×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Елитната бургаска ППМГ „Акад. Никола Обрешков” посрещна новата учебна 2022-2023 г.


Елитната бургаска ППМГ „Акад. Никола Обрешков” посрещна новата учебна 2022-2023 г.
Формалната церемония за 15 септември бе организирана перфектно и прилягаше на училище от този ранг
15 Септември 2022, Четвъртък, 12:10 ч.
Автор: Флагман.БГ, Снимки: Георги РУСЧЕВ

Новият директор на математическата гимназия Милена Андонова поздрави учениците от 5-и до 12-и клас

Над 1000 ученици от 5-и до 12-и клас посрещнаха новата учебна 2022-2023 г. в двора на елитната бургаска гимназия с богата история – ППМГ „Акад. Никола Обрешков”.

Гости на тържествената церемония бяха началникът на РУО-Бургас Петя Петрова и председателят на Обществения съвет на гимназията Иван Ненков, а видни фигури от Бургас, сред които кметът Димитър Николов и областният управител проф. Мария Нейкова, изпратиха поздравителни послания.

Новият директор на ППМГ „Акад. Никола Обрешков” -  Милена Андонова, поздрави сърдечно учениците и им пожела успешна учебна година. Това ще е първата такава от две години, която няма да започне под знака на пандемията, което е добра новина както за учениците, така и за техните родители, защото този път е много вероятно да няма онлайн обучение.

директорът на математическата гимназия Милена Андонова
Новият директор на ППМГ "Акад. Никола Обрешков" даде заявка да продължи успехите на професионалната гимназия

Ръководството на училището бе съставило формална програма за посрещането на учебната година – такава, каквато приляга на гимназия от този ранг. Припомняме, че именно абитуриентите от ППМГ „Акад. Никола Обрешков” демонстрираха най-много познания на матурата по БЕЛ м.г. и донесоха на Бургас най-високия успех.

Милена Андонова и Иван Ненков
Милена Андонова и председателят на Обществения съвет на ППМГ "Акад. Никола Обрешков" - Иван Ненков

Прагът на гимназията за пръв път прекрачиха и новоприетите петкокласници, които се впускат с летящ старт сега в сферата на математиката, логическото мислене и информационните технологии.

началник на РУО-Бургас Петя Петрова
На тържественото откриване на учебната година в Математическата гимназия гост бе и началникът на РУО-Бургас Петя Петрова (с червеното сако)

 




В категории: Просвета , Бургас


Кой да почерпи днес
Кой да почерпи днес 05/05/2024, Неделя 12:43 0
12
Коментара по темата
12.
Наблюдател
19.09.2022 22:23:29
1
3
Молим да махнете снимката с Мазния, хорат се дразнят и се срива имиджа на Нашата гимназия!Това човече се вре навсякъде и ужким е някакъв председател, а той си прави нелепа реклама на чужд гръб!
11.
Наблюдател
15.09.2022 23:14:48
2
8
Пак Мазния... Стига де! Той вече не е в Братята, махнаха го, ама сега се вре и в Математическата. Тоя що не се яви на конкурс, ами се вре навсякъде? Никой го не ще! Аман от такива!
10.
:)
15.09.2022 19:51:17
2
12
щом тия Ненков е в образованието под каквато и да е форма значи се копае дъното . Това не говори и добре за инспектората щом го допускат да работи в сферата
9.
???
15.09.2022 19:43:52
3
15
Андонова конкурс не е държала, а от Ненков пропищяха в Братята. Наглост и безочие.
8.
Учител
15.09.2022 19:14:31
1
18
Конкурсите бяха отменини, а новият директор, е назначен като временно изпълняващ. По какви критерии обаче, е друг въпрос ......
Отговор:
Първи приятелки Петя Петрова и Милена Андонова.
Пълно разочарование!
Толкова много шум и надежди за по- добро управление на образованието в Бургас, а какво стана оправихме приятелките.
Не може да си бил директор на едно друго училище да си подадеш заявление за напускане, за да не те уволнят дисциплинарно, и когато твоята приятелка стане шеф на РУО- Бургас те прави директор на най- елитното училище в града.
Това ли е промяна......
7.
Родител
15.09.2022 18:41:39
10
6
Принуждават децата да учат РУСКИ ЕЗИК, въпреки че могат да избират какъв език желаят. Въпреки че, желаещите да го изучават са еденици, за да осигурим хорариума на някоя госпожа-учете руски, няма да ви трябва, но това е положението!
6.
Кольо
15.09.2022 16:47:14
1
9
Нищо не пишете за кака Вили Илиева, тази невиждана "специалистка" в образованието.
5.
???
15.09.2022 14:11:38
6
22
Все елитни...пък накрая все неграмотни излизат ! Този нагаждач Ненков какво прави там ?
4.
От Бургас
15.09.2022 13:55:02
5
26
В тази сграда много по-отдавна се помещава гимназия "Раковски", която по-късно стана ПГРЕ "Г. С. Раковски" с изучаване на романски езици, но вие само ПМГ виждате и отразявате, сякаш другите училища ги няма и учениците в другите училища са нищо!!!! Прекалявате с явните си предпочитания!!!
3.
!!!
15.09.2022 13:21:56
1
26
Що дири там Иванчо Ненков?
2.
Руо
15.09.2022 12:55:04
0
22
Не знам, какви конкурси ви гонят вас..... Конкурсите бяха отменини, а новият директор, е назначен като временно изпълняващ. По какви критерии обаче, е друг въпрос ......
1.
!!!
15.09.2022 12:36:49
3
22
"Цветя се подаряват на празник. Но 15 септември вече не е празник. И затова няма да носим цветя, ще носим пари за различни каузи и за закупуване на материали в училище. Нека да промием и на децата мозъците, да се учат и те да дават пари за нещата, за които държавата е длъжна да плаща с нашите данъци. А управниците да си прибират предвидените пари под формата на бонуси, докато си клатят краката.

Изключително порочна практика!
Вместо да принудим хората, които сме назначили да управляват данъците ни и процесите в държавата, да работят, ние ще събираме пари от личния си джоб, надявайки се, че така нещо ще променим. На всичкото отгоре учим и децата си в това, обличайки го в целофанената дума "благотворителност".
Това не се нарича благотворителност. Това е робска безотговорност."

Iskra Miskra
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Любим курорт до Царево празнува 100-годишен юбилей Малкото село Лозенец край брега на морето сега е модерен и привлекателен туристически център в най-южната черноморска община Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Димитър Николов на Възкресение Христово призова да носим любов и да се молим за доброто на Бургас Нека винаги помним, че Исус Христос понесе страданията и отиде на Кръста, за да спаси човешкия род, каза кметът  Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Родните гимнастички разбиха конкуренцията в Баку навръх Великден Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите
В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори