×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

НФСБ издигна за президент Стефан Солаков, за вице Галя Асенова


НФСБ издигна за президент Стефан Солаков, за вице Галя Асенова
Стефан Солаков и Галя Асенова станаха популярни в България благодарение на авторските си предавания по СКАТ тв
01 Септември 2011, Четвъртък, 09:12 ч.
Автор: Бесове.бг

Политическият съвет на новата патриотична партия на Валери Симеонов обявява в момента в столицата и кандидатите за кметове на стратегически за нея населени места

Политическият съвет на новата ПП „Национален фронт за спасение на България“, водена от собственика на СКАТ тв и в.Десант Валери Симеонов обявява в момента на пресконференция в столицата под каква формула ще се яви на местния и президентски вот. Току-що бяха разсеяни слуховете, че НФСБ ще подкрепя кандидат-президентската двойка Алексей Петров-Душана Здравкова, на която през последните месеци се обръща особено добронамерено внимание в медиите на Симеонов. 

Кандидатът за президент ще е водещият на „Телевизионен форум“ по СКАТ тв Стефан Солаков, а негово вице ще е Галя Асенова, водеща на предаването “От българско, по-българско” .

Според запознати, преди да бъде издигнат Солаков, за кандидат-президент е бил поканен бившият дипломат Велизар Енчев, който всяка вечер води най-рейтинговото политическо предаване „Дискусионно студио“. Той обаче отстъпил на Солаков от скромност и поради лични причини.

Стефан Солаков е роден на 16.12.1942 г. в София. Образование: Висше, ориенталистика. Има 40 години трудов стаж в български, френски и турски средства за информация. Владее френски и турски езици. Ползва руски, английски и персийски. Женен. Има издадени няколко книги, сред които "Вълците на терора" и "Реална заплаха".


В категории: Опозиция , Политика


11
Коментара
Флагман.БГ Забравете за IQOS в заведенията! Забравете за IQOS в заведенията! 23/04/2024, Вторник 17:00 0
11
Коментара по темата
11.
де
20.10.2011 19:09:31
1
2
Aватар, народът не e казал така, да не говорим, че и дума "утрепки" и "мозаци" няма. Срам е да не можеш да пишеш правилно. Но очевидно ти си мислиш, че го можеш, както и явно да даваш оценки, за които не ти достига аналитичност. Скат е единствената телевизия, която казва нещата такива каквито са за съжаление в нашата страна
10.
ахмак
25.09.2011 19:48:58
6
0
Да бяхте подкрепили предс. на Българската антикомунистическа партия Георги Жеков.Сега пак ви пробутват комунистически престъпници като тези две долни червени отрепки.Без декомунизация пътуваме.Гледайте Жеков в интернет.
9.
ахмак
25.09.2011 19:48:58
4
1
Да бяхте подкрепили предс. на Българската антикомунистическа партия Георги Жеков.Сега пак ви пробутват комунистически престъпници като тези две долни червени отрепки.Без декомунизация пътуваме.Гледайте Жеков в интернет.
8.
Истината
08.09.2011 14:15:17
0
5
Питам седмината коментатори какъв е Солаков? Всичките ли сте с промити мозъци? Явно!!! Калфин, Кунева и тем подобни ли ще оправят България? Ами нали същите ни управляват!!! И докъде сме я докарали. Ако имам власт ще напиша в Конституцията, който веднъж е бил в политиката повече да няма право да бъде в нея, защото на света омръзнаха стари муцуни крадливи!
7.
Asen Prodanov, Burgas
07.09.2011 21:32:52
2
2
Това е най-несериозната номинация до сега - няма абсолютно никакъв шанс!
6.
Ivanov
02.09.2011 10:15:43
3
4
Petrov , ти сега ли достигна до това "прозрение"??? Следствие на приближаващите се избори ли? Ами то този сценарий ни се поднася при всеки вот,ако си забелязал! И как предлагаш да се излезе от ситуацията? като гласуваме за хората от снимката ли? Ха ха ! Те ли ще ни покажат "правия път"? Колкото ни го показа Сидеров и колкото ни го показва Симеонов с ежедневните си "облъчвания" по смешната си телевизия! Истината е във високата изборна активност! Нещо,което е почти невъзможно,за жалост!
5.
Стефанов
01.09.2011 20:21:10
4
6
Да, наистина! Боже, пази България от такива, като аватар, КК и Мими!
4.
P.Petrov
01.09.2011 16:44:42
4
5
Не е редно в едно средство за масова информация, каквото е сайтът "Бесове" да се сипят обиди само по подозрения(имам предвид човек, криещ личността си зад псевдонима "Аватар"). По-разумно би било да се дискутира по задаващите се странни избори - държавни силови структури облужват управляващата партия. Два месеца преди избора на президент ГЕРБ крие кандидата си от обичта на хората и т.н. Ахмед Доган се напива всеки ден зад стените на бункера си и между другото иска да ни натрапи един господин "Нямам мнение" за президент. Като в последния момент насочи няколко стотин хиляди полуграмотни хора да гласуват за него. По места хора с криминални прояви се канят да вземат властта. А в това време писачи като "Аватар" си правят измислени сценарии и се занимават с измислени "хищници"...
3.
аватар
01.09.2011 13:49:32
5
8
Винаги съм го казвал че СКАТ и В.Симеонов са политически хишници,но върха на айсберга е издигането им на президентската двойка,това са хора арогантни,антидипломатични и постоянно мътещи мозаците на хората в България и най вече алчни за ВЛАСТ псевдо политици.СРАМ,СРАМ СРАМ че в държавата ни може да има такива утрепки."Пази боже сляпо да прогледна" е казал някога народа !!!!!
2.
КК
01.09.2011 12:32:14
3
7
А др. Касабов не се ли е намъкнал някъде в листите.
1.
Мими
01.09.2011 11:55:29
4
10
Боже, пази България !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Николай Денков, а не Кирил Петков ще е водач, а третата позиция ще е за Атанас Атанасов Забравете за IQOS в заведенията! Забравете за IQOS в заведенията! Внесени са промени в закона за здравето Провал на първото заседание на парламентарната комисия за „Турски поток“ Провал на първото заседание на парламентарната комисия за „Турски поток“ То протече в процедурни спорове и без никакво действие по същество Ваксина за коклюш да се поставя месец и половина след раждането на бебето, предложиха лекари Ваксина за коклюш да се поставя месец и половина след раждането на бебето, предложиха лекари Към момента най-много са регистрираните случаи на заболели във възраст до 1 година и усложненията при новородените са по-чести Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси Къщата му е до тази на обвинения в контрабанда Стефан Димитров - една ограда ги дели, обяви Тошко Йорданов Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Все повече млади хора предпочитат напитките на растителна основа пред кравето мляко Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Почнаха разпити – установява се кой за малко не предизвика снощи инцидент с фатален изход Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" От администрацията призовават гражданите, гостите и приятелите на града да се присъединят към благотворителната акция За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари Доброто стои в основата на човешките отношения, заяви министърът на образованието Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Не е ясна причината да посегне на живота си
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори