Рецепта за вкусни руладини със свинско и бекон
Ето как да си ги приготвим у дома
Необходими продукти:
Свинско (врат или филе) - 700 г
Бекон (пушен, на ленти) - между 5 и 8 бр.
Праскова (малка) - 3 броя
Сол (на вкус) - 1 .. 1,5 ч. Л.
Кубче бульон
Растително масло (за пържене) - 1 супена лъжица
Розмарин (прясно клонче, по избор)
За соса
Заквасена сметана - 2 супени лъжици
Хрян - 1 супена лъжица, ако е на прах или едно малко коренче, настъргано
Приготвяне:
Измийте прасковите, а от месото махнете костите и нарежете на малки парченца. Поръсете със сол и подправки, които са ви любими и начукайте предварително добре месото. На парче месо сложете половин лента бекон, а върху него 3-5 резенчета праскова, като после завиете на ролце и омотаете с конец. Загрейте тиган с олио и изпържете руладините, после сложете бульон в тигана и оставете да си къкрят под капак на средна температура за около 15 минути. Направете соса, като след задушаването извадете месото, изцедете бульона от тенджерата и го оставете да се охлади, а после сложете сметана и хрян към него. Залейте с него руладините и сте готови. Да ви е сладко!
Започват нови сблъсъци? Полицаите атакуват протестиращи по улиците
Учени създадоха машина, която превръща въздух в питейна вода! Къде се случи това
Млад мъж преби гаджето си, друг атакува майка си
Протестиращите във Велико Търново пробиха полицейския кордон
Честно ли е: Краси цял сезон се чуди коя да избере и нищо! А Натали я нападна глутница
Страна от Централна Европа даде допълнителни 250 милиона евро военна помощ за Украйна
101-годишна баба е звезда във фитнеса
Избухна страшен скандал около спортна кола на 6 колела
Веселба пред Народното събрание, кръшни хора се люшнаха напук на бюджета
Почина велик шампион от старата школа на тениса
Протестът в Бургас продължава втори час
Кметът на Варна: С бухалки не могат да ни отнемат свободата, защото сме обединени
