×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съдбата на Европа ще се реши в 15 ч. днес, какво да очакваме от речта на Путин


Съдбата на Европа ще се реши в 15 ч. днес, какво да очакваме от речта на Путин
Руският президент ще говори обширно за анексацията на четирите региона в Украйна, след референдума, има две хипотези – труден мир или бърза война
30 Септември 2022, Петък, 12:54 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Изявлението идва в контекста на атаките срещу Северен поток 1 и Северен поток 2, които внесоха сериозен смут на геополитическата карта

След по-малко от 3 часа предстои може би най-важната реч за века, след която ще стане ясно реално какво ще е бъдещето на цивилизования свят. В 15 ч. московско време президентът Владимир Путин се очаква да произнесе „дълга” реч, с която да обяви официално анексирането на четирите югоизточни области в Украйна – Херсон, Запорожие, Донецк и Луганск, които общо образуват около 15% от територията на страната и чието влизане в състава на Руската федерация действа като сухоземен „мост” между Русия и Кримския полуостров.

Изявлението на пръв поглед звучи обещаващо, защото едно от следствията му би значело края на т.нар. "специалната военна операция в Украйна", която продължава вече осми месец. Защото бъдат ли присъединени към Русия, атака върху която и да е  от тези територии представлява за Москва атака към самата страна. В този смисъл има шанс речта на Путин да е най-добрата новина за света, изправен към момента на ръба на ядрения апокалипсис.

В същото време обаче адресът на президента идва в контекста на изключително неприятните събития, разиграли се преди дни – саботажът на Северен поток 1 и Северен поток 2 чрез експлозии на 70 метра под морското ниво в близост до териториалните води на Дания.

Мнозина анализатори считат, че голяма част от продължителната реч на Путин ще е фокусирана именно върху този, вече обявен за терористичен, акт. Това обаче има лоши последствия. И тук идва вторият вариант за това какво ще последва след адреса на руския президент – пълномащабна война или поне неформалното начало на такава между НАТО и Русия.

В мрежата вече се чуват спекулации какво точно ще каже Путин. Макар да няма нищо официално от Кремъл, една от тези хипотези звучи крайно правдоподобна – Западът има 48 часа да прекрати всички доставки на оръжия към Украйна. След изтичането на този срок 100% от всички доставки на газ към 100% от всички страни в Европа ще бъдат прекратени, а газовият конектор в Украйна – унищожен.

С други думи – Европа се обрича на гладна и студена зима. А това е нож с две остриета. От една страна може да предизвика вълна от недоволство, която да събори от влас слабите политици и на сцената да се качат нови, силни такива, които вероятно да приближат Стария континент към Русия.

На тази хипотеза вероятно се надява Путин, който засега показва абсолютна въздържаност към използване на други, освен конвенционалните оръжия. От друа страна пък може да доведе до обединяване на Европа против Русия. Макар това да е малко вероятно, това би значело само едно – война, последиците на която са категорично неизвестни.

Колективният Запад засега категорично отказва да приеме резултатите от референдумите в четирите области на Украйна. Този път в това може би има някаква логика, тъй като за разлика от референдумът в Крим, който бе проследен от международни наблюдатели, този път такива сякаш нямаше. Въпреки това, както вече е пределно ясно, мнението на Запада значи много малко за Путин, за когото резултатът от референдумите задоволяват вътрешния пазар – руснаците, които след 15 ч. днес вероятно ще почувстват оправдани действията на президента от 24 февруари т.г. досега.

Рисковете са огромни, въпреки всичко. Защото един унищожителен ядрен конфликт може да се запали толкова бързо, колкото ще протече и самата потенциална Трета световна война. А след това, както се говори, че е казал великият физик Алберт Айнщайн – „Четвъртата световна война ще се води с пръчки и камъни”.

Дали спекулациите ще се окажат близко до истината, или след речта на Путин ще има изненади - очаквайте след 15 ч. днес.

 




Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
45
Коментара по темата
45.
до 34
01.10.2022 15:38:58
0
0
Не е важно дали русофила ти е изпляскал някаква глупост и да му се обясняваш. За руските тролове е важно да отблъснат темата. Така, че като не може да ти отговори смислено, отблъсква темата със САЩ, фашизъм или нещо от сорта. Така обществената енергия против руснаците и издевателствата им се губи в обяснения. Нали се сещате, че едно е да се обяснявате и да изписвате доводи и най-накрая троловете ви казват ми кво ше кайш за еди кой си...
44.
българин
30.09.2022 18:26:14
0
1
ДО 40-42
А Българската история знаете ли?
43.
До40"Историята казва"
30.09.2022 17:37:12
1
8
Адмирации за коментара! Удоволствие,е,когато пишат коментари,хора,които са чели и зная!
Вие,сте абсолютната противоположност на "путинофилите" и "русоробите",които се оказаха,чудовищно прости и с минимум знания по история.Умишлено не ги определих,като "русофили",защото "русофил" е човек,който знае руски език и следователно е чел за историята,бита,културата на Русия.
Най-големия парадокс,е,че в България русофили се наричат,тези,които не знаят руски език и следователно,нищо за Русия!
42.
ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ СА ЧЕЛИ
30.09.2022 16:52:30
2
9
ТРАГЕДИЯТА НА ТАЗИ ДЪРЖАВА Е, ЧЕ СЛЕД 1917 ГОДИНА Е ЗАВЛАДЯНА ОТ ЕДНА ЗАРАЗНА БОЛЕСТ НАРЕЧЕНА КОМУНИЗЪМ И Е ДАЛА ДОБРА СРЕДА ЗА РАЗВИТИЕ НА ВСИЧКИ ПРОСТИ, АЛЧНИ, КОРУМПИРАНИ И МЪРЗЕЛИВИ ТАРИКАТИ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТАЗИ ЗАРАЗА СЪС СИЛА ПЛЪЗВА И В МНОГО ДЪРЖАВИ КЪДЕ ПОВЕЧЕ КЪДЕ ПО МАЛКО.
41.
Язон
30.09.2022 16:49:43
5
2
Ще има" дърпане на уши". А такива, като нас гладни въшки ще страдаме най много. Ще се убедите сами и без да слушате речта на Путин.
40.
историята казва
30.09.2022 16:37:26
1
8
РЕШИ ЧОВЕЧЕТО ЗА ЕВРОПА ? КОГАТО ПЕТЪР ВЕЛИКИ Е ХОДЕЛ КАТО РАБОТНИК ЗА ДА СЕ УЧИ НА КОРАБОСТРОЕНЕ И МАНТАЛИТЕТ НА ЖИВОТ великата русия е тънела във въшки , хаос и мизерия .ДОСТА ЗОР МУ Е КОСТВАЛО . , Петър използва пътуването си във Франция, Нидерландия, Свещената Римска империя и Англия, за да се запознае със западната култура и технологии. Посещава Рига, Кьонигсберг, Бранденбург, Холандия, Англия, Австрия, набелязана е визита във Венеция и при римския папа. Освен преговорите, Петър отделя много време за изучаването на корабостроене, военно дело и други науки – изучава корабостроене в Лондон, Амстердам и Зандам, и артилерия в Кьонигсберг. В Англия посещава леярски завод, Арсенала, парламента, Оксфордския университет, Гринуичката обсерватория и Монетния двор, надзорник на който по това време е Исак Нютон. Със съдействието на Николас Витсен, кмет на Амстердам, в продължение на четири месеца участва в строежа на голям кораб на Нидерландската компания,,
39.
Кончени идиоти!
30.09.2022 15:26:10
7
19
Русофилистичета стига се болтаели като шармути! Има два начина да победите НАТО. Да заминете за Русия,защото,тя сега воюва с НАТО.хаха!
Другия начин е с оръжие в ръка да вземете властта в България и да я изкарате от НАТО. ХАХАХАХА! Нали все дрънкате че сте мнозинство.Супер!
В русоробска държава с 80%русофили и 80% дебили би трябвало да е лесно,но има един проблем.Понеже всеизвестен факт е за всички населяващи тази територия,че е масова практика при всеки проблем да се тичка в полицията и да се пускат жалби,а жените с право заявяват "няма мъже".Та стойте си на вонючая жопа,защото и да се съберете 20 заговорници(надали и толкова) ,като ви сложат прангите от ДАНС,18 от заговорниците ще станат свидетели,а другите 2ма ще плачат и молят "г-н следовател,искам да стана и аз свидетел!" А следователя ще отговори "Не може русофилско котенце! Трябва да има и обвиняеми,за да ви осъдим! Виж,ако майките ви поемат вината,може"
Ще последва отговор от русофилско коте превратаджия "Ами,добре,тя мама си е мама,тя ме обича!"
Щели да излизат от НАТО,те от депресия и любовни страдания,не могат да излятът и от полицията да пишат жалби,от НАТО ще излизат!
38.
Scrooge McDuck
30.09.2022 15:23:39
3
8
Много ме радват тези, които са се загрижили за Русия а не мислят за България.
37.
Puteto umori Evropa ot
30.09.2022 15:20:42
5
1
Vaksini,sega shte mori evropa ot glad i stud
36.
НАТО
30.09.2022 15:12:02
13
12
русоробите са неуспели малки човечета, които ще си умрат в собствените фекалии :)
НАТО е най-могъщата военна сила, малоумници. вашия кумир и с агидката на Динамо Киев не може да се оправи. Скоро ще има разплата!
35.
?
30.09.2022 14:58:39
1
6
Ще вдигат заплатите ли ?
34.
До 22
30.09.2022 14:57:25
5
4
Факт е, че и двете страни имат доводи да направят "атентат" на Северен поток, но защо ще им е на американците да взривяват нещо, което не работи? Имали са, а и ще имат достатъчно политически инструменти, с които да повлияят на слабата в политическа воля и собствено развитие Германия да следват геополитиката на САЩ. Докато Газпром щеше да има да плаща още дълги години неустойки по договорите си с немските фирми, които купуваха газ, а той не е изобщо малко!!! Да не забравяме и за "профилактиките" от руска старна последните месеци!
33.
!!!
30.09.2022 14:50:32
1
5
Да отведе гнусните пълзящи на тяхна територия.
32.
do 15 русофилската помия
30.09.2022 14:50:20
6
6
той не е тъп щото у празната му тиква нема нищо ,щото е психясал куку и е за психиатрия,като теб,бе цървул.....
а един психясал ботоксов гном,не мили....той натиска червения бутон....и ...европа барабар с тебе е изтрита от лицето на земята заради болните амбиции за световно господство на твоя гуру путлер
31.
I'll be back
30.09.2022 14:46:11
10
9
Соца чука на вратата другари и другарки
30.
Стига спорове!
30.09.2022 14:43:57
15
18
Нека всички русофилоидиоти да заминат за Русоуроспия и да ни оставят да умираме от студ и глад.Моля въпросните индивиди да не се притесняват за нас и инфлацията,както ние не се притесняваме за майките им и жените им,нито психичното им състояние! Стоп на шизофренията! Езжайте в руский мордор!
29.
Ес
30.09.2022 14:43:29
11
16
ЕВропейския съюз=файдата е че много хора станаха милионери от крадене друга файда няма за обикновения човек
28.
ХХ
30.09.2022 14:34:09
13
3
Днешка ши играя казашок и ще пея: Ой Шутя, Путя, пушкай бомбите над Балхария, чи да измрът тежи европеидни про'с'теци.
27.
До 16 – Умника
30.09.2022 14:33:09
9
12
България е износителка на ток. Много малка част от него се прави от газ и то не защото имаме или нямаме нужда от ток направен от газ, а защото той е вторичен продукт от Топлофикациите на големите градове. Правейки топлина за отопление те правят и ЕЛ енергия, но тя е толкова малко, че можем и без нея. Не знам какви 20 литра ще ни отпускат на семейство за седмица, но дано не е ракията или виното…
На Путин няма за какво да му се молим. Той и без това ни спря газа преди 6 месеца. Не усещам нещо притеснително до сега…
26.
До 22
30.09.2022 14:31:33
2
4
Браво
25.
XX
30.09.2022 14:31:27
9
4
Про'с'таците (според герб и бсп и ндсв) в България са критична маса - някъде към 95%, така че няма оправия освен нюк, който да заличи евроатлантическа България, за да се започне начисто. Факти.
24.
Референдуми ли?
30.09.2022 14:30:53
7
20
Горещи новини от окупираните територии и по-точно Херсон!
Днес в Херсон е убит полковник Алексей Катеринчев-първи зам. ръководител на руската окупационна власт,назначен в средата на август,когато е убит предшественика му.
Уж присъединени,уж референдуми,а смъртността много висока.
Също така в окупирано от руските окупатори Запорожие,колона от цивилни граждани,които са напускали градът с желание да заминат на подкронтолните украински територии,са обстреляни от руските окупатори.Загинали са 28 цивилни между,които и деца. Случилото се е определено като терористичен акт на русфашистките окупатори,озлобени от това,че хората не искат да живеят в пропаднала разрушителна,мизерна варварска окупация!
23.
XX
30.09.2022 14:28:27
12
12
Специално за неграмотните про'с'таци повтарям: Той ЕС по принцип си е срещу референдумите, "защото пречат на европейската демокрация". В Холандия си ги и забраниха. Факти.
22.
Реципрочност
30.09.2022 14:28:00
4
9
В светлината на случилите се атентати в Балтийско море е хубаво да си за дадем няколко въпроса. Ако имате градинка, която поливате и си вадите добра реколта, но от това лято поради високата цена на водата смятате да не произвеждате докато не се нормализират нещата не следващото, а по-следващото лято какво ще направите? Ще нарежете поливната система и ще закрие те партида та или просто ще спрете крана? Сега да си представим, че някой хора или кръгове замислят една диверсионна операция с напомнящо име "Реципрочност", която да отрезви атентаторите на критична инфраструктура. Като за начало аварира новият"Балтик пайп" от Норвегия до Полша, авария се случва и на платформа в Северно море, аварира и газопровод в източното Средиземноморие в близост до Левант, танкер с втечнен газ претърпява авария, а се установява, че при неизяснени обстоятелства има прекъсване на Интернет и телефонни кабели . От "притеснение" за възможни аварии се спират газопроводите през Жечпосполита - "Ямал" и украинските трасета, както и "Турски поток". Това е само като теория и прелюдия към реална война-в икономическо и военно отношение, която ще е на територията на европейците или поне докато не стане ядрена. Тогава граници и континенти няма.
21.
XX
30.09.2022 14:26:07
8
7
До 8

"Но може би хубавото за нас е че сме към по-цивилизованата страна ..." още един неграмотен европеид, непрочел "Криворазбраната цивилизация" на Войников, верочтно защото е "стара".
20.
Xaxaxaxa
30.09.2022 14:25:24
9
9
Хахахахахахахахахахахахахаха... Спрете нискокачествената водка, другари!
19.
до 9
30.09.2022 14:25:10
5
18
Не е зле да уточним, че обикновения западняк няма нищо общо с елитите, които управляват света, разбирай неговите господари. Той също не ги харесва.
Иди питай италианците, испанците и французите, че дори и германците дали са доволни от живота си и управлението на страната си. Хвани някой селянин и в непринуден разговор го питай как живее. Тя цяла Европа се тресе от протести. Англичаните, понеже дърпат конците, съвсем съзнателно излязоха от съюза, знаейки какво го чака и в какво се е превърнала неговата бюрокрация и на какво ниво е корупцията там.
Всички хвърлят вината върху Путин, но аз си мисля, че той е най-разумния там. Ако зависеше от обкръжението му и генералите му, войната досега да е почнала и свършила. Не вярвам нещата там да се оправят, че да искам да сме част от тях.
Ако искаме България да я има и да е силна, трябва да си оправим бакиите вътре, да сме единни за да си върнем страната от организираната престъпност, която се е сраснала с международната такава и се е внедрила в най високите етажи на властта в страната. Само така ще станем силни икономически и военно и тогава всеки ще ни иска за партньор и ще се съобразява с нас.
18.
XX
30.09.2022 14:23:35
6
7
Като чета "интелекта" от №11 се чудя, защо ли още никой не е метнал поне един нюк на Балканите, че да ги ри-сетне и започнем начисто?!
17.
XX
30.09.2022 14:21:07
9
12
Той ЕС по принцип си е срещу референдумите, "защото пречат на европейската демокрация". В Холандия си ги и забраниха. Факти.
16.
Тъпаци
30.09.2022 14:19:04
14
16
Тъпаци като дойде режима на тока и като ти кажат по 20 литра на семейство на седмица тогава ще видите как ще се молим на Путин,ко хубу сте видяли от Европа…че ядем банани и ме можем да ходим където си искаме Ай нема нужда и в България мога да си седя
15.
До 11
30.09.2022 14:10:00
13
8
Абе тъп кравар нали Путин ако хвърли атомна бомба си бие автогол да не е толкова тъп
14.
айде пак фейк заглавия
30.09.2022 14:03:42
8
14
Глупости - най важната реч на века. Той века едва сега започва.
13.
Европа не зависи от Путин
30.09.2022 14:01:54
13
22
Няма значение какво ще каже този диктатор. И да признае „референдумите“, и да анексира 15% от Украйна, това няма да спре украинците. Те ще си върнат своето. Ще има много жертви от 2-те страни, но украинците знаят за какво загиват, а руснаците – не. Никой вече не вярва, че „братските“ народи на Украйна и Русия биха могли да съжителствуват в нов СССР-2. Ядрено оръжие той няма да посмее да използва, не защото е много хуманен, а просто защото Украйна е твърде близо до Русия и замърсяването с радиоактивни елементи ще изтрепе толкова украинци колкото и руснаци. А той се страхува от отговора на НАТО. Сега цивилизованият свят само праща оръжия, но след ядрен удар ще има отговор, който Путин не би искал да види.
Европа вече е почти готова да прекрати всякакви доставки на горива от Русия. Газохранилищата са почти пълни, нефт има и на други места, не само в Русия.
12.
Европа
30.09.2022 14:01:00
18
18
Абе в Русия има ли гей парад че баси Европата в всяка страна и педерасите излязаха от дупките си…идва края на ЕС маниачето
11.
до 1
30.09.2022 14:00:27
14
29
бе ти малоумен ли си или олигофрен или и двете заедно......
ми нали твоя гном кремълски като метне ураня изгаряш и ти със семейството ти и твоите близки и хиляди невинни жертви покрай тебе бе,русофилска помийо долна ...а.....Всеки знае какви бяха пораженията от чернобилската авария.......ядрената бомбардировка,ще бъде в пъти унищожителна,от тази в чернобил,мръсна русофилска сволоч.......
даваш ли си сметката,какво ще последва...изрод......
ама русофилите сте така,щото мислите с гъзовете си,щото в и без това празните ви чутури ,имате само въздух под налягане......
10.
До 5
30.09.2022 13:54:48
13
9
Ама те тези газопроводи без друго не работеха, защото Запада отказа да купува газ по тях, бе, човече !
Защо продължаваха да стоят пълни с газ , за да могат руснаците да си ги гръмнат ли ?
А ги държаха пълни, защото се надяваха на някой , който не му пука от Урсула, да вземе та да си купи газ по тях !
Но някой предотврати тази опасност набързо!
9.
6matarok
30.09.2022 13:51:37
15
12
do Оптимист
dobre si go napisal do momenta kogato kazva6 4e sme po kam civilizovaniq svqt, az moga da ti kaja 4e tehnologi4noto razvitie nqma ob6to s civilizovanosta na naselenieto, a nie nikoga nqma da sme ravni na tqh, tai kato prenadlejim kam slavqnskiq svqt a anglosaksoncite koito sa zapdniq svqt mrazqt ot desetki vekove slavqnite , te ni smqtat za jivotni i pod 4oveci, taka 4e ti ot tazi civilizaciq nqma da vidi6 ni6to , badi siguren , ti kani6 li ku4eto si na masata kato ve4erq6?
taka postapvat i s nas zapdnite darjavi, a bez Rusiq sme kato listo na vqtura , 6te ni duha na kydeto si iska i kakto si iska, abe razbirai go bez RUsiq NQMA Balgariq!!!!
8.
Оптимист
30.09.2022 13:33:13
26
12
Абе руснаците да се оправят както си искат. Важното е да спират с тази война и без това тези територии от повече от няколко десетилетия е ясно че са руски. Ясно е вече че отново сме в годините на Студената война, но всеки трябва да продължи по своя път. За американците се случи най-доброто да се скараме до такава степен, че да не се поглеждаме и те ще черпят само благинки поддържайки този конфликт десетилетия и безмисленият и нищо не струваш в действителност долар. Но може би хубавото за нас е че сме към по-цивилизованата страна и лека по лека отново ще заживеем норма но вече без руснаците и цялата търговия с тях и ресурси които сме купували, както и те без нас ще си купуват просто всичко от Китай.
7.
Хахахаа!
30.09.2022 13:30:09
28
40
Йосив Висарионович Путин: 15:00ч.
Скъпи руснаци, искам да заявя, че обещах да направя, Русия, отново клозетна, чумна барака!
Съдбата на Европа зависи от мен, защото наща аналоГовнетна армия и оръжия постигнаха пълна подеба в специалната операция. Превзехме Киев и сменихме нацисткия наркомански режим. Загуби нямаме, мобилизация, не се налага, както обещах. Аз, съм съвременния Петър Велики! Европа е в ужас, провеждат пълна мобилизация,милиони бягат, крият се. Мобилизацията им е като черните пътища, външните тоалетни, ниските заплати и пенсии, и армията им от клошари и педофили, крадци на тоалетни гърнета. Мобилизираните са пияни, деградирали, без елементарно оборудване и с ръждиво оръжие, някои бяха пратени на 3тия ден на фронта и вече са или мъртви или в плен. Западната икономика с Ладата, Камаза и пироните е в колабс, заради изтеглянето на руските световноизвести фирми. Това оредизвика вълна от безработни още преди мобилизацията, сега след мобилизацията, когато се мобимизират мъже, които също са работна, ръка, хаоса е пълен.
Искам да ви поздравя за обкръжението на френския град Лиман! Великата ни армия, отново обкръжи натовска груоиривка в стратегически важен град!
Да живеее руцкаяПидирация и крепосните и роби!
6.
UYjjjjjj za Trolovete naGrOP
30.09.2022 13:26:21
7
29
съдбата на Европа е ясна да му мислят бушмените че ще започне голямото самоизяждане
5.
До 3
30.09.2022 13:19:36
16
21
Ако "спрат кранчето" едностранно после всяка страна с договор може да ги съди за такива пари, че ще ги върне в Сибир да ловят мечки! А сега е просто "форсмажор" и толкова! Американците също имат изгода да ги няма тия тръби, но СИЛНО се съмнявам, че ще могат да доставят количествата газ, които вървяха по тях в следващите 10 години, че и повече години с кораби, което не е много разумно от тяхна страна....
За унищожаването на газовият конектор в Украйна си е измислица на журналята. Ако се случи единствената причина според мен би било да не се използва за пренос на газ, различен от руският.
4.
Bbb
30.09.2022 13:11:40
47
42
Повечето англосаксонски зомбирани овчи мозъци в целия свят не разбират реалната ситуация в момента.За алкохолиците, наркоманите и педалите бъдещето не ги интересува, то реално няма значение и не съществува за тях.
Статията е послание за малцинството останали истински мислещи човеци.
3.
Това руснаците
30.09.2022 13:10:55
36
56
са много странен народ ....
Завладяват някаква атомна централа, поставят я под свой контрол и след това изведнъж почват да я бомбят за да възмутят Запада ...
Държат крановете на газопроводи, тяхна собственост и вместо да спрат газа , на тези НЕРАБОТЕЩИ газови тръби, те взеха че ги избомбиха отново за пълно възмущение на Запада ...
Шантав народ и още по-шантави хора наоколо, които се вързват на тези басни!
2.
SYSTEM
30.09.2022 13:03:51
65
58
Путин ще ги опрай всички, против войната съм но и против краварите съм. Европа щото е много отворена ще сърба попарата.
1.
Джугашвили
30.09.2022 13:03:09
68
46
Мятай ураня, Владимире! Смачкай нагло-саксонската чума! Марш западни кучета от свещените руски земи! Ако не се кротнете и не успокоите киевския наркоман, ще има ядрени гъби по нагло-сакските столици!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори