Италианската седмица в DOCK 5 с Лео Бианки започва в събота
Остават два дни до старта на страхотното кулинарно пътешествие
Както вече съобщихме, предстои неповторима италианска седмица в любимия ви ресторант на Морска гара в Бургас! Начало на тематичната кулинарна програма в DOCK 5 ще даде известният на всички шеф готвач Лео Бианки.
Бившият съдия на Master Chef е приготвил страхотно меню, включващо негови авторски рецепти с висок клас продукти. Той използва изключително интересни съставки и техники на готвене, от които със сигурност ще останете впечатлени.
Любимите на всички нас пици ще бъдат приготвени от тесто с активен въглен. В менюто му преобладава и прясната биволска моцарела, салсича, прошуто кото, фриариели и много други. Салатата ще бъде богата на вкусове, а препеченият хляб към нея ще бъде приготвен с ултразвуков зехтин, ароматизиран с розмарин. Повече за специалитетите, които ще имат възможност да опитат посетителите на крайморския ресторант, влюбеният в България италианец не издаде, но обеща, че всички ще са приготвени с много средиземноморска страст.
Не пропускайте да се докоснете до традиционната италианска кухня от 1-ви до 8-ми октомври. Кулинарната магия на Лео Бианки ще се пренесе в Бургас и обещава много наслади и страхотни моменти, които можете да подарите на себе си и на близките си. Телефонът за резервации: 088 512 2225.

Почина обичан български кмет
СДВР опроверга майката на задържан по време на протеста - не е бит
Притеснителна прогноза за времето за утре - 5 декември! Много силен вятър по Черноморието, обилни валежи в Югозападна България
Похвално: Левскари дариха пари за лечението на Любо Пенев
Немско издание излезе със скандален материал за Макрон, Мерц и САЩ
Кубрат Пулев с коментар за сензационния бой между Джошуа и Джейк Пол
Украински дрон унищожи изтребител МиГ-29 в Крим
Организират специална вечеря за Путин в Индия, президентът на Русия отговори с красноречив жест
Транспортираха много болна жена директно в моргата, впоследствие тя почина
Защо трябва да имате краставица в колата си през зимата
Чуден хляб, изпечен в плик – винаги перфектно мек и с хрупкава коричка!
