×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Заради агресията на Путин: И България може да обяви Гладомора за геноцид срещу украинския народ


Заради агресията на Путин: И България може да обяви Гладомора за геноцид срещу украинския народ
Екатерина Захариева и Стоян Михалев излязоха с парламентарни декларации за Гладомора от името, съответно, на ГЕРБ и ДБ
25 Ноември 2022, Петък, 15:53 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

ДБ подготвя декларация на Народното събрание

България може да обяви Гладомора в Украйна за геноцид. Заявка за това дадоха две от формациите в парламента днес. Катализатор на идеята пък е агресията на Путинова Русия срещу Украйна след началото на войната през февруари.

„Всяка четвърта събота на месец ноември цивилизованият свят почита паметта на жертвите на едно от най-жестоките престъпления срещу човечеството - умишлено предизвиканият глад до смърт в Украйна и съседните на нея райони от тогавашния Съветски съюз (Гладоморът)“, обяви в декларация от името на ГЕРБ-СДС Екатерина Захариева.

“Изпратените болшевишки команди са конфискували всяка храна на хората и са ги оставяли да загиват от глад. Тези, които са оказвали съпротива, са били безмилостно убивани. Сред загиналите от глад са и десетки хиляди българи, живели в селата на Украйна и Молдова. Въпреки наложената секретност от престъпния комунистически режим, информацията за Гладомора не успява да остане прикрита. За да опише това ужасяващо престъпление, Рафаел Лемкин използва термина геноцид”, добави Захариева.

“Гладоморът в Украйна, извършен през 1932-33 г., е осъден остро и недвусмислено от ЮНЕСКО през 2007 г., от Парламентарната асамблея на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа с резолюция през 2008 г., от Европейския парламент през 2008 г., от Парламентарната асамблея на Съвета на Европа с резолюция от 2010 година. Много държави обявиха Гладомора за геноцид. През тези дни светът отбелязва 90 години от началото на това престъпление на комунистическия режим на Съветския съюз”, припомни депутатката, която е и бивш външен министър.

“Днес от ПГ на ГЕРБ-СДС заставаме солидарно до украинския народ и до българите в Украйна в почит към паметта на невинните жертви на Гладомора. Като осъждаме това безпрецедентно престъпление на съветския комунизъм, ние се присъединяваме към всички, които издигат своя глас на обвинение към извършителите на този геноцид. Поклон пред жертвите на Гладомора“, завърши декларацията.

По-късно декларация последва и от страна на „Демократична България“ (ДБ). Депутатът Стоян Михалев описа Гладомора от 1932-1933 г. като „едно от най-ужасяващите престъпления в човешката история“.

„В края на ноември всяка година Украйна отбелязва годишнината от тази национална трагедия и отдава почит на милионите невинни жертви на умишленото организиране на изкуствен глад от тоталитарния режим на Йосиф Сталин. Опустошителният масов глад, възникнал вследствие на насилственото отнемане на продоволствени стоки от украинските селяни, е само част от зловещия сталинистки план, чийто дълбок смисъл е унищожаване на самата идея за независима украинска държава. Тази констатация е потвърдена с Решение на Апелативния съд в Украйна от 13 октомври 2010 година, което посочва като основна причина за организацията и реализацията на Гладомора – смазването на национално-освободителното движение в Украйна и предотвратяване изграждането на независима украинска държава.

През 1988 година Комисията на САЩ по въпросите на Гладомора в Украйна, въз основа на резултатите от проведеното проучване на показанията на свидетели, документи и архивни материали, излиза със заключение, че Гладоморът от 1932-1933 година в Украйна следва да бъде квалифициран като престъпление на геноцид, насочено към реализиране на съветската политика на тотално изтребление на украинския народ. Това е първата сериозна стъпка, предприета на международно ниво, в посока осъждане на престъпленията на съветския комунистически тоталитарен режим.

През 2006 година със специален закон Гладоморът е признат от Украйна за геноцид, извършен срещу украинския народ, а впоследствие и от 16 други държави (Австралия, Грузия, Еквадор, Естония, Канада, Колумбия, Латвия, Литва, Мексико, Парагвай, Перу, Португалия, Полша, Унгария, Чешката република, както и от Светия престол във Ватикана)“, каза Михалев.

У нас в началото на 2011 г. народните представители от “Синята коалиция” Лъчезар Тошев и Иван Иванов внесли Проект на „Декларация относно възпоменание на Големия глад /Гладомор/ в Украйна 1932-1933 г. и другите републики на бившия Съветски съюз“. Тя предвиждала осъждане на Гладомора като престъпление срещу човечеството. Този проект за декларация обаче бил отхвърлен с гласуване в Комисията по вероизповеданията и правата на човека.

“Тази година ние почитаме жертвите на Гладомора, докато престъпният режим на Путин, достоен наследник на сталинизма, вече 10 месеца води своята унищожителна война срещу Украйна. И днес, както и през 1932-1933 агресията на Руската федерация не се ограничава само до военни действия, а провежда целенасочена политика срещу мирното население на Украйна – убийства и мъчения на цивилни граждани, унищожаване и разграбване на украинските селскостопански култури, блокада на украинските пристанища, агресия, която постави под заплаха продоволствената сигурност на милиони хора по света, ракетни удари срещу енергийната инфраструктура на Украйна, включително тези отпреди няколко дни, които оставиха над 10 млн. украинци без електричество.

Днес, повече от всякога, ние трябва решително да се обявим в подкрепа на възстановяване на историческата справедливост, да осъдим палачите и да почетем милионите невинни жертви на Гладомора. По тази причина от Демократична България заявяваме, че ще подготвим и внесем Проект на декларация, осъждащ умишлено предизвикания масов глад в Украйна през 1932-1933 г. като акт на геноцид срещу украинския народ”, посочи още Стоян Михалев.

„Вярваме, че с приемането на тази декларация България ще даде силен знак на солидарност със справедливата кауза на Украйна и днес, когато войната на Путин заплашва свободата и демокрацията в цяла Европа”, завърши декларацията на ДБ.

Предвид ситуацията в българския парламент в момента, изглежда много вероятно Народното събрание да определи Гладомора за геноцид. Това може да стане с гласовете на ГЕРБ, ДБ и „Продължаваме промяната“, които се самоопределят като категорично евроатлантически формации. Към тях може да се присъедини и ДПС.

Такива евроатлантически мнозинства в този парламент вече се оформиха около няколко теми – приемането на еврото, закупуването на американски изтребители и др.

 

 


В категории: Политика


46
Коментара по темата
46.
Сталин
26.11.2022 20:41:17
2
5
е нали украйна разби руската армия какво пак са недоволни евроидиотите , следва обсадата на масква и превземането и :)))
45.
До 44
26.11.2022 18:40:46
2
1
Щото майка ти и дъщеря ти ни изпревариха и вече са монопол в това.
44.
Хаха
26.11.2022 15:28:46
4
5
Застъпниците за Украйна, що не го духате?
43.
kogi
25.11.2022 23:14:54
15
11
Мечтата ми е подкрепящите путин да гаснат в депресия и бедност...
42.
25.11.2022 22:05:16
11
11
Джуджето сега се опитва нов гладомор да прави като стреля с ракети по ел централите и водопроводи, иска да ги умори от студ, глад и жажда! Ама то от това руско джудже какво може да чакаш?! Освобождавали ги? Те и нас на 9 септември така са ни освободили, единствените умряли при нашето освобождение са натровени от фалшив алкохол в Бургас. И поради тази причина няма логика да има паметници на съветската армия за падналите при нашето "освобождение", щото единствените паднали са от фалшив алкохол!
41.
До 39
25.11.2022 21:15:50
2
10
Е как кой?!? То си беше написано. Демократите са виновни за това че са очернили добрият и проспериращ социалистически режим. Ние сме си света вода ненапита. Нямаме вина. Патиланци.



Искате ли да ви кажа истината, относно защо нашите политици са боклуци, независимо дали са тези които са ЗА изтока или тези които са ЗА запада. Защото обществото ни е боклук. И е така от поне 100 години. Тия политици в НС от къде идват според вас? Нали тези хора са произведени от обществото? В българското общество са родени, изучени, израстнали. Като обществото е боклук, и държавниците му са боклуци, от него са произлезли все пак. Или вие очаквате да паднат от някоя паралелна вселена, където българското общество е читаво, че и политиците му да бъдат читави?
40.
Някой
25.11.2022 20:46:12
8
11
Че той Гладимора си е чист геноцид. Украйна е много плодородна държава, а населението е било оставено буквално без никаква храна. Всичко е отивало в русия, а в Украйна хората са се самоизяждали. Сведенията за канибализъм са многобройни. Как може по друг начин да се обясни освен като геноцид?
39.
До 37.
25.11.2022 20:20:26
2
11
И кой ни е виновен, че нашите държавници са подлеци които въртят мръсни номера, с цел да се харесат или на едните, или на другите?
38.
До Скрудж
25.11.2022 20:17:57
0
5
Прав си. Правителството трябва да се самосезира. Не може така, да се обсъждат и решават по няколко въпроса на веднъж. Не става просто. Аз също като теб не мога да смогна така. Нужно е всяко нещо да е едно по едно, и по няколко пъти да се повтаря.
37.
да си спомним
25.11.2022 20:14:35
2
12
купонната система в България през 1991 г. Чакала съм на опашка в продължение на почти 4 часа за парче сирене, две пакетчета масло и едно дребно като гълъб пиле. На опашката висях с двете си деца, които нямаше на кого да оставя - едното на 2 години, другото на 10 месеца. След години разбрах, че са се изливали тонове мляко от крафермите в страната, за да се предизвика криза, за която СДС да обвинят социалистическия режим. Да не забравяме глада в България през 1996-1997 г. - цените растяха с минути, пенсионерите останаха с 4 долара пенсия, а работещите с 10 долара заплата. Имаше хора, които ядяха тапетите от стените на домовете си. И през всичките тези 33 години има много гладни и бездомни българи, които спят по пейките и ядат от кофите за смет. За това са виновни "демократите", които с лъжи и манипулации очерниха социалистическия режим и дори със закон го определиха като престъпен. Няма по-долно и гнусно нещо от управниците ни в последните 33 години. Това е дъно. Отвратен съм.
36.
Scrooge McDuck
25.11.2022 19:57:01
6
9
Баси кръглите идиоти. Това ли е темата на България? Инфлация няма въобще. Нищо, че СССР го няма а тогава е бил Сталин. Тези в парламента дали, ще наричат украинците братя като затвори църквата със закон Зе под предлог, че са руски шпиони. Днес заплаши и Иран. Останаха няколко врабчета, които му се вързват подкрепени от грантчета в Европа и една Тиква, която е много зависим да не му конфискуват авоарите. А тоя певец Михалев кога и от политика взе да разбира. Катето е ясна. Като я видях на аерогарата във Варна да си прави селфита всичко ми се изясни.
35.
Русофилчо
25.11.2022 19:32:17
7
4
Братя помагайте! Много съм зле.... Вчера разбрах че има кореняк индианци служещи в американската полиция и армията, и че има араби и мюсюлмани служещи в израелските такива. От това получих аневризъм.........
34.
До 26
25.11.2022 18:44:57
2
2
Жена с висше не може да си намери работа дистанционно, ако трябва с чуждестранна компания? И уточнението че трите и деца са българчета, не други беше странно. Тази история нещо ми намирисва....
33.
До 29.
25.11.2022 18:39:53
0
5
Напълно съм съгласен с теб! Не съм плюл нито 4. нито жената за която ставаше на въпрос. Извинявам се ако така е прозвучало.
32.
До ХХ
25.11.2022 18:38:03
2
5
Идеологията от къде произлиза ми е през...... ясно е кой реши да я реализира с цената на всичко. ВСИЧКО. Не бяха нито немците, нито англичаните. Ма от де да го знаеш това, като си висш учен от Телеграм. Ако ти си умен, предпочитам да съм про'с'так цял живот.
31.
До ХХ.
25.11.2022 18:34:33
2
3
Не беше ли англо-саксонска? Или на мръсният американец? хи-хи хо-хо
30.
До 26.
25.11.2022 18:33:00
3
3
Гадна ситуация наистина.Но все пак работодателите се нуждаят от работници, не от майки. Относно какво предлагам, нямам предложение за решение на проблемът и. Съжалявам. Единствено мога да кажа, че е трябвало да мисли за това когато е било време.
29.
Хубаво го
25.11.2022 18:31:46
0
5
Плюете номер 4 . Но ми се струва,че не сте го разбрали. Защото в Германия или Дания с три деца няма да те оставят да гладуваш за да има за децата. Иначе реват ,че няма деца и се стопяваме . То е същото и с това ,че няма работници. Ами как да има , когато в държавната администрация е шуробаджанащина , а в частния сектор е измама всичко . Както ми каза един Американец с когото си говорих , когато работихме по международен проект .
- Бил съм на много места по света , корупция , мизерия и бедност. Мога да ти кажа ,че тук в Дания нещата се случват. А задайте си въпроса защо?
28.
До 23.
25.11.2022 18:29:36
2
2
Цифрата я закръглих на 30, защото така говоря.

Хората са казали ''Само един примат може да разпознае друг примат.''. Дали може да се припознае и обърка, не са казали обаче.
27.
Azov зове Тери Пратчет
25.11.2022 18:29:22
2
2
Арменската ибрикчийската република плаши да обяви Гладомора за Холокост. Турците трябваше още навремето да приключат с тази слабоумнотъпа неграмотнонагла и простовата смет от унугундури.
26.
До 20
25.11.2022 18:26:59
0
4
Преди да роди три българчета е завършила висше образование и работила по специалността си, но след като има едно момиченце и полсле близнаци никой не я наема, защото с деца се предполагат болнични и днес е принудена да работи за онзи който я наеме, защото децата искат вечеря ежедневно. Какво предлагаш да изхвърли единия близнак за да са само две децата ли
25.
XX
25.11.2022 18:26:54
4
7
До 18

"Разориха половин Европа с малоумните си идеологии" - идеологията си баш немско-английско-юдейска. Ама нали си неграмотен про'с'так, как да го знаеш?!
24.
До 21
25.11.2022 18:26:37
5
8
Много ама много си прав!!!!! Болезнено дори! Не веднъж съм виждал в интернет пространството някой роден наш Ганьо да се впуска в тиради колко е лошо в България, колко ни мачкат, колко сме бедни, колко сме гладни. И някой мексиканец или бразилец му лепва набързо вербалният шамар и Ганьо замлъква. Например един бразилец от Сао Пауло : Като в България се появат банди и картели въоръжени с до зъби дори с автомати и гранати, и почнат да ви разбиват вратите по къщите да ви крадат, изнасилват и след това избиват цялото семейство, и тези хора са под закрилата на правителството, мног от тях дори имат работни места в анти-терористичният отдел, и всичко е много свързано. Никой не може да ги пипне, защото самите държавни анти-терористи са терористите. Когато това се случи ми се обади, мекушавец. Ганьо естествено не отговори.
23.
До 21
25.11.2022 18:19:36
5
4
С ПРИМАТИ не споря - годините са 33 a не 30
22.
И ние
25.11.2022 18:18:47
1
8
Сме ви подготвили декларация! На следващите избори 500 000 с не подкрепям никого!
21.
До 19.
25.11.2022 18:14:47
5
12
Стига сте се оплаквали и самосъжалявали толкова. Просто е смешно да наричаш гладомор последните 30 години в България. Че не е идеално не е, в България, ама за такива приказки Мексиканци, Колумбийци, Венецуелци и Бразилци ни се смеят и ни викат ,че не знаем нищо и че сме лигльовци!
20.
До 4.
25.11.2022 18:11:02
1
8
Защо жена работеща за минимална заплата прави с някой, или някои, 3 деца?

Защото има правото да си живее както иска ли? Ок, няма проблем. Има обаче и пълното право да търпи последствията от лошите си житейски решения.

На времето имах приятел, който се качи на мотор надрусан и се уби. Според теб дрогата е виновна нали? Все пак беше пристрастен. Но имаше едно време в което не беше пристрастен, преди да му скимне да пробва дрогата за пръв път.

(А ХХ, както обикновенно не оставя никакво съмнение че е пълен идиот)
19.
Да
25.11.2022 18:10:04
3
20
Най бедната държава ще обявява глада в украина за геноцид - ми кога ще обявите за геноцид изтреблението на Българският народ под различни форми за 33 години преход продажници долни
18.
Да го духат СССР и Русия.
25.11.2022 17:43:21
15
12
Разориха половин Европа с малоумните си идеологии. Крадоха, изнасилваха, заточваха и убиваха мъже, жени и деца. И промиха мозъците на хората да са им благодарни за това.

Пу, да ви е*а майката, на вас и подлогите ви страдащи от синдром на стокхолм.
17.
Боклук не уцелил кофата
25.11.2022 17:40:56
2
17
Ефекта от това е същия все едно Сталин да признае гладомора на Бойко в България
16.
Еврейската Революция в Русия
25.11.2022 17:35:00
5
17
Нека да си спомним какво казва Алфред Нобел за демокрацията: "демокрация - това е стадо идиоти под управлението на измета на обществото"
Това е едно обяснение кой осигури пристигането на 270 000 евреи в Русия и кой финансира Еврейската Революция в Русия:
"Ротшилд, Рокфелер, Ленин и братята Нобел":
https://humansarefree.com/2016/01/rothschild-rockefeller-lenin-and-the-nobel-brothers.html
84% от болшевиките са евреи, като останалите са имали жена-еврейка, която "да ги води", Сталин е имал 3 жени еврейки.
Кой създаде държавата Украйна и украинския език (името произлиза от окраина, няма такава националност/език)?
"Украйна", "украинци" и "украински език" са създадени през 1918-1920 от калмика-чуваш-еврей Ленин и евреите болшевики, като са включени различни народи от територията на Царска Русия. Запорожките казаци не може да ги наричаме "украинци", както и руснаците от Киев, Харков, Крим, Одеса.
Болшевиките убиха 66 милиона християни, включително 200 000 членове на християнското духовенство, и унищожиха 40 000 църкви, според известния християнски руски писател Александър Солженицин.
"Генрих Ягода" е най-великият еврейски убиец на 20-ти век, заместник-командирът на ГРУ и основателят и командир на НКВД. Ягода усърдно изпълнява заповедите за колективизация на Сталин и е отговорен за смъртта на най-малко 10 милиона души. Неговите еврейски заместници създадоха и управляваха системата на ГУЛАГ.
15.
Да добавя и аз към 12
25.11.2022 17:34:44
15
6
Първо индианците не са ''държани'' в резервати от никого. Второ, тези резервати са толкова лоши и гадни, че много ми се иска да мога да преместя баба ми от село Граматиково в един от тях.
14.
До 12
25.11.2022 17:20:21
7
12
Абе за другото не знам, ама определено мръсните африканци си заслужават да бъдат наказани, за това , че продаваха собствените си хора в робство, като стока, на новодошлите европейци.
13.
Берданкоф
25.11.2022 17:04:24
14
30
Алоуу СССР не е държава а съюз който вече не съществува. Когато е съществувал ,по време на така наречения гладомор СССР е управляван не от руснак а от грузинец.
Нещо за геноцида на англосаксите над индианците ? Няма ли да подпишете някой декларация и по тази тема
12.
и още
25.11.2022 17:01:40
10
29
А нахлуването на руският Император в пределите на Османската империя през 1877година, Христо Иванов и Кирил Петков няма ли да поискат да осъдят ?

А декларация срещу търговията с роби от африканският континент за САЩ през 19 век, кога ще приемем ?

Или за държането на кореното население на Америка в резервати, кога ?

И каква е ползата от такива декларации за българите през 2022 година ? Каква ?
11.
ТБС
25.11.2022 16:58:58
7
19
От тези неграмотници само смрад и тъпотия се носи. Има ли един с мозък в пПП,ДБ, ГЕРБ? Един търсим?
10.
Те това е комунизъм!
25.11.2022 16:56:49
10
9
Като говорим за СЕГА - не управлява ли СЕГА служебно правителство назначено от Румен Радев, чиято кандидатура пък беше издигната от БСП?
По времето на Тодор Живков ме попитаха как едно семейство с три деца може да изкара до заплата, при положение, че до нея остава 1 седмица, а на семейството са му останали 5лв.
550+135 ми се вижда повече от 5лв.
Да не говорим, че при Виденов минималната месечна заплата беше стигнало до 5 щ.д. Как изкарваха хората тогава.
9.
XX
25.11.2022 16:42:15
17
12
До 4

"Познавам майка на три деца която работи на минимална заплата! 550 лева заплата и 135 лева детски" - ако гласува за ес и нато - пада и се!
8.
XX
25.11.2022 16:40:42
3
15
Тая да каже и как Тиквата обучаваше главатарите на Ислямска Държава в Правец (Кабинет Борисов 1, с външен министър Николай Младенов).
За другите и слагачества - друг път.
7.
и защо ?
25.11.2022 16:39:24
29
27
Защо има НЕбългарски партии в уж българският Парламент ?
ДБ и ПП трябва да бъдат партии в Украйнската РАДА. Там им е мястото !

Що за безумие е това ?
Нито има вече такава държава, СССР. Нито ги има причинилите тази мъка на народа, съветските комунисти, болшевиките та тръгнали да приемат декларация.

Скоро да очакваме ли и Декларация на Парламента в подкрепа на Наполеон за инвазията срещу Русия ?

Май, ще е най-добре, Русия да ни спре АЕЦ Козлудуй и да преминем изцяло на американският ток от Мариците!
6.
"Русия отрича"
25.11.2022 16:37:11
11
16
"Ние никога не сме виновни!!!"
5.
Студомор
25.11.2022 16:31:23
31
21
А сега? Да не би да е нормално да оставяш гражданското население без отопление и осветление през зимата. Русия води мръсна война срещу Украйна, като се цели в най-уязвимите - деца, старци, инвалиди, лежащо болни, Истинският боец се бие срещу други бойци, а не се занимава с диверсии. Това, че не се прониква в тила на врага, за да се взривяват граждански обекти, а се използват ракети не променя факта, че се касае не за бойни действия, а за диверсии.
4.
хм
25.11.2022 16:25:37
8
41
А за днешния гладомор над българите ДБ ли да обвиним???
Познавам майка на три деца която работи на минимална заплата! 550 лева заплата и 135 лева детски,ако това не е гладомор на днешните цени, какво е?
3.
12
25.11.2022 16:20:46
11
22
По .леко с политическата инфантилност. Да не вземат след време и 30-те години див капитализъм да ги сметнат за гладомор,доста хора ходят да ровят по кофите за боклук и търсят препитание.
2.
...
25.11.2022 16:18:00
7
19
Понеже от 2007- ма година не се прилага на работещите нетрудоустроени такъв мор и разграбване на труда им!
Сложили някаква снимка от преди 100 години и всички неродени по това време са им виновни!
1.
SS
25.11.2022 16:04:03
9
20
CCCP is gone! Idiots. Help Bulgaria
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори