Рецепта за вкусни руладини със свинско и бекон
Ето как да си ги приготвим у дома
Необходими продукти:
Свинско (врат или филе) - 700 г
Бекон (пушен, на ленти) - между 5 и 8 бр.
Праскова (малка) - 3 броя
Сол (на вкус) - 1 .. 1,5 ч. Л.
Кубче бульон
Растително масло (за пържене) - 1 супена лъжица
Розмарин (прясно клонче, по избор)
За соса
Заквасена сметана - 2 супени лъжици
Хрян - 1 супена лъжица, ако е на прах или едно малко коренче, настъргано
Приготвяне:
Измийте прасковите, а от месото махнете костите и нарежете на малки парченца. Поръсете със сол и подправки, които са ви любими и начукайте предварително добре месото. На парче месо сложете половин лента бекон, а върху него 3-5 резенчета праскова, като после завиете на ролце и омотаете с конец. Загрейте тиган с олио и изпържете руладините, после сложете бульон в тигана и оставете да си къкрят под капак на средна температура за около 15 минути. Направете соса, като след задушаването извадете месото, изцедете бульона от тенджерата и го оставете да се охлади, а после сложете сметана и хрян към него. Залейте с него руладините и сте готови. Да ви е сладко!
Една и съща e причината в над 1600 жалби за авиационна безопасност
Ръководството на Реал Мадрид с реакция след скандала с Шаби и Вини
Падналият на покрив в Молдова дрон е "Гербер"
Разкошни млади певци и актьори в Поморие за шоу, вдъхновено от поезията на Христо Фотев
Владимир Зографски със страхотен резултат в ски скоковете
БФС със съобщение за Боби Михайлов
Почина младежът, намушкан с нож в "Студентски град"
Дженифър Лопес пя на сватба, взе 2 милиона долара хонорар
Почина легендарен вратар
Венци Стефанов за състоянието на Боби Михайлов: Приказките в подобни моменти са излишни
Нова фатална катастрофа в България
