Кое е любимото заведение на президента и първата дама
Двамата се доверяват на изискан ресторант в Зона Б5 в столицата
Румен и Десислава Радеви се отдават на романтика в закътан, но луксозен ресторант в Зона Б-5 в столицата, пише вестник „Ретро“. Президентът и съпругата му били редовни клиенти на елитно заведение, където вечеряли необезпокоявано. Същият ресторант предпочитали и за семейните си празненства и поводи.
Очевидно държавният глава и първата дама държат на изисканото меню и макар преди време Деси Радева да бе казала публично, че любимото ястие на мъжа ѝ бил бобът, в менюто на елитното заведение такъв не се предлага.
За сметка на това една порция скариди от 150 грама е 17 лева, филето от сьомга и стекът от риба тон – 30 лева, а телешката пържола – 36 лева. За една вечеря
В същото време във вила „Калина“ в резиденция „Бояна“, където семейство Радеви вече втори мандат живеят, разполагат с личен готвач, който да ги храни. Същият шеф е готвил и на предишните държавни глави, които живееха в резиденцията със семействата си, като имал впечатления с какво всеки един от тях обичал да се храни. Георги Първанов си падал по дивеча, Петър Стоянов обожавал филе вретено, а Желю Желев само българска традиционна кухня.
Малцина знаят, че първата дама Десислава е учила в готварско училище в Камено. Самата тя, докато все още бе активна в медийното пространство, се хвалеше, че приготвяла фамозни тиквички, чушки бюрек, спагети, с които гощавала децата, когато ги посещавала. В последно време обаче явно кулинарията не е приоритет на президентшата, която не запълва многото си свободно време с домакинстване, а с личностно развитие и духовни практики, и предпочита да се храни в ресторанти.
Нова ера на зарядните устройства
Новите съседи се завръщат, Амадор е успешен бизнесмен
Наш 70-годишен околосветски пътешественик счупи мачта
Грипът настъпва, яжте кисело зеле и туршия
Гроздоберачката от двулевката си отиде в нищета
Румен Гайтански разпродава всичко в България и се изнася от страната
Мъж се задави с десерт и почина на коледната трапеза
Чирозът на стана по-скъп от калкана: Цени до 45 лв. за кг на рибната борса в Бургас
Експерт съветва как да се движим безопасно в снежна и заледена обстановка
Умерен ръст на жилищните цени в България през 2026 г.: Как еврозоната променя пазара
Регистрационните таблици в София - от „С“ до „ОХ“: Как стигнахме до края на азбуката
Заради еврозоната българите пазаруват повече. Страхуват се да не изгубят парите си

Въобще аграрни личности