×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Диана Габровска ще легализира филмите за възрастни у нас


05 Октомври 2022, Сряда, 17:20 ч.

Стотици момичета искали да се снимат

Легализиране на порноиндустрията в България! Тази кампания подема първата наша звезда във филмите за възрастни Диана Габровска. Намерението сподели пред "България Днес" самата Диана, която в понеделник изгря с първото си видео в платформата на най-голямата гръцка компания в индустрията за порнофилми sugarbabes.tv. Изявата на нашенката беше оценена като повече от доба и за нея написаха на първата си страница някой от гръцките вестници.

"Сървърите буквално са се сринали в неделя в деня на изборите! Десетки хиляди хора от България едновременно са се опитвали да влязат в сайта на компанията, за да ме гледат и са блокирали устройствата. Заради рекордният брой зрители се наложи филмът да се пусне в понеделник наново", сподели пред вестника Габровска, която е засипана с хиляди съобщения и нови предложения за работа в 18+ сферата, в която носителката на титлата "Мис Плеймейт" иска да се развива стремглаво.

В горещата лента Габровска си партнира в лесбосцени с известната гръцка порноактриса Ванеса Адамопулу. Компания им прави още една разкрепостена жена, като действието се развива в домашна обстановка, а сцените нажежават до червено страстите.

"След като излезе материалът за това, че съм официално първата българска порнозвезда и след като първата сцена вече е налице, ми писаха много наши момичета, които искат да поемат по моя път. Питат ме всякакви неща около работата и ми благодарят, че съм се осмелила да изляза с лицето и името си, а не да се крия под псевдоним и да забранявам излъчванията за България на порносцените. Повярвайте ми, има много наши сънародници, които искат да участват във филмите за възрастни и моят пример им дава сили и кураж да тръгнат по този път", разказва още жената, чиито изтекли голи снимки преди местния вот в родното й градче Момин проход бламираха кандидатурата й за кметица.

За да снима страстните сцени, Диана и съпругът й Тони пътуват до Гърция. У нас този бранш е забранен за разлика от повечето европейски страни. И особено за Чехия и Унгария, където тази сфера е широко развита и печалбите от нея възлизат на милиарди.

"Ще работя за това порноиндустрията в България да бъде позволена и забраната да падне. Каквото мога да сторя по въпроса - ще го направя. Има смисъл", казва Габровска.

"Чувствам се развълнувана и щастлива от това, което правя. Дали ще живеем чужбина, ще решим ние, а не това, което се опитва да диктува обществото. Категорично сме взели правилното решение, не съжаляваме ни най-малко. С излизането на филма започвам да пиша история. Аз съм първата българка, която официално излиза с името си и заявява, че е порноактриса и иска да се занимава дългосрочно в индустрията", споделя още пред вестника Диана, за чието внимание се борят множество от най-големите порнокомпании в света.

Съпругът й също е доволен и приема интимните сцени на Габровска като работа.

"След първите снимки и двамата бяхме безкрайно щастливи. Толкова се обичахме и се чувствахме близки. Най-странното нещо, което хората не могат да разберат. Предпочитат да правят същото, но скришом и задкулисно, но не и по този начин. Радвам се много! Вместо да ни избодат очите, ни изписват веждите. Диана пише история. Първо е политически ангажирана, след това тръгва по пътя на еротиката, а накрая става порноактриса. Докато при Чичолина е обратно, стартира с порнокариерата и чак тогава става политик в Италия. Първата в света българка, започнала по този начин", разказва пред "България Днес" Тони Габровски.

Въпреки всичко решението било много трудно.

"Замислихме се със съпруга ми Тони, че винаги ще се върти етикетът "голата кандидат-кметица". Обсъждахме защо, след като сме толкова разкрепостени и двамата, да не го направим. Казахме си - добре. Когато дойде моментът да заминаваме, дискутирахме плюсове и минуси отново. До последно ни чакаха да ни вземат, такова беше вниманието от страна на продукцията. Просто съм очарована. Дори Тони слезе долу, а аз останах сама за малко вкъщи. Дори не бях събрала багажа. Още не бях напълно сигурна. След като ми звънна и ми каза - тръгваме, буквално за 10 минути събрах багажа и потеглихме. Организирах близка приятелка, която да гледа децата, но на никого не казах истинската причина за пътуването", разкри  Диана.

 


В категории: Лайфстайл


15
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
15
Коментара по темата
15.
Моника Стоянова от Меден рудник
06.10.2022 08:20:55
0
4
Може да ме гледате на xfantazy com. The orgy with my stepdaughter е заглавието на филма.
А с Ванеса ме има в доста сайтове. 11 минути е изтеклия клип.
14.
*********
06.10.2022 08:13:25
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
13.
До 10 и 11
06.10.2022 05:41:56
0
2
Vanessa Adamopoulou
12.
ХАХАХАХАХАХААХАХАХАХА
06.10.2022 00:49:19
0
3
По чалготеките буквално се пръска от порно актриси, даже една това лято отвън на пясъка на плажа на едно такова място я обладаваха двама едновременно към 2 часа ... Хубава беше с дълго краче ама яко я пориха и въргаляха в пясъка, цялата беше леш. Единия беше малко толуп ама изглежда с пари. Порноактрисата беше подпийнала и дрогирана може би.
11.
и аз
05.10.2022 22:00:57
2
3
като моя приятел хъкълбери искам да знам името на червенокосата сладуранка. вий пишете тука в коментарите некви глупости, некви дивотии, пък важните неща забравихте за тях
10.
Хъкълбери Фин
05.10.2022 21:43:32
2
2
Я кажете името на червенокоската.
9.
айде моралистите се активираха
05.10.2022 19:52:34
9
5
Това е бизнес индустрия бе, вахтеняци.... и от данъци и държавата ще спечели и малко повече пари за други проекти и предпиятия ще има. Това не е проституция да развъжда болести заради случайна клиентела или накротрафик, който унищожава семейства, общности квартали и цели градове дори. Ганя не му харесва обаче. Не било морално. Ганя обаче сочи към европата и вика ''там що е тъй, пък тука не е тъй, нали и ние сме ес?'' и сочи пръсти към ес и нато обвинявайки ги в някакви анти български подтискащи конспирации. Само че Ганя, в европата има от тия неморални индустрии и други неща също има развите и де допринасят в държавата лев от данъци. Ганя моралистът обаче смъмря, ''Аз неща България да печели пари тъй'', някакво по-морално бизнесче иска той. Ама Ганя, даже и в Русия има развиваща се порно индустрия. Я ходи там и им прави забележка и ги научи на морал тия руснаци, и им казвай да ги закриват тия мръсотии.

Копеуета, вие не щете да ни принизите обществото до Русия, искате да ни изпратите директно към близкият изток. Давайте да загръщаме жените и момичетата в черните чаршафи, че знае ли се то, кога ще се върнат глезените на мода.........
8.
до малко нормалния
05.10.2022 19:06:44
8
4
Както казах болни мисли.

Понеже критикувам глупостта ти, че синовете и щели да мастурбират на нея, и тем такива подобни, значи това ще да означава че искам моята майка да е порно-актриса или нещо. Тъпотии.

Не ми отговори обаче, майка ти ако беше красива щеше ли да се възбуждаш от нея? Само щото е грозна и дебела ли го държиш в боксерките като гледаш нейни снимки? Щото това ти е логиката. Или въпросът е неудобен? Едипов комплекс?
7.
Един от малкото нормални
05.10.2022 19:00:52
2
8
До 6. Дай твоята майка тогава, да лъснем коментиращите за нейно и твое здраве!
6.
До малко нормалния
05.10.2022 18:48:39
12
2
Значи ако майка ти беше поне що-годе добре изглеждаща редовно си щял да лъскаш на нея? И като излиза от банята няма да я изпускаш от очи и ще го бараш. Ама ебало си е майката, на грозна и дебела си случил....

Болни мисли са това твоето. Какво ще им е на синовете и си е тяхна работа.
5.
Един от малкото нормални
05.10.2022 18:43:15
2
16
Да не си на мястото на синовете й! Не знам как ще растат с мисълта за това, майка им да я порят разни загорели чичаци пред очите на всички в Интернет!
Представям си как след 5-6 години лапетата на Габровска, вече тийнейджъри, ще лъскат шпагите на клиповете на майка им!

Както е казал поетът: "Абе, майката си е.ало, ей!"
4.
Моника Стоянова от Меден рудник
05.10.2022 18:15:15
0
15
И аз снимам за тази компания! Мен ме отвори едно автомонтьорче, Ангел, в неговия бус паркиран до 50 бл., до парка!
Бях малка, на 15 г. Кака ми Виктория Стоянова е същата мастия, но е дебела! А аз съм спортно пиче!
Следващия ми филм ще бъде с Габровска, генг бенг с 4ма негри и големи 30 см черни патладжани!
3.
Браво
05.10.2022 17:58:38
1
21
Прекрасен пример. Не е достатъчно да се озаконят порно филмите. Нужно е да се промотира участието в такива филми в училищата. Как прекрасно би звучало ПГП професионална гимназия за порнография. Пейзажът на градовете освен заложни къщи,игрални зали, втора ръка парцали и магазини за един лев ще се обогати и с агенции за набиране на порно актьори. Прекрасно, просто прекрасно.
2.
Няма лошо
05.10.2022 17:53:49
6
7
Като е тунинговано котенце,и друго по-добро няма какво да предложи на обществото, да предлага порно-филмчета. Този под мен, да запрашва към Афганистан, там сред талибаните ще си намери много сродни мислители. Там обичат да трепят грешници с камъни. Интелектуалци също.
1.
Права младеж
05.10.2022 17:37:22
5
11
Мръсен боклук!!! АНАТЕМА!!! Да се убие с камъни, а преди това здрав gang-bang до пръсване!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Пик на заразените с коклюш се очаква в края на май Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" "Метрополитен" обяви конкурс за строител на продължението към Околовръстния път Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Докладът е изпратен на прокуратурата  Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози За сметка на това Екатерина получи две рози - една от срещата си с Алек и втора от вечерта на елиминациите Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън За два месеца ти научи много. Симона, ти си детето чудо на Hells Kitchen. Ти изненада абсолютно всички, каза й шефа  Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие
„Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака 
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори