×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Путин намекна, че е готов за преговори с Киев, но нямало да отстъпи за Донбас


Путин намекна, че е готов за преговори с Киев, но нямало да отстъпи за Донбас
Присъединените към РФ преди броени минути 4 украински области – Херсон, Запорожие, Донецк и Луганс, не са на картата за дипломация, категоричен бе руският президент
30 Септември 2022, Петък, 16:15 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Противно на очакванията руският президент нито обяви война, нито заплаши някого с нещо

Руският президент Владимир Путин призова „режимът в Киев” да спре продължаващата агония и незабавно да се върне на масата за преговори. Условието обаче е да не си помисля да повдига въпроса за четирите току-що присъединени към Руската федерация области – Херсон, Запорожие, Донецк и Луганск. Това заяви държавният глава по време на тържествената церемония, на която назначените лидери на регионите подписаха указа на Путин за присъединяването им към РФ.

Руският президент изненада всички западни анализатори, които до последния момент твърдяха, че речта на Путин ще бъде заплашителна към Запада и дори се прокраднаха слухове, че дъражвният глава ще постави ултиматум към Украйна, ЕС и НАТО за прекратяване на конфликта до 48 часа.

Изненадващо Путин не определи и атентата срещу Северен поток 1 и 2 за нападение срещу Русия, а като такова срещу „общоевропейска инфраструктура”, с което реално загатна за това, че не е „отписал” категорично „западните си партньори”, както той обичаше до близкото минало да ги определя. По думите му те са били „завладяни” от политическия елит на САЩ и сега не могат да не изпълняват своите „васални задължения”.

„Ние в Русия не приемаме абсурдните доктрини за еднополови бракове, за родител 1 и родител 2 вместо мама и татко. Виждаме обаче, че и на Запад много от хората вече разбират, че са били подведени”, каза Путин.

Противно на очакванията в речта на президента нямаше дори нотка на агресия. Както обаче преди дни съобщихме – канадският психолог Джордан Питърсън се оказа прав в своя анализ – че Путин реално е доволен с постигнатите резултати от т.нар. "специалната военна операция", защото само с присъединяването на източна и югоизточна Украйна към РФ, той постига „победата”, която руския народ чака.

Путин с лидерите на новоприсъединените към Русия четири украински области

Путин обяви още, че за предстоящата икономическа, енергийна и продоволствена криза в Европа са отговорни именно безотговорните политици, които много добре знаят до какво водят изказванията и действията им на геополитическата сцена, но въпреки това ги правят. „Защото обслужват интересите на своя господар зад океана”, обобщи руският президент.

Подписването на указа от страна на четиримата новоназначени лидери на Херсон, Запорожие, Донецк и Луганс, се осъществи в голямата зала на Кремъл и бе посрещнато от бурни аплодисменти от страна на всички присъстващи. За финален кадър Путин и четиримата лидери се хванаха за ръце и дружно викаха „Русия, Русия, Русия!”.

"Русия, Русия, Русия", викаха задружно петимата след края на официалната церемония по присъединяването на четирите украински области към РФ

Церемонията, състояла се този следобед, ще продъжли с тържествен концерт на Червения площад по-късно днес.

 




57
Коментара по темата
57.
Л.
02.10.2022 12:26:53
1
7
Путлер е първия диктатор в света, анексирал територии от които войските му бягат като плъхове. Наздаровье, Володя
56.
Стефанов
01.10.2022 18:33:42
7
9
Каква победа бе, болен мозък? Каква медия ти дава трибуна на теб, промит мозък? Украинците шибат руснята със западни оръжия, ще мине време, но ще изхвърлят всеки окупатор от земята си, а такива балъци като теб ще повтарят референдуми и ще се чудят що стана така. Отсега си презрян, като се разпадне оркската империя съвсем няма да се помнят полезни идиоти като теб.
55.
Га га гааааа до 52 и 53
01.10.2022 13:04:59
6
7
Точно такива хора като теб са готови да продадат всичко човешко за шепа евро и няколко банана.
В чужбината точно такива промити мозъци, отказали се от собствената си история и корени им трябват да ги разиграват с вързани 100 евро на въженце като дресирано пуделче.Утре ще си от първите които ще разправят че и България е пропаднала държава защото не ти е осигурила заплата от 2000 евро, даже такова говорене ще ти донесе някаква скрита радост.
По принцип времето и Господ Бог единствено могат да ни съдят по нашите действия.
54.
Ако е
01.10.2022 12:14:05
3
5
Казал ,че не е съгласен с еднополовите бракове съм на негова страна . Абсолютно съм за свободата, която дава Европа, но всичко си има граници . Педерастията, педофилията и неморалното поведение нямат място в Европа. Лицемерието на запада не може да бъде скрито (на лъжата краката са къси) . Но вместо да вземат мерки , те се опитват да ни обясняват,че това е нормално и трябва да го приемем. Уви в природата в света на животните има доста педерастия, но тогава защо се наричаме човеци !? Излиза ,че сме си едни обикновени животни.
53.
армията от клошари
01.10.2022 11:39:38
8
9
Сводката за загубите на педеруската ,,армия,,от днес- Бегучая-въоръжените сили на Украйна вече са унищожили около 59 610 руски военнослужещи (+530 за последните 24 часа), съобщава Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна.
Други жертви на обитателите включват:
танкове - 2354 (+16);
бойни бронирани автомобили - 4949 (+17);
артилерийски системи – 1397 (+6);
РСД - 336 (+3);
Средства за ПВО - 176;
- 264 самолета;
хеликоптери - 226 (+1);
БПЛА оперативно-тактическо ниво - 1009 (+6);
крилати ракети - 246;
кораби / лодки - 15;
Автомобилна техника и танкери – 3786 (+18);
Специална техника - 131
"Най-големи загуби противникът понесе на Краматорското и Бахмутското направления. Данните се изясняват", се казва в доклада....ЧЕСТИТО
52.
до номер 50
01.10.2022 11:28:10
5
7
Заради такива малоумници като тебе сме на това ,,дередже,,наведена, надупена шматко...тая държава го била освободила...хХАХХАХХААНикой никога не те е освобождавал бе олигофрен,русия се е борела за контол над проливите и въобще не сме влизали в тхната сметка,да не говорим за освобождение...относно,,великите,,победи на кремълския циркаджия,днес жертвите на руските орки минаха 59 000...руската кочина се разпада само идиоти като тебе вярват във ,,величието,, на пияната пасмина наречена вече Бегучая...треторазрядна армия от клошари с автомати.
51.
Гост
01.10.2022 09:23:55
4
7
Поздравления за победата!!!
50.
Bbb до 49
01.10.2022 00:37:52
4
15
Алоо по полека, че ще си глътнеш сливиците.Толкоз не си грачел когато Иван Костов разпродаде бъдещето ти, а сега си седнал да анализираш една държава, която е готова да поеме отговорност за действията си само и единствено за да защити достойнството на гражданите си.Тази държава те е избавила от 500 годишно турско робство и ти си седнал да я анализираш.
Ако не беше освободителната саможертва на руския народ още щеше да си стържеш задника с кочан от царевица.
Идиот.Защо не кажеш нещо за Брежнев който гушеше държавата ни с пари и стоки само и само да можеш да смениш цървулите и да си купиш обуща.Докато спа на ругозката никой не ти е чувал гласът, а сега критикуваш......Продажен Неблагодарник
Керпича сигурно още седи под ноктите ти
49.
Путкински му работи...ходи го разбери
01.10.2022 00:05:48
8
8
Ами как няма да е готов човека за преговори???!!......да седне на масата със самодоволна усмивка.
Постигна всички заложени цели на спейшъл операцията си,с които продъни ушите на света!!!......даже и аборигените в Н.Зеландия още се чешат по темето от почуда и възхищение.
Превзе Украйна на блицкриг за 3 дена,разпна на кръст наркоманското й ръководство,изкорени украинския нацизъм из основи......нищо,че баш нацистите-азовци ги пусна при размяна на военнопленници,загуби сумати военна техника и солдати,показа на целия свят в какво плачевно състояние се намира великата червена армия,изкраде тоалетните чинии,посюда,коли и отараши всичко де що има за отарашване в украинските домове,изложи пред целия свят цялото си военно ръководство , барабар с прехвалените чеченци, вагнеровци,спецназ и тем подобна сволоч,изби или хвърли по арестите половината ръководство на ФСБ,ГРУ и видни членове на олигархичните кръгове и шефове на банки и енергийни компании,изгони хиляди руснаци от родината им,приближи още повече НАТО до границите си,мобилизира за пушечно месо собствения си народ,не за отбранителна,а за нападателна война и т.н и т.н
И кво остава??!!!
Да покаже на целия свят и несъстоятелността на прехвалените им ядрени оръжия,които вероятно няма да имат и възможността да се изстрелят поради една или друга причина,за да се докаже за пореден път,че тази фашизоидно-путинова кочина трябва да бъде разтурена и руския народ най-накрая да си отдъхне и намери своя покой!!
48.
Bbb
01.10.2022 00:05:21
3
12
Ха ха ха Всичките англосаксонски помияри се чудят защо Путин в речта си днес не предначерта следващите си НАСТЪПАТЕЛНИ ходове във войната. Той постигна целите си и върна една част от руския народ към родината си, но това е разочарование за всички глашатаи на Америка и Англия наредени на челните места като някои воайори жадни за кръв.Разочарованието им е голямо, защото се чувстват измамени и употребени.Най трудното е да поемеш отговорност за вече направени действия, за които всички здраво мислещи хора в Европа чакат отговори.
47.
Морския
30.09.2022 21:35:03
8
13
До 42
Загубите на индианската раса е малко над 100 млн !!!
Всяка год 46 държави празнуват независимост и още 8 са под все още ....а познай ?най големите борци за "демокрация" пиши им още поне 100 млн
.....двама бащи отглеждат дете
Родител 1 и родител 2
Гей парад по гл ул на градовете
Бялата хетеро раса натикана и унизена

АКО МОЖЕХТЕ ДА МИСЛИТЕ !!!
Ама как да можете ,като ва гледам как ходите на училище.
Специално и систематично ва идиотизират.
46.
Съпорт за 43
30.09.2022 21:23:31
6
7
Пропусна да споменеш и мракобесните действия на Запада през различнине ери - палеозоя,юра,мезозоя и т.н.
Ами кой изтреби изтреби целия динозавърски свят???!
Запада! Кой друг!!??
А помните ли Светатата инквизиция през средновековието колко народ изгори на кладите??!!
Можем да върнем и по-назад във времето ако искате???
И за това сега е времето за възмездие за всички злини,които е причинил Гадния Запад на человечеството!!
Ами кой умствено осакати и превърна тъпунгера постнал комент 43 в идиотизиран клоун???!!
Запада!!!!
Кой да е друг!!??
45.
Последни новини!
30.09.2022 20:51:09
13
18
На полуостров Крим в четири различни населени места, мощни експлозии на бази и военни складове!
Честит референдум Вова, ракетите Химарс повториха филма с ударите в Крим по Саки Новофьодоровка.
Докато ти си фантазираш че присъединяваш, мангалската ти колиба гориии.
Ко стане бе? Нали с Медведев преди месеци заплашвахте че удари по руска територия ще имат последствия?
От април месец има удари с дронове и ракети по виенни бази и нефтени рафинерии в Курска и Белгиродска област на руска територия. За дяа месеца по Крим това е 4та атака с ракети. Къде си ве дъртКремълскиПетух!
БетерМангалите си ве лаладжия. Карлик!
44.
Путлер тире "завоевателя"
30.09.2022 20:43:51
11
21
Браво, Путьо !

Благодарение на Путьо, човекоподобните никога не са били толкова изолирани, мизерни и мразени както сега. Вече никой не може да спре разпада на пРосия.
Целият свят мрази пРосия и наистина не се знае докъде ще стигне омразата. НАТО се разширява. Рашата граничи с още една натовска държава. Военно промишления комплекс на НАТО вече има поръчки за 70 години напред. Руското влияние в България взе драстично да се изпарява. Руската пишман армия стана за смях на цял свят.
И всичко това благодарение на Путьо !
43.
до 40
30.09.2022 20:32:21
17
21
И кое точно в речта на Путин бе лъжа ?
Хирошима, Нагасаки, Кьолн или Дрезден ?
Опиумните войни или грабежа на Индия и Африка ?
Робовладелството ли ?
Кое бе ?
Сатанизма на Запад, който отмени Рождеството Христово и го замени с "Весели празници" ли ?
Кое бе ?
Алчността на Запад ли е лъжа бе ?

Точен, коректен, прям !
Бог да ни е на помощ, защото курса е към пряк сблъсък !
42.
до 40
30.09.2022 20:31:52
11
16
Toчно американците пропагандират в стил Гьобелс. Целия свят били терористи а те милите се борят за мир. Англосаксонски изроди - избиха в Северна Америка десетки милиони индианци и местно население, векове наред експлоатираха и убиваха африкански роби. Единствените изроди в света, използвали атомно оръжие върху цивилно население.
41.
до 38
30.09.2022 20:21:51
4
5
Не са два а ЕДИН !
Един луд от чирпанските села, сега емигрант пише ВСИЧКИ коментари за путлер, рашкистите и така нататък.
И го прави безплатно, защото не е добре човекът.
40.
Обективно казано
30.09.2022 20:20:54
9
12
Това е вероятно най-антиамериканската реч, която Владимир Путин някога е произнасял. Мюнхен 2007 г. е просто брътвеж в сравнение с това, което каза днес в Кремъл. От друга страна речта на Путин по същество е обобщение на геополитическите фантасмагории, които той пуска на света на порции от 20 години насам. Това е хитлеризъм по руски образец. Струва си да се отбележат- по традиция - обвиненията му срещу Запада в това, което в различна степен е типично за Путинова Русия: лъжи, терористични саботажи, колониализъм, подстрекаване към хуманитарни катастрофи и миграция, изтребване на етнически групи и пропаганда в стил Йозеф Гьобелс.
39.
Лихвите се вдигат
30.09.2022 19:58:21
10
13
Разбрах че убиеца на жени и деца организира голям купон в Москва с песни и танци. Ооооо почакаите всичко в този живот се плаща с лихвите. Видяхте как ви посрещнаха в Грузия с Украйнски знамена и плакати "защо бягате нали подкрепяхте войната". Представете си как ще ви посрещнат на запад. Търпение дами и господа другарки и другари. Жална ви майка
38.
:))))))
30.09.2022 19:55:29
9
11
2 трола пишат 30 коментара хаххахха
Колко ви плащат, тролчета и как миришат краварските задници?
37.
Морския
30.09.2022 19:49:47
5
1
35 ти видя ли или така ти казаха бТВ нова и тн
36.
Пътника Путлер
30.09.2022 19:48:12
4
8
Щял да ореговаря, пфф
Кво го слушате този патологичен лъжец ве помияри мръсни?
Дано гори в ада убиеца на деца и жени!
35.
КОГАТО
30.09.2022 19:14:45
11
10
ВИ БУТАТ В РЪЦЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ СРЕД РАЗРУШЕНАТА СИ КЪЩА, ГРАД ИЛИ СЕЛО БЮЛЕТИНА ЗА РЕФЕРЕНДУМ КОЛКО МНОГО ОБИЧАТЕ АГРЕСОРА СИ ПОД ДУЛОТО НА ОРЪЖИЯТА СИГУРНО НЯМАТЕ ИЗБОР. сега се очаква там да потекът реки от мед и мляко и да настане едно благоденствие на което ще завидят всички по всички земни кълбета ИЛИИИ РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ ЩЕ НАДУЯТ ПО ОГРОМНИ ГУШИ.
34.
*********
30.09.2022 19:04:49
3
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
33.
Хахахах
30.09.2022 18:55:25
16
4
Гейпарадската измет не осъзнава, че това, което дрънка, е само в празните им кратуни, а действителността е съвсем друга!
БУХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХХ
Мечтите са безплатни,нали БУХАХАХХАХАХАХХАХ
32.
Хахахаа!
30.09.2022 18:48:57
14
21
Взима на хартия области, които не са целите под руски контрол и за тях се водят боеве, като украинците са в настъпление, и след мащабната агресия в пет направления, унищожаването на професион руска армия и позорната мобилизация, иска да запази, само Динецк! Хахаха! Който следи събитията, знае, че чрез Ердоган и други посредници, Путин иска сделка и да запази само онези 50% които държи от Донецка област. Обаче от месец насам, Украинците заявяват" няма да преговаряме, ще си върнем всичко".
Към днес ситуацията е такава, че украинците обкръжиха Лиман, а от една седмица държат аеропорта на Донецк, който е на 20 мин път от вътрешността на градът, а украински диверсионни групи, редовно проникват в градът и извършват операции. Вовкаааа" Късно е либе за китка", трябва ти някаква малка победа, за да излъжеш крепосните си поданници, обаче "мандалото лопна"!
След последните ва банк отчаяни ходове на Путенчо, Запада твърдо е решил да приключи с него.
От последните часове има новини от Киев, Зеленски направи заявление, че НАТО са го подканили да подаде заявление за приемане в НАТО.
Май ще излезе вярно, че предстои голам удар по Русия на украинска територия. След като САЩ дадоха 16 системи Химарс на Украйна с които соряха настъплението на рашистите и преминаха в контранастъпление, вчера заявиха за нови 18 системи Химарс, и загатнаха, че може би вече са в Украйна.
Вовкааа, нравиться не нравиться, терпи кремлевский шизофреник!
31.
Мм
30.09.2022 18:41:11
16
14
Путкин пътува към ада. Само че той още не го знае. Така става с диктаторите те никога не са в реалността. Слава Украйна.
30.
Чочо
30.09.2022 18:26:48
14
22
До #28
Скоро Русия ще граничи с независимите републики Татарстан, Башкортистан, Тува, Бурятия, Якутия, Карелия, Чечня, Чувашия, Калмикия и др. Като бонус, половината Сибир ще бъде китайски. И ще бъде една малка и бедна азиатска държавица.
29.
Rammstein
30.09.2022 18:14:34
18
18
Няма да е изгодно да си Руснак в близките 50години. Навсякъде ще те наритват като руска въшкава опикана мастия. Помнете ми думите
28.
Даааа
30.09.2022 18:02:45
22
20
Учителка в час по география.
- Иванчо, кажи с кои държави граничи Русия!
- Русия граничи с когото си иска г-жо!
Нали бе, гейпарадска измет, голям вой, голямо дрискане сте направили...
БУХАХАХАХАХАХАХАХХАХ
27.
Путлер Капут
30.09.2022 17:50:12
18
19
Крадец на чужда земя. Знае, че няма какво да сервира на руснаците освен заграбени от по-слаби държави територии. Блицкригът му срещу Киев се провали и сега замазва положението. Тази простотия ще му излезе през носа.
26.
хер Флик
30.09.2022 17:49:13
18
20
Докато кремълският гном бълнува за аншлус, като дядо Адолф, украинската армия смила край Лиман посраната руска войска.
Къде е продажника Костя Копейкин да удари една голяма водка? Все пак, истинската му родина Русия става по-голяма, макар и за кратко преди да се разпадне на 10-15 малки държави...
25.
до 10
30.09.2022 17:48:33
13
8
Предпазни маски няма само за Ковид и от както има Ковид, евроидиотче. Маски има от 60 години и се използват за някакво предпазване от всякакви вируси. Жената може да е хремава, болна , не е нужно като говори да пръска вируси нали?
24.
Ген. Айзенхауер
30.09.2022 17:46:17
15
22
Путин върви смело по стъпките на Хитлер,това вече сме го гледали в Чехия, Австрия и Полша, което ще рече, че скоро ще очакваме, драматични събития в Москва. Току виж, станало някое "самоубийство" в бункера. Нищо добро не ги очаква руснаците оттук нататък.
23.
Хаааа
30.09.2022 17:45:46
11
17
Реве сега зеленски да ги вземали по- бързо в нато, но това няма да стане.
22.
До всички заешко сърца
30.09.2022 17:42:04
17
25
Русначета и русофилчета да знаете ,че историята ще ви запише като най-страхливат нация . Първата нация дето бяга ,не защото са я нападнали а защото е нападател . Страх тресе Путиландия бягайте мишлета ама да знаете ,че тук не сте добре дошли .
21.
До дупка
30.09.2022 17:39:21
25
22
Бой до дупка и завземане на руски територии . Путлер е пътник . Браво на смелите украинци ,че не сложих глава пред диктатор . С вас ме до край . Путлер с теб няма да преговаряме .
20.
sad story teller
30.09.2022 17:37:37
18
16
Путин може само да намеква. Зеленски ясно заяви, че преговори с Русия ще има само когато Русия има друг президент. И подаде заявление за влизане в НАТО.
19.
Ко не
30.09.2022 17:34:28
8
16
С терористи не преговаряме.
18.
Гошо Русофилчев
30.09.2022 17:31:37
18
23
За всеки нормален човек е кристално ясно, че путлер и ордата му от орки заграбиха поредното парче земя от свой съсед. Това не е първия случай, но може да е последния, колкото и да не се харесва на русофилистиците като автора на тази словесна диария.
17.
До 13 и 14
30.09.2022 17:21:59
3
22
Нали знаеш,че когато пишеш два коментара,представяйки се за два различни човека,трябва да почнеш да си пиеш хапчетата! Щом ти е казал психиатъра, да не ги спираш,слушай,го!
16.
До 13
30.09.2022 17:12:22
8
21
Ясно! Значи не вярваш на Путин и те е страх. Страх те е да не се върнеш с рокля и червило. Аз съм избягал на запад а ти се страхуваш да отидеш в Русия. Между другото пишеш като син на лека жена. Нещо не е както трябва.
15.
Долу диктатурите
30.09.2022 17:11:20
10
23
Цар плъх е в нокдаун, какви заплахи и на какво отгоре бе.
14.
До 12
30.09.2022 17:08:41
24
13
Човекът от коментар 11 просто прави разбор на ситуацията. Кой си ти, че да му казваш, къде да заминава и какво да прави, че и да решаваш, кой заслужава уважение и кой не. Един форумен, канален плъх ще казва кой заслужава уважение и кой не. Айде малко по-сериозно.
13.
до 12
30.09.2022 17:06:14
20
15
Много ти си иска да командваш а ?
При майка ти на село бих отишъл за да разгоня циганите , които висят на оградата ви по цял ден.
А сина и си хванал дърмите на запад.
Ама тази седмица вече няма автобуси до селата на Чирпан. Другата.
12.
До11
30.09.2022 17:02:28
18
34
Покажи кураж и отиди на новите територии, там е спокойно! Все пак вече е Русия. Ако заявиш кой си публично и заминеш и се покажеш по соц мрежите от там, тогава ще бъдеш един от малкото русофили, заслужаващи уважение! Давай, не бъди женски полов орган!
11.
резултата до тук
30.09.2022 16:56:29
29
30
Успешната контраофанзива на Зеленски доведе до увеличение територията на Русия, колкото, приблизително една Полша.
С население повече от България.
И прибра 80% от промишленото производство на Украйна.

Според стари интервюта на Жириновски остават, Одеска, Николаевска, Днепропетровска и Харковска области.

Ако не беше надрусан Зеленски можеше да се замисли.
10.
до русоробите
30.09.2022 16:51:31
14
19
абе тая пача на снимката що е с маска? Нали путлера беше спрЕл ковида и ако той е главния играч в света няма да има ковид и простотии? Аре чакам отговори
9.
H
30.09.2022 16:47:38
38
25
СЛАВА РОССИИ
8.
Жириновски - 2015г
30.09.2022 16:42:24
29
40
Хохлите (украйнците) са страни хора.
Молят се на европейците, работят за еврейте, умират за американците
и за всичко това мразят руснаците
7.
а за мен
30.09.2022 16:38:09
27
41
най-важното бе :
Речта му изобщо не беше за Украйна Тя само маркира Украйната. Бе много по-дълбока.
- Путин, директно обвини Запада, че е поел Сатанистки курс към Антихриста ! Курс обратен на религията независимо дали тя е Християнство, мюсюлманство или будизъм. Пътя на Запада е обратен на религията и води към откровен Сатанизъм
- Путин, заяви, че никога Света няма да се върне към старият ред.
6.
Путлер
30.09.2022 16:30:22
31
18
Довиждане ,довиждане . Не преговаряме с терористи .
5.
Задължително
30.09.2022 16:30:14
19
36
и Одеса-голяма грешка ще направят ако я оставят!
4.
Бре
30.09.2022 16:28:50
10
4
Запада Запада а за Изтока нищо начи на обича чичо Путин
3.
хи хи
30.09.2022 16:27:58
1
3
https://www.youtube.com/watch?v=zP_77SI7S9Y
2.
anonymous
30.09.2022 16:26:39
5
10
хаха, "успех"
1.
Зеленски
30.09.2022 16:24:53
12
22
Сядам на масата бате Путин къде и кога само кажи ще се разберем
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг 10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг Ето кои са те  Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Той определя различни правила за двама ви Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава ПП-ДБ откри кампанията си за 2 МИР Бургас с ясна регионална програма и отчет за свършеното до момента  Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Първият в нашия списък е Лъвът, сияйният лъв на зодиака Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Младежът също е украински гражданин, с фрактура на лъчевата кост на лявата ръка е Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Сервират се със соев сос за потапяне и много добро настроение БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ Партията призова избирателите да се доверят на опита Заради топлото време сафридът остана тук, не тръгна към Босфора, заради това мрежите са пълни Заради топлото време сафридът остана тук, не тръгна към Босфора, заради това мрежите са пълни Най-хищната риба в Черно море е леферът, той не спира да убива по-малките риби, с които се храни, дори когато се е наситил, реже ги с острите си зъби като с ножица, разказа Димитър Янчев Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта Той насърчава дренажа на излишната течност от тялото, помага в борбата с подуването и дава усещане за лекота Тази актриса сватосала Алекс Богданска с новото ѝ гадже Тази актриса сватосала Алекс Богданска с новото ѝ гадже Сестрата на Мартин Иванов споделила на Ваня Щерева, че той си търси гадже
Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори