×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Eмили: Мразех майка ми и баща ми, добре че умряха!


19 Септември 2022, Понеделник, 11:59 ч.
Автор: Флагман

Даваха ми по малко джобни пари, бяхме бедни, постоянно имаше скандали и обиди, твърди транс джендърът

 

Eмили Йорданова е най-известното момиче в България, след като не само фуча с тротинетка по магистралата със 120 километра в час, но се оказа и родена като момче. Плевенчанката, която е на 21 години, е транс-джендър, като е родена като момче, но от малка мечтае да е момиче. Стана прочута с лудото си шофиране на тротинетка по магистралата и с годежа си с участника от „Фермата” Тихомир Рангелов-Мелиса.

Емили се бори за правата на ЛГБТ хората от години, тъй като самата тя е страдала от ужасно отношение заради желанието да промени същността си. Живее с любимия Тихомир и твърди, че са най-добрата транс-лесбийска двойка в България. Ще кара ли отново тротинетката по магистралите, дали ще гласува на изборите на 2 октомври и как я приемат околните, тя разказа специално за „Уикенд”.

– Емили, след като два пъти падна тежко, най-накрая продаваш прословутата си тротинетка. С какво ще я замениш?

– С мотор! Даже обикалям по огледи в момента за мотори и искам да си купя такъв, който вдига 300 километра в час! Задължително съм решила марката да е „Кавазаки”, а моторът – пистов. Не съм карала досега мотор, но съм решила да изкарвам курсове за мотоциклет през октомври и живот и здраве, през ноември вече да започвам да го карам. Ще е много красив, ще вдига 300… Ама няма да вдигам триста навсякъде де, ще спазвам правила и знаци. Но ще се покажа с красив и лъскав мотор!

– Зимата обаче повечето мотористи не шофират, а моторите масово стоят в гаражите.

– Да, но в сухо време, ако не вали дъжд или сняг, мога да карам. Аз и тротинетката я карах зимата, но не в дъжда и снега. Продавам я обаче заради глобите от КАТ, защото вече ми омръзна да ме заплашват – заплашиха ме, че следващият път ще ме задържат за 24 часа, ако карам пак тротинетката по магистралата. И аз казах – добре, спирам въобще, продавам я, купувам си мотор и това е. А и след като паднах наскоро, реших, че няма да карам.

– Защо въобще кара тази тротинетка по магистралата?

– Защото тя е мощна, тя вдига 120 километра в час, как да я карам по велоалеите, където има хора, отделно, че нашите велоалеи хич не са с добра инфраструктура.

– Много известни хора получиха наказания за нарушения на пътя – Андре Токев, Явор Бахаров…

– Да! Нарушения на пътя с кола трябва да се наказват, там вече трябва да са сурови глобите. Тротинетката няма дори регистрационен номер, а моите глоби са, че не карам по тротоара или велоалеята. Моята тротинетка е предназначена точно за път, а не за велоалея – нейната минимална скорост е 50 километра и при по-ниска скорост просто става нестабилна. Ще ми липсва, да, но ако пак продължа да го правя това, ще ме глобяват, глобяват, глобяват, най-накрая в затвора ще ме вкарат и за какво? С мотор вече ще си карам по правилата, ще си ходя до Бургас, до Букурещ, до Скопие и няма да се разправям с глупости. Защото с тротинетката явно никъде не може, хората като видят такава изпадат в шок, стряскат се. А за тротинетката вече имам клиенти, но още не съм избрала конкретен човек.

– Защо не си вземеш кола?

– А, кола не искам. С мотор има повече тръпка, изживяване на емоциите, духа ме вятърът. С кола няма да ми е интересно, няма да имам никакво удоволствие или емоция, затворена в една кабинка. Все едно с автобуса пътувам. Аз карам много внимателно, спазвам дистанция, но хората се чудят на кой да си го изкарат, защото съм известна. Но аз сезирам столичния КАТ да ги глоби тези, които ме гонят и снимат, както и хора, които го правят зад волана. Това е забранено! И имах участие в шоуто на Слави, където говорих по тези теми и няма да оставя нещата така.

– Слави ли те покани лично?

– Да, Слави ме покани в шоуто с водещ Иво Сиромахов и имах 15 минути ефир в неговата телевизия.

– Ще гласуваш ли и има ли кой да избереш като млад човек?

– Да, дори бих споделила кои са партиите, на които вярвам. Ще гласувам твърдо, защото подкрепям много политиката в България и се надявам да се оправим в един момент. Партиите, които подкрепям, са „Продължаваме промяната”, „Демократична България” и ГЕРБ, защото те са най-либералните партии в България. Те знаят най-добре какво да правят.

– Слави няма да е доволен от твоя отговор.

– А, не, чакайте сега! И Слави го харесвам! „Има такъв народ” също е добра партия, която гледа за развитието на държавата. Но аз съм против „Възраждане”, БНС, „Атака”, тези националистките. Те са много опасни и трябва да се забранят в България. Това са националисти, които преди година нападнаха и общностния център на ЛГБТ в София, водени от Боян Расате на БНС. Това е много опасна партия. Те трябва да се премахнат от българската политика, това вреди на държавата.

– А ти как гледаш не само на партиите, но и на хората, които те критикуват за начина на живот, който си избрала? Била си момче, сега си момиче.

– Сега съм момиче, да. Държа да се промени законът за транссексуалните хора в България, защото много имат проблеми със смяна на пола по юридически причини, с намирането на работа, дискриминирани са. И тази дискриминация идва точно от тези партии, които споменах – БНС, „Възраждане”, „Атака” най-вече! „Атака” е най-лошата партия в България и не дава права на гейове, лесбийки, транссексуални, за смяна на пола и осиновяване на деца – неща, които би трябвало да са узаконени в България, както са узаконени в Европа.

– Ти би ли осиновила дете?

– Все още съм малка, но като порасна, бих го направила, нищо, че съм лесбийка и транссексуална. Децата в домовете не бива да са там, там ги тормозят постоянно, не ги третират добре. Тези деца трябва да ги дават на лесбийките, гейовете и транссексуалните.

– Ти не си израсла в дом, но била ли си тормозена като дете?

– Да и това е хубаво да подчертая, че моите родители бяха много лоши, много гадни хора. Постоянно ми се караха и се държаха лошо с мен. Даваха ми по малко джобни пари, бяхме бедни, постоянно имаше скандали и обиди. И не ми позволяваха да ставам момиче, а аз още от малка исках да съм момиче, от 5-годишна искам да ставам жена! Още от тогава мечтата ми беше да съм Емили!

– Да, ама Емили, не много родители в България могат да си позволят да дават много джобни пари на децата си…

– Не, не е за това. Като цяло бяха много лоши родители, които не ми позволяваха да бъда себе си. С майка ми винаги сме се били когато стане въпрос за сексуалността ми, защото аз хем харесвам жени, хем самата искам да съм жена. И майка ми мразеше много това. Беше против да си сменя пола и много често сме се били!

– Физически бой или словесен?

– Бой, да, бой! Като цяло и майка ми, и баща ми, те са починали, както се казва, лека им пръст, не че тяхната е лека, два кубика… И другото, което искам да кажа, е че хич не е хубаво да живееш в семейство, в което те обиждат всеки ден и не ти позволяват да бъдеш себе си. С баща ми съм имала история, в която сме се били много, защото той хептен не ме приемаше – биеше ме, налагаше ме с юмруци. Но аз като побеснях един път, ще го споделя и с вас, хванах един нож и го наръгах в ръката. Това го направих за защита, защото ме биеше във врата и аз хванах един нож и го ръгнах.

– Ти едно дете ли си?

– Да, едно дете съм, но въпреки това те не ме обичаха.

– Кога починаха родителите ти?

– През 2017 г. баща ми почина от инсулт, а майка ми от рак на белите дробове през 2018 г. Те много пушеха, баща ми много пиеше. Но бих казала, че изобщо не съжалявам, че са починали! Защото животът ми в София е много по-добър, защото тук всички ме приемат каквато съм. Бях на 16 години, когато ги загубих и се наложи 2 години да живея при моите вуйна и вуйчо, където ситуацията беше още по-зле. Там абсолютно не одобряваха лесбийки, транссексуални и постоянно ме обиждаха и се карахме. Скандали, побоища и там, обръщане на маси, чупене на чинии, идваше полиция, беше много страшно!

– Тогава кои са ти сега най-близките хора?

– Най-близки са ми Тихомир, с когото живея и няколко от моите приятелки-лесбийки от София, с които се срещам. Имам афери с тях, любят ме и аз се любя с тях. Има много хора, които ме подкрепят, то стана цяла България, имам много фенове, фенки и хората ме обичат. Вече усещам радостта на живота.

– Да се върнем на изборите. Каза, че би гласувала, но би ли приела, ако някоя партия те покани в своята листа?

– Да, бих приела покана и бих започнала да се обучавам, защото съм още бебе в политиката, както се казва. Не разбирам нищо почти освен основните неща, затова и още не се занимавам. И бих приела, ако поканата дойде от партиите, които споменах, че подкрепям – ГЕРБ, ИТН, „Демократична България”, „Продължаваме промяната”.

– Но ГЕРБ и „Промяната” са опозиция една на друга.

– Знам, знам. Знам, че има противопоставяне в политическите партии, но и това не е правилно – трябва всички да станат единни, всички да станат неделими, да не се мразят и критикуват. Това не е правилно за политиката.

– Като млад човек и то неразбран, мислила ли си да напуснеш държавата? Много млади хора го правят.

– Не искам да се махна! Единственото ми желание беше да живея в София и аз вече живея тук. Не искам в чужбина, голям стрес е там!

– А какво работиш в момента?

– Започвам работа в супермаркет – в голям, в „Кауфланд” или „Лидъл” и ще съм всеки ден сред хора, които ще ме поздравяват. Ще съм на каса, където е най-интересно. Скоро ще ме видите в някой супермаркет!


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
20
Коментара по темата
20.
Пеерас
21.09.2022 07:37:15
0
0
Ми ....пеераси сър...
19.
Хан Курбан
19.09.2022 19:00:59
0
8
Престанете с тази глупост - това не е момиче! Преди години един съсед се помисли за Наполеон (може и друг да беше, не помня точно) и го прибраха в психото! А този кога? Не стига това, ами се представя и с фалшиво име! Само го лансирате - “момичето това, момичето онова”! Ако той утре реши, че е кон, зоб ли ще му давате!?!
18.
flegmani
19.09.2022 17:32:03
1
8
Не е момиче, а ПЕДЕРАСТ!
17.
хахаахахах
19.09.2022 17:31:15
1
6
Изрод
16.
11:11
19.09.2022 16:18:20
1
9
Заблуденото чадо си е продало душата на дявола. Получава сексуално извращение и си мисли, че е любов! То(не “Той” не “Тя”). Има напъна да бъде забелязано, да бъде ухажвано и възприемано заради изкуствени социални норми на популярността. С въпроса е с какво То е допринесло за доброто на обществото? Със безразсъдните си действия да кара опасно? Да удобрвва масовите оргии и безразборния секс със абсолютно всеки, който се усмихва и намига? Все повече и повече анти-Христ типове ще се появят на този свят, но колкото и да искат да разбият класическите типове за семейство и пол, няма да им се получи! И накрая Създателя ще ги прати ги прати при козите във мрака. Краят ще е мн тежък и той вече е предизвестен. Това нЯщо ще се сурка скоро със “лъскавото” си моторче. Вече беше предупредено 2 пъти от Всевищния, обаче той няма да позволи 3-ти!
15.
АДОЛФ
19.09.2022 15:34:32
1
6
Ги прибираше такива навремето......
и скоропостижно си заминаваха през комина........
14.
емили ще те убия
19.09.2022 14:31:17
2
13
извратен боклук покоряващ малолетни деца идвам за теб
13.
мда
19.09.2022 14:24:44
1
14
Флагман,вече копаете дъното!
12.
Затвор за Квазимодо
19.09.2022 14:13:01
1
16
Този болен изрод трябва да бъде карцериран и да не бъде пуснат, докато не му дойде акъла, ако изобщо му дойде. Това чучело няма място сред хората да им мъти главите на млади и възрастни с патологично изкривената си представа за каквото и да е.
11.
Абе ееей
19.09.2022 14:09:23
1
20
Стига сте давали поле за изява на тоя урод бе!!!
10.
Haho
19.09.2022 14:05:06
2
10
Публичен разстрел, изрод
9.
аз
19.09.2022 13:57:40
4
25
Всеки разумен човек, ако прочете интервюто на това нещо, ще разбере накъде сме тласкани и какво се прокламира днес. Тласкат ни към заличаване на род, ценности, семейство и възпроизводство. Това нещо нарича родителите си "гадни хора, които по - добре, че са умрели". Вие представяте ли си каква гнида е това нещо ?. Това нещо се подиграва със Създателя ни. Комерсиалното вече е по-силно от достойнството, честта и човечността. Ей такива продаващи се човечета на либерастията покриваща педерастията в пълната ѝ степен, ще заличат човечеството един път завинаги. Впрочем, и журналистите ни имат огромна вина за това, че отделят много време на това нещо, което не само не знае от какъв пол е, но и на кой свят е.
8.
Даааа
19.09.2022 13:54:17
2
12
А на мен все ми се струва,че майката и бащата на това изчадие са виновни.
Мечката играе според тоягата.
7.
Няма ко да стане
19.09.2022 13:51:48
0
13
Ее, с мотор много по бързо ще станат работите
6.
6matarok
19.09.2022 13:37:09
2
10
v komposta i na biotor, idealna tor za neplodorodni po4vi
5.
Bbb
19.09.2022 13:10:49
2
26
Това е само началото, макар че такива като нея вече са хиляди в България, но върхът на айсберга е Германия и други демокрации, където това се смятат за нещо нормално, а то всъщност е болестно състояние.
4.
паткан
19.09.2022 12:56:24
1
27
Горките хора.
С такъв урод не е било лесно да се живее.
3.
Бай....
19.09.2022 12:48:37
4
17
Е ми, подкрепете Истанбулската педерастия !
2.
Аз
19.09.2022 12:19:15
0
38
Не знам какво да правя с тази информация
1.
er
19.09.2022 12:15:05
1
44
Вие сериозно ли пишете такива, статии за това нещо?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори