×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стъпка в правилната посока: Флорида забрани операциите за смяна на пола при непълнолетни


Стъпка в правилната посока: Флорида забрани операциите за смяна на пола при непълнолетни
„Премахнах си гърдите на 15 г., някога искам да съм майка, но никога няма да мога да изхраня детето си по естествен начин”, каза една от жертвите на шокиращите процедури Клоуи Коул
02 Ноември 2022, Сряда, 21:00 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Процедурите са необратими, болезнени и причиняващи физическа и психическа болка, а жертвите стават зависими от лекарства и лекари за цял живот

Американският щат Флорида гласува в петък пълната забрана на практиките за стерилизация и физическо осакатяване на деца в името на т.нар. „грижа, утвърждаваща половете”. Познати още като операция за смяна на пола заради хора, определящи се като „трансджендъри”, каквото и да значи това, тези скандални медицински интервенции станаха известни, след като обществеността разбра какво точно се случва с децата и как лекарите умишлено отглеждат едно цяло поколение, зависимо от лекарства и терапии през целия си живот.

Забраната се въвежда защото, оказва се „изненадващо”, процедурите са необратими, а лекарствата и леченията след тях трябва да се приемат цял живот. Причина още е и нарастващият брой хора, които се отказват от т.нар. джендър-преход от един пол към друг. Това се дължи, най-вероятно, на едно колективно осъзнаване каква точно глупост представлява този процес, когато се касае за хора, които нямат физическа причина да го предприемат. Такива например са случаите, при които човек действително се ражда с двойни полови органи – мъжки и женски, и тогава се налага наистина да се преприеме медицинска операция. Такива случаи обаче са в порядъка на 1 на 10 милиона, или иначе казано – изключително рядко срещани.

Забраната във Флорида влиза в сила и важи за всички деца в щата, включително тези, които в момента се подлагат на лечение. Под „подлежат на лечение” се има предвид, че в крехкия ум на децата, чрез джендър идеологиите, е вкарана идеята, че те не принадлежат към биологичния си пол – нещо, което ако се остави „нелекувано”, отминава в рамките на няколко години в 99% от случаите. Т.нар. „джендър операции” са прецедент, който придоби популярност в последното десетилетие с помощта на няколко звезди от Холивуд, и представлява процес, за пръв път виждан в човешката история – смяна на биологични показатели, заради психически отклонения или дори мода.

Разказ от първо лице показва ужаса на операциите и дългия, болезнен и необратим в повечето случаи път за смяна на пола. Вижте го:

Клоуи Коул, момиче, жестоко пострадало от джендър-операция, се обяви против използването на блокери за пубертета и други процедури при деца. Тя разказа подробно собствената си сърцераздирателна история.

„Гърдите ми бяха красиви, сега са изгорени за нищо“, каза тя, след като обясни, че е имала „утвърждаваща пола“ двойна мастектомия на 15-годишна възраст. Това, разбира се, се случва единствено и само с разрешението на родителите.

“На 13 години аз започнах да приемам пубертетни блокери и тестостерон, а на 15 години претърпях двойна мастектомия (операция за отстраняване на гърдите, която е приложима основно когато става въпрос за онкологични заболявания), при която гърдите ми бяха отстранени и ми бяха присадени зърна“, каза Коул.

“И все пак, на 16 години, след години медицински преход, осъзнах, че силно съжалявам. Направих жестока грешка“, казва тя.

След това Коул описа лъжата, в която тя и нейните родители са били убедени от лекари - според тях, джендър-преходът бил „единственият начин”, по който тя ще живее. Вероятно в „убежденията” т.нар. „лекари” са се позовали на редица меко казано спорни изследвания, които правят несъстоятелна връзка със завишени нива на самоубийства сред т.нар. „трансджендъри”.

“По време на моята диагноза за дисфория и консултациите за тези лечения, цялостната картина на живота ми просто остана напълно без внимание“, каза тя.

Тя обясни, че е “доста женствено момиче“, но ранният достъп до социалните медии създава проблеми с образа на тялото й.

“Попаднах на послания на крайнолява идеология, според която полът и джендърът са разделени, жените изначално са жертви, мъжете изначално са потисници във всяко едно отношение и затова децата с дисфория се нуждаят от хормони и операции, за да могат да живеят” - обясни Коул, която междувременно решава, че е дете с дисфория.

„Тези редуктивни идеологии си промъкнаха път в науката и оттам в медицината“, продължи тя.

„Несъзнателно предадох ума си и в крайна сметка тялото си на антинаучно движение, което свежда женствеността до дълга коса, кукли Барби, рокли и фалшиво самовъзприятие.”

След това Коул говори за „разходите за лечение на психичното здраве с варварски операции“, обяснявайки, че две години след двойната си мастектомия, тя все още има превръзки на гърдите си, защото зърната й изпускат течност и цапат дрехите й.

„Нямам гърди“, продължи тя. “Искам някой ден да бъда майка и въпреки това никога няма да мога да изхраня бъдещите си деца по естествен начин”.

Щатът Флорида отхвърля стандартите, създадени от Американската психиатрична асоциация, Американската академия по педиатрия и Ендокринното общество - всички те имат явен финансов интерес да поддържат валидни тези джендър-процедури.

Това е поредна стъпка на Флорида под ръководството на бъдещия вероятен кандидат за президент от Републиканската партия и настоящ губернатор на щата Рон ДеСантис, с която се отличава от политиките на Вашингтон.

 




Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
14
Коментара по темата
14.
*********
03.11.2022 12:18:07
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
13.
*********
03.11.2022 11:49:00
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
KKK
03.11.2022 05:58:08
1
3
Ron DeSantis is the next US President.
Straight forward , man. Show them, what all about the life is.
11.
Народеее!!!
03.11.2022 04:47:45
1
7
Ужас! Защо си го причиняват? Някои стават богати а тия глупави хора инвалиди!Изгубени души!
10.
Hahahaha
03.11.2022 00:15:12
18
3
Журналист с 500 лв заплата написал кое е правилната посока смях
9.
Ami
02.11.2022 23:44:12
2
9
Щом сее родил жена трябва да е жена.Това е психичен проблем и само боя оправя.Як бой и от страх си остава жена и после е ок
8.
Бургаски затвор
02.11.2022 23:19:40
1
8
При нас е изградена най-качествената лаборатория за смяна на пола призната в целия свят!
Работим бързо,почти безкръвно и качествено!
Резултатите са мигновенни-ставате госпожица още в първата вечер от постъпването Ви в нашата клиника!
Ще бъдете обслужени от най-добрите специалисти в областа на естетичната хирургия-Проф.Бай Сотир-ет.2, 6-та килия-главен хирург и асистенти-Киро Манафа и Жоро Любофчията!
Заповядайте! Работим денонощно!
7.
Язък
02.11.2022 23:14:07
2
2
А ставаш за е...е
6.
От номер 2
02.11.2022 23:03:00
7
1
номер две всичките ви женки яко ги е*е ;)
5.
Мдам
02.11.2022 22:58:23
2
12
Номер 2 е мазната мангуста дето организира гейпарадите в Бургас
4.
Me
02.11.2022 22:44:29
2
16
Номер 2 е некъв транс.
3.
до 2
02.11.2022 22:40:03
4
18
Много си прост саше!
2.
До 1
02.11.2022 22:02:33
26
3
така ли ве умник? А хората който по една или друга причина са родени хермафродити да ги убием с камъни нали? Понеже те в промития ти от религия мозък не се раждат? Може би са създадени в лабораториите на Украйна или САЩ нали?
1.
Show me your... тутурутка
02.11.2022 21:46:35
6
24
Трябва да се забранят изцяло, без значение от възрастта. Ако трябваше някой да бъде от различен пол, щеле да се роди такъв
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент Стана ясно какво е състоянието на детето, блъснато до "Родевата къща" в центъра на Бургас Стана ясно какво е състоянието на детето, блъснато до "Родевата къща" в центъра на Бургас Вчера момиченцето бе пометено от товарен автомобил на ул. "Славянска" Рекет пред КАТ: Дай пари или ти съсипвам колата Рекет пред КАТ: Дай пари или ти съсипвам колата Който откаже да плати - си пати жестоко   Защо някои домакини не мият суровото месо преди готвене Защо някои домакини не мият суровото месо преди готвене Всъщност измиването може само да увеличи риска от разпръскването на бактериите в месните сокове по други храни, прибори и повърхности в кухнята
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори