като другите "много хора", да са казали, където е трябвало и когато е трябвало.
Стига си го изживявал, няма да умрете от глад, синковецо!
А, това, че половината полицаи са за затвора е безспорен факт, но не изключва "светеца", татенцето, ти.
Кажи му да не реве, като вдовица за...
Само се излага. Дал сигнал срещу бандитите. Че той с единия от тези бандити от 20 години делка кинти.
Бандит дал сигнал за друг бандит, пред членове на най-бандитската организация-министерство.
Роднина-милиционер, роднина-милиционер и всичките до един, бандити!
26.
Въй...
11.12.2022 08:46:38
7
21
"Бивш криминалист от Бургас тръби за полицейски чадър над мафиотите с крадените коли"

В Бургас има всякакви "чадъри" - полицейски, прокурорски, политически и т.н. А това с крадените коли е като детска пакост пред другите заметени под килима престъпления като:
Първо - КРАЖБАТА на демонтирания в Бургас паметник на главатаря на Червената армия, окупирала България през 1944 година – маршал Толбухин, и монтирането му в руската база на р. Камчия.
Второ - НЕЗАКОННОТО разширение на паметника на САМООТРОВИЛИТЕ се с ОТКРАДНАТ метилов алкохол ОКУПАТОРИ-МАРОДЕРИ от Червената армия през 1944 г. в Бургас.
Трето - САБОТИРАНЕТО на законно приетото решение на Община Бургас за премахване на плочата с имената на терористите-шумкари от входа на Механотехникума.
Плочата с имената на терористите-шумкари все пак бе свалена - след ГОДИНА И ТРИ МЕСЕЦА САБОТАЖ, но и досега се ПРИКРИВАТ овластените саботьори!
Четвърто - ОБГРИЖВАНЕТО на далаверите относно т.нар. "сарай" на Доган в Отманли (Росенец), включително ХАРИЗВАНЕ на пътя до него.
Има и 5-то, и 6-то и т.н. Само законност и справедливост няма в русофилската колония на Мацква.
25.
Потърпевш
11.12.2022 08:19:43
5
52
Гаден корумпиран наглец си ти!!!! И взел да ми говори той за корупция…Затваряй си устата, че да не вземе на някой да му писне и да даде реални показания срещу теб докато беше кука!!!!Най наглия и безскрупулен изнудвач служител на полицията!!!!!!Добре, че дойде софиянец в Бс, за да има смелост да те наритат от хранилката!!!! Лайнар.
24.
De
11.12.2022 08:10:15
3
41
Кольо, Кольо на дърти години стана за смях.
23.
До 15,,шизофреника”
11.12.2022 08:05:25
15
10
Ти явно наистина не си гледал какво казва човека!За сигнала знаят много хора и то от 20г.Задържат го 21г и след 24 часа го освобождават.До ден днешен няма повдигнато обвинение и никой не казва защо е задържан.Осъжда ги за незаконно задържане.Разбирам те,че се пениш от злоба да защитаваш някой ( или ти самия си засегнат)от проверките но фактите говорят друго
22.
Лъжец
11.12.2022 08:03:14
5
53
Който е имал някакъв досег с Николай Николов знае, че е най-корумпираният и долен човек работил някога в полицията. Патологичен лъжец!!
21.
Властелина на ламарините
11.12.2022 07:58:41
2
42
Хари Потър взимаше пари от застрахователите за всеки установен и върнат автомобил, който е краден и със застраховка. Така спестяваше пари на застрахователните компании и взимаше комисионна за услугата.
“ Взимал ли си подкуп?
Хари Потър:Аз ли, никога.”
Муахаха и детектора на лъжата се взриви.
20.
04- то
11.12.2022 07:50:36
4
50
Николов е един от най-корумпираните бивши служители на полицията в Бургас. Жалко, че повлече и сина си в схемите си. Трябва да се сърди само на себе си.
19.
дебили бургас
11.12.2022 07:30:42
3
39
А какво стана с началника на граничен участък Малко Търново и другите граничари взимали пари от трафиканти. Хванаха ги с внедрени наши агенти с участието на българските и терските служби..... пак тишина. Иначе ревем за Шенген.
18.
Ха ха ха
11.12.2022 05:54:10
2
21
Само едно ще кажа, на този прякура му е Джаро.
17.
*********
11.12.2022 05:35:20
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
16.
Иван
11.12.2022 05:29:59
1
27
За това ли Железаров ! го преместихте в Второ РПУ ВМЕСТО ДА МУ НАБИЕТЕ ШУТА ОТ СИСТЕМАТА.
15.
До 10 синчето
11.12.2022 00:29:53
3
35
За този сигнал само ти и баща ти ли знаете?
И като е подал сигнал, защо е задържан с още няколко човека за тази дейност?
Защо не даде такива интервюта и да даде гластност?
Така, ако не се занимава с това за което е арестуван, щеше да даде гластност и после нямаше да го арестуват. Или сега ще кажеш, че са "набедени", няколко невинни човека, защото е тръгнал да се бори с мафията.
Тя голяма конспирация става, куп полицаи, дознатели, прокурори, съдия разрешил СРСтата... Той татенцетото ти по "набеден" от Иванчева, бе! Че и други "невинни" набедили заради него, само и само да отстранят този борец против мафията. Те ще вземат да му дадът наградата "Джовани Фалконе" за борец с мафията!
14.
Американец
10.12.2022 23:29:34
5
52
Този беше най-корумпирания!Изнудваше хора за подкуп!
13.
Jiko
10.12.2022 23:28:25
0
23
Ония ден тренирах с Пежака ,който уж се води тартор на групата ,нема такъвъ държавъ бате
12.
ЛИЦЕМЕРИЕ
10.12.2022 23:25:04
3
45
Тоз само ,като го видях,дори няма да прочета какви ги е лъгал.Да каже що го пребиха преди години и как си пиеше кафето с разни мутри
11.
Барганския от затвора
10.12.2022 23:22:03
3
27
Спокойно ванка,няма да те кажа( за сега)
10.
До 7ми
10.12.2022 23:13:41
10
13
К’ва мотика бе г-н милиционер?Задържан е 21г,а сигнала му е подаден 20г
9.
Браво Ники
10.12.2022 22:41:31
8
28
Аз съм следващият братле,само дето аз ще дам доказателства за прокуроски чадър,също влияние над съдебни дела от София. Моят казус също е многооо интересен.
8.
От трън та на глог
10.12.2022 22:41:23
9
64
Този човек също е бил в тази схема… Светата вода ненапита ! Пък синът му комплексар да не говорим
7.
Колеее
10.12.2022 22:33:37
9
68
Забравяме, че те знаем що за стока си и че навремето, докато беше шеф на автокражби е възможно да е имало разследвания срещу тебе за искане и получаване на келепир от хора със задържани коли!
Обаче, като си знаел, толкова много Коленце златно изниква логичния въпрос:
-Защо не сигнализира органите, преди да настъпиш мотиката и да станеш, обвиняем?
Не си подземен миньор или падарин, а коскоджам ти покицай, 20 години си бил в системата и знаеш, какъв е редът и как стават тези работи.
Па тогава,като мине време и видиш, че няма развитие, след сигнала ти в полицията, можеше по същия начин, както сега да дадеш гластност, чрез медиите. Настъпи мотиката и тогава те налегна морала и дълга на съвестен гражданин.
На един, дето много прилича на теб, жена му, като се бяха разпърдяли бе казала за мъжа си полицай:
-Този е по-голям крадец от крадците. Взима им парите 10 пъти и накрая ги хваща и вкарва в затвора. Като ги вкара той и да кажат, че са му давали, не хваща декиш, защото той ги е хванал!
Колеее тарикат мъж не писка! Не може да е..ш Дявола във въздуха, той затова е Дявол по някое време да те на.бе.
6.
Kolino
10.12.2022 22:10:55
23
9
Narediha qoveka bez vina onez Tam misirki I pegaka podargat niakva pozicia I ne se poznavali ne sa izkarali edin lev a kak giveiat vsiqki znaiat za zastrahovatelnite I'm izmami
5.
XX
10.12.2022 21:59:27
6
32
Ми да припомня случая... Горанов.
4.
KTB 6 mil.
10.12.2022 21:58:47
2
23
Bedni romi ko tui ne6to
3.
Гого
10.12.2022 21:55:29
2
64
Кат Бургас се нуждае от пълна реформа има нужда от свежи и млади които все още не извършват "Държавен рекет".
В момента по-голямата част от "Катаджиите" когато са на работа се чувстват богове -а са едни големи Л....
2.
Ютуб
10.12.2022 21:46:17
4
39
Гледайте му участието при цанов.
1.
*********
10.12.2022 21:44:20
1
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство Това показват наблюдения на Института за социални, синдикални изследвания и обучение Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова След призива на Корнелия Нинова Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Заемите надминаха 100 млрд. лв. КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден С особено внимание ще се следят стоките с етикети за биопроизход Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Причината за усилване на валежите е, че България се намира под южната периферия на антициклон, позициониран над Украйна и Молдова Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Малко по-късно двете лица са открити в частен дом в града. Установени са видими следи от насилие върху момичето Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Тази вечер ще има кулинарно състезание  Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Танците са вълшебство, което открих. Благодаря на Михаела, че не се отказа от мен, каза Виктор Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Само в 6-ия сезон на кулинарното риалити вече има цели две съвсем нови двойки, който се залюбиха по времето на шоуто Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цънцарова не може да си прочете текста
Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори