×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ с амбициозна цел в Бургас - поне 5 депутатски мандата


ГЕРБ с амбициозна цел в Бургас - поне 5 депутатски мандата
Водачът Жечо Станков направи силна кампания в последния месец, срещна се с хиляди е оптимист, че ГЕРБ ще запише отличен резултат
28 Септември 2022, Сряда, 23:41 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ снимки и видео: Георги РУСЧЕВ

Бургас не трябва вече да бъде третиран като втора категория град, даже вече трохи не ни подхвърлят, всичко е спряно, каза кметът Димитър Николов

 

Коалиция ГЕРБ-СДС закри кампанията си за 2 МИР-Бургас с надеждите да запише силен резултат, който отново да ги направи първа политическа сила в региона.

ГЕРБ изглежда по-обединена отвсякога – партията внесе свежа кръв, нови идеи, а както се видя днес има и приемственост, след като част от старите знакови кадри подкрепиха кандидат-депутатите.

Водачът на листата Жечо Станков проведе десетки срещи в последните няколко седмици и разговаря с хиляди в целия регион. В нашето живо предаване (ВИЖТЕ ТУК) той обобщи най-важните проблеми, с които са го запознали гражданите.

Силният отбор на ГЕРБ-СДС: Подкрепете листа 24, за да заприлича България малко повече на Бургас

Винаги, не само по време на предизборните кампании, сме били близо до хората и местните власти, за да чуем техните нужди и намерим решение на техните проблеми. Безспорно се поставиха няколко задачи, които се открояваха. На първо място – инфлацията и високите цени. Безспорно нашият отбор знае кои са конкретните финансови механизми, които да се приемат. В над 50 % от случаите се поставяха и въпроси с продължаване на програмата за саниране. Нашата готовност е тя да бъде възобновена по старите правила още до края на годината – без съфинансиране, искане за енергийни и конструктивни паспорти, и т.нат. Ще направим всичко възможно и еднофамилните сгради също да могат да се възползват от саниране. Работим по програма и за слънчеви панели, които ще се финансират на 100 %“, каза Жечо Станков.

Стратегическите проекти, които ГЕРБ-СДС ще защитава за Бургаска област, са завършването на Северния обход, приоритетно изграждане на Южния обход (от новата детелина край Ромпетрол до Индустриалната зона и обхода за Созопол), алтернативния път за ж.к.“Меден рудник“, разширяването на Индустриалния парк във фаза 2, който сякаш е забравен от последното редовно правителство, както и четирилентовите пътища от Бургас до Айтос, Царево, Средец и Малко Търново.

Жечо Станков е категоричен, че трябва да се работи час по-скоро, за да се отворят всички оперативни програми, които са ключови за общините. От две години те реално не функционират и спират икономическото развитие на регионите.

Вторият в листата Любен Дилов-син посочи и целта - поне 5 депутатски мандата, колкото ГЕРБ имаше в най-силния си период. 

Областният лидер на ГЕРБ Иван Алексиев отбеляза, че въпреки символичното закриване, кампанията продължава и в следващите два дни предстоят много разговори в различни населени места и сред браншови организации.

Областният лидер на ГЕРБ Иван Алексиев е оптимист преди вота 
Това са хората, които знаят как да се справят с разрешаването на кризите, категоричен бе Димитър Николов

„Време е да изправим нашата държава, да нормализираме живота и върнем вярата на хората. Щастлив съм, че водим позитивна кампания. Въпреки нападките и откровените лъжи, които се изсипаха върху нас, тези прекрасни момичета и момчета не се подадоха, а продължиха с усмивка и увереност да се срещат с хората и да дават решение на проблемите“, каза областният лидер на ГЕРБ Иван Алексиев.

Той е категоричен, че ГЕРБ-СДС може да запише отличен резултат, много по-добър от последните три парламентарни вота.

Бургас не трябва да бъде третиран като втора категория град. Даже не мога да кажа, че ни подхвърляха трохи. Бяха спрени всички проекти и програми, което е пагубно за град като Бургас. Ние сме динамичен район, който трябва да се развива. Стоим ли на едно място, означава, че отстъпваме назад. Не говоря да получаваме подаяния от държавата, а осигурени пари от ЕС и Плана за възстановяване. Трябва да се отворят тези програми, за да могат общините да работят. Те са в различни направления – социални дейности, образование, икономика, инфраструктурата“, каза Димитър Николов в нашия лайф от закриването на кампанията на ГЕРБ.

България има нужда от стабилно правителство, силен екип, който да деблокира спрените вече 2 години европейски средства, от които имат нужда най-вече общините. Надявам се хора, които носят Бургас в сърцето да отидат и ударят с юмрук по масата и да се борят за интересите на региона“, допълни Николов.

„Ситуацията сега е по-трудна от 2009 година, когато ГЕРБ дойде на власт, защото има няколко кризи, а и наследството, което оставя т.нар. „Промяна“ е стряскащо. Новият областен лидер Иван Алексиев се справя много добре. Желая му късмет и винаги съм насреща, за да помагам“, заяви в нашето живо предаване Димитър Бойчев, бивш областен председател на ГЕРБ и дългогодишен депутат.

Бившият депутат и учредител на ГЕРБ Стоян Гюзелев подкрепи кандидат-депутатите днес

„Доказахме, че можем много повече от други случайно попаднали хора в политиката. Надявам се българските граждани да ни разберат и подкрепят, каза от своя страна Златина Дукова, един от основателите на гражданското движение ГЕРБ.

„Залагам на сигурното и провереното. Не искам експерименти на гърба на хората“, допълни Румен Желев, ексдепутат и едно от знаковите лица на партията до 2014 година.

Стоян Гюзелев, който също е сред учредителите на ГЕРБ, но в последните години се отдръпна от политиката, сега се върна съвсем символно, за да подкрепи кандидат-депутатите. Той определено е човек от когото може да се научи много и експертизата му в сферата на земеделието очевидно ще бъде използвана. „Бях един от хората в началото, имахме енергия, променихме Бургас, а после и България. Заради това дойдох днес тук, за да подкрепя новата генерация. Желая им късмет. Те са страхотни хора, на които може да се има доверие“, категоричен бе Стоян Гюзелев.

„Никога не съм напускал ГЕРБ. Винаги съм бил член на тази партия и оставам верен. Това, че съм изключен са глупости на стария кмет (Панайот Рейзи, б.а.). Пречих му и просто не ме искаше. Сега съм тук, за да декларирам подкрепата си към тези момчета и момичета“, каза бившият областен управител на Бургас 2009-2013 година Константин Гребенаров. Той също е сред учредителите на партията – лоялен и изключително почтен човек.

Част от кметовете на ГЕРБ - д-р Георги Кенов (Сунгурларе), д-р Димитър Германов (Приморско) и Иван Жабов (Средец)
Четвъртият в листата Андрей Рунчев (вдясно) изглежда сигурен за парламента, битката ще е за петия Адам Адамов и шестият Румен Ангелов (вляво)
Водачът Жечо Станков и отборът на ГЕРБ заложиха на позитивна кампания
Областният лидер на ГЕРБ-жени Евелина Михалева
Бившият областен лидер Димитър Бойчев застана зад кандидат-депутатите
Жечо Станков поздравява Константин Гребенаров 
Любен Дилов работи по програмата в сектор "Туризъм" на ГЕРБ, където има много добри предложения 

 






България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори