Рецепта за табиетлийско гювече
Само за ценители
Необходими продукти:
50 мл. пилешки бульон
100 гр. краве масло
500 мл доматен сок
6 яйца
2 глави лук кромид
5 картофа
1 буркан мариновани гъби
500 бр. пилешко филе
5 бр. сурова наденица
Начин на приготвяне:
1. Нарязваме картофите, лука, наденичките и гъбите от буркан. Всичко, освен пилешкото месо, се слага сурово в гювечето.
2. Пилето задушаваме на котлона, докато преценим, но внимаваме да не го държим много.
3. След като сме готови с приготовленията започваме да пълним гювечетата, които предварително сме намазали с маслото.
4. След като сме напълнили гювечетата поливаме с бульона от пилето (2-3 суп. лъжици) и доматения сок.
5. Печем на 180-200 градуса, докато се сварят картофите и суровата наденица. Малко преди да извадим от фурната чукваме по едно яйце във всяко гювече.
6. При сервиране подправяме с червен пипер
Основателят на „Телеграм“ Павел Дуров забременява безплатно всяка неомъжена жена до 38 години
Огромен интерес и впечатляващи коледни украси и аранжировки в 19-ото издание на „Да украсим Бургас"
Мъже в черни роби нахлуха с пушки в казино и започнаха да стрелят, има ранен
Какви ястия трябва да присъстват на коледната трапезаКакви ястия трябва да присъстват на коледната трапеза
Това е най-подходящият месец за забременяване
Какво да правим с паричката от питката на Бъдни вечер
Маколи Кълкин обмисля завръщане като Кевин Маккалистър в „Сам вкъщи“
Изкарахме парите от дюшеците и бурканите
Калоян от "Ергенът" разкри, че имал амбиции да става политик
Зимен хаос по пътищата: Снежни и хлъзгави настилки затрудняват движението в цялата страна
Носете 3 неща в джоба си и парите ще дойдат при вас
Антония Петрова показа раждането, бебето и изненадата от мъжа й в болницата! (СНИМКИ)

Няма ли да са малко в повече 500 броя пилешко филе?
Когато се пишат рецепти много се внимава в количествата.