×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Газ към „Кауфланд“! Хипермаркетът шокира с 0 (нула) процента промоция


Газ към „Кауфланд“! Хипермаркетът шокира с 0 (нула) процента промоция
Струва ли ви се необичайна тази промоция
01 Декември 2022, Четвъртък, 10:01 ч.
Автор: Флагман

Снимка на уж намален омекотител взриви мрежата

Газ към „Кауфланд“ – има „голяма“ промоция“, шегуват се зевзеците в социалните мрежи, след като от няколко часа се споделя снимка на необичайно намаление – с 0 (нула) процента.

Става въпрос за омекотител, който е с червен етикет, но е намален с едва 4 стотинки, което е под 1 процент и системата го е изписала като продукт с „0 % намаление“.

Защо им е на хипермаркета да прибягват до този странен маркетингов подход – остава загадка, но определено мениджърите станаха за смях.




Андреа призна, че няма мъж
Андреа призна, че няма мъж 26/07/2024, Петък 19:59 2
Миле Китич пие като смок
Миле Китич пие като смок 26/07/2024, Петък 19:39 2
3
Коментара по темата
3.
Аз ходя рядко
01.12.2022 13:36:08
3
6
в Кауфланд, за няколко неща, защото магазинът не ми харесва, но колкото пъти вляза, толкова пъти ме посрещат влудяващи съобщения и други явления...

- вместо да чистят през нощта, непрекъснато ти се врат в краката с тежките си машини; не можеш да се отпуснеш и спокойно да разглеждаш, а постоянно трябва да си нащрек кой и къде ще ти счупи краката! този инстинкт, разбира се, човек трябва да има из целия град, където пък колела, КУКУнетки, разбити тротоари, стълбове в средата на въпросните 30-сантиметрови разбити тротоари и други идиотщини ти чупят краката

- съобщение за неприемане на карти и то не веднъж; ами може да нямаш пари в брой в себе си, да речем... май не съм виждала АТМ там, а и да има, пак ти създават неудобство

- миналият път досаждаха 3-4 пъти на хората със съобщение, че ще пробват поредната влудяваща пищяща система! да бяха го казали веднъж и да го направят поне!

- отворили са селф-чекаут;

Тъй като това е новост тук, да ви разкажа за историята им в САЩ и за развитието им на днешно време. В доброто старо време, когато клиентът беше цар, когато имаше отворени много каси и веднага се отваряше нова при нужда, имаше и експресни каси за 10-15 продукта. Постепенно, тези каси бяха заменени от въпросните машинки. Отначало, всичко изглеждаше добре и никой не протестираше и дори се радваше. Ако имаш само 4-5 продукта, не е чудо голямо да си ги сканираш сам и да спестиш време. Добре ама, с това дръпване на едно пръстче почна измъкването на цялата ръка! Постепенно, в магазините които бяха построени, а и продължаваха да се строят с една дузина каси, въпросните опустяха, а почнаха да никнат все повече машини. Като се стигне до избор между големи опашки на 1-2 касиера и машините, повечето хора се примиряват и почват да вършат работата на магазина, без да им се дава никаква отстъпка за това. Освен това, хора остават без работа. Освен това, тези машини не са пригодени за големи покупки (няма място и удобство за сканиране), трудно се справят с плодове и зеленчуци, не ти поставят покупките в торбички и т.н. и ти губят времето и те стресират.

Освен това, постепенно, с вечното извинение че видиш ли хората изведнъж почнали да крадат в 21 век, те се сдобиха и с наблюдаващи те камери. Виждаш и физиономията си, която изглежда по-зле и от паспортната ти снимка. Не бих се изненадала ако има и пръстови отпечатъци вече някъде. В момента, повечето Уолмарти в САЩ (магазин подобен на Кауфланд) вече нямат никакви касиери, а принуждават хората изцяло да им вършат работата докато човешки същества се мандахерцат наоколо и ги наблюдават сякаш са престъпници! Тази порода НЕчовешки същества беше създадена и отгледана по време на ковидиадата - дай на някой незначителен боклук малко власт и му гледай сеира! Та с този тренинг те сега продължават да тероризират хората, защото, за разлика от българите, които не са видели нищо друго освен освен отвратително и грубо обслужване, американците бяха свикнали на любезно отношение и обслужване, както и на редица благини напълно непознати дори в Европа, не само в България, и затова сега трябва да бъдат превъзпитани, за да свикнат и те с новото НЕнормално. Почудих се също и как да изляза от затвора Кауфланд след като свърших работата на касиерите им. Оказа се, че трябва да сканираш касовата бележка за целта. За момента не видях ровене на чанти, но и това не би ме изненадало в близкото бъдеще.

Изгубих толкова време да пиша това, защото в някои отношения България все още върви след "прогреса" на други места и българите могат да се поучат от грешките на другите, които са били наивни и не са подозирали в какви извращения ще се превърнат нещата които са приличали на дребни "удобства" в началото. Та помислете си дали искате да ползвате тези машини! Накрая ще си сканирате сами пълните колички и ще изчезнат касиерите и кешът! Не обърнах внимание дали машините засега работят и с кеш, но едва ли. То и ползването на картите, за което лично също съм виновна, е наливане на вода в тяхната мелница, но моят случай е малко по-особен и имам известно извинение. Тъй като българските карти едва ли предлагат някакви предимства под формата на cashback или нещо друго, най-добре е да се бойкотират и те!
2.
Кауфланд търси персонал
01.12.2022 11:18:13
0
16
Отдавна в Кауфланд от високоговоритела вместо музика и предлагане на стоки се въртят само съобщения, че си търсят персонал, вкл. ръководен. Явно желаещи няма. То и стоките, които предлага магазина драстично са намелели и постоянно разреждат стелажите за да не личи колко опразнено откъм стоки.
Това е положението в държава, където Мутренските епохи се редуват с Радеви зими!
1.
Какво има за чудене...
01.12.2022 10:53:18
0
21
В това вонящо блато и чуждите вериги нямат нищо общо с качеството, или обслужването, или разпродажбите нормални в други държави. Както знаем, не е виновен който яде баницата, а който му я дава. И те бързо се ориентират, че тук могат да правят каквото си искат, че българският робски клиент не е свикнал да изисква нито нормални стоки и услуги, нито нормално отношение, и си дерибействат на воля...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Шофьори, внимавайте! Дръзки крадци дебнат дали заключвате колите си в Бургас, двама вече изгоряха Близо 6 хиляди лева откраднали двама хитри бандити, но полицаите ги спипали Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Димчево става Палма де Майорка с най-луксозния си голф курорт в света Не в изкуствени водни басейни, а направо в Мандренското езеро тузарите ще разгръщат ударната зона на понтони Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Васил Киричев след сигнал до Флагман: Атака от конкуренцията е, защото съм успешен Такъв случай с починал човек от жк. "Братя Миладинови" няма, никой не ми давал пари без да издам фактура, всичко е клевета, твърди управителят на погребална агенция „ВиваСват“ Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Ляв народен фронт ще обедини след броени часове над 15 партии за предстоящите избори Очаква се левият блок по образец на Франция да приеме декларация   Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Това са кифличките на баба Станка за чудо и приказ Тази рецепта е безотказно вкусна и лесна, няма да съжалявате ако пробвате! Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Явор Бахаров проговори за пиянска случка в Бургас Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който, след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка, пита актьорът Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас Поморийската художничка Нели Тодорова представя самостоятелна изложба в Бургас На нея ще бъдат показани различни по стилове и тематика картини, както и такива, непоказвани досега – съкровени и искрени Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Лиxвeнитe paвнищa и пo ĸpeдититe, и пo и дeпoзититe y нac ce ĸoлeбaят Taĸa или инaчe, въпpocнитe ĸoлeбaния ca тoлĸoвa мaлĸи, чe ca пoчти нeзaбeлeжими ca oтдeлния ĸлиeнт, дoĸoлĸoтo нe влияят нa paзмepa нa внocĸитe пo oбcлyжвaнeтo нa дългa мy Ще се обърне в гроба: Вижте  какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Ще се обърне в гроба: Вижте какво се случва в замъка на Косьо Самоковеца Оказва се, че имотът на покойния контрабанден бос е много апетитна локация за куп звезди Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Нова измама в чалга средите, ползват името на Глория, за да опъват бръчки Фалшиви кадри обикалят социалните мрежи, създадени са чрез изкуствен интелект
Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Арестуваха българи за оскверняване на Мемориала на Холокоста в Париж Престъплението е станало на 14 май Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България Могат ли смъртоносните вируси Шандипура и Нипа от Индия да стигнат до България И двата могат да предизвикат енцефалит, като първият е опасен за децата, а другият засяга както малките, така и големите Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа Бриджит Бардо скочи на Ердоган, ето какво писмо му написа 89-годишната актриса призова да бъде оттеглен проектозакон за бездомните кучета Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро Средната заплата в Сърбия вече е 855 евро В Белград средната заплата е 1075 евро, в Нови Сад - 982 евро, в Ниш - 813 евро Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Ад край бреговете на Филипините! Танкер с 1,4 млн. литра мазут потъна Успяхме да спасим 16 от 17-те членове на екипажа, един от които е в неизвестност, заяви министърът на транспорта Джо Байдън: Време е да предам щафетата Джо Байдън: Време е да предам щафетата Американският президент каза, че се оттегля от кампанията в усилието си да защити демокрацията, поставяйки настрана личните си амбиции Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва Арестуваха в Бодрум терорист, сложил бомба в колата на офицер в Москва  При атентата вчера пострада и съпругата на руският военен  Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Гърците пропищяха: Туризмът излиза извън контрол Броят на пристигащите през 2024 г. ще надхвърли миналогодишния рекорд от 35 милиона, което почти сигурно ще донесе още повече приходи от туристи след 10-процентно увеличение от 2023 г. спрямо 2022 г. Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Сравниха смяната на пола при деца с нацизма в интервю с Мъск Тези „хора“ трябва да бъдат вкарвани в затвора заради престъпленията си, смята милиардерът Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Полицай застреля жена, можела да го залее с вряла вода Байдън прати съболезнования на близките на чернокожата Соня Маси
Асен ГЕНОВ, анализатор Асен ГЕНОВ, анализатор Ваканцията на депутатите ще засили отвращението на хората Виц на деня Виц на деня Една жена се гледа в огледалото и казва на съпруга си:
- Чувствам се дебела и грозна, и сбръчкана. Имам нужда от комплимент.
- ОК, зрението ти е перфектно!
Виц на деня Виц на деня В аптеката:
- Може ли 20 презе*ватива?
- А торбичка ще желаете ли - пита аптекарката?
- Е, тя не е чак пък толкова грозна!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Прощавайте, защо сините сливи са червени?
- Защото са зелени!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори