Рецепта за вкусни руладини със свинско и бекон
Ето как да си ги приготвим у дома
Необходими продукти:
Свинско (врат или филе) - 700 г
Бекон (пушен, на ленти) - между 5 и 8 бр.
Праскова (малка) - 3 броя
Сол (на вкус) - 1 .. 1,5 ч. Л.
Кубче бульон
Растително масло (за пържене) - 1 супена лъжица
Розмарин (прясно клонче, по избор)
За соса
Заквасена сметана - 2 супени лъжици
Хрян - 1 супена лъжица, ако е на прах или едно малко коренче, настъргано
Приготвяне:
Измийте прасковите, а от месото махнете костите и нарежете на малки парченца. Поръсете със сол и подправки, които са ви любими и начукайте предварително добре месото. На парче месо сложете половин лента бекон, а върху него 3-5 резенчета праскова, като после завиете на ролце и омотаете с конец. Загрейте тиган с олио и изпържете руладините, после сложете бульон в тигана и оставете да си къкрят под капак на средна температура за около 15 минути. Направете соса, като след задушаването извадете месото, изцедете бульона от тенджерата и го оставете да се охлади, а после сложете сметана и хрян към него. Залейте с него руладините и сте готови. Да ви е сладко!
Половин милион ТЕЛК-ове са издадени за две години
Бyм в cтpoитeлcтвoтo. 50% yвeличeниe нa paзpeшитeлнитe зa нoви имoти y нac
Отиде си легендарният актьор Удо Киер
Жена е с избити зъби и множество наранявания след побой в Софийско, задържаха мъжа й
Волейболната легенда Владо Николов пристига в Поморие
Смразяващи подробности за ужаса с три трупа в Поповица, ясно е кои са жертвите
Известен рапър претърпя инсулт на сцената
Кървав ужас до Пловдив: Бивш военен застреля съпругата и внука си
Ето защо ликуват гърците
Какви вируси ни атакуват в момента
