Рецепта за вкусни руладини със свинско и бекон
Ето как да си ги приготвим у дома
Необходими продукти:
Свинско (врат или филе) - 700 г
Бекон (пушен, на ленти) - между 5 и 8 бр.
Праскова (малка) - 3 броя
Сол (на вкус) - 1 .. 1,5 ч. Л.
Кубче бульон
Растително масло (за пържене) - 1 супена лъжица
Розмарин (прясно клонче, по избор)
За соса
Заквасена сметана - 2 супени лъжици
Хрян - 1 супена лъжица, ако е на прах или едно малко коренче, настъргано
Приготвяне:
Измийте прасковите, а от месото махнете костите и нарежете на малки парченца. Поръсете със сол и подправки, които са ви любими и начукайте предварително добре месото. На парче месо сложете половин лента бекон, а върху него 3-5 резенчета праскова, като после завиете на ролце и омотаете с конец. Загрейте тиган с олио и изпържете руладините, после сложете бульон в тигана и оставете да си къкрят под капак на средна температура за около 15 минути. Направете соса, като след задушаването извадете месото, изцедете бульона от тенджерата и го оставете да се охлади, а после сложете сметана и хрян към него. Залейте с него руладините и сте готови. Да ви е сладко!
18-годишен младеж е задържан за шофиране след употреба на кокаин
Пълен срив на полетите в Русия! Украйна атакува с десетки дронове
Лукс, лъжи и лисици на токчета- как моделка от Ел Ей граби богаташи
28 причини да си мъж
Имотите продължават да поскъпват: В кои градове цените растат най-бързо?
Такси хаос след полунощ! Курсовете вече в евро, но машините още показват левове
Сбогом на аматьорщината: ЦСКА започва подготовка с класни нови попълнения
Да хвърляш пари не е смелост: Икономист разкритикува Мерц за бездействие
Грък ще спасява елитен тим от изпадане
Гала се появи по халат в ефир - вижте лукса, в който се лекува водещата
Дръжте прозорците си затворени: Голям пожар в Букурещ, гасят го роботи заради опасност от срутване
Изкуственият интелект посяга към туризма: Ще останат ли без работа туроператорите?
