×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

На прага ли сме на Трета световна война? Две руски ракети удариха Полша. Москва: Провокация е! (ОБНОВЕНА)


На прага ли сме на Трета световна война? Две руски ракети удариха Полша. Москва: Провокация е! (ОБНОВЕНА)
Според публикации, две руски ракети са паднали в Люблинското воеводство, във ферма в Пшеводов, която е на 65 километра от границата с Украйна
15 Ноември 2022, Вторник, 22:15 ч.
Автор: Флагман.Бг

Премиерът Матеуш Моравецки спешно свика Комитета по въпросите на националната сигурност и отбраната

Две руски ракети са паднали на територията на Полша, двама души са убити, съобщи Polsat News. Според публикации, две руски ракети са паднали в Люблинското воеводство, във ферма в Пшеводов, която е на 65 километра от границата с Украйна. Поразени са сушилни за зърно, пише Епицентър. На място са убити двама души.

Министър-председателят на Полша Матеуш Моравецки свиква комисията на Съвета на министрите по въпросите на националната сигурност и отбраната "по спешност", съобщи говорителят на правителството Пьотр Мюлер.

Очаква се решение дали Полша ще поиска задействане на чл. 5 от договора за НАТО. Полша е член на НАТО и граничи с Украйна, отбелязва Би Би Си.

Високопоставен представител на американското разузнаване е заявил за Associated Press, че руски ракети са пресекли територията на Полша, страна-член на НАТО, в резултат, на което са загинали двама души.

Говорителят на полското правителство Петр Мюлер заяви: "Призовавам ви засега да не публикуване непотвърдена информация, ще я коментираме след заседанието, което ще се проведе сега."

Експлозиите в Полша са следствие от масовата бомбардировка срещу украински градове от Русия по-рано днес, при която бяха изстреляни над 100 ракети.

Заради руските ракети са излетели изтребители на полските ВВС. Във фермата, където са нанесени пораженията, са пристигнали военни и представители на прокуратурата, пише Visegrad.

Предполага се, че целта на ракетите вероятно е украинският град Лвов, който е на около 100 км южно от полския Пшеводов. Заблудените ракети са паднала на 65 километра в територията на Полша. Че ударите са нанесени от руски ракети бе потвърдено от разузнаването на САЩ пред АП, съобщи "Евронюз".

Според чл.5 от Северноатлантическия договор (за НАТО), в случай че срещу някоя от държавите-членки на Алианса стане има въоръжено нападение, всички останали членове, без изключение, ще считат това за акт на насилие срещу всички тях и ще предприемат всички мерки, които сметнат за подходящи, за да помогнат на членката на НАТО, която е била нападнала. По-вероятно е обаче в случая да бъде задействан чл.4, който гласи, че страните по Договора ще се консултират съвместно всеки път, когато по мнение на някоя от тях е възникнала заплаха за териториалната цялост, политическата независимост или сигурността на която и да е от тях.

"Това е първият сериозен инцидент на територията на членка на НАТО, свързан с войната в Украйна", добави "Дейли експрес".

Виктор Орбан, премиерът на Унгария, също свика заседание на своя съвет по отбрана, според неговия говорител. Смъртоносният инцидент бележи първия път, когато руска атака срещу Украйна е убила някой в ​​съседна територия на НАТО от началото на войната.

Йенс Столтенберг, генералният секретар на НАТО, по-рано заяви, че 30-те членки ще защитават всеки сантиметър от нейната територия в отговор на руската инвазия в Украйна.

Източници от отбраната обаче изразиха предпазливост, подчертавайки, че това вероятно е "случаен случай“ от страна на Русия.

Прессекретарят на Министерството на отбраната на САЩ бригаден генерал Пат Райдър каза, че САЩ са "наясно с съобщенията в пресата, в които се твърди, че две руски ракети са ударили място в Полша близо до границата с Украйна", но в момента не разполагат с информация, която да потвърди тези съобщения, предаде Си Ен Ен.

Полски официални лица са казали пред медията, че нищо все още не е потвърдено и разследването на инцидента продължава.

Артис Пабрикс, министър на отбраната и вицепремиер на Латвия, каза: "Моите съболезнования на нашите полски братя по оръжие. Престъпният руски режим изстреля ракети, които бяха насочени не само срещу украински цивилни, но също така паднаха на територията на НАТО в Полша. Латвия напълно подкрепя полските приятели и осъжда това престъпление".

Междувременно външното министерство на Естония заяви: "Последните новини от Полша са много тревожни. Ние се консултираме в тясно сътрудничество с Полша и други съюзници. Естония е готова да защитава всеки сантиметър от територията на НАТО. Ние сме напълно солидарни с нашия близък съюзник Полша.“

Засегната е и съседна Молдова. Там съобщиха за масови прекъсвания на електрозахранването, след като ударите прекъснаха ключов електропровод, който захранва малката нация, заяви държавен служител.

Украйна беше ударена от залп от ракети часове след като украинският президент Володимир Зеленски каза, че Русия трябва да приеме границите на страната му и да изтегли войските си, за да се проведат мирни преговори.

 Ударите по критична инфраструктура предизвикаха прекъсвания на тока в градове, далеч от фронтовите линии, включително в Лвов в далечния запад. Белият дом осъди атаката на Русия по време на срещата на лидерите на Г-20 в Бали.

ОБНОВЕНА В 22:35 ЧАСА

Русия заяви, че твърденията за паднали руски ракети край Пшеводов са "провокация", защото не са нанасяни никакви поражения по цели, близки до украинско-полската граница. Снимките в полски медии нямат, според руското министерство на отбраната, нищо общо с "руските средства за поразяване".

"Руската държавна пропаганда многократно предупреждаваше, че Полша, която активно подкрепя Украйна, може да стане мишена на атака. Последното подобно изявление беше направено снощи по телевизионния канал Русия-1: "Например, обяснете (на Запада), че ако Америка продължи да доставя оръжие на Украйна, тогава , например, ще бъде ударено летище в Полша или база в Румъния", припомни в "Телеграм" част от екипа на закритото радио "Ехото на Москва".

Тази вечер, след съобщенията за падането на ракети, ръководителят на държавния канал RT Маргарита Симонян написа в "Туитър": "Значи Полша има своя Белгородска област. Как ви харесва това?"




Флагман.БГ Откриха труп до детска ясла Откриха труп до детска ясла 29/03/2024, Петък 09:57 0
61
Коментара по темата
61.
До 59
17.11.2022 12:25:58
0
0
Абре братле, половин час вече мисля над туй дет си го написал,чак са напрегнах.....ама пак не мой ти хванем мисълта!
Ама вероятно у мен ще е проблема щот в главата ми е пълен хаос!!
Тъй,че споко!
60.
do 59
17.11.2022 12:19:21
0
1
Много си прав 59. Ти си гледал Зеленски с изказването му и го смяташ за ненормално. Ми аз! Аз какво да кажа, като гледах как Путин ни уверяваше, че няма да напада Украйна, а ден след това я нападна? Ами какво да кажа, като гледам как руснаците в национален ефир говорят как трябва да ни бомбандират с атомни бомби, спират ни газа и наемат тролове да лъжат и хейтват из форумите? Е кажете ми, нормално ли е руският президент да ни казва, че Кирилицата ни идва от Македония? Нормално ли е?
59.
Помислете само....
17.11.2022 05:21:06
3
1
Даваме на украинците самолети които излизат от употреба в нашите армии , и с тази техника която е остаряла се води воина срещу страна която притежава къде по модерна техника .Гледах изказването на Зеленски , че това не е тяхна ракета , а сега какво излезе ,те това е едно ненормално изказване на държавник които не си дава сметка че може да вкара във война и други държави , малоумна работа . Самата Полша не бързаше с изказвания относно падналата ракета . Кой дърпа конците на Зеленски , ами САЩ . Меко казано ако до вашият дом ( прозорец )си построя свинарник , на вас приятно ли ще ви е ?
58.
До малоумника 41
16.11.2022 11:33:21
4
1
Малоумник е на майка ти идиота дето си мисли, че изпадналата кочина може да изтреля атомни ракети срещу някой с ненйте допутопни технологии и оръжия. Пълен олигофрен... Да не говорим, че всичките олигарси включително и путлерската върхушка политици, пропагандисти в медии и тн имат имоти и пари на запад... Пълен идиот и олигофрен!
57.
Киро
16.11.2022 11:15:40
4
5
Зеленото джудже е направило тази провокация. Опитва се да вкара и блока на НАТО във войната, изпращяйки ракети към натовска държава. Друсаното човече не се интересува от жертвите, интересува се от милиардите, които текат към него от Америка.
56.
XX
16.11.2022 10:02:06
8
3
Аз пък чух на пазара, че жертвите били отвратени от украинските си съседи и ги мразели, и желаели Русия да унищожи Украйна и да им иде до границата. И затова режимът в Киев вероломно ги е унищожил.
55.
XX
16.11.2022 09:46:11
1
6
До 53

"Идиоти ,на 4 мили от границата,което са 6.4км ,не 64 км ХАХАХАХАХХАХ" - не е неграмотност, не е... министерството на истината в Брюксел плаща...
54.
ХХ
16.11.2022 09:44:30
4
10
А когато по времето на Костов американски ракети удряха България ние бяхме щастливи и гласуваме да удрят и домовете ни. Факт.
53.
ХАХАХАХААХА
16.11.2022 09:14:44
1
6
Идиоти ,на 4 мили от границата,което са 6.4км ,не 64 км ХАХАХАХАХХАХ

КАТО КОПИРАТЕ СТАТИИ ПОНЕ СЕ НАУЧЕТЕ КАК!
52.
Тази дупка ми малее
16.11.2022 09:11:15
1
2
Бойната глава на ракетата е около 130-140кг, а цялото и тегло е около 1500-1800кг. Ако само бойната глава падне, без да се задейства взрив, то дупката ще е по-голяма от показаната. При взрив щетите биха били много по-големи
51.
Вчера получих уведомление
16.11.2022 09:08:36
4
13
за запас!

Ще ме хванат за големия пръст да служа на Американските джендъри оп "българската армия".
Винаги на страната на Русия докато не изметен Американската измет от парламента и Американските бази от страната!
50.
Зеленски еврейското наркоманче
16.11.2022 08:36:20
5
13
го Хвана шубето и желае всячески включване на проститутките от НАТО на курбан срещу Русия.
Желая Българските проститутки начело с Гроб,ПП,Демократична Украйна ,БСП,ДПС,Американски възход да се включат във войната па да видим кой ще иде на тяхна страна.

Слава на Русия !
49.
Зеленски издава заповеди надрусан
16.11.2022 08:30:24
5
10
Боко Тиквата и Кирчо педала мязат по изгладен мозък на Зеленски
48.
аз
16.11.2022 07:54:16
3
10
Някой иска да си играе на война. Тази играчка се подхваща от журналистите и ей ти ги на ПОВОДА. Трета световна война няма да избухне, защото тя се води още от ноември месец 2019 година, когато същите онези бъркачки съчиниха една болест взела повече психологически, отколкото физически жертви. Болест, която подготви хората към това, което се случва днес. И бъдете сигурни. Организаторите на този хаос нямат държава, нямат народност, нямат принадлежност. Това са хора, чийто инструмент са човешкия ресурс, благата от него и произхождащите от тях пари и богатства. Нещо повече, във всичката тази бъркотия съзирам намеса извън пределите на нашата планета. Човекът не е създаден алчен, но е станал такъв. Все пак, колкото и комерсиален да стана обаче светът ни, смисълът на този комерс не е пръскане на средства за самоунищожение.
47.
Странджанска зурла
16.11.2022 07:36:49
0
7
Ясно , яз галиба трябва да копам землянка в гората близо до ряката, свинету е на луканки, манатарки към 50 буркана, зарзалини изсушени, сланина, няколко пушки един калашник, бензинова резачка , я бех нема
46.
Поздрави от ПАМПЕРСА
16.11.2022 07:23:20
5
16
На Байданарката му дреме, ще запали цяла Европа, а Вий викайте слава на БАНДЕРОВЦИТЕ
45.
Ураааа
16.11.2022 07:07:28
11
7
Ураааа те поляците педали урааа
44.
Путинидинахуй
16.11.2022 06:57:06
14
11
Руският ботуш носи само мъка и страдания .Нищо повече ! А и ракети .
43.
Анализ
16.11.2022 06:53:33
2
6
Русия удари енергийната инфраструктура на Украйна в най-голямата си координирана атака от началото на войната.

Украинците съобщават, че от 100 ракети, 70 са били свалени. Това се случва дни след загубата на Херсон - единствената регионална столица, която руската армия завзе след 24 февруари.

Енергийната система на Украйна е втората най-развита в бившия СССР. Целта е милиони да останат на тъмно и студено, което вече се случва. Без ток са седем милиона души.

Съобщава се за прекъсвания на тока и в някои части на Молдова, чиято енергийна система е свързана с тази на Украйна.

Колкото до ракетите, паднали на полска територия, позицията на НАТО ще е пестелива. Не е ясно откъде са били изстреляни, но са се разбили заедно с руски ракети, поразили цели в Украйна. Москва отрича.

Полша ще поиска задействането на член 4 от Договора за НАТО, който предвижда страните по Договора да се консултират съвместно всеки път, когато по мнение на някоя от тях е възникнала заплаха за териториалната цялост.

Всичко това се случва на фона на почти истерични вътрешни критики, които постепенно, но много категорично, се насочват към Путин и военната върхушка в Русия след загубата на Херсон.
42.
И
16.11.2022 06:03:06
4
20
По какво ги познахте, че са руски - скандираха "Слава России! Слава Путину" ли?
Пентагонестите не потвърждават, че са руски, вий в редакцията от прозореца си ли ги проучихте?
С-300 са, викат експертите, демек украински са.
41.
Тъпак
16.11.2022 05:09:42
11
27
До 35.Малоумник на Русия не им трябват съюзници да изтрелят 1000 атомни бомби по 36-държави - НАТО и още 6 държави, които с тази глупава провокация искат да водят война срещу Русия. Само една бомба е с хиляди пъти по-мощна от малчугана и дебелака, които американците хрърлиха над Япония. Единсвената държава използвала атомна бомба е сащ. Целта е нато плюс другите 6 държави да задействат член 5 и нападнат Русия. Тогава Путин няма да се поколебае да натисне червеното копче. Една бомба е достатъчна да залечи България от картата на света. Путик каза, че свят без Русия и без руснаци не би му харесал и в такъв случай по-добре изобщо да няма хора. На прага сме на унищожението на примитивното човечество.
40.
Аха
16.11.2022 04:42:09
8
6
Странен начин да напишеш тридневна война, след която рашките ще серат в дупки за генерации напред.
39.
Рбатнсънсъмеумдумдумдумду
16.11.2022 04:03:03
15
20
СЕГА. СТАНА ЛИ ЯИ. ЯСНО. БУРГАЗЛИИ....ЗАЩО ОТ ДВА. ДЕНА НАД. БУРГАС...ЛЕТЯТ. НЕИСТОВО....ДОН. КИХОТ. И. САНЧО. ПАНСА. ...ПРОСТО. НАТОФЦИТЕ И. ЗЕЛЕНИЯ. НАРКОМАН. СА. ЗНАЕЛИ. ПРЕДВАРИТЕЛО.....СЛАВА. УКРАИНА ....ЯЖТЕ. ПАК. СЛАНИНА.
38.
Ще е тъпо да повярваш
16.11.2022 03:54:15
6
22
То не бяха кланета в Югославия, химически оръжия в Ирак, Виетнам нападна два кораба , терористи атакуваха двете кули. Куп извинения за да сипем бомби , защото ги имаме в изобилие. А когато трябваше да падат в Сърбия а те паднаха в България тогава какво беше извинението. Трябва да си луд да вярваш по време на война, защото както се казва , във войната първо умира истината. Никой ,няма да води войната на украйна или пък НАТО. Те и затова си дават оръжията , въобще не им вярвайте само се пънат.
37.
c300 може да носи и ядрена главс
16.11.2022 02:25:06
8
4
Ако беше паднала наистина, c300 толкова малка яма ли щеше да е?
36.
Абсурд
16.11.2022 01:51:11
8
18
По-голяма глупост не можаха ли да измислят поляците?
Полша е от другата страна на военните действия?
35.
...
16.11.2022 01:06:18
2
1
Вие защо държите географските карти на 40 държави навити на рула в ъгъла?
40 класни стаи ли нямате? Донесете ги в новия корпус тия свитите! Цвилина ще ги опази от пожълтяване!
34.
ХАХАХАХАХАХААХАХАХАХА
16.11.2022 00:54:02
24
13
Защо пишете глупости ве! Каква световна война, за умрялата руска кочина няма друга страна която да тръгне да воюва с останалия свят! Дори Китай стопли отношения със САЩ! И братска им Еритрея няма да посмее да се бие на тяхна страна, а както виждаме украинците голям бой ги бият сега ...
33.
Жоро
16.11.2022 00:42:35
14
16
Глупости! Оказва се чиста проба Привтелски огън от украинска страна! Жалко за загиналите без време двама полски граждани!
32.
DB7
16.11.2022 00:37:59
6
16
Украинската армия е извършила успешен десант на няколко различни места по поречието на река Днепър и сраженията вече се водят на левия бряг Това е до голяма степен изненадващо, защото се смяташе, че след отстъплението на руската армия от района около Херсон ще последва оперативна пауза
През реката са преминали танкови батальони и артилерия, а районът е изключително равнинен и сложен за отбрана от страна на руските окупатори
31.
DB7
16.11.2022 00:33:26
2
0
https://m.offnews.bg/news/Sviat-_12/VSU-s-desant-na-leviia-briag-na-Dnepar-rusnatcite-otstapvat-oshte-20_789512.html
30.
DB7
16.11.2022 00:31:28
0
11
Не е ясно кой е изстрелял ракетата в Полша“, заяви Джей Андрес Ганон, експерт по сигурността в Съвета за външни отношения на САЩ. Той обаче е на мнение, че може да е изстреляна от система С-300
„Знаем, че Русия използва С-300 за наземни атаки, въпреки че това е система за противовъздушна отбрана, но Украйна също ги използва за противовъздушна отбрана срещу крилати ракети", допълни Ганон
Д-р Джъстин Бронк, старши сътрудник в мозъчния тръст Rusi, съшо е съгласен, че може да е от система С-300, но все още няма достатъчно доказателства за идентифицирането на ракетата
29.
България
16.11.2022 00:26:49
26
15
Защо така НАТО не смее да се опълчи на слабата руска армия която се разбяга? Ето вече и членка на НАТО я удариха с ракети. Защо 40 държави стоят свити в ъгъла и козируват пред руснаците?
28.
ZET
16.11.2022 00:24:06
4
7
Изглежда, че навлизаме в нова фаза на конфликта, когато ЦИЕ (Централна и Източна Европа – „б”) напълно се превръща във фронтова зона и започва да се държи съответно – привличайки максимално внимание към себе си, за да получи по този начин повече гаранции и да отстоява ролята си” , - коментира в канала си в Telegram главният редактор на списанието Russia in Global Affairs, председателят на президиума на Руския съвет по външна и отбранителна политика Фьодор Лукянов в своя канал в Telegram. Според него „разпространението на пространството на реални военни действия извън границите на Украйна все още изглежда малко вероятно, но напрежението вътре в НАТО ще нараства“. „За съжаление, в настоящата атмосфера е невъзможно да се разчита на съвместни действия на противоборстващите страни, за да се разбере реалната картина на случилото се и да се избегне прекомерна инфлация. особено, че именно страните от ЦИЕ играят първа цигулка тук. Това меко казано увеличава рисковете. Въпреки че последната дума все още не е тяхна“, добави г-н Лукянов.
27.
Карл Маркс
16.11.2022 00:16:40
22
9
Нато пак ще напълни гащичките и ще подвие опашката :))))) както всеки път хахахаха големи страхливци са
26.
555555555
16.11.2022 00:02:12
6
7
статия ала флагман, търсим сензациите
25.
Същия
15.11.2022 23:34:56
7
17
Димо къде е? Путин го търси.
24.
Столтенберг
15.11.2022 23:34:01
16
13
Ша вардим всеки инч натофска територия. Ша умуваме утре да задействаме ли чл.5 или не. Рашките да не забравят, че имаме смели съюзници като литофците и болгарушките.
23.
Това
15.11.2022 23:31:37
18
24
е поредната американска пърдежка,без тяхна режисура това не може да се случи!
22.
...
15.11.2022 23:28:13
5
5
На керемидите сме с Карлстон. Черна котка- бял котарак играят федербал. На прага много внимавайте- от покрива и ракети падат!
21.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
15.11.2022 23:24:05
3
23
Точно пуснах сълза на турския сериал и въй, падат ракети в Полша. Ами ген. Радев да излита и да пази въздушното пространство.
20.
Путлер
15.11.2022 23:23:59
22
23
ЛилиПутин иска да му набият пет члена в лилипутския гъз
19.
Цар Бомба
15.11.2022 23:09:32
32
21
Чичо Сам не иска руски уран по главата си. НАТО са страхливи мърши, които само могат да лаят. Не им се умира на задокеанските бургери заради поляци и укри.
18.
All against russia!
15.11.2022 23:06:13
31
26
Задействайте член 5 и ги мятайте. Време е да се приключва с тая кочина и путльо.
17.
Новомобилизиран чукча-ракетчик
15.11.2022 23:05:36
11
22
..........от военно-космическите сили на Рашия:
Ааааа,тоз път не бешъл аз!!!
Серьожката беши!!!
Хем му казах да не пий толкоз вечерта,че утре ще имаме учебни стрелби!!!........ама пияна кратуна слуша ли......да го евам и чукундура??!!
16.
До бай Димо
15.11.2022 23:02:13
7
9
Бай Димо заминавай за вазелин , че ще има яко
15.
Рамацоти
15.11.2022 23:01:42
23
26
Натовските мишоци нямат топки да ударят Русия в тази явна провокация на укро-полските пендеруги.
14.
Доктор Пси Хаус
15.11.2022 22:59:35
18
15
Последните две изречения в статията отразяват тежкия психиатричен статус на путлерофашизма!!!!
Не стига, че са невежи, ами са и алчни за заграбването на чужди територии.
13.
Време е
15.11.2022 22:56:18
39
23
Време е НАТО да налазва руската сган .
12.
До Мишо
15.11.2022 22:50:40
3
8
И ние трябва да те разочароваме!
Главата ти е полу празна и това което е останало са два пръста ГЬОН и няколко мухи ЛАЙНАРКИ. Така като гледам и те няма да останат скоро!
11.
*********
15.11.2022 22:46:16
8
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
Сандо
15.11.2022 22:41:44
19
46
Аз да кажа че ракета само че американска падна в къща в горна баня преди време тогава медиите мълчаха сега нато ще викаме .ха да питам аз полското пво що е проспало ракетите или е и то като нашето само на хартия
9.
то бива бива
15.11.2022 22:35:23
32
41
ама такива долни боклуци като поляците няма
8.
Бай Димо
15.11.2022 22:34:33
36
42
Мокрият сън на полските Kurwi - да гепят пай от Западна Украйна и Лвовска област. Затова е цялата работа. Сега ще искат полски контингент в Западна Украйна с цел - гарантиране на териториалната цялост и сигурност на Украйна. Дефакто Укристан е приключил - Донбас, Запорожие и Херсон за Русия, Лвив за поляците, Киев - за бандерките!
7.
На прага съм
15.11.2022 22:33:48
14
17
да си отворя бутилка винце с мезенце и да си пусна филм, айде лека вечер.
6.
до русоРОБИТЕ тук
15.11.2022 22:32:35
47
38
русоРОБСКА сган...нали искахте истинска война с НАТО,ей сега ще разберете какво е истинска война.рашистките окупатори ще бъдат пометени и изтрити от лицето на земята.
5.
А не бе
15.11.2022 22:31:15
22
57
Тъпите орки няма да мирясат докато не унищожат света в трета ядрена световна война.
Така и не разбраха, че времето когато управляваха света заедно със САЩ, безвъзвратно е отминало.
Нищо хубаво не може да произлезе от комунисти превърнали се в капиталисти-олигарси, пребоядисани в религиозни фанатици, зовящи за връщането на стария морал, като основа на нов световен ред.
4.
Mdaaa
15.11.2022 22:30:30
10
59
И за какво им трябваха тея кражби на ОПГ дпс-герб тия кражби от народа. Ако почне 3-та световна в ада ще ги пплзват откраднатото.
3.
NATO
15.11.2022 22:29:43
44
80
Гадна русофилска подлога. Джудженцето ви и вие смърдящи страхливец сте история. Полша винаги е помагала на България, но тъпаци, като вас няма как да го проумеят. Сган русоробска.
2.
Мишо
15.11.2022 22:28:24
16
43
Айде, да ви разочаровам! Ракетите са съветски, а дали са руски или на регион 404 ......хм?
Едно е ясно това са зенитни ракети С300.
Мали ще позеленеете от плюене и злоба и нищо няма да се случи!
Жалки сте!
1.
Бай Димо
15.11.2022 22:26:06
53
65
Да! 10-та световна война! Много ви разбира главата!
Украинско ПВО е това. Съветско производство, С-300. Била е изстреляна към руска ракета, не я е поразила и е паднала на полска територия. Полските Kurwi сега ще го използват като повод да въвлекат цяло НАТО във война с Русия.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
„Денсинг старс“ е най-доброто шоу, писна ни от Рачков „Денсинг старс“ е най-доброто шоу, писна ни от Рачков Такива предавания изграждат модели на поведение за зрителите и особено по-младите се подвеждат и искат да копират въпросните „тв звезди“ Ще приземят ли „Миг“-овете в очакване на F-16? Военният министър с добра новина за самолетите Ще приземят ли „Миг“-овете в очакване на F-16? Военният министър с добра новина за самолетите 300 военни пазят границите ни, каза  Тодор Тагарев Две години след напускането на бТВ тя фалира Две години след напускането на бТВ тя фалира Журналистката, която се втурна да прави частен бизнес и да развива своя фирма за маркетинг и реклама, е приключила дейността си Откриха труп до детска ясла Откриха труп до детска ясла Районът е отцепен, гъмжи от криминалисти Борисов се доверил на ПП-ДБ за промените в Конституцията, те му предлагат комисия за „Турски поток“ Борисов се доверил на ПП-ДБ за промените в Конституцията, те му предлагат комисия за „Турски поток“ Лидерът на ГЕРБ не хареса въпросите на репортерите и обяви, че "меракли за премиери винаги ще се намерят" Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Алкохола го отказах, защото много зле ми влияеше, почнах да ставам сприхав и неадекватен, призна Панайот Панайотов Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Като влиза в сила Конституцията, трябва да знаят, че са потенциални министър-председатели, коментира проф. Пламен Киров Побиват ли ви тръпки от тази участничка в "Ергенът"? Учила е окултизъм в Судан Побиват ли ви тръпки от тази участничка в "Ергенът"? Учила е окултизъм в Судан Ангелските й карти имат изключително богата история и са й подарък от висш езотерик и тайновидец, разкрива нейна приятелка Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Това е любимото ни предаване, но с тия истерички няма да го гледам, обявиха фенове  Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори