×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жечо Станков: Бургас заслужава най-доброто! Това е моята цел и знам как да я постигна!


Жечо Станков: Бургас заслужава най-доброто! Това е моята цел и знам как да я постигна!
"Бургазлии трябва да живеят уредено, спокойно, да могат да правят планове за бъдещето си именно тук", казва водачът на листата на ГЕРБ-СДС
Ключови думи: ГЕРБ-СДС, Жечо Станков
30 Септември 2022, Петък, 16:00 ч.
Автор: Флагман

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС обяви най-важните ангажименти, които е поел пред гражданите

Битката с инфлацията, овладяването на високите цени на енергоносителите, продължаването на санирането, завършването на стратегически инфраструктурни обекти, привличането на млади хора целогодишно в региона – това са само част от най-важните задачи, които пое пред жителите от Бургас и областта водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Бургаски регион Жечо Станков.

Една от най-големите тревоги в момента е инфлацията и високите цени, които всеки усеща ежедневно. „Битката с инфлацията трябва да бъде поета от държавата, а не да минава през джоба на хората. Защото, ако не го направим, ще последва такова масово обедняване, от което няма да може да се възстановим дълги години. Хората в момента живеят ден за ден, спестяванията им се топят. Мнозина са на мнение, че това е така заради пандемията или войната в Украйна. Но защо тогава в България скокът на цените е 2 пъти по-висок от Румъния и Гърция? Истинската причина е във високите цени на енергоносителите. Те не се овладяха навреме. Това е отговорност на държавата! Има икономически и финансови инструменти, за да бъде овладяна инфлацията. Ние знаем как да стане това“, смята Станков.

Над 50% от хората по време на тази кампания питат кога ще продължи Програмата за саниране. „Вложих огромни усилия от обновяването на сградите да се възползват максимален брой хора безвъзмездно. Моята категорична позиция е, че санирането трябва да бъде възстановено безплатно за домакинствата. Към него трябва да бъдат включени еднофамилните къщи, обществените сгради – болници, училища, детски градини, както и бизнес сградите. Така е справедливо, защото всеки има право да плаща по-ниски сметки за ток и отопление, както и да живее в по-уютен дом“, категоричен е Станков.

Държавата трябва да отпуска безвъзмездно средства към хората, живеещи в еднофамилни къщи, за слънчеви панели за ток и топла вода! „Разработих програма с тази цел. Тя ще е в полза за всички желаещи, защото цените на стоките и услугите продължават да растат, домакинствата орязват своите разходи, но се борят да запазят поне част от стандарта си на живот! Ще настоявам програмата да стартира преди края на годината и всички да могат да кандидатстват максимално улеснено онлайн. На разположение съм на всички – да помагам и да консултирам“, посочи Станков.

Бургас има и своите приоритетни обекти, за които Станков се ангажира да работи усилено, за да бъдат реализирани или завършени. Те ще спестят огромните задръствания, нерви, разходи за гориво и десетките пътни инциденти. „Затова ще вложа максимално сили за завършване на Северния обход на Бургас в максимално кратки срокове, за определянето на Южния обход на Бургас като изключително важен за Югоизточна България, за изграждането на втора входно-изходна артерия на ж.к. „Меден рудник“ и за реализирането на четирилентови пътища Бургас-Малко Търново, Бургас-Средец и Бургас-Айтос.“

Той пое като ангажимент и работата по изграждането на Университетската детска болница.

„Убеден съм, че духът на Бургас ще бъде допълнен с привличането и задържането на младите хора тук. Затова ще дам всичко от себе си, за разкриването на още филиали на авторитетни учебни заведения тук. Работя с цялото си сърце за разкриването на факултет на Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“, който ще даде шанс на млади хора от цяла България да идват тук и да учат инженерни специалности“, каза Станков.

„Бургазлии трябва да живеят уредено, спокойно, да могат да правят планове за бъдещето си именно тук! През последната година видяхме, че Държавата загърби това! Време е нуждите на Бургас да се върнат сред приоритетите на Държавата! Бургас заслужава най-доброто! Това е моята цел и знам как да я постигна!“, категоричен е Жечо Станков.

 




Флагман.БГ Почина голяма легенда в гимнастиката Почина голяма легенда в гимнастиката 09/05/2024, Четвъртък 15:32 0
26
Коментара по темата
26.
Н.Райков
01.10.2022 11:18:34
0
0
Харесвам и познавам Жечо Станков. Предложенията които прави и намеренията за развитето на Бургас и региона са правилни и подсказани от екипа на Димитър Николов. Но за народен представител трябва и визия, смелост и най-вече – подготвена и държавническо отговорна политическа позиция. Засега тя е мираж за всички кандидат депутати, които работят с много къс хоризонт….. Като бивш зам.министър на енергетиката, освен визия за "Зелена енергетика" особено сега по време на криза, задължително трябва да се говори за запазване на ТЕЦ-вете и въглищата, а не да съкращаваме производството им на 40% само и само за да получим едни милиарди от плана за възстановяване и развите. Да създадем още ядрен потенциал за да имаме евтина и сигурна енергия за индустрията и по този начин да привличаме инвеститори и нови производства, които осугуряват богатствата в една държава. БЕХ е вече най-печелившото дружество в България отчита 2.8 млд.лв печалба, част от тези средства трябва да не отиват само за компенсации, а и за инвестиции в сектор енергетика, и то в ядрени мощности и удължаване живота на маришкия басейн. Слънчеви панели, перки строят и нашите съседи, които за сега ги нямат и купуват нашият ток на високи цени.
25.
Добро утро,мутро
30.09.2022 21:04:18
1
1
Ше ни опрай,не е ми...
24.
*********
30.09.2022 20:20:07
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
23.
*********
30.09.2022 18:19:58
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
22.
SEAHORSE
30.09.2022 16:57:59
7
14
До10 Така е братко, трябва да се избиват едни мазди !
21.
По-добър е от кристалните пици
30.09.2022 16:41:09
21
12
Кандидатът от ПП разказа сърцераздирателна история за лидера си Кирил Петков, който като премиер спял по 4 часа на нощ и тичал непрекъснато да решава кризи. Въпреки това неразбиращи хора си позволявали да му търсят сметка за цените и инфлацията.
„Той да обикаля и да драска цените ли“, попита реторично Хазарта.
20.
500мл/е
30.09.2022 14:41:09
13
23
Г-н Имитационен Продукт (ББ) - за 12г. не проумяхте ли, че Лапачка и Държавност сам много различни неща???
19.
До простия Жорко
30.09.2022 14:38:59
25
16
Ами какво ще стане ако дойде Промяната, бе идиот! Крадоха, лъгаха, дрогираните харвардчета, накрая изиграха една салса и всичката Мара втасала! Изберете ги пак, бе! Да видим дали ще устискаме зимата със салца / консервирани домати/ и сух лебец, че и на студено!
18.
*********
30.09.2022 14:01:15
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
17.
Иво
30.09.2022 13:39:57
10
16
Жечо спри с теи твои глупости. Повтаряш едно ивещосаниране .несме малоумни
16.
За герб
30.09.2022 13:24:45
24
11
За който и да е от герб ще гласувам. Каквото ще да е, по добре беше. Това чудо Киро дето и от предаването го изгониха, абсурд. Възраждането са откачени, да бг то също не.
15.
Аз
30.09.2022 12:58:48
29
20
Ще гласувам за Жечо,защото е свестен.
Друго не ме интересува
14.
ГЕРБ ераст
30.09.2022 12:49:17
17
25
Жечо го знам още като бягаше прав под масата, понеже с баща му сме от Желязково. Един ден на една софра след лека почерпка той сподели неговото кредо-верую. "Аз имам вече пари за няколко живота, но бизнеса ми е тръпка и няма да спра. А синовете си ще ги изуча на запад и ще останат там да живеят, понеже тук на всеки около 50 години става някакъв преврат и паричките ни могат да ги откраднат"
Та това е истината за герберите уважаеми другари и другарки!!!
13.
*********
30.09.2022 12:42:23
4
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
12.
Хубаво е всеки да работи това което умее
30.09.2022 12:38:48
10
15
Той пое като ангажимент и работата по изграждането на Университетската детска болница.

Той хубаво е поел ангажимент, но пред кого? Пред Семир Абумелих ли? И какво изобщо разбира Жечо от медицина?
11.
Защо ли не мога да му повярвам нещо на тоя младок?
30.09.2022 12:36:19
13
27
"Бургас заслужава най-доброто! Това е моята цел и знам как да я постигна!"

Баща ми казваше, че сам човек и за тоалетната не е. Ти сам ли ще я постигнеш тази цел? Защо говориш от свое име, като нищо не зависи от теб? Досега Бургас не заслужаваше ли най-доброто? Политическата сила, която те издига си има кмет на града, който е на позицията си от 13 години. Защо Бургас върви все назад оттогава и младите бягат с 200 от града ни? Защо сме на 12 място по заплати в страната като бяхме 4-ти град по население и най-радвитият индустриален град по времето на социализма? Защо? Защо? Защо?
10.
брояч
30.09.2022 12:26:48
16
28
Страшен брояч!!! Където коментарът в полза на Жечо Станков, като натиснеш минус, плюса скача с шест.
Браво!!!!!!
9.
mnooog
30.09.2022 12:23:58
10
19
Много приказки малко работа работа работа, а защо на едни съдържанието е платено а на други явно е като нвина?
8.
Брюксел и Промяната ни попариха:
30.09.2022 12:23:51
29
19
Шест пъти скачат битовите сметки за ток от догодина!
Поели сме ангажимент пред Брюксел с Плана за възстановяване и устойчивост, че домакинствата трябва да излязат на свободния пазар...
7.
Жорко
30.09.2022 12:01:58
21
29
Ако Герб дойде на власт край на България гарантирано е то Винету е толкова алчен че сега е актьор за кеф после е палач на зрителя си! Няма такъв смешен филм просто не правете драма още веднъж хора! Не гласувайте за никой отидете на село на излет за риба на гости на приятели но не и пред урните с които ще си навлече още една глутница чакали които ще богатеят за сметка на бедния българин. БОГ ДА ПАЗИ България защото тия уроди само това направиха да оцелява е с молитви за утрешния ден
6.
След ПП на Прокопи
30.09.2022 11:59:29
30
20
Да си върнем нормалността!
Трябва ли да ни управляват наркотизираните маргинали от паветата?
Ицо Хазарта ли е символ верую на гласуващите за Киро,Асеня,Корнела и Шиши Мирчев?
Комисионерите на Промяната се обогатиха, а народа им плаща магариите!
Само Борисов може да ни изведе от кризата, създадена от Промяната на Прокопи и мафията!
5.
*********
30.09.2022 11:44:03
4
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
Bjhfv
30.09.2022 11:19:39
7
26
Тези "сапунисани" приказки много сме ги чели и слушали ,но за съжаление реалността е съвсем друга - ситият на гладния НЕ ВЯРВА!
3.
Жоро
30.09.2022 11:19:33
6
26
Сития на гладния не вярва! Защо все деца на приближени до властта се редят за кокала?! Защо все на червени родители дечицата им са винаги на хубави позиции?! Ами защото овцата е просто животно и винаги ще я гледат за стригане и месо! Нищо не променят изборите просто не гласувайте хора нека веднъж да видят че не са желани и че е време да има 1 президент и 7 министъра и нищо повече! Останалите да ходят за 30,40лв надник да видят колко лесно се оцелява 22 век
2.
Лъжеш
30.09.2022 11:16:36
13
29
не е проблема високата цена на лектроенергията. Защо метана в Германия на колонка е 2.20 лв, тук в Бургас където знаеш как да ни оправиш е 6.52 лв.
Лъжеш, просто лъжеш. Здраве и късмет пожелавам
1.
До другаря Жечо
30.09.2022 11:12:04
8
32
Жечо, да видим дали ще намалиш метана на 01.10.2022 с 30% или ще продължиш да богатееш на гърба на хората.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Евровизия е дъното, този участник втрещи зрителите Евровизия е дъното, този участник втрещи зрителите По време на изпълнението всички смятаха, че е без бельо  Андреа се пусна от спалнята на богат турчин, за да дразни Кобрата Андреа се пусна от спалнята на богат турчин, за да дразни Кобрата Двамата се забaвляват добре, търкаляйки се под завивките Премиерът не пожела да каже ще се спази ли законово изискване на изборите Премиерът не пожела да каже ще се спази ли законово изискване на изборите Главчев така и не уточни дали ще бъде спазен зановият срок за обявяване на изборните резултати Чакал се разходи в ж.к."Меден рудник" Чакал се разходи в ж.к."Меден рудник" Животното изглежда изплашено и не доближава до хората Жена от ж.к. "Възраждане" висна през терасата и опита да се самоубие, психолози часове я разубеждават Жена от ж.к. "Възраждане" висна през терасата и опита да се самоубие, психолози часове я разубеждават Eкшънът се разигра на ул. "Г.С. Раковски" Млад мъж е с опасност за живота след брутална катастрофа на АМ "Тракия" Млад мъж е с опасност за живота след брутална катастрофа на АМ "Тракия" Водачът от Пловдив бил зад волана на лек автомобил, когато губи управление над возилото, напуска платното са движение и след като се удря в мантинелата се преобръща в крайпътната зона Азербайджан може да доставя допълнителни количества природен газ за България Азербайджан може да доставя допълнителни количества природен газ за България Баку проявява интерес към предстояща процедура за търсене и проучване на природен газ Тя не цепи басма на никого и вбеси съотборниците си в Хелс Китчън Тя не цепи басма на никого и вбеси съотборниците си в Хелс Китчън Поведението на певицата вече е повод и другите да възстанат срещу постоянното ѝ нахалстване и желание да командва парада Въпреки забраната и дъжда: Безсмъртният полк все пак излезе в София Въпреки забраната и дъжда: Безсмъртният полк все пак излезе в София Президентът Радев се ръкува с участници в шествието на Безсмъртния полк Какво правят тези двамата и защо отново се подиграха с малките хора Какво правят тези двамата и защо отново се подиграха с малките хора Този път в сюжета в подигравателното им видео, което се върти в социалните мрежи, се включва най-малкият Супермен
Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Путин на парада в Москва: Русия няма да позволи на никого да я заплашва Путин на парада в Москва: Русия няма да позволи на никого да я заплашва Западът изкривява истината за Втората световна война, защото пречи на колониалната му политика, обяви президентът Тази участничка от "Ергенът" си призна, че за нея най-важното е мъжът да има пари Тази участничка от "Ергенът" си призна, че за нея най-важното е мъжът да има пари Алек я отхвърли, но тя си намери човек, който може да й осигури желания живот  Европа вече се дави в китайски коли Европа вече се дави в китайски коли Впрочем ситуацията с фотоволтаичните панели е подобна - складовете в Европа са пълни, а корабите от Китай не спират да прииждат Нагли до безобразие, представителите на тези зодии никога няма да ви се извинят Нагли до безобразие, представителите на тези зодии никога няма да ви се извинят Ако го очаквате от тях по-добре забравете. Те са инати, твърдоглави и могат да ви изпилят нервите Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Eто кой ще замени Венелин Венков в КуКу Бенд Това е музикантът Николай Тошев, който е на свободна практика и в последните години е свирил на турнета с популярните „СкандаУ“ Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов В живота на човек често се случват промени, понякога големи, понякога - по-малки. При мен, при нас с Венко се случи голяма промяна, призна Невена Цонева Тази фолкаджийка напира да стане депутат Тази фолкаджийка напира да стане депутат
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори