×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов: Народът иска правителство, готов съм на всякакви компромиси и отстъпки


Борисов: Народът иска правителство, готов съм на всякакви компромиси и отстъпки
Народът каза "стига сте враждували" - така изтълкува вота лидерът на ГЕРБ и не изключи никоя партия от евентуалните преговори за общо управление
04 Октомври 2022, Вторник, 12:00 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

ГЕРБ канят на преговори всички парламентарни формации, включително БСП, ДПС и "Възраждане"

Резултатът от парламентарните избори е очакван. Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на първа пресконференция в централата на партията след вота. Тя започна с анализ на изборните резултати от страна на зам.-председателя на партията Томислав Дончев. Според него ГЕРБ са станали първа сила в изключително агресивна среда, в която всички искали те да бъдат унищожени. 

"Тези избори показаха, че народът на никой не му даде самостоятелно право да управлява. Народът каза - "стига сте враждували, намерете начин", защото всички избиратели, които стоят зад нас, тях, - те страдат еднакво", каза след това Борисов. Според него изследванията казали, че близо 80% от гражданите искат да има правителство. 

Ако се стигне до пореден парламентарен вот, нямало да се получи нищо ново. 

"И аз предлагам на лидерите на другите партии - който иска, разбира се, - да се дръпнем назад, след като те считат, че имаме антагонистични отношения. Аз нямам към тях, но приемам този вариант. Ранното ми пенсиониране също се оказа неправилно. Не може да те побеждавам на избори с виждате какъв резултат... Всички областни градове..." обяви Бойко Борисов. 

Той поиска обединение по линия войната в Украйна и анти-Путин, икономика, енергетика, влизане в Еврозоната. По думите му завещанието на "Продължаваме промяната" е ужасно.

Готов съм на всякакви компромиси и отстъпки, обяви още Борисов. 

Не зачерквам никой, отговори лидерът на ГЕРБ след въпрос дали изключва коалиция с ДПС и "Български възход" на Стефан Янев. Борисов обясни, че ще поканят на преговори всички формации. Той не изключи и БСП. Дори с "Възраждане" имали общи теми - като екология, здравеопазване. 

Бойко Борисов обясни и че не искал да е нито министър, нито депутат, нито премиер. 

Той подчерта, обаче, че бившият вътрешен министър Бойко Рашков (който бе кандидат за депутат от "Продължаваме промяната") загубил "с двоен резултат от ГЕРБ". Затова и той вече не можел да заема този министерски пост. 

По линия на реформата в правосъдието Борисов бил готов да приеме и предложенията на "Демократична България". 

Той разкритикува лидерите на формациите, които са отхвърлили бързо вариант за преговори с ГЕРБ за общо правителство. 

"Виждате, при подобна риторика от всички страни аз не виждам някакъв изход. Вариант, при който ГЕРБ заедно с ДПС, с Янев и с "Възраждане" да управлява, при положение че ние сме най-праволинейната евроатлантическа партия с всичките си заявки, не виждам. Но не виждам и друг вариант за управление. Ако те ни откажат на нас, ние ще им откажем на тях. И ето ги новите избори. А войната е тука. Една от новите ракети и ще видите какво ще стане с региона. Аз съм загрижен", заяви Бойко Борисов. 

"Затова ще предложим така, както беше 90-те години - контактна група, преговарящи екипи. Включително, ще поканим хора, които са с безспорна репутация, първо, по темата - най-важната, анти-Путиновата тема. Ще поканя Плевнелиев - дано се отзове, Соломон Паси. Ще оставим... Нека и те да предложат хора, на които държат, и те да проведат кръга от преговори като модератори между политическите партии. Всеки да си каже. Същата тема е инфлацията, финансите..." обясни лидерът на ГЕРБ идеята си как да протекат преговорите за управление.

"Така беше 90-те години... Имаше контактна група, ако не ме лъже... Луджев им водеше, но това по памет ви го казвам", добави Бойко Борисов. 

На въпрос на "Флагман" - биха ли разчитали на депутати-отцепници (както са го правили през годините), той отсече: "Не! Според мен дори това не е добре в Правилника. Като те изберат, ако не си съгласен, а си бил цяла кампания с тази партия, след това да кажеш "да бе, ама вече не ми харесва и мен ме избра народът". Всички участваме на избори и знаем, че, особено при големите партии, зависи на кое място си в листата. Нали тъй? Така че... Тука ситуацията е толкова сложна, че или трябва да бъдем честни, или трябва да бъдем искрени в тези взаимоотношения... Всякакви капанчета... Затова ако се случи това, което казвам, и накрая имаме подписан документ, той трябва да е като клетвен лист за тези, които са го подписали. И като имаш 65 депутата или 67, да знаеш, че за това решение 67 трябва да гласуват и да си поел тази отговорност."

ГЕРБ, БСП и ДПС вече имат мнозинство, с което могат да върнат хартиения вот и на практика да премахнат машинния (както искаха в предния парламент, но не успяха). 

На питане на "Флагман" - дали ще го направят, Бойко Борисов отговори: "По принцип аз съм малко габровец и когато сме дали пари за нещо - в случая десетки милиони за машини, ако се коригира, нали дадох пример с това, аз съм доволен от машините. Така че, това ще го коментират в парламента и това ми и последното в момента, което ме интересува."

Той не отговори на допълващ въпрос дали искат връщане на смесения вот - с машини и с хартия, така че хората да могат да избират как да гласуват (както предлагаха в предния парламент). Вместо това Бойко Борисов обясни, че се надява да няма предсрочни избори. 

Той не отговори и кой ще води преговорите от тяхна страна и кого биха предложили за премиер. 

"Ние като ви кажем тези две неща и преговорите приключват. И министрите, и премиерът ще се решат, след като минат тези преговори. Върху имена, върху които има съгласие. С 67 депутати нито те имаха право да имат премиер, нито ние, ако не се намери съгласие. Аз станах премиер, като имахме над 100 депутати", обясни Борисов.

А след питане какъв би трябвало да е профилът на бъдещия премиер, той се подсмихна: "Висок, строен, умен, красив, сговорчив."

Гледайте тук:




Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
92
Коментара по темата
92.
Гавра
05.10.2022 23:18:45
0
4
Който дойде и се гаври - ИТН, ПП, сега ГЕРБ се върнаха и се изгавриха като изкараха Паси и Плевнята на преден план.
91.
Спиридон
05.10.2022 20:24:55
0
1
Кацата с мед е пъла,но някой съвсем случано се изходи в нея.
90.
А
05.10.2022 15:35:56
1
5
Първо всички "пенсионери с оставане" в МВР веднага да бъдат освободени,стига им осма година двойна хранилка-хем пенсия,хем заплата.
89.
Емигрант
05.10.2022 14:06:00
0
4
Бочеее, тикво празна народа иска твоята смърт! Готов ли си да се самоубиеш?
88.
XX
05.10.2022 10:35:23
2
4
Обаче колко добре подменя Козяк с "народа"...
87.
боко включи Злaтно правило:
05.10.2022 09:25:34
0
7
Злaтно правило: Библията 7:12 – Евaнгелие от Матей 7:12
Не прави на другите това, което не искаш те да ти правят. И така, всяко нещо, което желаете да правят човеците на вас, така и вие правете на тях; защото това е същината на закона и пророците. Затова, постъпвайте с другите така, както искате те да постъпват с вас.
Това е същността на Моисеевия закон и писанията на пророците.
86.
Мнение
05.10.2022 00:40:58
2
22
Тази вечер като гледах новините и като видях Боко колко е объркан и неадекватен горкия, погледът му беше като на Тодор Живков на последния пренум. Дали ще сварши като него в домашен арест.
85.
Малей
05.10.2022 00:38:27
2
15
Малееей, смятайте ГЕРБ са готови на всичко, само и само да са начело на кацата с меда.
84.
Въпрос
05.10.2022 00:37:17
0
13
Дневникът е подправен", а гербери? Подправихте ли изборите? Затова ли този път не роптаете срещу машините?
83.
Боц
04.10.2022 22:26:46
2
21
Ако не ви е станало ясно, какъв човек върнаха на власт читателите на ПИК, 24 Часа и Труд…

“До Борисов.
Ако разкажеш коя е Мата Хари и от къде и как са дошли пачките и кюлчетата в спалнята ти,
Ако разкриеш офшорните си сметки и сметки в чужди банки,
Ако върнеш откраднатите милиарди (може и с правителствения Фалкон да ги докарат),
Ако признаеш детето си от миската с Къщата в Барселона,
Ако върнеш Пътната карта и признаеш националното предателство и грабеж по ТУРСКИ ПОТОК,
Ако разкажеш за схемите с Валентин Златев и ЛУКОЙЛ, с които заедно ни одирахте по два милиарда годишно,
Ако разкажеш как ни продаде на ГАЗПРОМ,
Ако опишеш корупционните схеми и съучастниците си в тези престъпления,
Ако разкажеш как Цацаров даде онези 4 милиона на Доган за "избора" си за главен прокурор и кой му даде парите,
Ако разкажеш как с Пеевски, Гешев, Цацаров, Искров и тн. организирахте и реализирахте фалита и ограбването на КТБ,
Ако разкажеш как Пеевски си избра Гешев, а ти го обслужи,
Ако разкажеш за показните убийства пред 15 години, с които се опита да разчистиш мутренскста си история и скелетите в миналото си,
Ако разкажеш как поръча на Цацаров, Петьо Еврото и Каратиста моето ликвидиране преди 5 години,
Ако разкажеш как ти и бандата ти се опитахте да убиете жена ми,
Ако публично огласиш обещанията и ангажиментите ти към Путин,
Ако разкажеш и признаеш за изпълнените от теб поръчки на Цветелина, Бриго, Доган и Пеевски, чиито слуга си,
Ако признаеш за суджуците, саламите, куфарчвтата на 17-я етаж и всички останали престъпления,
Съм готов да те изслушам лично и да говоря с колегите от БОЕЦ да ти осигурим по един кросан ежедневно за следващите 20 години в Централният софийски затвор. Плюс медицинска грижа да си ги излежиш всичките.
82.
Електра
04.10.2022 21:47:34
16
6
Бойко, Бойкоооо, с миризливия Гном ли или с космясълия Ристю искаш да управляваш, по добре прави правителство с чалмата Карадъя и К...пейкин отколкото с тия крадливи и миризливи импексови БСПеерасти каквито са Киретата и Божанките. Те са десни или леви, колкото Карадъя е българин, при тях всичкото е грабеж. Краднелия разтури собствената си партия, ти искаш да мисли за народа...
81.
Прозрачност
04.10.2022 20:46:29
3
22
Толкова е прозрачен Борисов, че чак е скучен.
Как така ДПС и Възраждане бяха приемливи аркадаши за да свалят евроатлантиците от ПП и ДБ, пък сега е някак неудобно да управлявате с ДПС, Възраждане и Янев? Пък тези, които свалихме, сега са първи "съюзници"? Значи имаме едни съюзници за вътрешни цели, и други за международни!?
Как така Слави Трифонов е лошия, пък свалихте Петков именно с него и ИТН друго не правеха освен да громят ПП?
Точно отговорникът за войната в Украйна Борисов ще гради правителство на евроатлантическа основа за да помага на Украйна? Все пак и демагогията трябва да има някакъв предел, нали? Къде беше евроатлантика Пленвелиев да вкара малко разум у Борисов когато се договориха с Решетников и Бабаков да предадат интересите на България?
Къде бяха всичките тези ГЕРБ юнаци, когато България загуби близо милион души по време на тяхното управление?
И как точно ще пребори инфлацията, като приеме финансовата част от ПП? След като родната ни инфлация, която е двойна на европейската има съществен компонент пленените институции и корупцията, чийто жив паметник е именно Борисов?
И как точно ще прави съдебна реформа, без да махне Гешев?
Сега да се подготви за следното - ПП и ДБ да ги забрави. Мисля също, че и БСП ще трябва да забрави след днешните интервенции.
И няма как да избяга от отговорност след като има гласовете за да направи правителство. И да не се прави на "дръж ми шапката", по отношение на гласовете на Възраждане, след те са изцяло негов проект, който Борисов през Кралев контролира отвсякъде. Нали с тях координираха атаката срещу правителството на Петков.
Чакам да падне цената на бензина и дизела на 2 лева. Това като начало. След това чакам да не се бави, ами да формира правителство.
Да е ясно - успяха с ИТН да разпилеят и да уморят протестната енергия. Малко трудно ще се получи този път. Да, отрезвяването на българските избиратели ще премине през още едно правителство на ГЕРБ, което да демонстрира цялата "прелест" на тяхното управление - и умението да борят инфлацията, и да договарят газ /още чакаме и този газ от Черно море, с който щяхме да залеем региона/. И несъстоятелност на Вярата, че Борисом може и иска не личния си келепир, а народното добро.
Къмон, не губете време. Спечелихте изборите, с ортаците имате мнозинство. Успех. Избирателите ви чакат да ги залеете с рог от изобилие и сигурност.
80.
Ан.Савов
04.10.2022 20:19:59
3
6
Да дойде в Крайморие да види разбитите улици и проблема с паркоместата .Според мен да направят един паркинг извън Крайморие и от там с влакче да ги вкарват в квартала ни .Хем ще вадим пари и от влакчето .
79.
Мнението
04.10.2022 19:26:37
2
21
Дългосрочният интерес на България е ГЕРБ вън от властта. Под всякаква форма. Защото усъвършенстваха до прецизност феодалния модел. Моделът на усвояване на еврофондове. На кражби на фирми. Това ноу хау не ни трябва.

Иначе могат да бъдат полезни дори и ако новият парламент трае до Нова година. Могат да подкрепят избора на читави съдии от парламентарната квота във Висшия съдебен съвет (нужно е две трети мнозинство). Да подкрепят приключването на мандата на Комисията за защита на конкуренцията и нови, смислени нейни членове. За да натиснат наистина монопола в търговията с горива. Промени в съдебния закон за отговорност на главния прокурор. Отпадане на разрешителния режим за фотоволтаици до 10 киловата върху покривите на къщи и блокове (точно ГЕРБ попречиха това да се случи още преди 2 месеца). Всичко това може да изпълни със съдържание новото Народно събрание, независимо колко живот има то. Но да вярваш на приказките за лека нощ на Борисов е безпаметност.
78.
Паткан
04.10.2022 19:24:38
2
17
Банкянската оядена свиня иска пак да сме герберска кочина! И с дилянчо калпазанчо да си крадат на воля пак
77.
ХХ
04.10.2022 18:48:51
20
7
Тиквата е човек от народа, про'с'т, но все пак по-умен от 95% от електората. Колкото и да не искате да си го признаете, факт е, че ревете щото мразите някой да е повече от вас.
76.
Барба Ганьос
04.10.2022 18:36:48
5
25
Прост толуп, изчезни от живота на българите! Ти разедени българите с твоите мафийотски прийоми- мутра с мутра! Всички си сменят лидерите, ти- страхливецо зорлен се натрисаш на българите, крадец неден! Никога повече няма да бъде на вляст! Изчезни, тъп Ганьо!
75.
Не към добро.
04.10.2022 17:23:54
16
21
Петков и Василев продължиха с неадекватните си изказвания в нощта след вота. Те започнаха със заклинания като обидени деца, на които са им взели играчката. Сърдити на народа, който не направи втори път грешката да ги постави начело на държавата. Който им спря алъш-вериша с газа, екомалините и пиците с кристали в Министерски съвет. Защото усети на гърба и по джоба си „промяната“. Не към добро.
74.
до "Журналиста"
04.10.2022 17:11:28
11
15
Не че нещо, ама тези, дето скачаха срещу Борисов, къде са?
Сестра Галева - не влиза в новото НС.
Бабикян/Хаджигенов - кешираха колкото могат и те изчезнаха от политическия хоризонт.
ИТН - под чертата.
БСП - пета партия.
ДБ - шеста партия.
Всеки може да си направи изводите сам.
73.
ПП-Но нека спрем да ги коментираме.
04.10.2022 17:09:30
7
7
Видя се още, че на партии еднодневки не бива да се вярва. Народната любов към тях бързо се изпарява. Особено след като се окаже, че радетелите за промяна, са всъщност “децата на лейтенант Шмид” от прочутия роман на братята Илф и Петров – всички до един плод на един и същ измамник, дърпащ им конците. Още като се появи онзи проект за батерии за един милиард, се разбра, че вечно облажващия се от властта финансово-олигархичен кръг на “прокопитата” се е размножил и втурнал бързо да намаже, както го прави още от времето на началното ударно замогване, дадено му още от правителството на Иван Костов. Има и още нещо: абсолютно политически безотговорно, да не кажем противоконституционно е, бившият премиер и лидер ПП да заяви още преди да е чул и след това видял какъв тип кабинет ще предложат победителите, да отхвърля подкрепа и участие в него.
72.
до 69 (ти малоумен ли си?)
04.10.2022 17:04:22
9
9
Страхотна икономика... гарнирана с 15% инфлация.
Силна икономика - обедняващо население.
Колко трябва да си тъп за да вярваш на тези опорки?
71.
Журналистът Николай Стайков.
04.10.2022 17:01:15
8
21
Борисов е един угрижен победител на изборите и очевидно има защо.
Според мен залогът е изключително голям. Ако Борисов, ако ГЕРБ като победител не успее да формира правителство, това ще бъде изключително лош сигнал за него, особено навън
Който се е прегърнал с Борисов, изчезва от политиката!
70.
до 65
04.10.2022 16:59:34
8
11
А с БСП/БКП може ли? И техните проксита от ПП/ДБ? Питам за един приятел...
Крадецът вика дръжте крадеца.... ПП ни загробиха с огромните заеми и продънен бюджет. Дали пък те не са реалните Гробари?
Като гледам инфлацията и я сравнявам с ЕС...
А да напомня ли как се харчат няколко милиарда за няма и месец (декември 2021 за справка)???
69.
Мафия сте
04.10.2022 16:55:10
12
22
Съборите правителство чрез(троянския си кон) оня Учиндолски буклук, което не беше най-прекрасното,но работеше добре и икономиката си функцицнираше ,въпреки безпрецедентните условия ,определени от ковида и войната.
Сега народа ще страда .Уу у у
68.
Гражданин
04.10.2022 16:54:08
5
25
Бойко ще подготвя Плана за възстановяване на България,от какво ще я възстановяваш нали 12 години казваш , че всичко е перфектно при твоето управление бе Тикво лъжлива.
67.
Коалиция - ГЕРБ,ДПС,Възраждане
04.10.2022 16:53:12
7
24
Партията на Бойко Борисов - ГЕРБ, е гласувала с ДПС в 80% от случаите в 47-ото Народно събрание, сочат данни на "Стража". Съвпадението с "Възраждане" е 64%.
66.
ГМО до ГМО,Монсанто трябва
04.10.2022 16:48:02
1
10
ИТН свършиха каквото трябва, за което са били създадени: "И ПП, за каквото бяха създадени, те го изпълниха".
65.
Мутри вън !
04.10.2022 16:46:54
12
18
Никога с Гроб !
64.
_nib_
04.10.2022 16:45:54
8
11
Какъв народ бе тиквуций?
Бърже да връщаш европомощите за възстановяване...Да не подписвате поредният продажен документ за излизане на домакинствата на свободния пазар за електроенергия.
63.
Атанасов
04.10.2022 16:42:38
8
21
Борисов искаше властта - купи си я!
Сега няма право да търси подкрепа от тези, които свали от власт.
Нали бяха аматьори.
На ход са професионалистите като него!
62.
кеф!
04.10.2022 16:26:16
12
13
тролчето на Лорер яко се пени... Явно са му пробутали кристали с ниско качество! Момче, вземи си забърши устата, че да не те пратят при д-р Саян...
Иначе по темата за изборите:
Елементарна математика - В предишното НС ПП(БКП внуци) + ДБ(БКП синчета) + БКП = 109 депутата. В новото НС са общо 98 депутата. И имат претенцията да са по-добрите и да управляват?
По отношение опорката за цените на горивата - селяндури, що не ревахте когато цените се вдигаха и ПП-ДБ-БКП не направиха нищо да ги удържат, а сега ревете да се свалят??? Това не е ли някаква извратена малоумна логика??? Или щото за първото не ви плащат, а да плюете по Борисов е като заплата?
Преди изборите троловете на Лорер го даваха по-лежерно и стигнахте 98 депутата, а сега яко бухат... Давайте, смело, на следващите избори ПП-ДБ-БКП няма да съберат и 80 депутата.
61.
Трол Контрол
04.10.2022 16:25:39
1
4
Кат видя политическса статия с 50+ коментара, знам че троляка заработва надниците. Какви са днешните опорки?
60.
Мазохисти на хранилка ли сте
04.10.2022 16:25:37
12
14
Какъв е този организиран от Лорер хейт?
Какви са тези кални потоци към ГЕРБ?
Искате да сте променливи и ограбени от Киро и компания ли?
Можете ли да си представите какъв вой биха надали всички Капиталци, ако Бойко бе назначил всички роднини и приятели в управлението?
За това ли писукате срещу изчегъртването на калинките-стръвници на промяната?
Сега и Радев Ви е крив, защото маха крадливите калинки на ОПГ ПП+БСП+ДБ :)))))
Факт е че след падането на четворната, крадлива коалиция, цените на горивата паднаха, на енергията също, само в офшорките на променкаджиите има намаление на приходите!!!
59.
Titi
04.10.2022 16:16:50
7
9
Може ако се оттеглиш от партия ГЕРБ и си стоиш в къщи.
58.
ПП са крадлива Прокопиева Пасмина
04.10.2022 16:15:32
11
15
Пеевски победи „Промяната“ и „Демократична България“ в Пазарджик и Благоевград!!!
Партиите на олигарха Иво Прокопиев катастрофираха!!!
57.
Всички сме дъ пъ съ
04.10.2022 15:51:13
9
14
Тоя еднокнижник явно си мисли, че сме дебили като него. Можеше да работиш с партия вграждане, дъпъсъ и итн когато сваляхте правителството на педалите, но сега не можел да работи с тях.Хахахахахахахахахаха......
56.
От Бургас
04.10.2022 15:46:31
8
2
Д ама сега има най -много депутати и може пак да ги изпрати на пързалката когато си иска. Друг е въпроса че една запетайка не могат да напишат взакон без неговите копой в парламента да не са съгласни.
55.
test
04.10.2022 15:40:41
22
24
Що за изрод е Бойко? Останалите партии на предните избори направиха невъзможното, за да има правителство. Въпреки всички различия и несъгласия между тях. И какво направи Мутрата от Банкя заедно с дръндарския циганин - събориха правителството. Сега същия арогантен Простак Бай Ганьо квичи, че "трябвало" да бъдем "отговорни" и в името на България да направили всички правителство, барабар с крадливите им мутри, дето 12 години крадоха и се ненаядоха. Айде нема нужда, ще изкараме със служебно още един път ако трябва.
54.
боко Мутрата:
04.10.2022 15:30:59
9
21
Не искам да съм нито министър, нито депутат, нито премиер!
Искам да дърпам конците на куклата премиер, който Аз ще назнача и
Спокойно да си харча Откраднатите от народа парички!
53.
Гражданин
04.10.2022 15:15:24
16
25
Какво стана Бойкооо,никой не те иска мутра компрометирана,не говори от името на народа,нали вие свалихте предното правителство като казвахте, че били некомпетентни и крадливи,а сега им хленчиш да се съгласят да управляват с вас, мишка страхлива.
52.
Добър ден хи хи хи
04.10.2022 15:11:59
4
8
Една ракета и край, не почваме добре
51.
Гражданин
04.10.2022 15:00:26
11
24
Щом си готов на всякакви компромиси отиди и си признай всички гнусотии, които причини на България и влизай в затвора,не в Банкя,в затвора ти е мястото
50.
яяя
04.10.2022 14:57:33
8
21
Ами то война имаше и като свалихте предното правителство. Дебилите ви гласуваха доверие на всички партии, които свалите правителството- ГЕРБ, ДПС и Възраждане, имате по-високи резултати. Това е волята на мнозинството, което гласува за вас и искаше копупционен модел с евтин бензин и олио, спазвайте я. Както бяхте коалиция против ПП и ДБ, управлявайте си и сега. Без това ги обвинявахте, че са некадърни и т.н. за какво са ви? Искаме си бензина на 2 лв., тройно намаляне на инфлацията, евтино парно, ток, магистлала Струма и Хемус за 1 г.както обещавахте.
49.
Freedom fighter
04.10.2022 14:55:43
7
19
Че какви компромиси имаш да правиш, ти 12 години управлява с ДПС сега малко рубли и на Копейкин и сте готови, защо се обръщаш към ДБ и ПП. ДП втори път грешка да се коалират с теб няма да направят защото това ще ги затрие изцяло, за Киро и сие се отнася същото, не знам защо някой от тях си правят илюзии, че ако те няма може да има разговори, това ще е началото на края им. Нека от сега го разберат да не стане после късно, никакви разговори не може да има с кого и да е било от ГЕРБ, не видяхте ли, че който се докосне до тях след няколко години изчезва от политическия живот, примери колкото щеш, Атака, НФСБ, ВМРО, и т.н., а най-пресния пример са ИТН макар и да играха задкулисно хората ги усетиха и им биха шута още от рано.
48.
Алоу
04.10.2022 14:52:58
3
18
Не народа, а финансово зависимите от вас граждани.
47.
мислещ
04.10.2022 14:51:44
4
26
Единственото което всички чакаме от теб е, вече никога да не ти гледаме простата мутра и да не ти слушаме тъпотиите ! Докато си в политиката, ГРОБ е бита карта !
46.
Сем
04.10.2022 14:42:34
6
7
Към 45.Да се чете_натрисаш.Да се чете-Роската.Предлага тия двамата,със Соломончо за медиатори.
45.
Сем
04.10.2022 14:33:51
8
9
И от какъв зор ще ни натриваш Ромската и Соломончо?
44.
Га га гаааааа
04.10.2022 14:26:07
6
14
Както ви споменах преди време, ще има годеж.Така че, стягайте се за сватба.Какво недоносче ще се роди няма значение, нали си е наше.ха ха ха
Вече съм сигурен, че такава държава съставена само от безмозъчни олигофрени няма в целия свят.
43.
След ОПГ ПП+БСП+ДБ ШОК и УЖАС
04.10.2022 14:22:41
27
24
Инфлация. Цени. Енергетика. Финанси. Минават през парламента. Правителството на “промяната” ни завеща ужасни неща. Държавата изглежда отвратително. Няма пари в хазната. Всички това може да се реши с редовно правителство. Откъде идва това самочувствие на Асен Василев като е загубил изборите. Той знае, че остави крах, обран бостан.
Идва зима. Не може да оставим хората.
42.
Не,благодаря
04.10.2022 14:21:20
11
26
Купиха си вота,да управляват.
41.
Bbb
04.10.2022 14:16:53
11
10
Ей такива евроатлантически боклуци и всичките останали, които са същите като тях ще направят децата ви хомосексуалисти.
40.
Ееех, Народе,Народе....
04.10.2022 14:11:05
9
29
Бойко Борисов : "На 3.10.ще свалим цените на бензина и дизела!"
39.
Nostradamus
04.10.2022 14:09:00
13
22
С тези си обещания -
да да даде оръжие на Украйна и да приеме еврото,
мутр@т@ ще ни унищожи окончателно!
38.
ПП e ГМО политически продукт с времето затихва
04.10.2022 14:08:06
26
20
Проблемът е, че все още немалък брой българи със скромно ментално канче си наливат и сърбат от попарата нискоинтелигентни идеи на ПП и гласуват за втора употреба околохарвардски лауреати с очевидна нагласа да говорят автентични неистини... почти феноменални глупости.
37.
Суверен
04.10.2022 13:54:18
13
25
Народът показа ясно, че не иска никой от вас.
65 процента сме тези, които не отидохме до урните и ви показахме ясно, че искаме да се махнете.
Искаме промяна на всичко - системата, хората.
Изроди ненаядени!
36.
Боко тъпото
04.10.2022 13:50:43
11
42
Пълно разследване за твоите 12 години кражби, съдебна реформа и смяна на главният каскет на републиката. Още ли искаш компромис, сикаджийче? Никой не иска да управлява с теб май, а?
35.
XX
04.10.2022 13:41:29
16
27
От амбасадата са натиснали Тиквата....
34.
до 17.
04.10.2022 13:33:55
52
24
Абсолютно подкрепям коментара! Бойко вече влезе със слатни букви в историята - справи се на толкова много нива с толкова кризи. Отсега нататък му е през оная работа как ще се оправят дебилите и кретените от пп, дб, бсп...Просто се опитва до последно да бъде държавник и да предложи работеща алтернатива за правителство, но с дебилви няма начин това да се случи.
33.
Черен колан по наглост
04.10.2022 13:33:10
12
36
Челна стойка е готов да направи даже
32.
Лъжи, лъжи, лъжи..
04.10.2022 13:29:00
15
44
Айде сваля цената на бензина, шибан сикаджия. Или и там работата е като при чекмеджето"не е вярно" и "няма такова нещо".
31.
Баста
04.10.2022 13:23:20
14
47
Аз съм погнусен от същества пък били и те най-големите фенове на борисов, които нямат против да ги управлява и да разпределя порциите отново онзи @@@@ от сараите, този път барабар с наследника на сидеров. Вие сте болни хора, и заслужавате да ви е отзад с 200.
30.
_|_
04.10.2022 13:11:42
14
44
Аз пък искам ЕС да спре абсолютно всички пари за БГ, фондове, план за възстановяване, всичко. Поне няма да ги откраднат от новата извратена тройна коалиция. Хак да ви е на тези които си останахте в къщи псувайки телевизора на бутилка ракия
29.
Айде
04.10.2022 13:11:08
50
27
Бойко да се връща, че я зякъсахме здраво.
28.
Пешо кура от Поморие
04.10.2022 13:09:50
59
15
До драскачите по долу Глупаци,народа избра ГЕРБ.Който не му харесва да прави както вятъра,
27.
Как може бе народе, бе?
04.10.2022 13:06:49
57
25
да гласувате толкова хора за дрогираните крадливи и лъжливи ПП, като за 6 месеца успяха да разорят държавата ни?
26.
Дернев
04.10.2022 13:05:12
18
24
"обединения по линия войната в Украйна и анти-Путин," Грешно. Войната е в Европа и за интереса на Европа и против тези на Щатите. За Европа за европейците и вън НАТО от Европа и Европа вън от НАТО. Трябва да попречим на Щатите да разпалят 3СВ, към която упорито ни влачат, като стадо овце на заколение.
25.
Карадайъ
04.10.2022 13:03:41
33
20
Мачкай Бокич
24.
Тикво
04.10.2022 13:02:17
14
39
От самото начало и децата са наясно, че ще си д@ате с израждане и пеевски, няма нужда от комедии, драми и мелодрами!
23.
Бат Бойко
04.10.2022 12:59:11
33
25
Само да се вържат ПП пълните педали и после ще ги поря с 200.
22.
Вярвам Му
04.10.2022 12:56:56
9
27
31-годишната Славена Точева, която от хостеса отново е депутат с парите на разпознаваемия варненски трафикант Даниел Славов – Дидо Дънката е най-добрия варианат за ПРЕМИЕР, посочи Бойко Борисов.
21.
ГЕРБ
04.10.2022 12:52:40
23
56
За това ли гласувах за вас? Да правите коалиция с ДПС и Възраждане! Правителство не се прави, на всяка цена. Следващият път, ще имаш да вземаш.
20.
как може
04.10.2022 12:52:15
19
65
фалираш банки, крадеш ервопари, крадеш от народа, наричаш го "лош материал" и олигофрените пак ходят да гласуват за теб...
19.
Продажен боклук
04.10.2022 12:48:13
14
47
БМБ продажник,забрави като подари на другаря Путин кученце...сега ревеш като чакал... продажник.... мръсни боклуци гробарска да йебъ...
18.
боклук мършав
04.10.2022 12:47:24
16
50
крадлив долен боклук, ограби всички и пак ходите да гласувате за него ...
17.
Коментиращи смешковци!
04.10.2022 12:47:00
54
28
Много първосигнални хора тук в коментиращите! То и затова са такива резултатите! Да не мислите че на Бойко му дреме дали ще управлява! Бяха адекватна опозиция и гледаха цирка на кокорчо и харварда! Сега ще им го гледа пак! Но е ДЛЪЖЕН да предложи да се заровят томахавките! А те няма да приемат заради грандиозното си его и алчност! Е, прав им път! Но поне е опитал! А пък вие продължавайте да драскате глупости и да се самонъдъхвате!
16.
da vidim
04.10.2022 12:43:00
12
35
Щом е готов на всякакви компромиси, да не се явява на избори следващия път. Тогава вече щес е заработи.
15.
Има ли чекмеджетаааа
04.10.2022 12:40:26
20
56
Да спечелиш избори и да не можеш да управляваш ( крадеш) защото няма с кой. Тоя душевно-болен банкянски капут ще се самоубие накрая от яд.
В тотална изолация са от ОПГ-то на сикаджията.
Хахахахахахахахахаха...
14.
Банкянски селянин
04.10.2022 12:39:19
13
46
Щом си готов на всичко,сдавай и при бай Ставри.... първата година е трудно,после се свиква....тъпак алчен.
13.
Az
04.10.2022 12:38:13
16
47
САМО И САМО ДА НАЛАПАШ КОКАЛА,НАЛИ???
ГНИДО МАФИОТСКА
12.
До кухата манерка 6
04.10.2022 12:34:47
13
59
03 Септември 2022
Бойко Борисов: "ПП счупиха държавата. На 3 октомври ще свалим цените на бензин и дизел"

"още на 3 октомври бензинът пада веднага с лев-лев и двадесет."
11.
Прост еднокнижник
04.10.2022 12:33:46
21
70
Ко стана е нали от 3 октомври бензина 2 лв. и тока на старите цени и инфлацията в поносими граници. Забрави ли какви тъпотии плямпа герберастка мършо? Никой не иска коалиция с депесаро-герберастката мафия!
10.
Киро
04.10.2022 12:33:22
22
35
След 5 минути ли да го намали или малко по късно бензина
9.
До 4
04.10.2022 12:32:45
51
28
Той щом е казал ще се дръпне но и мошениците от Харвърд да хващат самолета, както и кака ти Кури барабар с Пинокио и генерала дето са от началото на сцената. Е на тогава може и да се случи нещо ама на дали. Властта е като наркотик, свикнеш ли веднъж, няма отказване.
8.
Румен
04.10.2022 12:31:51
23
52
За този лъжец даже не си и правя труда, да го слушам
7.
Chcch
04.10.2022 12:30:14
21
54
ЗАТВОР ЗА ВАС НАГЛО ОПГ-ГЕРБ! Гадини мръсни!
6.
До Кухата манерка 5
04.10.2022 12:28:13
53
30
Мамин сладък каун непоръбен, как да ти го намали бензина като не зависи от него.
5.
Бойче, мамин сладък
04.10.2022 12:24:20
24
86
Не дрънкай простотии, ами намаляй бензина на 2 лева.
Нали обеща бе, пинокио.
4.
Ей тулуп
04.10.2022 12:23:52
29
49
Дръпни се ти и няколко лица около теб, за да могат кадърните и можещи в герб да направят кабинет с пп и дб ве *****. Гледай си внуците, за съжаление явно няма да лежиш.
3.
УлтраГерпи
04.10.2022 12:16:29
24
74
Баче Бочо му се дръпна фишека ...
2.
От Бургас
04.10.2022 12:16:00
16
70
Ами за какво сте лидери бе. Нали лидера за това е лидер -да води и поема отговорност, а не да се крие като шушумига
1.
Хахахаха
04.10.2022 12:15:22
30
103
Ти си луд ли бе, мафиот. Искаш пак да крадеш. Никаква коалиция с токсични отпадъци като теб. Никога повече гр0б!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори