Италианската седмица в DOCK 5 с Лео Бианки започва в събота
Остават два дни до старта на страхотното кулинарно пътешествие
Както вече съобщихме, предстои неповторима италианска седмица в любимия ви ресторант на Морска гара в Бургас! Начало на тематичната кулинарна програма в DOCK 5 ще даде известният на всички шеф готвач Лео Бианки.
Бившият съдия на Master Chef е приготвил страхотно меню, включващо негови авторски рецепти с висок клас продукти. Той използва изключително интересни съставки и техники на готвене, от които със сигурност ще останете впечатлени.
Любимите на всички нас пици ще бъдат приготвени от тесто с активен въглен. В менюто му преобладава и прясната биволска моцарела, салсича, прошуто кото, фриариели и много други. Салатата ще бъде богата на вкусове, а препеченият хляб към нея ще бъде приготвен с ултразвуков зехтин, ароматизиран с розмарин. Повече за специалитетите, които ще имат възможност да опитат посетителите на крайморския ресторант, влюбеният в България италианец не издаде, но обеща, че всички ще са приготвени с много средиземноморска страст.
Не пропускайте да се докоснете до традиционната италианска кухня от 1-ви до 8-ми октомври. Кулинарната магия на Лео Бианки ще се пренесе в Бургас и обещава много наслади и страхотни моменти, които можете да подарите на себе си и на близките си. Телефонът за резервации: 088 512 2225.

Докато спасява съпруга си от наводнение: Жена разбра, че той има любовница
Още четирима задържани за обира на Лувъра
Една и съща e причината в над 1600 жалби за авиационна безопасност
Ръководството на Реал Мадрид с реакция след скандала с Шаби и Вини
Падналият на покрив в Молдова дрон е "Гербер"
Разкошни млади певци и актьори в Поморие за шоу, вдъхновено от поезията на Христо Фотев
Владимир Зографски със страхотен резултат в ски скоковете
БФС със съобщение за Боби Михайлов
Почина младежът, намушкан с нож в "Студентски град"
Дженифър Лопес пя на сватба, взе 2 милиона долара хонорар
Почина легендарен вратар
Венци Стефанов за състоянието на Боби Михайлов: Приказките в подобни моменти са излишни
