×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Симеонов: Сезирам прокуратурата за оградата, има престъпно бездействие на хора като Радев и Рашков


Симеонов: Сезирам прокуратурата за оградата, има престъпно бездействие на хора като Радев и Рашков
Оградата по границата с Турция в момента не е това, което предадохме ние. Тя е в това състояние, защото не се поддържа, обяви бившият вицепремиер
Ключови думи: Валери Симеонов, НФСБ
13 Ноември 2022, Неделя, 09:34 ч.
Автор: Флагман

Преградното съоръжение трябвало да бъде двуредово, но проектът бил променен заради спешността на ситуацията

Оградата по границата с Турция в момента не е това, което предадохме ние. Тя е в това състояние, защото не се поддържа. Това мнение изрази бившият лидер на НФСБ Валери Симеонов, който бе вицепремиер в правителството „Борисов 3“ и депутат в 44-ото Народно събрание.

Той обясни, че според първоначалния проект оградата е трябвало да бъде двуредова. Това обаче е променено „в движение“, като е решено тя да стане едноредова. А причината е, че ситуацията с мигрантския натиск тогава не търпяла забавяне.

Това не означавало, че следващите правителства не е трябвало да довършат проекта за двуредова ограда.

„Тогава стабилността, сигурността ще бъде много по-висока. Но искам да обърна внимание, че зад говоренето и оплюването на оградата и нейното качество се крият също опити за прикриване на престъпление по Наказателния кодекс, престъпление по служба, а именно престъпното бездействие на хора като Румен Радев, които управляваха със служебни правителства десет месеца в тази година и половина, и на Бойко Рашков, който беше министър на вътрешните работи година и три месеца. Този човек не направи почти нищо, за да поддържа оградата и за да я възстанови. И тези атаки срещу първоначалното качество на оградата всъщност са опит за прикриване на престъпление. Това е работа вече за прокуратурата и аз ще си свърша, каквото трябва, за да се въздаде справедливост“, каза Валери Симеонов.

На въпрос дали лично ще подаде сигнал до прокуратурата за безстопанственост, той отговори: "Да. Естествено. Аз не мога търпя хора, които не са стъпили там, да коментират... някакви палячовци да говорят тука, че тя била плет или стобор. И това всичко с политическа цел. Ама извинявайте - с това съоръжение България трябва да се гордее. Това е от нещата, които са ми коствали и нерви, и години, включително и здраве..."

Валери Симеонов изрази категорично мнение, че защитното съоръжение по границата с Турция е имало огромен ефект по спирането на мигрантите през последните години. Косвено доказателство за това било и липсата на епидемия в района на Странджа - Сакар след поставянето на оградата. Т.е. тя е спряла и преминаването на животни от Турция към България. 

 


В категории: Политика


79
Коментара
79
Коментара по темата
79.
Гичо Окото
15.11.2022 00:48:17
0
1
Тоя искам да го набарам...и ще си отворя затвореното око,ама сега малко съм зает...въййй....тоя могат ли да ми го докарат...баси кефа направо полудявам
78.
*********
14.11.2022 18:49:58
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
77.
Ееееее
14.11.2022 13:24:21
1
12
А бе този много го обичат хората, защо не се кандидатира за кмет на Бургас!?
76.
Дима
14.11.2022 01:35:32
0
13
Няма такава наглост!
75.
...
14.11.2022 00:51:46
0
2
Неподдържана ограда ви стана проблем, а това че като се подготвяхте да завземате властта и да уреждате "изоставените в социални домове бедни дечица" и от страх да не ви умрат и 100- годишните родители, изтрепахте хора в средна възраст и отнехте възможностите на преките им пълнолетни наследници. Не приемат по общинските дирекции и декларации от преки наследници от 01.01.2005г, защото не четете законите и кодексите. Защо да защитят имотите и имуществата описани в декларации от преки наследници, като могат да избратят психичноболни анкетьори да проверят кой какво притежава, да си го хареса и да си го вземе, понеже техните са в друга база данни- неподлежаща на проверки. Може да ви се иска и всеки посетен и похитен от психично болните ви длъжностни лица да бъде поставен под запрещение, понеже сте организирана престъпна държавна група на бюджетна издръжка, присвояващи си всичко от където минете, за да сте и управляващи на присвоените чужди собствености и недвижимости.
Какво ще ми говорите за гранична ограда и миграционни потоци като гражданите на страната не могат да си съхранят и стопанския инвентар от необучените ви длъжностни лица, заемащи длъжности от пултове с тия ви уредени грабителски методи. Кога в годините преди 2005г не са се подавали такива декларации? Не се приемат, понеже и много изчисления се налагат по обработването им, а в редки случаи може да се начисли данък върху получените наследствата.
Ами поемете си отговорността за административния хаос, който направихте за да сте във властта като "служебни лица", ограбващи възможностите на нормалните хора- страшен патриотичен фронт- национален фонд! Ще скоча в боя на плевенската панорама и ще взема да ви повярвам на мистериозните липси и мистериозната смъртност, че малко сте болни от страх "за ветровите ви незаменими постове" да не мине "няма такова животно" през едноредовата оградата в "голямата тенджера"!? Убийци от канцеларските им работни места- страхливци и уплашени- за животно се закачат като удавници за сламки. Моята гранична крава отсъства от страната повече от 183 дни- 183 дни 1часа пасе зелената ограда от едната страна и 181дни 12 часа е готвите от другата страна на оградата в патриотичния ви фронт да ви чете скалъпените новини. Боб с опашка да ви гони "мухите от тенджерите" във партиотичния ви фронт- ветерани от запаса, доволно охранени и обгрижени се загрижили за на босите цървулите.
Други партенки имате ли във фронтовете ви?
74.
...
13.11.2022 22:57:47
0
1
Къде има липса на епидемия след изграждането на съоръжението? Че то точно тия експерти по служебни правоотношения от тая административна община разнасят болести и зарази, понеже нямат и никаква здравна култура. Не могат да си спрат сополите! С по два реда сополи са в канцелариите, че и растат в служебната йерархия, докато оберат всеки, до чиито данни имат достъп. Понеже не се спазват и никакви нормативни норми и регулации и ни нарушавате правата безнаказано. Колкото пъти е сезирана прокуратурата за престъпленията им на средните управленски нива- толкова пъти не могат да намерят данни за наказателни производства, защото "снасят" данни по неустановения ред за попадналите в списъците на държавна немилост- все пак са обучени безплатно с държавни финансирания, защо да не забогатеят и повече от инвестиралите собствени средства като ги ограбват, отнемат възможности и убиват системно! Как да разберат, че частната собственост е неприкосновена и е била неприкоствена и по времето на събирането на данните им и хората си спазват нормите, като са нагли длъжностни лица, за да им се развиват бизнесите и да фалират неудобните вероятно по "държавно поръчение", понеже "виждали потенциал в неудобните им и също виждали, че разполагат с ликвидни средства".
Да си видят и да си чуят и създадените мизерии, за да са незаменими служители, закачени на яслата държавна, опасаха и частната непублична собственост, защото са на надници и там.
73.
Има ли значение
13.11.2022 22:07:24
0
9
Палячо си ти,"да се гордеем",УжасТ.Да спира животни,определено и само това...
72.
*********
13.11.2022 21:28:12
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
71.
...
13.11.2022 19:14:44
0
3
Големите престъпници от партиите, в комбина с наетите по служебни правоотношения от 1999г рекетьори- картинката е чудна! Добре, че оправиха проблемите с куфарната търговия на сръбската ограда и им останаха проблемите с турската ограда. Бранко, ако каже, че гласоподавателите са обрани ще трябва да се хващат за косите политик срещу нает по служебно правоотношения, че са като въшки и популациите им от гниди от десетки години.
70.
Колко го обича народа?
13.11.2022 17:40:19
2
26
Как ги хранят с коментари само :-))) Това е много показателно. Самият Валерката е с по-голямо его дори и от това на Борисов и има грешна представа за себе си.
69.
талабан сирииски
13.11.2022 16:35:32
3
11
Cига,бат Валери да ти обесним една работа,ние не сме бежанци,ние сме туристи,а най-голямата атракция в Странджа е да играем на прескочи ограда с нашите ескурзоводи-граничните гидове,пардон,полицаи.Това е всичко,ние сме туристи,те ескурзоводи,оградата си е наша слабост и затова на вечер и денем сме при нея.И още нещо,ескурзоводите не работят безплатно,понякога на версия или расрочено плащане,но никога безплатно .
68.
*********
13.11.2022 15:59:01
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
67.
Н.Райков
13.11.2022 15:37:33
2
35
Оградата е направена като съоръжение без строително разрешение от МРРБ или от МО. Така направено съоръжението не подлежи на контрол от никое министерство. За каква безстопанственост говори Симеонов. Още от самото начало временното съоръжение за спиране на мигранти бе заложено като безконтролна бездънна яма за държавни пари, като бяха усвоени над 200 млн.лв и бе изградено съоръжение без обществени поръчки от посочени фирми на областните управители. На Симеонов му се привиждат за виновници Радев и Рашков. На запазнатите е ясно, че отговорността за това съоръжение е на областните управители. Оградата - гордостта на Симеонов е показателна за едно корумпирано управелние, което изкара хората на улицата и заслужено отиде в историята.
66.
Валери С.
13.11.2022 15:18:06
45
9
Е единственият политик мислещ за държавата.
Само той не крадеше.
65.
Boo
13.11.2022 15:16:50
5
34
Валерко, свин*о краадлива, застреляй се!!!!!
64.
nbh
13.11.2022 14:53:36
5
35
този политически труп Тиквата го е накарал пак да изпълзи
63.
7777777777
13.11.2022 14:29:38
1
26
На вниманието на всички,които коментират,а не знаят.Оградата трябваше да се прави от фирма БУЛДЕНИ спечелила,изпълнител за бургаски регион БУЛРЕЙЛ ЕООД с цена за м.л370лв.....не 1100лв.както се плати.За район Ямбол Стройкомерс заличена тогава.На края Хидрострой със други подизпълнители на 3 три пъти по висока цена.Мислете преди да пишете.
62.
*********
13.11.2022 14:29:10
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
61.
Аген Сава циган хидроиндженер Руска партенка
13.11.2022 14:24:44
2
12
Мачкай Мачкай оооох машалла тъй и кумеца ти Бялатя Злагка не ми го е мачкал
60.
браво, валери
13.11.2022 14:02:38
43
16
мачкай, Валери! Ти си човекът, който трябваше да влезе в парламента. Яд ме е за твоята партия, независимо че не съм гласувал за теб. В годините израсна като политически субект и смятам, че сега си на върха на опита и възможностите си.
59.
SS
13.11.2022 13:56:07
9
48
Егати наглия дебил.
58.
Дидо
13.11.2022 13:44:56
8
27
До 33 - Ще има справедливост....
" подлудели"?..."съдебната власт, която е на Прокопиев"?...Баце, ти на каква дрога си?А хаповете какви са?Спирай овреме, че вече са ти изпържили мозъчето, но поне да не минаваш на памперси...
57.
До19
13.11.2022 13:30:46
2
3
Сигорно от този апел е и решението на двамата братя,които разстреляха българският граничар. Що да изчадия има на този свят.
56.
местен
13.11.2022 13:29:05
5
22
Ми как само на бългалския участък дава за пример Нали под неговото наблюдение започна изграждането и започна от к-н Андреево иДЕ ЩО НАРОД СЕ ИЗВЪРВИ ДА ИМ ПОКАЗВА ЭИ ОБЛИТАНЕ ПОЗАЗВАХА ТОЗИ УЧАСТЪК НА Хасковска област Вероятно Валери е забравил и не му се ще да си спомня че докато се изграждаше именно този бургаски участък не спираше канала на трафик на мигранти да работи Районна прокуратура беше затрупана с прокуррски образуване на дела вероятно продължават не приключени за трафиканти и мигранти Въпреки че е зоавършена и последния трафик се оказа че е именно от този канал Резово Царево Бургас .На кому бе нужно да се обяви като обект от от Национално значение без достъп на граждани нАВЯРНО ТОВА СЕ СЛУЧИ КАТО ЗАПОЧНАХАда се изнасят дефектите на същата .Отделно делата срещу Елена Йончева .
55.
????
13.11.2022 13:25:25
5
19
"Другарю" Симеонов, а КАКВИ бяха ДЕЙСТВИЯТА на "Другарката" Йончева във връзка с "ОГРАДАТА"?!?!?! А бе, КЪДЕ е Йончева????
54.
*********
13.11.2022 13:23:18
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
53.
ХХ
13.11.2022 13:17:02
5
14
Прокуратурата да съди ес и нато дето ни накараха да махнем оградата... и извършителите: мадридският мошеник, паси и шкембе войвода или луджев беше третият.
52.
така така
13.11.2022 13:03:28
13
35
Пуснете го тоя на народа да видите ще остане ли и парцалче поне от него. Линча на Кадафи ще му се види избавление
51.
дааа
13.11.2022 13:00:02
4
19
Тук много изтрити зае вулгарни думи към този .... ще има.
50.
наглец
13.11.2022 12:56:25
9
34
нагъл и безочлив до безобразие, , ти от къде изпълзя пак да дразниш хората подлога такава
49.
*********
13.11.2022 12:35:31
2
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
48.
*********
13.11.2022 12:29:01
1
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
47.
ГЕРБ ераст
13.11.2022 12:27:23
5
24
Въх, гест.апото от Флагман спят ли че не са забранили още коментарите!!!
46.
Огради и паспорти оод
13.11.2022 12:14:25
7
39
След множеството скандали и сигнали ппкрай тази кражба на десетилетието, валерката внесе законопроект с който обявиха оградата за обект от национално значение и забраниха да се снима и доближава. Дори щяха да съдят Елена Йончева заради сигналите и клиповете и.
45.
Само факти
13.11.2022 12:07:39
5
52
Относно строежа на „стената“ между Турция и България станаха известни имената на фирмите, които ще изпълняват противоречивия проект. Една от тях е „Понсстройинженеринг“ ЕАД.

Същата тази фирма, която е собственост на скандалния бизнесмен Милко Милков (свързан с Валери Симеонов) и която не си изпълни задълженията по договорите за поддръжка на магистрала „Тракия“ тази зима в отсечката Бургас-Ямбол.Милков е подсъдим за ръководител на организирана престъпна група заедно със Златко Баретата, защото с неговата „Понс холдинг“ АД е източила над 5.5 млн.лв. от ДДС от фиктивни сделки… (като тези за оградата и поддръжката на магистрала „Тракия“)
44.
.
13.11.2022 12:02:23
0
4
https://www.flagman.bg/article/279912
43.
Шишков: Оградата по границата е издигната като вре
13.11.2022 12:00:42
5
35
Шишков: Оградата по границата е издигната като временно съоръжение, няма разрешение за строеж
42.
Крадливата Променлива Пасмина
13.11.2022 11:55:01
66
20
Кирчо и Кокорчо са изплели схема за крадене в особено големи размери!
Трябва да се сменят абвеатурата от ПП на КК - Крадливи Корумпета!!!
41.
Бай Ставри
13.11.2022 11:53:38
54
20
За едни съм сигурен, приготвил съм топло посрещане на Кокорка в Сливенския и на Кирцата в Беленския!
Ще има справедливост, дори за мутренския доносник Чашков!
КПКОНПИ го проверява за незаконни доходи!
На печелившите,честити венци!!!
40.
Пууууууу
13.11.2022 11:51:13
12
43
Противен, нагъл...
39.
Роко Сифреди
13.11.2022 11:48:21
17
46
Релса–всички пудели на мутрата на последните избори имате общо 1,5%....
Ама нема значение,бай Ставри ви чака....
38.
*********
13.11.2022 11:43:37
1
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
37.
BB garanted
13.11.2022 11:42:17
9
41
Крадеца вика дръжте крадеца
36.
Михаил Пеев
13.11.2022 11:42:09
9
47
Това беше цената за да подкрепя борисов. Докато волен за да бъде златен пръст си поиска директно сума от дпс, на него не се занимава с постове и поръчки, директно кеш. Тогава се говореше за 10 милиона евра.
35.
7358
13.11.2022 11:42:09
20
10
Босовете на синдикатите (изключително противни чорбаджии), пратени на протест от Ковачки, после седнаха с Радев, за да нашльокат ряпата на мишката келеша Пеканов и да подготвят кльопачката с третия мандат на друг служител на Ковачки Стефчо Янев - Умното, човека на Данте от промяната! Много прозрачна схема под прозорците на Херо Мустафа. Рашков Пияндето и Киро Простото трябваше да направят ремонти по оградата. Загубиха се по строежите на 10 магистрали и 7-8 моста на Дунав, затова се забави поддръжката по оградата.
34.
Патреот от дпс
13.11.2022 11:37:28
8
62
200 милиона за ограда на кочина, 150 поне откраднати от фирми фантоми или близки до този, герб и дпс. Има много разследвания през годините с имена и суми, но нямаме прокуратура. Тя ги пази!
33.
Ще има справедливост
13.11.2022 11:21:56
56
22
Каквито управляващите, такива и троловете им, прости,неграмотни и лакоми! Троловете на Лорер са подлудели, вместо Баце, съдебната власт, която е на Прокопиев, удря "честните и почИтенни"
престъпници от подмяната!?!
Мъка, голяма мъка с тези лакоми, неграмотни, но крадливи управляващи!
32.
БГ колония
13.11.2022 11:17:12
18
77
валерката усети ,че ще яде бахура и почна да обвинява другите мирише ми на първия изгорял тиквата му го сложи много елегантно с тая бодлива тел
31.
*********
13.11.2022 11:16:18
5
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
30.
Do 7 -Ставри
13.11.2022 11:11:41
21
69
Ставри казва, че няма такъв наглец като тоя ( Валери Симеонов)
Не Ставри, има наглец като тоя и дори по-голям:
Той се казва, неговото име е : боко Методиев БорисоФФ!
29.
спас
13.11.2022 11:09:54
16
33
Кога Валерката ремонтира мотела в М.Търново
28.
Троловете на Партията на Престъпниците
13.11.2022 11:07:45
58
25
Една ляволиберална банда "протестъри" е обсебила аболютната истина и се изживява като Господ, надявайки се Рашков да ги пази от Правосъдието.
Трябва да си тотален малоумник, на хранилка на мама и тати, за да ти харесва постигнатото от далавераджиите Киро и радевата компания!
Минете през супера, отбийте се до бензиностанцията и тогава се радвайте на Прокопиевите Педали, които ни ограбиха за 2 години!
27.
I
13.11.2022 10:55:48
16
11
Ami da go mahnat togava Alioshata, che da mirqsat nqkoi hora, no ako ne beshe Alioshata/ili rashki i vatenki, kakto gi narichate sega/, Erdogan shteshe da vi e prezident, ne Radev. I da kaja samo, che mnogo ot tqh bqha varli komunisti togava, Sega obache Sa nai golemite demokrati. I da nqma sarditi, slojete na negovo mqsto Rambo. Ako malko pone bqhme zadrujni kato turistite v slanchev brqg, shtqhme da jiveem mnogo po dobre. Turistite ot SL. Brqg stachkuvaha i ostavat po hotelite, balgarski medecinski rabotnici protestiraha ZA po visoki zaplati, dadeni na prokuror.
26.
Наградиха Рашков с депутатство
13.11.2022 10:55:33
53
25
Едни милиони, отпуснати за поддръжка на преградното съоръжение, изчезнаха в джобовете на ППы а Рашков с нов имот и депутатски имунитет се сподоби!
Къде са парите бе Рашков?
С какво държиш за топките променкаджиите, че така те възнаграждават?
25.
*********
13.11.2022 10:49:32
4
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
24.
До гл. редакторка
13.11.2022 10:47:24
10
46
Защо защитавате това същество което навремето Ви уволни от вестник десант? Уважавайте се повече.
23.
Христо
13.11.2022 10:46:44
13
56
Що лъже тоя бе,от как е построена всеки ден съм там,тази ограда е пълен майтап, най обикновена мрежа от най евтината, дето и да си оградиш двора не би сложил човек.Още първия месец бежанците я режиха с най обикновени клещи
22.
Alpineco.com
13.11.2022 10:45:49
6
20
Gepahte parite za saorajenieto бкп герб дпс
21.
Taka e
13.11.2022 10:41:16
7
19
Prokuraturata trqbva da se zadeistva ZA prestapno bezdeistvie, no sreshtu togavashnite upravlqvashti. Che bezdeistvaha, kogato dadoha milioni ZA tova neefektivno saorajenie.
20.
Чул е че атаката е най-добрата защита
13.11.2022 10:38:30
25
70
Сега като лъснаха проблемите на опнатата мрежа и стана ясно че работата ще стане дебела, защото май ще има разследване относно качеството и цената на "проекта"...
19.
този гном
13.11.2022 10:38:06
17
43
ДА СЕ РАЗСТРЕЛЯ НА СЕ-КУН-ДА-ТА.
18.
Наглия
13.11.2022 10:33:04
13
58
Тя прокуратурата отдавна трябваше да се задейства. Още по времето когато я строяхте
17.
*********
13.11.2022 10:23:59
1
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
16.
Хан Курбан
13.11.2022 10:20:13
15
64
Нали според него това беше “ Великата българска стена”!?! Сега, като усети, че ще му го нахулят, взе да пищи!
15.
Румбата фърчилото
13.11.2022 10:20:07
11
20
Ежте ми непраните зелени чорапи пари не давам
14.
В афера
13.11.2022 10:17:06
13
38
Пишат че за половината пара според израелците, за неразбралите гьонове пояснявам че са евреи а те умеят добре да смятат и да строят огради щели да направят ограда 3 метра висока и вкопана на 2 метра в земята.
13.
*********
13.11.2022 10:15:30
0
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
Тиква
13.11.2022 10:14:03
17
67
Този е супер нагло копеле
11.
Сидеров
13.11.2022 10:13:43
19
37
От ОЧЗ да вървят да копат да зарият дупката срещу паметника.А за оградата дайте да ги видим тия стандарти по които е строена щото учениците от строителния да бяха е мислили по добра щеше да стане
10.
*********
13.11.2022 10:09:20
1
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
9.
77659
13.11.2022 10:07:30
26
25
От ОЗБГ ( Оргнизация за закрила на българските граждани) съобщават, че са входирали предложение до Общински съвет - Бургас, със следния текст:
Уважаеми дами и господа Общински съветници,
Това, което се случи в Украйна и продължава да се случва, има негативни последици и за България, и ние не трябва да оставаме безучастни.
Неведнъж е повдиган въпросът за паметника на Съветската армия, известен и като "Альоша“, който се намира в центъра на град Бургас.
Това грозилище се извисява 70 години на площада и се е превърнало в някакъв руски символ. От ОЗБГ считаме, че е време тази рускопоклонническа статуя да бъде демонтирана или преместена на друго място, но по-далеч от центъра на града и предлагаме това да бъде направено колкото се може по-скоро.
На нейно място да бъде издигнат паметник на заслужил българин, а не на чужденец. Левски, Вазов, Ботев, Райна Княгиня, цар Симеон I, кап. Списаревски и т.н. са много по-достойни и подходящи да заемат мястото на руската статуя.
8.
Хор ел
13.11.2022 10:06:12
17
69
Нагъл,нагъл до безочие. Крадеца вика дръжте крадеца. Прокуратурата трябва да се самосезира и да извърши проверка за тази алуминиева дограма "ограда" средствата отговарят ли на поставеното и къде е разликата. И не на последно място, умишлено ли се постави алуминиева дограма за ограда с цел лесно преодоляване за бъдещите набези на терористични клетки. Врата в задния двор на Европа. Уви никой няма да зададе неудобните въпроси.
7.
Ставри
13.11.2022 10:03:59
13
68
Няма такъв наглец като тоя
6.
Божо комунделчето
13.11.2022 10:03:40
72
17
Какво не ясно има в статията за Валери Симеонов, на Прокопиевата секта измамници?
Оградата е направена според всички стандарти на ЕС, последните две години не са извършени никакви подобрения и поддържащи мерки за отстраняване на неизправности.
Симеонов е доказал се бизнесмен в частната сфера и не е бил цял живот на държавата софра като Фатмака Ради юмручето , които само критикува . Цял живот в столовата на казармата се е скатавал.
5.
Какви е деца раждала
13.11.2022 09:54:29
3
15
А тъй валерко щом не дават чакалъци Рашков и Зеленочорапски жалби до дупка.. ти га гъ о
прави съ утчети те сега правешки номера ше въртят,са мо съ ваеди като оня ямболския генерал дето сгъна в болницата да не те курдисат
4.
Паспорт ПАША
13.11.2022 09:51:50
13
62
Чекмедже Войвода Огради ЕООД
3.
Граничар
13.11.2022 09:43:34
15
79
Бойко пуделче намери
Кръсти го Валери
2.
Сандо
13.11.2022 09:42:56
12
58
Хубави думи но да бяхте извикали независим орган да я сертифицира с някакъв сертификат тая ограда да да ама не господин Симеонов на вас подобни истини не ви трябваха вий с боце бяхте над всичко-моето мнение е че оградата не е лоша за потока за който е правена за сегашната обстановка е нефелна но като строите трябва и да мислите
1.
Куче
13.11.2022 09:42:20
18
100
Умряло, вместо да се завреш в някоя дупка, тръгнал глупости да говори, отвратителен човек
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Един от най-разпространените начини за разпознаване на фалшиви банкноти е водният знак Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Петър Кънев е водач на кандидатите от Бургас за Народното събрание На Велики понеделник задължително трябва да... На Велики понеделник задължително трябва да... По време на Страстната седмица постите навлизат в своя най-строг период ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски  Подготвя се почвата за връщане на Борисовата държава - завладяна съдебна система и имитация на честни избори, предупреди ген. Атанасов Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Специализиран екип от 78-ми батальон за осигуряване – София, разузна, транспортира и унищожи силно корозирала фугасно-осколъчна авиобомба AN-М30А1 Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Над 70 деца посетиха пристанището и разгледаха терминалите, за да се запознаят с работата на своите родители Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г.
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори