×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Готови ли са американските гробища за междинните избори утре?


Готови ли са американските гробища за междинните избори утре?
Изборите в САЩ би трябвало да касаят само тях, но глобализмът превърна Америка, и нейната политика, в горна камара на парламента на почти всяка държава по света. На България – също
Ключови думи: гробища, избори, сащ
07 Ноември 2022, Понеделник, 19:45 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ, снимки: Авторът

Републиканските щати взеха крути мерки срещу фалшификациите, но гласуването по пощата все пак остана

Последните президентски избори в Америка можеха да влязат в Книгата на рекордите Гинес, ако там бяха решили да ги включат в класациите си. На тях, с помощта на огромно количество починали отдавна американци, някои от които на по 200 години, беше свален републиканския президент Тръмп и победиха либерал-глобалиста Джо Байдън и неговата Демократическа партия, която оглави и двете камари на Конгреса.

Данните за мъртвите гласоподаватели, за начините, по които са били подправяни гласове, за участието на американското посолство в Рим, и на компютри, инсталирани в американска военна база в Германия, бяха достатъчно много, за да стреснат политическата класа и съдебната система в САЩ. В Италия се появи дори свидетел IT специалист, готов да даде показания, който поиска закрила от италианската държава, защото се опасяваше за живота си, след като се е съгласил да участва в аферата с американските избори.

Появата на вота на мъртъвците от гробищата пък се дължеше на възможността да се гласува по пощата – опция, която се оказа почти неконтролируема и хаотична. Но никой не се нуждаеше нито от показанията на италианеца, нито от разследване на случилото се в Рим и Германия, нито от разкриване как се е стигнало до мъртвите избиратели.

Наместо съдебно разследване на начина, по който са протекли изборите, новата власт на Америка се зае да си разчиства сметките с Тръмп и консервативните му поддръжници.

Бяха образувани стотици дела срещу участниците в протеста на Капитолия на 6 януари 2021 година. По медиите, близки до новата власт, начело със Си Ен Ен, течаха призиви към децата да предават родителите си, ако знаят, че са участвали в този протест. В програмите редовно се излъчваха репортажи за такива малки предателчета павликморозовчета, пратили бащите си в затвора. Много от тях и до момента гният там.

Контролираните от либерал-глобалистите мултинационални корпорации също дадоха своя дан за потъпкването на истината и различното мнение. Социалните мрежи, основно Туитър, Фейсбук и Ютюб, бяха впрегнати да запушват устата на всеки, дръзнал да публикува нещо за фалшификациите. Стигна се дотам Туитър да блокира профила на все още действащ американски президент – нечувано деяние за демократична страна.

Хиляди потребители денонощно бяха наказвани за определени срокове, а на много от тях профилите им дори закривани, само защото си бяха позволили да се усъмняват в честността на американските избори. Гугъл настрои алгоритмите си, за да потъпкват всяка медия, която реши да пише честно по случая.

Седмици наред и Флагман.бг бе сред потърпевшите, чиито резултати бяха сбутвани далеч назад в резултатите на търсачката, понеже коректно отразяваше случващото се в „най-голямата демокрация в света“.

Комисия в Конгреса пък бе натоварена да разследва „участието на Тръмп“ в безредиците на 6 януари и евентуален негов „опит за държавен преврат“. И макар до момента обвинение срещу бившия президент да не е повдигано, съдебната система постоянно размахва името му. Бе правен обиск в неговата резиденция, откъдето бяха конфискувани десетки документи, бяха му пращани неколцина призовки за разпит. Надеждата бе това да стресне избирателите и те да се дистанцират от Републиканската партия, и особено от ядрото около Тръмп, като нещо токсично и много опасно.

Демократите на Байдън, разбира се, с удоволствие биха направили и много повече, например промяна в избирателния закон, която да ограничи възможността на консервативни сили да се доберат до власт. Но Америка не е унитарна държава, а федералната ѝ структура не позволява такива бързи и ефективни диктаторски решения.

Щатите, управлявани от републикански губернатори например, а те са 28 от 50, стреснати след изборната вакханалия преди две години, взеха сериозни мерки да ограничат гласуването по пощата и да поставят под строг контрол изборния процес като цяло. Това, естествено, е половинчата мярка, доколкото в щатите, ръководени от демократи, се очаква всичко да си е по старому. Но е все пак сериозна крачка срещу изборните либерал-глобалистки фалшификации.

Поради това за частичните избори утре Демократическата партия на САЩ няма абсолютната убеденост, че ще победи, както бе през 2020-та. А и техните действия до момента доведоха до това, че подкрепата за републиканците и за Тръмп сред американците само нарастна. Особено на фона на сенилния Байдън той изглежда като рицар на бял кон.

Неслучайно сподвижниците на Тръмп очакват, че в рамките на две седмици след междинните избори той може да обяви решението си да се кандидатира за президент на Съединените американски щати на изборите след две години. Все пак бившият президент засега не е взел окончателно решение, а и всичко може да се промени, особено ако обявяването на крайните резултати в изборите сега бъде отложено поради повторно преброяване.

Карикатура на Дейвид Паркинс, представяща
нормалния свят като нещо сиво и оградено зад дебели стени. На практика глобалистите
скочиха толкова далеч в крайно-лявото, че превърнаха своите виждания и тези на
консерваторите в Америка (а оттам и по целия свят) като две съвсем различни вселени,
които изглеждат напълно несъвместими

Много политически наблюдатели обичат да посочват, че винаги при междинните избори в Америка е побеждавала партията, която е в опозиция на действащия президент. Само че това се е случвало в нормална обстановка, когато и двете основни политически сили отвъд Океана, са имали сходни виждания по повечето проблеми (особено международните) и са се отличавали само в някои методи за прилагане на съответни политики за решаването им.

Сегашният случай не е такъв. Докато републиканците в най-общи черти запазиха демократично-консервативния си дух от миналото, Демократическата партия на Америка направи силен скок в крайнолевия спектър, където се е центрирал световният либерал-глобализъм. Нейната политика вече не е насочена към строго американските интереси, а към прокарване на целите на глобализма.

Обяснени накратко, според основополагащия труд на днешния идеолог на движението Клаус Шваб – „Голямото зануляване“, те включват размиване на обществата в държавите до пихтиести маси, последващо обезличаване на отделните страни, и в крайна сметка закриването им, за да се получи свят, оглавяван от единно диктаторско правителство, подпомагано от транснационалните корпорации. Идеята изглежда утопична и неосъществима, но демократите упорито работят за нейното постигане.

Затова при управлението им границите на САЩ, а и на всички техни присъдружни държави, бяха и са широко отворени за всякакви мигранти, които са пожелали да влязат; образователната система се изпъстри с джендърно обучение, предлагащо на децата смяна на пола дори преди пубертета, а различните локдауни напоследък бяха използвани за прочистването на терена от дребни играчи и засилване влиянието на любимите им корпорации.

Именно затова говорим не за обикновени избори (пък било то и междинни), които водят до козметични промени, а за вот, който е в състояние да извърши трансформация на цялата политическа система, дори на държавния строй. За целта на републиканците им трябва да победят в надпреварата за Камарата на представителите, и да получат само едно място в Сената, за да са начело.

В момента демократите контролират Сената с 50 на 50 от депутатите, но разполагат с решаващия глас на вицепрезидентката Камала Харис. Предсрочното гласуване по пощата, особено в либерал-глобалистките щати, е вече в разгара си. Не би било никак чудно, ако там – по утвърден вече ред – трескаво са впрегнати в изборите и всички налични гробища.

Републиканците дори не крият, че са изпълнени с желание да отмъщават и вече се готвят да поискат импийчмънт на президента Байдън. Законовите възможности това да се случи наистина са твърде малко, но дори сгодния случай да го размотават по съдебните инстанции, радва сърцата им.

Байдън на свой ред пък нарече привържениците на Тръмп „заплаха за демокрацията“. Но по-често президентът на САЩ може да бъде чут да говори несвързано, и дори чисти глупости, защото възрастта и напрежението на президентския пост, изглежда, са засилили процесите на деменция.

С такъв президент, когото либерал-глобалистите някога нарочно си избраха, за да не им се пречка в постигането на крайната цел, описана от Шваб, победата на изборите утре, при хипотезата, че в половината щати няма да може да се постигне фалшификация, ще им се получи трудно.

Само за последните няколко седмици Байдън каза по време на митинг във Флорида, че е встъпил в длъжност като държавен глава това лято, че войната на Русия е срещу Ирак, а не срещу Украйна, че синът му умрял по време на бойни действия в Ирак, а той всъщност почина от рак.

Сенилността на Байдън се превръща за неговите покровители днес в камък на
шията, който ги тегли към бездната

Към всичко това в Америка има и още един изкуствен социален проблем, довел до разлом между двете партии и самото общество – расовата теория, преподавана в училищата в либерал-глобалистките щати. Според нея белите хора са потисници по подразбиране, заради което трябва да се разкайват пред афро- американците цял живот.

На много места, особено в мултинационалните корпорации, тази тема доведе до гротескни инциденти, при които бели служители бяха принуждавани да клякат пред своите тъмнокожи колеги и да им се извиняват. А Киноакадемията, раздаваща наградите „Оскар“, въведе свой либерал-глобалистки конспект, по който трябва да се снимат филми, за да бъдат допускани до номинация. В тях поне един от главните герои, и определен процент от снимачния екип, трябва да са тъмнокожи или поне да принадлежат към друга раса, различна от европидната; във филма по възможност трябва да е застъпена и ЛГБТ темата.

Това вече дава своите плодове. Появиха се безумни творби, като прожектирания и у нас неотдавна „Амстердам“. Действието се развива през 1933 г., когато расовата сегрегация в Америка е във вихъра си. Но следвайки глобалисткия конспект, главен герой във филма е тъмнокож войник по време на Първата световна война. Той оглавява бунт на фронта, всички му се възхищават, а неговият командир дори му се подчинява. По-късно афроамериканецът се връща в Америка през същата 33-та година, където става уважаван адвокат. Напълно немислими неща за този исторически период, но изцяло вписващи се в новия канон на Холивуд.

Целият този либерал-глобалистки цирк дотолкова е опънал нервите на всички, че някои републиканци тръгнаха по пътя на престъпността в навечерието на междинните избори. Върхушката в Демократическата партия се опитва в момента да изобрази инцидента със съпруга на председателя на Камарата на представителите Нанси Пелоси – Пол Пелоси, като част от голям републикански заговор за убийството на г-жа Пелоси.

Дейвид Депепи нападна Пол Пелоси в дома му и едва не го уби

Разбира се, предизборната битка има и своите класически контури. Демократи и републиканци спорят остро за тавана на държавния дълг, което е отколешна американска тема.

На фона на случващото се в Европа, където за първи път от много години редица държави изпитват сериозни опасения дали ще имат достатъчно горива за зимата, времената на Тръмп, белязани от коронакризата, изглеждат дори умерени и спокойни.

САЩ на Байдън смятаха да пренасочат освободения от Русия пазар на горива към себе си, отвориха и някои резерви, но в крайна сметка трябваше за първи път официално да обявят, чрез новата прессекретарка на Белия дом Карин Жан-Пиер (която в унисон с либерал-глобалисткия конспект е тъмнокожа), че в собствената им страна има недостиг на горива, а цените са ударили тавана.

Така или иначе демократите вече губят надежда, че ще съумеят да запазят мнозинство дори в Сената. Да не говорим за Камарата на представителите. Много наблюдатели очакват, че републиканците имат шанс да получат до 54 места в Сената, което ще им даде силно мнозинство.

Ако пък в долната камара спечелят 30-35 места, представителството на републиканците в Конгреса ще стане най-голямото за последните 90 години. Това е времето след Голямата депресия, разтресла някога целия свят и довела фашизма в Германия на власт.

Днес се намираме в друго подобно време, в което светът отново може да се преобърне – за добро или за зло.


В категории: Животът


Флагман.БГ Жълтите павета на места са... зелени Жълтите павета на места са... зелени 23/06/2024, Неделя 11:40 0
17
Коментара по темата
17.
Корни
09.11.2022 13:29:15
0
1
Пратих синчето у САЩ да въведе челният български опит.
16.
информация за шарани
08.11.2022 21:13:19
0
2
Готови са, готови само в размътения ти като квас мозък.Не им берете на тях кахъра, а по добре да видим нас си, че съвсем станахме бананова държава. Две- три шепи преяли полегнали в именията си в чужбина богаташи дерящи кожите на шест милиона наивници в БългАрия.
15.
ROCK AND ROLL
08.11.2022 17:20:03
5
1
ТРЪН/п/ СЕ ДЪРЖИ КАТО " СЛОН " В СТЪКЛАРСКИ МАГАЗИН !
14.
Демокрадец
08.11.2022 14:08:26
2
2
Божка,нали знаеш,че нашият девиз е:Гласувай от като отворят предварителните секции и гласувай често.И си много прав.Който иска да гласува,докато свят светува, демокрадец се именува.
13.
Ахам
08.11.2022 14:00:26
1
3
Надявам се либералтъпунгерите да се осъзнаят щом едно израсло в САЩ българско сигане успя да прецени кои стават и кои не и се кандидатира от Републиканците.Ама то къде акъл в нагъзени като той е зает с това, което ги пълни отзад.
12.
Me
08.11.2022 09:10:13
1
2
Жан Пиер е не само чернокожа, но и лесбийка. След това сигурно ще я сменят с транс.
11.
Имерикански Демократ
08.11.2022 08:48:37
0
7
Айде сега гейзерите на амбразурите в атака! Много си е вярна статията и определено ви бръкнаха на дълбоко с нея!
10.
Бай Ганьо
08.11.2022 07:52:34
2
8
Отлична статия, не знам кой я е писал, не омаловажавам личността на автора Божков, но не предполагах, че във Флагман работят хора които могат.
Иначе дали е преписана или негова авторска, тя е политически некоректна.
А когато започне да се пише политически некоректно ще дойдат и по добри времена за света в който живеем.
9.
Хусни
08.11.2022 00:19:04
15
3
Божо мама да не изгуби пак зелената рецепта. Хапчетата се гълтат мама ,не са свещички.
8.
Дернев
07.11.2022 22:38:03
6
8
САЩ не са важни. Важни са СЕЩ и Европа за европейците. Ние трябва да си свършим нашата работа. Тръмп само ще ни помогне, както направи като президентът. Но евровърхушката не разбра посланието. Ако трябва ще ги изметем. Европа за европейците е бъдещето на Европа и света.
7.
БайДън и демоНОкратите са пътници !
07.11.2022 21:21:37
4
20
ИЛОН МЪСК прикани всичките си последователи в Туйтър, утре да гласуват за РЕПУБЛИКАНЦИТЕ на ТРЪМП !
6.
Га га га
07.11.2022 21:18:20
22
13
Русофилите, които пригласяха на вовата путлерович, как Рассия щяла да унищожи Сащ и НАТО, сега се молят и чакат политическата система в същите САЩ, да спаси Рассия във войната с Украйна! Същите пациенти в Рассия и бугаристан, твърдяха че Рассия воюва с Америка и целия свят.
Има природни аномалии, пред които медицината и науката са безсилни.
Шизофренията в повечето случаи е наследствена,но при кремълски Zомбита и бугаристан путенофили, тя е съдба, която, всеки, сам избира, според "умствения багаж".
5.
Божков=Рус чев
07.11.2022 20:58:19
24
12
Русоробските полюции са като вселената, безкрайни! Хахаха.
Милите пишман бг русфили, загубили всяква надежда, като великата фейк империя и армия с Ладата, Камаза и дрипавите клош мобилизирани, се надяват, ако републиканците, вземат властта, да спре помоща за Украйна. Хахахаха!
При положение, че подкрепата за Украйна бе озаконена за години напред с тотално мнозинство от Сената, при поддържка на републиканци и демократи, с изключение на малки сектори от двете партии, равняващи се на 15% от целия сенат. Хахаха.
Отделно от това, трябва да се има впредвид, че политическата повърня е едно, а реалността, съвсем друго. Хахаха! Фанта банбуча, защото си балък! Каква звучна реклама! Хахаха!
Алоооууу, отчаяни русфилииииии!
И неродените човешки същества, които в последните месеци в утробата на майката, оформят костна система и мозъчна дейност, знаят, че традиционно и исторически, дефакто, репубкиканците са много по-силно обвързани с оръжейните лобита.
Та, изниква логичният въпрос:
Ще пропуснат ли републиканците-Трамписти(които са критично малцинство, но все пак) да реализират трилиони долари печалба за САЩ, за да угодят на ватенковите колошове и бг русфилИдиотите?
Константинооов, Алекооо, слез на земята, моля, те! Опрастачения ганьовски дебил, сега е русфил, но също толкова тотално Изоростяяял! Хахаха!
Ела бе Алеко, такива добичета, пропуснати и отритнати от човешката еволюция, не си и сънувал! Хахаха.
Тези недочеловеки, са нива под твоя герой-Ганя. Въпреки, че са в 21 век.
Божеееее, Боже, защо България, бог така, така те наказа, да те обива, такъв слабоумен сброд!
Прости им, майко Българска,Родино, мила!
Комунистическата чума-менингит, порази болните им овчи мозъци.
4.
Малкия
07.11.2022 20:54:35
3
15
Браво Божидаре !
3.
Бай Хой
07.11.2022 20:32:29
6
14
Удриииии,бай Дончо!
2.
Ноу хау
07.11.2022 20:25:52
6
28
Явно са взаимствали от герб и мъртвите души в списъците тук.
1.
Калоян
07.11.2022 20:03:40
18
13
Божидар Божков, ти или си преписал този материал от някой друг източник или не си пиеш редовно хапчетата ..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Летни вируси ни атакуват в сезона на отпуските, ето как да се предпазите Летни вируси ни атакуват в сезона на отпуските, ето как да се предпазите Внимавайте какво ядете и поддържайте добра лична хигиена Защо вече половин век японците ядат българско кисело мляко Защо вече половин век японците ядат българско кисело мляко В страната на изгряващото слънце свързват родината ни с продукта Повече от оргазъм: 7 признака за наистина добър секс Повече от оргазъм: 7 признака за наистина добър секс И двамата партньори могат да говорят свободно за това, което искат във всеки момент на интимност Порталите се отварят и идват същества от други измерения? Порталите се отварят и идват същества от други измерения? Хората, които в етера са си научили урока, ще преминат в огнения свят, казва последователят на Учителя Петър Дънов - Георги Изворски  8 неочаквани причини, поради които сънувате бившия си 8 неочаквани причини, поради които сънувате бившия си Такъв сън не трябва да се тълкува като предвестник, че връзката с него може да се възобнови 3 зодии с новина за бебе до края на 2024 г. 3 зодии с новина за бебе до края на 2024 г. Ето кои са те  Такова сорбе с череши не сте яли, леля Дена ми даде рецептата Такова сорбе с череши не сте яли, леля Дена ми даде рецептата Разхлаждащо, вкусно и сладко сорбе от череши за незабравими летни моменти Гасят пожар зад блок "Вардар" в Бургас Гасят пожар зад блок "Вардар" в Бургас Гъст черен дим стресна живвущите в района Шест „здравословни“ храни, които вредят на фигурата ви Шест „здравословни“ храни, които вредят на фигурата ви Напитките от пресни плодове сами по себе си не са толкова вредни, колкото когато са приготвени неправилно Ето коя журналистка се превърна в двойничка на екс министър Ангелкова Ето коя журналистка се превърна в двойничка на екс министър Ангелкова Макар Ангелкова да е по-млада от Жени Марчева с цяла петилетка, изглежда като неин набор
Реформите на Милей предизвикаха гнева на аржентинците Реформите на Милей предизвикаха гнева на аржентинците Правителството направи големи отстъпки и промени няколко раздела от своите водещи предложения, за да получи повече подкрепа в горната камара Ще позволят кастрация на педофили Ще позволят кастрация на педофили Новият закон влиза в сила от 1-ви август Двама цивилни загинаха при руска атака срещу Харков Двама цивилни загинаха при руска атака срещу Харков Ударени са жилищни квартали с управляеми бомби Джъстин Тимбърлейк се оправда за ареста: Имах тежка седмица Джъстин Тимбърлейк се оправда за ареста: Имах тежка седмица 43-годишната поп звезда беше арестувана в Ню Йорк във вторник, тъй като преминала знак "Стоп" и не спазила дясната страна на пътя Туристи преживяха страшен кошмар с балон в Кападокия Туристи преживяха страшен кошмар с балон в Кападокия Балон се заби между скалите до Гьореме Те са най-богатото семейство, но влиза в затвора за експлоатация на работници Те са най-богатото семейство, но влиза в затвора за експлоатация на работници 78-годишният Пракаш Хиндуджа и неговата съпруга, син и снаха са осъдени на между четири и четири години и половина затвор всеки Пълен потрес! Оскарите вече няма да са за жени и мъже Пълен потрес! Оскарите вече няма да са за жени и мъже Президентът на Академията втрещи с изказване Химическа кастрация за педофили в този щат Химическа кастрация за педофили в този щат Офисът на губернатора вчера потвърди пред АП, че Ландри е подписал законопроекта по-рано през седмицата Какво вещае днешният 22-ри според нумерологията Какво вещае днешният 22-ри според нумерологията Внимаващите се с личен бизнес също ще постигнат добри резултати Тигров комар пренася нещо страшно у нас Тигров комар пренася нещо страшно у нас В световен мащаб има общ подем на заболеваемостта от денга
Диагнозата на д-р Мирослав Ненков за BG политици Диагнозата на д-р Мирослав Ненков за BG политици Остра кретеноидна дегенерация
Виц на деня Виц на деня - Вече и аз се качих на Бентли...
- Ай, стига бе, кога успя!?
- Вчера, като пресичах на червено!
Виц на деня Виц на деня - Виж, муцка, това е термос. Слагаш студено и стои студено, слагаш топло и стои топло.
- Ти какво сложи?
- Три кафета и два сладоледа.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Миме, защо си блокирала Жорето!?!
- Ако ме обича, ще се върна с фалшив профил!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори