×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кемтрейлс: Не, не ни пръскат от небето, защото щяха да напръскат и себе си!


Кемтрейлс: Не, не ни пръскат от небето, защото щяха да напръскат и себе си!
За да има истина в твърдението, е нужно прекалено голям брой хора да участват в тайното съглашение – от пилоти, техници, производители на самолети и на химикали до самите пътници
07 Октомври 2022, Петък, 21:00 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Сляпото отричане на определени неща не води до смислен диалог

Кемтрейлс по някаква причина се превърна отново в тема на разговор. От време навреме – било то просто ей така, заради ковид, заради 5G мрежите, или заради войната в Украйна сега, тази дискусия успява по някакъв начин да прокара пътя си от краищата на най-големите конспирации до широкото публично пространство. Колкото и еднообразни да са аргументите „за” и „против”, колкото и глупаво на пръв поглед да звучи съществуването на глобален заговор, изпълнителите на който пръскат атмосферата ни с различни химикали – откъдето и идва терминът: Chemical Trails, chemtrail. – темата е тук и в идните дни няма да стане по-непопулярна. И макар медийното внимание към нея да подклажда огъня още повече, редно е да се изчистят някои дефиниции, някои неточности, заблуди и грешки в човешката психика.

„Кемтрейлс” официално е обявено за теория на конспирацията. В това обаче има няколко проблема още на пръв поглед.

Първо в модерния свят за мнозина терминът „официално” означава, че идва от някой с авторитет, на когото те обаче не вярват. Загубата на доверието в авторитетите и в държавата като цяло е характерна за епохата, в която живеем и тя не е безпричинна, а има своите рационални и разумни обяснения.

Второ самият термин „теория на конспирациите” е меко казано несъстоятелен и придобил странно място в медийното пространство. Точно затова ще започнем от дефиницията и историята на това словосъчетание.

Казано на кратко прозиходът на термина „Теория на конспирациите” може да се проследи до 60-те години на миналия век и основно с публичния разстрел на един от най-спорните американски президенти Джон Ф. Кенеди. Тогава мнозина изтъкват, че убийството не може да е извършено от 1 човек – задържаният и впоследствие осъден, но застрелян 2 дни по-късно Лий Харви Осуалд и загатват за държавен заговор, свързан с някои от политиките на държавния глава. Излиза официален доклад от правителството в САЩ – Комисията Уорън, който обяснява точно как се е случил атентата, кой е извършителят и как го е направил, но мнозина продължават да  не вярват. По темата е говорено и писано много от 1963 г. досега. Няма смисъл да повтаряме едно и също, но основното е, че тъкмо в този период службите започват да прокарват термина „теория на конспирациите” в публичното пространство чрез медиите и постепенно, но последователно, с помощта на „Прозореца на Овертон”, значението му бива променено.

От заговор за извършване на нещо тайно, без публичното знание – до измишльотина на болни мозъци, които нямат какво друго да правят и сътворяват приказки, с които да се изтъкнат колко добре запознати са.

И докато за втората дефиниция, която мнозина в обществото вече приемат за нормална, има и някаква психологическа логика, то няма да забравим да припомним редицата „конспирации”, които в годините се оказаха абсолютно реални.

Такава например е идеята, че правителството в САЩ е използвало халюциногени в експерименти с хора. Проектът се нарича MK-ULTRA, съвсем не се изчерпва с такива "безобидни експерименти", а документи за съществуването му могат да бъдат открити публично в цялото интернет пространство.

Друг пример е конспирацията, че правителствата по света следят хората през интернет. Ако нямате къса памет ще си спомните за Едуард Сноудън, който преди 10-ина години разкри именно това. Но да прекъснем до тук.

Психологическата логика за вярването в „конспирации” е сравнително изяснена и може да се сбие до едно изречение. „Слабият ум опитва да намери причина за нещо, което не разбира, като го отдава на таен заговор, за да смята себе си за по-силен и по-запознат”. Това е вярно в много от случаите, но не винаги.

Понятието „теория на конспирациите” се затвърди и с трагичния случай от 11 септември 2001 г., когато съборени бяха кулите близнаци в Ню Йорк и прилежащата до тях Сграда 7, защото аналогично с атентата срещу Кенеди и до днес има хора, които не вярват на официалния доклад след случилото се. Точно по това време започва и „първата вълна” на „Кемтрейлс”. Фото и видеотехниката става все по-достъпна в ранните 2000-ни години и на практика всеки, който пожелае, може да се сдобие с камера и да прави клипове. Колкото повече хора имат достъп до тази технология, толкова по-голям е шансът някои от тях да бъдат от категорията, описана в психологическите причини за вярването в „конспирации” по-горе. Това обаче не би следвало да означава, че всеки, който вярва в кемтрейлс, е идиот. 

Какво всъщност е кемтрейлс?

Някои вярват, че има глобален заговор, с който силните на деня (или века) използват химични вещества в самолетите, които пръскат в атмосферата с определена цел. „Те”, които и да са, прикриват това свое зло действие като използват за параван един натурален феномен, наблюдаван още от зората на аеронавтиката – контрейлс. Много подобно на КЕМтрейлс, КОНтрейлс е дума, съставена от две такива.

„Кон” идва от “Con.”, или condense – конденз. Докато „трейлс” идва от... trail – следа”. С други думи – следа от конденз. В контраст „кемтрейлс” е същата тази следа, само че този път създадена от... химия. Каква е химията, бихте попитали. Всъщност никой няма точна идея с какво пръскат самолетите. Едни говорят за тежки метали, други за графенов оксид, трети за отрови, четвърти за вируси... и списъкът продължава. Според мнозина пък пръскането променя състава на атмосферата и предизвиква или предотвратява бури. Някои от четящите вероятно са се сблъсквали със съвсем сериозни изказвания от рода на „няколко дни преди голямата буря (17.09.2022) пръскаха”, или „ей го, оня ден пръскаха и днес пак имаме 1000 заразени (с ковид)”.

Контрейлс ли са кемктрейлс? На кратко, да. Кондензационните следи се образуват от... конденз по време на висок полет, където температурата на въздуха е ниска и позволява дори малко количество вода да насити въздуха до почти 100% влажност. В този смисъл те са изкуствено създадени от човека облаци, които обаче следват абсолютно същите закони на физиката като обикновените облаци. Кемтрейлс от друга страна, според мнозина са реални химикали, които се изстрелват от крилата и двигателите на самолета и служат за нещо, което е вредно или за човека, или за атмосферата и климата. Нека зададем обаче следния въпрос:

Ако действително имаше глобална конспирация за това, че от небето някой да ни пръска с вредни химикали, колко човека участват в заговора?

Всички пилоти трябва непременно да знаят за това. Всеки техник, също. Трябва да има определени екипи, които товарят самолетите с веществата. Трябва да има фирми, които да произвеждат разпръскващите механизми, но и такива, които произвеждат самите химикали. Нужно е производителите на самолети буквално да лъжат и за това колко товар може да носи даден аероплан, тъй като всички специфики на самолетите са публично описани. Нужно е още в самия самолет да има специални системи, които не позволяват опасните химикали да се доберат до вътрешността на фюзелажа. Всеки от хората на борда на самолетите пък би могъл ясно и отчетливо да види кога точно започват да се пръскат химикалите, но си мълчи. А всъщност всеки един, който е част от заговора, би имал огромно желание да го разкрие, защото би следвало да вреди и на него самия, но не го прави.

Това е прекалено голям брой хора, които да участват в конспирацията. Сред тях може би сте и вие, ако някога сте пътували със самолет. Или може би работниците, които товарят самолета не знаят какво качват в него? Но нали, за да го качат, някой е трябвало да го произведе и достави. Или и те не знаят?

Такива въпроси и техните разумни отговори рязко намалят градуса на „конспирацията”. Защото писаното правило  е, че „грандиозното твърдение се нуждае от грандиозно доказателство”. А за кемтрейлс такова няма досега. Това обаче не е краят на историята.

Има ли реални проекти, чиято цел е да пръскат вещества в атмосфера чрез летателни апарати?

Има и то не един. Безброй са патентите, фигуриращи в официалните регистри както на САЩ, така и на Европа за промени на климата чрез впръскване на определени субстанции в атмосферата. Целта на повечето от тях е да управляват времето по такъв начин, че да предизвикват валежи или да спират урагани и за това има ясна причина. Преди 2 години имаше лятна суша и опасност от липса на вода заради нея. Подобна технология може да предизвика дъжд, там където такъв няма. И обратно – преди по-малко от месец Бургас бе връхлетян от невиждана буря/циклон, която ни демонстрира силата на природата. А има технологии, които биха могли да бъдат използвани за предотвратяване на подобни инциденти.

Такива например са патентът за създаване на дъжд от 1966 г. на канадците Дейвид Глю и Ендрю Уинстън, както и друг от 1960 г., който цели да създаде облаци чрез сребърен йодит.

Има обаче и други, по-интересни и любопитни разработки, които наистина звучат притеснително. Таквава е проектът, целящ с наночастици да се отразява една част от слънчевата светлина обратно към космическото пространство, за да се бори глобалното затопляне – термин, който се лансира от повече от 40 години и които претърпя няколко промени в дефиницията и дори в името си за този период. Както съобщава Forbes през 2021 г., прахът, който ще се впръсква в горните слоеве на атмосферата ще има ефект да намали количеството слънчева светлина, което достига до повърхността на Земята, а интересното е, че спонсор е филантропът, модерен епидемиолог и диструбутор на ваксини в Африка – Бил Гейтс.

Името му стана печално известно и по време на ковид пандемията, когато създателят на софтуерният гигант Microsoft бе спряган за основен конспиратор в създаването на условията за пандемия и лансиране на „опасни” ваксини.

Въпреки всичко, описано до тук, най-опасни не са тези проекти, не е и кемтрейлсът, не е и човешката глупост. Опасността идва от „криворазбраната конспирация” – когато умни хора смятат за невъзможно нещо, което реално има начин да бъде осъществено, просто защото те не знаят, че може. Опасна е още злоупотребата на самата дума „конспирация”, както и заклеймяването на хората, които „вярват” в нея като глупци.

Нищо от това, разбира се, не се отнася за термина „кемтрейлс”. Поне засега. Защото ако съдим от последните 2 години, разликата между конспирация и реалност в някои случаи се свеждаше до просто няколко месеца.

 


В категории: Животът


Кой просълзи шеф Ангелов
Кой просълзи шеф Ангелов 28/04/2024, Неделя 16:23 0
25
Коментара по темата
25.
pls
11.10.2022 01:07:54
0
2
как можете да линкнете толкова ужасяваща публикация на “Гласове” толкова тънко през ключова дума, ей! Как! Един път се зачетох и ми развалихте кефа, мерси
24.
Бай Мъдакис
09.10.2022 22:26:51
0
2
Аве пендерас чай са ти каа как стоят нещата,Майка ти не те ли учила бе комар че те са богати и мноо пара праят и са защитаат ама бог ще ги осади и ще ги ебе в гъзо като умрат и като умрат на гроба им ще пикам и сиркам и цигарки ще си згъвам вие плашливи кележи изпиите една силна ракия и ще сте по защитени от тез цигани една от моета давам я за 45 лева литъра,После да не говорим че конска пикня по тялото ви пази от слънце и от радиация,Конската пикня е много силна против земни и извънземни опити за онищожението на земята и на главата ви поне тва защитете че като ва гледам тука да ва е страх от всичко топките ви са като стафидки,
23.
бургазлия
08.10.2022 14:54:11
2
4
Този, който го е измислил, ако знаеше колко народ щеше да се хване след години на неговата извратена идея, сигурно нямаше да повярва! Доводите, които съм чувал, е че безмозъчни американски военни летят и пръскат. Ама ако са безмозъчни, щеше ли да могат да полотират? От малък са ми казвали, че за пилот е трябвало да си много умен, освен да са ме лъгали. Нека вярващите да кажат, всеки идиот ли може да управлява самолет?Или като лети и някой с пистолет на врата му го принуждава да натиска копчето да изхвърли опасните химикали
22.
Психо
08.10.2022 12:58:29
2
2
За химикалите които се изсипват от небето съществуват така наречените антидоти. Натрупването на тежки метали в организма е пагубно но голяма част от тях могат да бъдат блокирани и изхвърлени от тялото.
Съществуват също и така наречените свободни зони където не се извършват такива полети и където въздушните течения се движат в обратна посока. Там въздуха и земята не е толкова наситена на тежки метали.
Има и друго, сега съществуват такива био технологии които могат да оформят металите в тялото в определени структори. Като те трябва само да бъдат инжектирани. Не могат да се приемат орално.
Въпреки че част от тези тежки метали влизат в тялото през хранопроводния тракт. Но на храните и напитките все пак се правят някакви независими изследвания особено в развития свят. Таке че там тези частици са в минимални количества така да се каже.
Психологията на хищниците когато нямат друг естествен враг и когато ресурсите нужни за оцеляването на вида да са на изчерпване е рязко да бъде намалено следващото поколение. Затова много от младите индивиди биват убивани от по възрастните мъжки. Тоест по слабите биват изтребвани за да може вида да оцелее. Това е! Друг вариант няма!
Поне докато не се намерят нов вид ресурси по точно или вида не мутира така че да осигури бъдещето си съществуване.
21.
До 18 и други мислители
08.10.2022 12:33:09
2
9
Ами загледайте се в небето, стига сте приказвали глупости, това са стотици полети на ден, по 3-4 паралелно в едната посока и толкова в противопожарна! В петък над Бургас и се кръстосваха следите....Колко полети да има, това са военни самолети, не са граждански полети.
20.
До 12
08.10.2022 11:39:04
1
5
Дебили ,Сър !
19.
мислещ
08.10.2022 11:01:45
7
13
Не мога да разбера какво се е променило в атмосферата или в двигателите на самолетите, та сега "конденза седи с часове, а преди десетина години никой не го виждаше ??
18.
прост народ
08.10.2022 10:45:10
9
10
Боже,Боже...колко прост народ се е навъдил!Били ги пръскали...Вие сте си повече от напръскани по рождение!
Срамота!Възрастни хора да вярват в приказки-и то какви!
17.
няма
08.10.2022 09:59:24
0
2
сребърен "йодиТ"
16.
Елементарни,Уотсън
08.10.2022 09:43:15
10
13
Факт е,че има доста проЗД народ в България, който вярва,че земята е плоска,в 5G,в това,че се разпространява Ковид чрез самолети и във Възраждане.
15.
Дано
08.10.2022 08:58:36
8
13
Дано е конденз, защото и след Чернобил ни успокояваха че няма нищо опасно. Но бременни в първите месеци бяха накарани да абортират, а деца родени след аварията изпълниха отделенията за лечение от левкемия и много от тях починаха . Всичко преживяно води до недоверие . А в едно интервю преди 6-7 години Бил Гейтс сам каза, че пръскането с антибиотици над Африка спасило хората от гибел. Кое е вярно ще се разбере след години, дано е за добро. Но и когато отиваме срещу природата тя си отмъщава. Някога имаше масово залесяване което възстановяваше баланса, а сега само сеч.
14.
Иван Гецов до 10 и 12
08.10.2022 06:33:02
32
18
Кое ви дава право да говорите без доказателства за Възраждане.....Това,че сте пронатовец не ви дава право да клеветите и да обобщавате без доказване и да поругавате паметта на Баба Ванга. Защо преди да ни вкарат в НАТО нямаше конденз от самолети.Защо в Русия няма кемтрейлс и руснаци за първи път виждат в България такива следи в небето. Може да попитате някой руснак.Значи без доказателства вие може да обобщавате всичко,а останалите,дори с доказателства-не могат да вярват в кемтрейлс и в злодействата на НАТО..........
13.
Истината за Кемтрейлс.
08.10.2022 05:09:49
6
7
https://www.facebook.com/rony.alawi.1/posts/pfbid0YnPJKqV1rPSLavLHk16TAvZGreGjR3RSeR2SpPt4bXJ6CwZoGcuBA16ty6MKVkFCl?comment_id=1556982944756364&notif_id=1665077734949136&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif
12.
Психиатър
08.10.2022 01:58:07
21
31
Защо всички плоскоземци, антиваксъри, антиковидовци, вярващи в кемтрейлс и други най/различни конспирации са почитатели на Възраждане? Всичкото това открито проруско Възраждане. Тогава не е ли явно от къде идват всичките конспирации? От там, от където и парите за Възраждане.
През комунизма за тази част от обществото имаше Ванга, Джуна, Кашпировски.
11.
до 10
08.10.2022 01:19:54
19
9
Направил си изследване за своето твърдение или защото си умен и красив значи всичко знаеш.
Надут малоумник си ти !
Голямо его, малка пи-ка !
10.
Да напомним!
07.10.2022 23:44:38
28
33
Обърнете внимание - всички, които твърдят, че ги пръскат, масово са избиратели на "Възраждане".
Това са изключително прости и необразовани хора.
9.
хахахха
07.10.2022 23:37:29
13
23
Имало легла, дето лекували всичко. Стив Джобс, остави 40 млрд. долара и умря от рак. Що не се излекува на това "легло"? И с мозък да ви пръскат, файда няма да има.
Имам близък пилот, ама не ми е давал "оргонити", хахахаха
8.
Към автора
07.10.2022 22:55:10
2
25
Контрааргумент към финала на статията - умните хора не приемат нищо за даденост, те търсят информация, четат, задействат мисловния си процес и правят изводи. Та опасността определено не идва от тях (всъщност, съмнявам се, че са много тези, дочели до края). ;)
7.
Вярно е
07.10.2022 22:27:42
37
23
Вярно е, че ни пръскат. Тези, които го правят се предпават предварително. Има специални технологии, наричат се оргонити и те също предпазват. Нямате си напредстава, какви технологии има след втората световна война- като се започне от медбед- специално легло лекуващо повечето болестти, антигравитационни самолети, технологии със свободна енергия, биологично-плазмени технологии и т.н.
6.
Психолог
07.10.2022 22:13:52
25
24
Прекалено много хора бяха включени и в измамата ковид но все пак се случи. Не е нужно много! Просто вяра в това което правят, че е добро за човечеството и добро заплащане. Даже и в един момент да осъзнаят, че правят нещо грешно вече е късно да си признаят. Хем тези които им плащат хем онези които са убивали няма да им простят. Това е начално ниво на човешка психология.
Тук там случайни индивиди си позволяват лукса на смелост. Това е следващото което пишат в учебниците по психология.
Който разбрал, разбрал!
5.
Lorenzo prenasq6tiq migranti s mercedesa
07.10.2022 22:08:50
6
2
Tui e za pensionerite da po4istqt kravonosnite sadove . Na den izlizat 5kg sasireci ako izpiete 2 lajici vazduh
4.
Спрете се
07.10.2022 22:03:56
9
19
Лятя 10-тина пъти годишно почти винаги до крилото и не съм видял да излиза нещо от двигателя или от крилата. Еленко Ангелов разпали тази теория тук и продаде доста книги междудругото :-)
3.
ами
07.10.2022 21:18:09
10
17
Некадърните "специалисти" не разбраха от къде им дойде ковид-19. И до сега няма вярна информация за този вирус. Хората са объркани и вярват във всичко, вярно и невярно. Тя църквата и за това има власт над простия човек.
2.
Xaxo
07.10.2022 21:14:45
10
40
Конспирацията за кемтрейлс нищо не е.
Елате във Фейсбук групата Плоска Земя-България да видите за какви малоумници става въпрос.
1.
Ойт
07.10.2022 21:07:00
10
48
Народ възхваляващ чалгата какви ли нелепи мисли не би имал... Много прост, много елементарен разсъдък! Попфолка така ги е опръскал, че и със самолет не могат да възстановят липсата на гънки в кратуните.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Цените на имотите в Бургас подгониха тези в столицата Цените на имотите в Бургас подгониха тези в столицата В Пловдив, Варна и Бургас вече почти не се срещат цени под 1000 евро/кв. м с изключение на някои по-крайни и непредпочитани квартали, а най-престижните им райони гонят и дори надминават 2000 евро/кв. м Той е звезда от "Съни бийч", но в личния си живот доскоро бе много нещастен Той е звезда от "Съни бийч", но в личния си живот доскоро бе много нещастен Колеги на Бойко издават, че всичко вече се е променило и той има нова любов в живота си, но още не я е показал на широката общественост  Тя създаде най-големия скандал в българското кино, а днес напуска страната разочарована Тя създаде най-големия скандал в българското кино, а днес напуска страната разочарована Звездата от сериала „Откраднат живот”, която се изявява успешно и като художничка ще учи анимация в престижна академия, за която от написаното от нея става ясно, че не е в България Кой просълзи шеф Ангелов Кой просълзи шеф Ангелов Говори участник от звездния отбор в шести сезон на горещото кулинарно риалити Слави ме уволни, защото родих, убедена е тази актриса Слави ме уволни, защото родих, убедена е тази актриса Михова поясни, че със Слави Трифонов имат две раздели Кирил Петков за фалшифицираните от Лена документи: Кьорфишек на ДАНС! Кирил Петков за фалшифицираните от Лена документи: Кьорфишек на ДАНС! Неверните обстоятелства са били нужни, за да се изчисти от всякакъв вид конфликт на интерес ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа Формацията няма да участва на предстоящия вот Сложи всички в малкия си джоб, една от песните му удари 115 млн.гледания Сложи всички в малкия си джоб, една от песните му удари 115 млн.гледания Заснемането на клипа "Хабиби" на Азис струвало само 1400 лева „Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори „Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори Водач в нея отново е заместник-председателят на Народното събрание и заместник-председател на „Възраждане“ Цончо Ганев Тази кола се размаза при тежка катастрофа Тази кола се размаза при тежка катастрофа Инцидентът е на околовръстното в София 
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори