×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ако Несебър не избере кмет от раз, Дашев, Пеев и Звезделина ще докарат непредвидим балотаж


Ако Несебър не избере кмет от раз, Дашев, Пеев и Звезделина ще докарат непредвидим балотаж
Срещу петия мандат на Николай Димитров излиза председателят на ОбС Румен Кулев, местните се молят само да не повторят трагедията от май 2007 г.
02 Ноември 2022, Сряда, 15:59 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Всеки от претендентите би трябвало още днес да знае броя на своите избиратели, даже да ги познава поименно. За "пазаруване" на гласове чак догодина ще е късно

В града-държава, където принципите в упражняването на местната власт нямат нищо общо с класическата представа на големите партийни централи, се очертава, колкото интересна, толкова и взривоопасна конфигурация за избора на кмет през 2023 г. Флагман установи, че за пети път, уверен и със самочувствие на управник, направил достатъчно, ще се яви настоящият дългогодишен кмет Николай Димитров, който след бруталния му арест в навечерието на вота през 2019 г. излезе още по-силен и подкрепян от местната общност.

Димитров би изглеждал абсолютно непоклатим и печеливш още на първия тур, ако този път в предизборната битка целеустремено и с целия си хъс нямаше да влезе председателят на Общинския съвет в Несебър Румен Кулев - зад гърба си с два мандата на високия обществен пост.

Кулев и Димитров навлязоха в местната политика през 2007 г. Кулев два мандата като съветник и още два след това като председател на местния парламент, в които успя да балансира бизнес интересите на различните групи през всичките 7 години дотук, така че да не се стига до напрежението и кръвопролитието през далечната 2007 г. Мнозина от „кухнята” в Несебър смятат, че ситуацията скоро може да се повтори с тази от късната есен на 2006 г., когато между председателя на Общинския съвет Димитър Янков и кмета на града Николай Трифонов бе сложен край на трайно, съзаклятническо и взаимоизгодно партньорство. Тогава най-мощният хотелиер на Слънчев бряг Димитър Янков, който считаше себе си и за най-влиятелната фигура в бизнеса по морето, вече бе придобил и обществена значимост като председател на местния парламент. Той бе обявил да се яви за кмет през октомври 2007 г.

А този акт значеше грубо разместване на пластовете в бизнеса, в който по това време навлизаха и руски капитали. Стигна се дотам, че кметът Трифонов бе буквално „прибран” в дипломатическата ни мисия в Одеса, за да бъде опазен животът му. Устремът на Димитър Янков обаче му костваше живота. Той бе показно екзекутиран на 10 май 2007 г. със седем куршума в Поршето си, докато паркира пред дома на своята любовница на ул. „Уилям Гладстон” в Бургас. След този акт изборите през есента на 2007 г. се оформиха с непредвидим резултат, при който спечели младият, скромен, с приятна външност и поведение, необременен с политическо или тъмно бизнес минало хотелиер Николай Димитров.

Балансираният му и дори на моменти интровертен нрав, се оказа най-важното качество за удържането на българската и чужда икономическа мафия, разрешавайки безкръвно спорове за надмощие между различни групи вече 15 години. Димитров смята, със сигурност, че може отново да получи нужните за кмет 6500 гласа още на първи тур, след което да предложи елегантно на водачите на листи с общински съветници да преговарят помежду си за мнозинство и да си направят взаимни отстъпки. Това би било проста и приемлива схема, ако Румен Кулев не се кандидатира, а само "пробва почвата", както по същото време през 2018 година. Днес поведението на председателя на ОбС обаче изглежда много по-напористо, изявленията му в посока явяване за кмет на публични места са все по-чести и категорични.

Двамата настоящи местни управници са почти връстници. Кулев е на 58 г., а Димитров на 57 г.  Бизнесът им е свързан с хотелиерство. И двамата държат печеливши курортни бази в Несебър и Слънчев бряг. Богати са. Семейни са и имат пораснали деца.

„Каквото и да се случва през идните месеци, не бива да повтаряме "сценария" със Димитър Янков и Николай Трифонов през 2007 г. Тогава и двамата бяха в разцвета на силите си, Янков – на 56 г., а Трифонов – на 54 г. И двамата бяха хотелиери, успели в политиката и богати, и двамата се стремяха към кметското място, минирано както от мафията, така и от тайните служби на няколко държави. Надявам се Николай Димитров и Румен Кулев да намерят достатъчно вътрешна сила в себе си, да седнат и да се разберат – единият просто да не се явява на избори. А има и още трима сигурни кандидати за кмет, което ще наложи  балотаж с непредвидим резултат”, разсъждава един от дългогодишните играчи в местната политика на Несебър.

ГЕРБ, която наскоро си избра нов общински лидер в Несебър – младият и напорист бизнесмен Стоян Пирев, неопетнен от крамолите в Общинския съвет и ежбите за апетитни парчета крайморска земя, се е наела този път да атакува кметското кресло с мастития търговец Иван Дашев – съдружник в бащината му фирма „Жанет”, считана за хегемон на ритейл продажбите в региона. Дашев и фамилията му са сериозни работодатели, но как техните работници и служители ще се превърнат в гласоподаватели е въпрос, на който ГЕРБ трудно би могла да си отговори. Причината е, че работникът принципно не обича работодателя си. От друга страна,  ако оттук насетне Дашев, който досега никога не е бил публична фигура и в интернет не може да се намери негова снимка, смята да става разпознаваем, е изпуснал всякакви срокове.

„Община Несебър е една от четирите общини в България, която се намира под непрекъснат надзор от ДАНС и ГДБОП, следи се в кои населени места, по кое време и колко души са новорегистрираните. Следи се движението и на потенциалните посредници, които договарят купените гласове. Ще е изключено да се пазарят избиратели в бъдеще и сигурен, че ще спечели може да е само този, който от предходните избори знае не само броят на своите поддръжници, но ги познава и поименно”, коментира друг източник от Общинския съвет на Несебър, който е фактор, доказал през всичките години след 2005 г. как да печели и поддържа симпатизанти.

Не е за подценяване 36-годишният ентусиаст от Фейсбук Кръстьо Пеев, който има 3600 последователи във виртуалния "Обществен съвет", чрез който често се критикуват решенията на Общинския съвет. Пеев ще се яви на изборите, потенциал за кмет няма, но около него има доста млади хора, които му вярват и чрез чийто вот може да вкара един общински съветник – себе си, в местния парламент. Той е ерген, търгува с недвижимо имущество, спортува активно и има привлекателна визия на мъж. Произхожда от именития лекарски род Пееви, на дядо му д-р Димитър Пеев дори е издигнат паметник пред Здравната къща в центъра на Несебър. Той ще отклони между към себе си около 600-700 гласа.

Кандидат-кметица на ПП „Възраждане” ще е мис Свети Влас 2016 г. Звезделина Каравелова, за която се знае, че е завършила средното си образование, когато е била на 21 години. Атрактивната Каравелова получи на последните парламентарни избори 105 лични преференции като кандидат за депутат,  но като се има предвид, че не може да се прави аналогия между избори за НС и такива за местна власт, нищо чудно да обере още протестен вот на неориентирани.

При това положение се очертава неприятен балотаж. Ако основните политически играчи с листи за съветници искат да получат стабилна конструкция, трябва ясно да определят с кого от кандидатите за кмет тръгват напред още преди първия тур.

До 2015 г. кметът в Несебър се избираше на втори тур, след като между неформалните лидери в общината се провеждаха вътрешни преговори на чия страна да застанат, слагайки на масата за търтуване собствения си резултат като брой на новоизбрани общински съветници, с които може да се състави мнозинство.

 

 




66
Коментара по темата
66.
Парадисо
16.10.2023 15:01:12
0
1
Сервитьорката с основно образование от село Оризаре се отказва от надпреварата за кмет на Несембрия. Намерила си е работа в елитен хотел като хостеса
65.
*********
18.11.2022 18:30:53
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
64.
*********
06.11.2022 23:24:38
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
63.
До Любчо рибката
06.11.2022 17:31:01
1
10
Наистина си голяма риба и явно те влекат Наглите и мазни крадци!
Ей от такива като теб идва лафа “проста маса несебърска”
62.
Любо Рибката
04.11.2022 14:03:59
8
9
Пеев или тази от Възраждане кмет ха ха по голяма тъпотия и плака трудно.Леш!
Пара да има добрее
61.
Шино
04.11.2022 13:57:33
0
3
Далеч съм от темата политика,но ще е хубаво заведенията тип Шрек да продължат да работят.Винаги на сбирките ни около кашата съм казвал,че бъдещето на България е в силния дребен бизнес и отново заставам зад мнението си.
60.
до 57
04.11.2022 08:59:08
0
9
Навремето Стоян Колев от Айтос стана общински съветник и не допусна Билла в Айтос, от което загубиха всички айтозлии. Ако и за Несебър е подобна работата...
59.
Бг демокраДция
04.11.2022 00:30:12
0
12
От раз на раз,
от вот на вота,
на Ганьо ето -
минал е живота.
От памтивека връзки
шуробаджанашки,
уреждат селски хитреци
за кражбата орташка.
58.
Ставри
03.11.2022 16:27:45
0
36
Може да си разтягате локуми тук и всички да го играете големи капацитети, но е ясно едно - Несебър има ОГРОМНА нужда от промяна! Като почнеш от кмета, минеш през няколко началника на отдели, които не знаят къде се намират и къв го дирят в общината и свършиш с някои от метачките по улиците, които по цял ден си бъркат в носа. И не само.
57.
Никола
03.11.2022 11:42:15
3
42
Дашев се хваща на хорото за да не стъпят кауфланд в несебър. На кой не му е ясно? Отдавна да го бяха построили само че не им дават разрешение за строеж. Николай Димитров никога не е бил хотелиер. Когато стана кмет беше напълно фалирал.
56.
Месембрия
03.11.2022 11:12:14
10
23
Кръстю Пеев е доказал почтеността си с действия. Изключително интелигентен, добронамерен, а и политически подготвен.
Дано вземе поне 2 места и след 5-10 години стане кмет.
Успех на новото поколение!
55.
Местен
03.11.2022 10:21:02
0
26
Не знаех, че Николай Димитров е бил хотелиер преди да стане кмет. Бихте ли пояснили кои хотели е стопанисвал.
54.
Аз казах
03.11.2022 09:11:24
0
14
Жалко , че не е м/у живите ! Само Христо Пискюлиев ! БОМБАТА ! Проста маса рибарска !
53.
*********
03.11.2022 09:09:19
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
52.
До 51
03.11.2022 08:55:21
0
2
В статията е написано за кой, николай димитров
51.
До 49
03.11.2022 08:30:58
0
2
ББ ли визираш?
50.
До 31
03.11.2022 07:20:16
6
7
Аве маниак я не се прави на шляпнат. Всеки несебърлия който е по вчас с нещата знае с какво се занимаваше Пееф и какво пласираше. И да даже все още го бута на гаджето ми
49.
Гешев
03.11.2022 07:02:25
0
17
Само в България можеш да излезеш от ареста по силен.
48.
Срам
03.11.2022 05:56:12
8
27
Ако в Несебър се преизбере отново Николай, то си заслужаваме съдбата. От всички предпочитам Кръстьо Пеев и за него ще гласувам. Ама грам не ме интересува, какво ще кажат наркоманите от Несебър, че продавал трева и т.н. Готин е, има идеи, родолюбец, представя се и стои добре пред обществото. Ако не друго, поне поразбърка малко гнилоча и се размириса.
47.
Живко
03.11.2022 00:50:33
0
15
Промяна ще има. Ще има и други кандидати. Достойни за този град.
46.
*********
02.11.2022 23:58:30
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
45.
Терзиев
02.11.2022 23:32:49
4
13
И аз ще гласувам за Александров ако се кандидатира. Приятели сме. Сериозен мъж. Види ли , че нещо може да се цапцароса, прави го на момента. Човек на действието. Такъв ни трябва за кмет.
44.
Несебърлия
02.11.2022 23:22:39
11
14
Аз предлагам на моите съграждани да изберем за кмет Чавдар Александров. Усмихнато момче е и е от добро семейство. Успял е в бизнес занаята. Знам, че ще краде и с гъза си , но ще остава и за общината. Сегашните крадат, но само за себе си. Пълни егоисти. При Чочката не е така. Мисли и за съгражданите си. Мислете, като гласувате !
43.
Кауфланд
02.11.2022 23:15:59
0
24
Скоро и в Несебър….слагайте памперсите и мокрите кърпи Кауфланд пристига…..Закривай!!!
42.
Предположение!
02.11.2022 23:14:40
2
22
Всички искат баницата много е мазна и сладка в Несебър! Трябва да има ограничение за всеки свързан със Сливен и Ямбол да нямат право да кандидастват! У сраха цялото черноморие! Нито кмет нито общински съветник!
41.
До 40
02.11.2022 23:09:38
2
17
На касата в Жанет!
40.
До 39
02.11.2022 23:05:47
1
17
Ти в кой общински отдел работиш?
39.
Несебърлия
02.11.2022 22:58:18
22
13
Не виждам нищо интересно в предстоящите избори,за пореден път кмета ще бъде Николай Димитров с тези кандидати няма как да се получи изненада.
38.
*********
02.11.2022 22:32:44
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
37.
*********
02.11.2022 22:27:20
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
36.
Парадисо
02.11.2022 22:16:43
3
16
Сервитьорката с основно образование от село Оризаре се отказва от надпреварата за кмет на Несембрия. Намерила си е работа в елитен хотел като хостеса
35.
Да
02.11.2022 22:14:31
23
16
Да честитим на Николай, защото другите са от мишле до мишок с претенции за тигри, е да ама не, мишки са
34.
ДИМАНА
02.11.2022 22:00:53
1
10
Миризма на спрунджа и див гюбек се носи в несебърския парламент.Досиетата Х показаха, че трябва да се пръскат с парфюм българска роза.Когато се натрапват едни и същи хора става нелогично да се избират едни и същи.
33.
Чичо Манчо Кулев
02.11.2022 21:55:09
21
26
Почти няма човек в Несебър,който да не е излъган от Румен Кулев през годините.
Цар на фалитите на Изи пей,застрахователни бюра и търговски каравани.
Иван Дашев е правилният избор за кмет.Дано всички да разберат и проумеят това
32.
Въй
02.11.2022 21:44:02
1
25
Бат Ники пак ли ше са кандидатира???? Накрая ше трябва му строим мавзолей
31.
До 19
02.11.2022 21:42:03
6
21
Какви проститутки бълнуваш в мотобара и ти е? Стъпвал ли си въобще там? Заведението беше любимо на половината град. И тревица бил бутал….. така като те слушам най-вероятно го е бутнал на гаджето ти и още страдаш хахаха
30.
*********
02.11.2022 20:17:10
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
29.
Странджата
02.11.2022 20:05:51
7
24
Започна се с предизборните сценарии и спекулации. Истината е, че Несебър цикли и има нужда от промяна. Трябва ни човек с нови идеи, хъс и желание за работа. Досегашния модел много ми бие на хепи СОЦ . Апела ми е към по-младите - нека променим това положение и внесем малко свежест.
28.
Nessebar
02.11.2022 20:04:02
1
23
куЛев има по малки шансове от "девойката" , ( не се сещам за името сега ). Пеев е пичага ама е лаладжия, не е за кандидат кмет. Дашев няма да се пробва, макар че е от силните в града, НО, ако се пробва - и да не успее, ще стане вълнение.
27.
*********
02.11.2022 19:53:48
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
26.
fgbrthwthbЕмелче,емелче...
02.11.2022 19:45:44
0
5
Много си далече миличка....
25.
*********
02.11.2022 19:14:14
2
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
24.
*********
02.11.2022 19:02:04
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
23.
Пйахахаххахаа
02.11.2022 18:47:50
1
29
ЗВЕЗДЕЛИНА СЕРВИТЬОРКАТА ЛИ БЕ ХАХАХАХАХАХАХА
22.
sdlfksdf
02.11.2022 18:47:21
1
16
Крадец до крадеца майно льо и тук таме някой друг ентусиаст за цвят.
21.
do 19
02.11.2022 18:36:34
8
11
Аве шнорхел, всеки 2ри продава трева под път и над път и проститутки има тонове. Разходи се до Сл. Бряг. А къде прочете че подкрепям Пеев и съм писал, че е читав ? Може и да не е , Но е светец в сравнение с горните !
20.
*********
02.11.2022 18:33:42
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
19.
до 16 - истината
02.11.2022 18:33:28
14
14
Ти значи си и толкова несебърлия :) щом Пеев за теб е читав. Всички знаят, че едно време като държеше онуй долнопробно барче под прима сат се занимаваше и с проститутки и буташе и тревица.
18.
О...йе
02.11.2022 18:26:55
2
10
Бонджорно Бг мафиозо,
в Несебър всичко е наред,
ненужна е за Избори прогноза,
поДСтавен данъците ще краде!
17.
Ахахах
02.11.2022 18:25:23
0
14
ФЛАГМАНЦИ ! ЗАЩО ЦЕНЗУРИРАХТЕ 16 КОМЕНТАР ?! ВСИЧКИ ТВЪРДЕНИЯ СА ДОКАЗУЕМИ, САМО ЗА ВАС НЕ СА !!!!
16.
*********
02.11.2022 18:21:42
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
15.
*********
02.11.2022 18:17:47
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
14.
*********
02.11.2022 18:08:31
2
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
Само ВгъзРаждане
02.11.2022 17:57:41
1
40
Ако не гласувате за звездната курволина, значи не искате оправия! Таз е толкоз проста фитка, че ако и размениш обувките ще пусне лайф, че я саботират...
Отделно е твърдо убедена, че 2+2 е задача от математически анализ и твърдо не трябва да се учи в средното образование, че не може да вземе диплома никогиш!
12.
Поп
02.11.2022 17:52:17
3
35
Ако няма купуване на гласове и заплахи, резултатът ще е непредвидим. Николай може и да не стигне до балотаж.
11.
Стига толкова!
02.11.2022 17:47:35
16
35
Писна ми от мазници.
Пеев ми изглежда читав младеж. Интересно ми е да видя с каква платформа ще излезе.
10.
Несебър
02.11.2022 17:40:22
6
16
При толкова кандидати година преди изборите, значи че Николай Димитров изпуска юздите, справка избори 2019 година. В анализа липсва и Горския от София.
9.
А бе
02.11.2022 17:29:50
41
19
Имаме си кмет и той е човека!
8.
розАв гларус
02.11.2022 17:14:06
1
26
Доста на ангро сметки за избори в специфичната Община Несебър за избори след една година .И една важна забележка ,
какви неориентирани гласоподаватели ще увлече сервитьорката ?
В Несебър неориентирани гласоподаватели няма !
7.
Малко анализ
02.11.2022 17:13:59
3
50
1. 100% поръчкова статия, значи е на един от тримата платци: Димитров, Кулев и Дашев
2. Ако беше на Николай Димитров коментарите щяха да са заключени, тоест не е той.
3. Дашев също очевидно не е, защото щеше да знае повече за себе си :)
4. Остава Румен Истината
Извода: никой не го взима на сериозно и от сега започва да манипулира обществените нагласи, с надеждата да бъде възприет за някаква алтернатива.
За другите двама нещо не съм чул да са кандидати,и е интересно защо ги вкарват насила в сметките...
6.
Местен
02.11.2022 16:54:18
1
44
Не може да става и въпрос за враждата между Трифонов и Янков, спрямо Димитров и Кулев. Кулев е в пъти - по алчен от Янков
5.
Киро
02.11.2022 16:36:47
4
46
Брей има коментари в статия за Николай Димитров
4.
trol
02.11.2022 16:36:17
5
34
Ми с Наско тъпото какво стана?
3.
Израждане
02.11.2022 16:32:15
10
15
Аз ще гласувам за сервитьорката.
2.
Гербаджии са в ступор
02.11.2022 16:18:41
5
37
Иван Дашев ли ще е гербаджийският човек? Бре! И не е бащината му, а п о-скоро майчината фирма. Жанет казват на майка му, която се казва Желязка. Иван трябва да е луд да се хваща на гербаджийското хоро. Гербаджии се страхуват да не излетят от всички възможни хранилки в най-богатата община. Все пак други са силните в Несебър.
1.
Бих казал
02.11.2022 16:12:05
2
39
Ако Несебър не избере кмет от раз - голям праз!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори