×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Има ли общо между ковид, глобализма и случващото се в Украйна - гледайте втория подкаст на Флагман.БГ


Има ли общо между ковид, глобализма и случващото се в Украйна - гледайте втория подкаст на Флагман.БГ
Гост във „Ф-Студио“ тази седмица е политическият анализатор и опитен журналист Божидар Божков
19 Ноември 2022, Събота, 14:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Новият проект ще запознава зрителите с интересни личности от Бургас и България всяка седмица

Вторият гост в новия проект на Флагман – „Ф-Студио“, е политическият анализатор и журналист с богат професионален и житейски опит Божидар Божков. Разговаряме с него, за да обсъдим някои от злободневните проблеми в геополитически план, но и да запознаем читателите с някои от по-интересните факти около инвазията на Русия в Украйна и бъдещето както на конфликта там, така и на света, който от близо 3 години се променя пред очите ни.

В подкаста ще можете да чуете още има ли нещо общо между ковид, глобализма и случващото се в Украйна, както и по какъв начин е замесена астрологията в политиката, и има ли знаци, които предупреждават за случващото се предварително. 

Ще разберете още и за Бургас преди влизането на България в Европейския съюз, а някои от историите на Божидар Божков за пътуванията му в едни от най-необичайните за туризъм места на планетата ще ви изненадат.

Новият проект на Флагман „Ф-Студио“ се излъчва ежеседмично. Водещите ще са Иван Колев, Анна Добрева, Радостина Георгиева, Георги Русчев, Емел Махмуд и Светлозария Кидерова. Ще ви срещаме с интересни събеседници от различен спектър на обществения живот. Очаквайте любопитни разговори с артисти, обществени личности, политици, онлайн знаменитости и героите на деня.

За реализирането на новия медиен проект Флагман.бг си партнира с Бургаския свободен университет (БСУ), който разполага с перфектна база и напълно оборудвано радио студио.

Очакваме вашите предложения за вдъхновяващи личности, които да гостуват във Ф студио, на [email protected]

 




Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
18
Коментара по темата
18.
Тодор
20.11.2022 15:35:50
1
1
Браво, Гоше, супер се е получил разговора. Непринудени и точни. Поздрави!
17.
България днес и сега
19.11.2022 20:46:56
1
8
Великият Шeкcпир го е казал преди няколко века, а е толкова актуално днес:
Да бях умрял! До гуша ми дойде
с достойнство да се перчи лицемерът,
богатият от бедни да краде,
нищожества с почтени да се мерят,
да е в бардак девическата чест
и ученият, унизен, да проси,
и ситият под маска на злочест,
и много често бoлeн здpaв да носи,
и доблестният – в хорските крака,
и правият да си криви душата,
и словото с намордник все така,
и правдата – слугиня на лъжата.
Изчезнал бих, но как така в калта
сама да изоставя любовта?
16.
Фостата Студио
19.11.2022 20:35:51
0
6
Не, мерси.
15.
до номер 13
19.11.2022 20:34:12
0
5
Изтегли си кириллизатор и започни да пишеш на български и тогава задавай въпроси.
14.
*********
19.11.2022 19:51:40
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
424
19.11.2022 18:51:14
2
5
Momcheta moje li da ni kajete kolko hora vuv Burgas rabotiat za durjavata i kolko chastno.
susto kolko dulug e srednia jivot vuv grada.
Susto kolko studenta uchat vuv Burgas?
12.
223
19.11.2022 18:49:19
1
3
momcheta moje li sledvastia put da ni kajete moje li Burgas da sustestvuva bez evropeiski pomosti? Toest govorete za cifrite vuv budgeta. Moje li grada da se samo-izdurja ili grada e finansiran napulno ot Evropa i sam ne moje da se izdurja i da sustestuva zastoto niama dostatuchno ikonomika i sredstva.
11.
държава
19.11.2022 16:49:03
2
20
Страшен анализ на двама полу ид..ти нямах нерви да ги изгледам докрай
10.
Бай....до 7
19.11.2022 16:36:27
2
7
Обърни се към ГРОБ ! Те ще ви оправят улиците! Нещастник!
9.
Изслушах ги
19.11.2022 16:20:28
2
9
от любопитство, да видя какви лакардии ще раздуват на народа. Че за какво да спорят и да се карат...?! И двамата са някаква супер смешна контролирана "опозиция" - пуснат тук-таме някоя истина, обградена с тонове лъжи. Поне при традиционната западна контролирана "опозиция", от сорта на Алекс Джоунс и Дейвид Айк, процентът истина е съществено по-висок, много по-трудно е да се отсее малкото количество лъжа или премълчаване на критично важна истина, което обаче я прави по-ефективна и се радва на последователи не много по-различни от сектанти. Нашите мижави провинциалисти са толкова прозрачни, че и такъв успех не могат да постигнат.
8.
една жена на пазара каза
19.11.2022 15:12:50
1
6
Поредният с заключения по усет и логика.
напомня ми на вица в които вде приятелки си говорея: едната казва на друга че си намерила приятел демократ, веган и еколог, а другата и отговаря "брей и твоят в шушляк без пари, но при теб много по добре звучи"
Демокрация да му се невиди господа
7.
w
19.11.2022 14:58:17
0
8
Граждани на Българово, област Бургас протестират срещу разбити улици и липса на канализация, съобщават от БиТиВи.

Жителите сигнализират за пропаднали пътища и липса на техните ремонти от 30 години насам.

Протестиращите заплашват да блокират близката до града магистрала "Тракия", ако не бъде довършена канализацията и водоснабдяването, както и да бъдат ремонтирани пътищата.

Кметът на Българово, Йордан Йорданов, заяви, че проблемът в града е комплексен, не е само в липсващото финансиране на общината макар и да кандидатстваме постоянно за такова.
6.
Дса
19.11.2022 14:52:28
5
4
Демонистите-глобалисти и масоните са проводници на дяволските клопки и стратегии за унищожаване на хората и отдалечаването им от Бога. Заблудени оръдия в ръцете на сатана, те ще получат вечна смърт.
5.
тарелката
19.11.2022 14:30:01
0
6
идваммм идвам за теб...
чакам те .... огледай се преди да хвръкна към кухия ти фейс...
4.
3
19.11.2022 14:20:10
6
12
ZASTO TOZI CHOVEK KOITO NE E FINASIST NITO ISTORIK SE OPITVA DA RAZBIRA SVETOVEN LIDER KATO PUTIN?
3.
*********
19.11.2022 14:17:22
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
rere
19.11.2022 14:17:17
2
5
BRAVO DOBRE!!!!
NATOPETE BORISOV.
MNOGO TUP CHOVEK. NE STAVA.
1.
Божков?
19.11.2022 14:07:05
1
19
Не звучи сериозно!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман
Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори