Харисън Форд се завръща в легендарната си роля на Индиана Джоунс
Във филма е използвана техника за подмладяване на актьора
Холивудската звезда Харисън Форд се завръща на големия екран с легендарната си роля на Индиана Джоунс. Петият филм от поредицата се казва „Indiana Jones and the Dial of Destiny“.
Иконата на киното отново ще изиграе любимия на поколения почитатели професор, а негов партньор в приключенията ще бъде актрисата Фийби Уолър-Бридж, предава nova.bg.
Форд е на 80 години, но в част от лентата отново е млад. Това се дължи на използването на напреднала технология за забавяне на стареенето, а във филма Индиана Джоунс е подмладен в ретроспекция.
Трейлърът на филма показва Инди, изправен пред нови врагове, след като привидно се е оттеглил от динамичния живот. В сцените той отново препуска с прочутия си камшик и шапка.
Актьорът описва историята като „пълна с приключения, смях и истински емоции“. Той също така признава, че снимките са били трудни и дълги, но е много доволен от резултата.
Към Форд в екшън-приключението се присъединяват и актьорите Мадс Микелсен, Антонио Бандерас, Тоби Джоунс, Джон Рис-Дейвис. Режисьор на лентата е Джеймс Манголд („Да преминеш границата“, „Лоугън“, „Върколакът“).
„Индиана Джоунс 5" ще излезе по кината на 30 юни 2023 г.
Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
