×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Проф. Кантарджиев разкри опасен ли е новият подвариант на Омикрон и каква ваксина да си поставим


Проф. Кантарджиев разкри опасен ли е новият подвариант на Омикрон и каква ваксина да си поставим
Тези, които са боледували от предишни варианти, могат пак да се разболеят, предупреди той
06 Ноември 2022, Неделя, 11:46 ч.
Автор: Флагман.бг

Ще доминира у нас след Нова година

Новият подвариант на Омикрон - BQ.1, не причинява по-тежка болест, не е смъртоносен. Това заяви проф. Тодор Кантарджиев, но предупреди, че тези, които са боледували от предишни варианти, могат пак да се разболеят.

“Неваксинираните обаче трябва да си поставят ваксина. Новата ваксина, която вече е и у нас, ще помогне в борбата с този нов щам”, каза той. 

“Тя създава по-широк имунитет към коронавирусите, не само към Омикрон”, обясни професорът. “Тези, които са се ваксинирали е добре да се реимунизират”, посъветва Кантарджиев.

Той се обърна и към родителите на по-малки деца, като призова да внимават с хранителните добавки, които дават на децата си, както и с прекомерния прием на витамини, в опит да ги защитят от вирусите. 

“Респираторният синцитиален вирус е много опасен за новородените, особено за недоносените новородени. Има ваксина срещу него. С нея се ваксинират всички недоносени новородени”, обясни професорът. “От него боледуват и възрастните”, допълни той и поясни, че този вирус не е нов, дори напротив, у нас има система за ваксинация срещу него. 

 


В категории: COVID-19


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
13
Коментара по темата
13.
OG KUSH
06.11.2022 21:56:20
0
6
Хаха! Да *ба майка ти и боклука. Досадна и упорита хлебарка.
12.
Елеонора
06.11.2022 16:14:24
2
13
Извод - човекът е взел хонорар за реклама на ваксините!
11.
*********
06.11.2022 14:39:00
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
Az
06.11.2022 12:56:43
5
21
САМО КРЕТЕНИ ОЛИГОФРЕНИ И ИДИОТИ СЕ ВСКСИНИРАТ И ПРАЗНОГАВИ МАЛОУМНИЦИ,СЛУШАЩИ ПРОДАЖНИ ИЗРОДИ КАТО ТОЯ БОКЛУК
9.
До 3 -1234
06.11.2022 12:54:45
0
18
Той отдавна е милионер както и сина му Весел Кантарджиев от ВМА софия, който демонстративно спира брабуса си Г класа на задния вход на болницата!!!!
8.
ТБС
06.11.2022 12:25:43
1
21
Този и всички замесени ще бъдат гилотинирани. Въпрос на време е.
7.
Ноунем
06.11.2022 12:25:25
1
13
Факсина у гъзо
6.
Ohi
06.11.2022 12:21:57
0
20
Собственици на фармацевтични компании*
5.
Ohi
06.11.2022 12:20:59
2
25
Някой ден тая гнида и всичките собственици, подлизурковци и ху*олапачи, дето го правят за пари и тровят човечеството ЩЕ ГНИЯТ В АДА
4.
Бай Шиле Кантарджийката
06.11.2022 12:13:26
5
20
Напоследък нещо много са го активизирали този клоун да обикаля телевизионните студия и да дава акъли на населението дали ще мре,няма ли да мре,да се боцка ли,да не се ли и кой щам кога ще пристигне.Само точен час не е дал,поне засега. Очевидно на него най му се услади от всичките щабаджийски продажници да го разкарват като панаирджийска мечка пред камерите и да се лигави като дете-идиотче. Даже и жури го направиха в реалити шоу.
Не виждаме вече Ачо Мекия,за когото така и не разбрахме има ли,няма ли бустерна доза и ако "да",коя поред е. Коце Ботокса днес беше в сутрешен блок,но той вече не говори за здраве,а за чисто политически теми (а уж се кандидатира за депутат за да агитира за ваксините и като тесен специалист в здравната област). От Перкото с пагоните няма ни вест,ни кост.Скрит и покрит.Математичетата ги няма никакви.Ни Витанката,ни онова миризливото с лилавата ризка,дето 2 години не я свали,Кунчев пък го бяха изтипосали,ама той вече за Ковид не говори,смята за изборните нагласи на популацията.
Така,че явно остана сам-самичък на манежа наш Кантарджиев. One man show ще е засега,пък да видим след 8-ми този месец какво ще става. Току-виж от нищото се " пръкне" нов,невиждан и нечуван досега нов щам,който ще ни заразява и най-вече убива както никой друг досега и "за съжаление" трябва пак да се въведат най-строгите мерки и сертификатчетата.За да опазим нацията,бе,не за друго!
3.
1234
06.11.2022 12:05:53
3
17
Kantarjiqta stana milioner ot vaksini sigurno a
2.
В САЩ НОВИНИТЕ СА ПОКЪРТИТЕЛНИ
06.11.2022 11:57:47
16
25
НОВИНИТЕ ОТ САЩ ЗА ВАКСИНИТЕ, ЩЕ ВИ ПОКЪРТЯТ..... А ТУК МАСОВО СЕ МЪЛЧИ КАКВО СТАВА И КАК МЛАДИ И ЗДРАВИ ХОРА СИ ОТИДОХА ЕЙ ТАКА ОТ ЕДНА ТЕЧНОСТ, НАРЕЧЕНА ВАКСИНА... В САЩ СЕ ВОДЯТ ХИЛЯДИ СЪДЕБНИ ДЕЛА ВЕЧЕ!!!!!

https://rumble.com/v1rsnwq-before-the-vaccine-i-am-not-misinformation-the-clots-should-have-been-fatal.html
1.
Е, след
06.11.2022 11:57:43
2
16
"разкритието" на жълтия мустак, вече спокойно можем да си налеем неделното питие!:-)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците
Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори