×
Парламентарни избори 2022 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Държавата пое нов дълг за 150 млн. лв. под формата ценни книжа
  • Външно призовава българите да не пътуват в Русия
  • Най-много са загиналите на пътя в Пловдив, София - втора
  • България и Румъния се договориха за трети мост над река Дунав
  • Борислав Сарафов е предложен за втори мандат като директор на НСлС
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Полицейски обръч около Бургас ще ни пази от бежанци


Полицейски обръч около Бургас ще ни пази от бежанци
Вчера в ОД на МВР – Бургас по разпореждане на главният секретар на МВР е утвърдена заповедта за новите мерки срещу мигрантите, съобщи Станимир Станев
21 Септември 2022, Сряда, 08:44 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

 Седем КПП-та са изградени вчера, съобщи заместник-главният секретар на МВР Станимир Станев

Седем контролно-пропускателни пункта са изградени край Бургас. С това целим да ограничим изцяло мигрантския натиск към магистрала „Тракия“ и към района на града, каза в интервю за „Тази сутрин“ по бТВ заместник-главният секретар на МВР Станимир Станев. 

Той застана пред камерата, за да коментира в ефир задържането на 35 мигранти край Карнобат. 

Станев изтъкна, че около 900-1000 опити се правят на ден за преминаване на оградата на турската граница, но едва около 25 чужденци успявали да влязат в страната. 

Смел охранител задържа 35 мигранти край Карнобат

„За задържаните край Аспарухово е образувано досъдебно производство. Дотам са достигнали пеша. Мигрантите са доста мотивирани и имат възможности да изминават десетки километри пеша. Най-вероятно са се прехвърлили през оградата“, заяви заместник-главният секретар на МВР. 

Той уточни, че КПП-тата ще са в обръч около областния град. 

„Вера в ОД на МВР – Бургас по разпореждане на главният секретар на МВР е утвърдена заповедта и плана. В тази операция участват и служители на Главна дирекция „Жандармерия“, каза още Станев. 
14
Коментара по темата
14.
А
21.09.2022 15:36:25
1
7
За обръча от пенсионери в МВР що не казва нещо,нали уж щеше да ги махат....
13.
брях да им ..
21.09.2022 13:59:07
0
4
по добре да сложат обръч и да ни пази от ТЪПИ политици ,а за границата си има хора назначени да я пазят .
12.
...
21.09.2022 12:58:42
0
1
На водна пързалка сме! Всички бурета и бъчви били държавна поръчка. С нова каца ще се приберем. Дадохме поръчка платена за буре- ново акациево- Какво да се прави със събрания над 10л първак!
Първа кипра по събрания ориз. Закваска "кои" ДОИ се смесва с останалото количество сварен ориз (каша). През това време озахарителните ензими са с много висока активност, разграждат нишестето до ферментируеми монозахари при стайна температура. Полученият гъст сироп наречен "мото", се разрежда с вода. Количеството на водата се определя в зависимост от алкохолното съдържание на виното. Ферментацията протича спонтанно, предизвикана от няколко вида "саке- дрожди", които се срещат по естествените оризови субстрати...Дестилацията за концентрираната напитка може да бъде еднократна или двукратна.

Мляко с ориз и канела и ... въртели. Обръчите не рачите! Как да стегнем дъгите!?
11.
хм
21.09.2022 11:32:24
6
6
Нас щели да пазят от мигрантите. До сега не видях българин който да се страхува от мигрантите, не чух и някой обикновен гражданин да е нападнат от мигрант. Знам разбира се за автобуса и загиналите бургаски полицаи, но това се е случило при изпълнение на служба, при гонка на автобуса, не е било с цел да убиват български граждани.
Ако видя мигранти не се страхувам, ще се обадя на 112 и докато дойдат ще преложа на мигрантите храна и вода, за мен те са хора, които не са дошли да ме нападат, целта им не е бг.
10.
...
21.09.2022 11:26:55
0
3
Какво направи с бъчвата, след като виното е изпито или налято в бутилки?
Наля една кофа вода и разклати за разреждане на утайката. Взе дамаджани и туби и ги напълни до отворите с разредената утайка и плътно ги запуши, без въздушна камера- в противен случай разредената утайка ще цветяса, ще вкисне и става негодна за изваряване на ракия.
Помириса бъчвата през враната ... и отиде за бързовар до близката железария.

Как изми бурето, в което е съхранявано вкиснато вино?
От железарията като се върна донесе и една торба гасена вар. Направи горещо варно мляко- 10%-ов разтвор ... Търкаля бурето, обръща го и на двете дъна за по 2-3минути. 10-15мин това прави. После изля млякото и започна да изплаква. Първо една кофа гореща вода, после две- три студена вода. Помириса през враната. И продължи. После си сапуниса ръцете и ги изплакна с последната неутрална вода от бурето и каза "Ще си купя нова буре!"
9.
Мдаа
21.09.2022 10:45:52
2
11
Тези титани на мисълта, пръкнали се в милиционерските инкубатори, скоропостижно ще ни унищожат!
8.
Каква стана тя
21.09.2022 10:42:57
0
19
на границата ще ги пускат, а около Бургас ще ги ловят! Умопомрачително? Да разграждат тогава границата и полиция и военни да обкръжават определени важни населени центрове в страната, за да ги защитават с оръжие! Останалите да мрат! Ей на това се вика държава, ред, законност и справедливост! Швейцарците ще ни дишат праха след такива политически иновации! Боже, пази ни от управниците ни!
7.
...
21.09.2022 10:26:27
0
1
Днес Вера водна пързалка ще посети, утре ще в ДОИ за разпореждането от НОИ. Баба е гимнастичка и може и обръча да върти.
Дядо с бурето се занимава. Буре от летен (Кверкус сесилифлора) и зимен (Кверкус педункулата) материал.
По няколко начина се изчислява обемът на буре. Най-лесния и масово прилаган е с обикновен метър (ролетка) през враната се измерва по диагонал разстоянието от враната до дъната. Данните от двете измерения се събират и разделят на две. Получава се средната дължина в сантиметри. В приложена таблица срещу полученото число се отчита направо обемът на бурето (бъчвата) в литри.

Когато липсва таблицата Об= Н×Р×Р×П, където Н - е дължината на бъчвата в см;
Р - е радиусът на средния диаметър на бъчвата в см;
П - е числото ПИ.
Пример: Дължината на бъчвата е 120см, диаметъра на едното дъно е 72см, а на другото е 74см. Средният диаметър е 73см. Диаметърът при враната е 86см. Събираме средния диаметър и диаметъра на враната, взет два пъти. Получаваме 245. Делим на 3 и получаваме 81, 66. Разделяме на 2 и получаваме средния радиус на бъчвата 40, 83. Заместваме получените стойности
Об= 120×40, 83×40, 83×3,14
Извършваме действието. Получаваме числото, което фактически е обемът на бъчвата в литри - 681 и една кана от литър с една чаша е общия обем на бурето в примера.
6.
СЕЛО РУСОКАСТРО
21.09.2022 10:07:25
1
6
АУДИ КЮ7 ОРГАНИЗАТОР ИЗЧАКА КППТО ДА УТОХНЕ И ВЛЯЗАХА СХС БМВ БЯЛО КОМБИ В СЕЛОТО ТЪРСИ ГУМА СЪС ДЖАНТА ДАВА 2000 ЛВ Д АНЕ ОСТАНАТ 5 ЧОВЕКА НА ПЪТЯ СИРИЙЦИ
5.
Наследството на ПП е връх на цинизма!
21.09.2022 09:54:22
2
17
Кирил Петков - премиер; кум на Виолета и Даниел Лорер.
Виолета Лорер - началник на политическия кабинет на Асен Василев, вицепремиер, съседи на ул.”Чаталджа” 3.
Даниел Лорер - министър на иновациите.
Калина Константинова - вицепремиер; Божидар Божанов - министър на електронното управление - съдружници в една и съща частна фирма.
Кирил Петков - премиер; Лена Бориславова - началник на политическия кабинет на премиера - гаджета.
Лена Бориславова е работила в кантората на майката на Никола Минчев, председател на 47-я парламент. А заместник-председателят на 47-я парламент Мирослав Иванов (Ленин) е официалният годеник на Лена Бориславова.
Асен Василев и Румен Спецов - интелектуални събеседници.
В ПГ на ПП имаше съпруг и съпруга.
Сред съветниците на МС: съдружничката на Линда Петкова и съпругата на Радан Кънев.
4.
123
21.09.2022 09:38:45
4
17
И какво от това. Те и без това не спират на тези КПП. Значи пак ще се гонят из града и ще има жертви. Да ги пускат да си ходят в Германия. Те тук не искат. Какво като ги хванат тук. Остават в държавата и са наш проблем. Не могат да ги спрат. Никой не е спрял мигранти. Пускай към Германия. Тези воини България не ги предизвика. Други да се грижат за мигрантите.
3.
НВ
21.09.2022 09:36:24
4
11
По посока Бургас след Крайморие защо не се махат знаците за намаление на скоростта след като няма проверка ?
А дали не е поредната ,,хранилка" ?
2.
...
21.09.2022 09:29:26
1
15
А вчера са изградени КПП-та!
От както се помня са изградени! На всички входове и изходи има изградени КПП. Някои са обрасли в храсти и папури вече.
По-големите имат по два гаража под "остъклените" канцеларии.
1.
Светозар
21.09.2022 09:11:36
1
30
Сложи ги на гроницата тез хора.Не да ми товариш трафика край и в Бургас с излишни проверки.То наистина, трябва май анти-логика за да си на висок пост в тази "държава"!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
14 години затвор за педофила Милен, който системно правел секс с 12-годишната дъщеря и жена си 14 години затвор за педофила Милен, който системно правел секс с 12-годишната дъщеря и жена си Оргията била извършвана пред очите на другите две малолетни деца от семейството в продължение на 4 години Три предимства и два недостатъка на случайния секс Три предимства и два недостатъка на случайния секс Ето кои са те  10 начина да хващате окото на мъжете всеки път 10 начина да хващате окото на мъжете всеки път Обличайте се, за да направите впечатление Сърдити съпруги: 6 женски зодии, които имат сложен характер Сърдити съпруги: 6 женски зодии, които имат сложен характер Предлагаме да разберем кой, според астрологичния хороскоп, има сложен характер и е малко вероятно да стане любезна съпруга Рецепта за шоколадов хляб с тиквички Рецепта за шоколадов хляб с тиквички Сочен какаов десерт 30 минути бързо ходене на ден намалява риска от деменция и рак 30 минути бързо ходене на ден намалява риска от деменция и рак Друго проучване установява, че всеки 2000 крачки, извървени на ден, намаляват риска от преждевременна смърт с около 10% Построили фотоволтаичен парк вместо завод за електромобили в Ловеч – истина или лъжа? Построили фотоволтаичен парк вместо завод за електромобили в Ловеч – истина или лъжа? "Флагман" получи институционална информация от Министерството на иновациите и растежа Градушка удари София – мълния уби трима в центъра на столицата (допълнена) Градушка удари София – мълния уби трима в центъра на столицата (допълнена) След 18 ч. над града притъмня, а небето се изля мощно ЦИК глобява евродепутат за „те слагат фесове“, „вземат в ръката ибриците“, „гнусни соросоиди“... ЦИК глобява евродепутат за „те слагат фесове“, „вземат в ръката ибриците“, „гнусни соросоиди“... Санкцията за Ангел Джамбазки се очаква да е няколко хиляди лева 66% от ромите у нас са бедни, от турците – 30%, а от българите - 18% 66% от ромите у нас са бедни, от турците – 30%, а от българите - 18% Това сочи статистика, публикувана в Национална стратегия за приобщаване на циганската общност
Претърсиха яхтата на руски магнат в Германия Претърсиха яхтата на руски магнат в Германия Претърсени са и негови имоти Цената на коргитата скочи рекордно след смъртта на кралицата Цената на коргитата скочи рекордно след смъртта на кралицата Едно от малките кучета за първи път се продава за над 2 500 паунда Ожесточени боеве в Украйна Ожесточени боеве в Украйна Днес е последният ден от гласуването за анексиране на окупираните от Русия територии   Траур след трагедията в руско училище, жертвите на лудия неонацист са вече 17 Траур след трагедията в руско училище, жертвите на лудия неонацист са вече 17 Мотивите му все още са неизвестни Лекари откриха мухъл в гръдните импланти на жена Лекари откриха мухъл в гръдните импланти на жена Това е станало 20 години след пластична операция Обвиниха Меган, че крещяла на придворните и се оплаквала Обвиниха Меган, че крещяла на придворните и се оплаквала Кралски биограф пише в книгата си, че Меган редовно подлагала служителите си на "емоционален тормоз" Въвеждат таван на цените на електроенергията в Германия Въвеждат таван на цените на електроенергията в Германия Това ще се случи, ако няма такъв на ниво ЕС Много руснаците "бягат" към вилите си, за да избегнат мобилизацията Много руснаците "бягат" към вилите си, за да избегнат мобилизацията Едва 29% от руснаците имат задгранични паспорти Орбан: Санкциите на ЕС срещу Русия имат обратен ефект Орбан: Санкциите на ЕС срещу Русия имат обратен ефект Унгария трябва да се подготви за продължителна война в съседна Украйна, заяви Орбан пред парламента Разкриха крупна измама за работа в Англия Разкриха крупна измама за работа в Англия 34 жители на село Костенец са измамени с 11 850 лева
Тошко ЙОРДАНОВ, зам.-председател на ИТН Тошко ЙОРДАНОВ, зам.-председател на ИТН Борисов го преживяхме 12 г., ще преживеем и тия двамата Виц на деня Виц на деня Млад шейх гледа през стъклото залата с новородените. Медицинската сестра учтиво пита:
- Ваше величество, кое е Вашето дете?
- Първите две редици...
Виц на деня Виц на деня - Как да свалите жена с един въпрос?
- Извинете, имате ли да ми развалите един милион...?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Единственото нещо, което ми спира дъха е, когато се сгъна да си обуя чорапите...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори