Рецепта за вкусни руладини със свинско и бекон
Ето как да си ги приготвим у дома
Необходими продукти:
Свинско (врат или филе) - 700 г
Бекон (пушен, на ленти) - между 5 и 8 бр.
Праскова (малка) - 3 броя
Сол (на вкус) - 1 .. 1,5 ч. Л.
Кубче бульон
Растително масло (за пържене) - 1 супена лъжица
Розмарин (прясно клонче, по избор)
За соса
Заквасена сметана - 2 супени лъжици
Хрян - 1 супена лъжица, ако е на прах или едно малко коренче, настъргано
Приготвяне:
Измийте прасковите, а от месото махнете костите и нарежете на малки парченца. Поръсете със сол и подправки, които са ви любими и начукайте предварително добре месото. На парче месо сложете половин лента бекон, а върху него 3-5 резенчета праскова, като после завиете на ролце и омотаете с конец. Загрейте тиган с олио и изпържете руладините, после сложете бульон в тигана и оставете да си къкрят под капак на средна температура за около 15 минути. Направете соса, като след задушаването извадете месото, изцедете бульона от тенджерата и го оставете да се охлади, а после сложете сметана и хрян към него. Залейте с него руладините и сте готови. Да ви е сладко!
Мъж уби жена си след спор за дистанционното на телевизора
17-годишен загина при тежка катастрофа в Сливенско
МВР предупреждава: Фалшиви „помощници“ за евро дебнат
ЦСКА изненадващо привлече Макс
Корупционен скандал в Украйна, депутати от „Слуга на народа“ разследвани от НАБУ
Катерина Илиева свали 67 кг и преобърна живота си: От диабет и отчаяние до сила, кариера и вдъхновение
Как да обясним на децата промяната на валутата
Реал Мадрид на път да привлече нов галактико?
МВР: Не давайте пари на непознати, обещаващи по-изгоден курс в евро
Нападение с нож и белина в японски завод: Осем ранени, петима в тежко състояние
Почина един от основателите на СДС - човек, който никога не се поблазни от политическото търгашество
Google разкри най-търсените теми за 2025 година
