×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургас дърпа назад с десетки милиони лева от провалени договори на „Промяната“ за пристанището ни


Бургас дърпа назад с десетки милиони лева от провалени договори на „Промяната“ за пристанището ни
От 28 юни т.г. за генерален директор на ДППИ е назначен общинския съветник от Бургас Георги Събев, с професионален опит от курсове за капитани и морска безопасност, той едва ли е наясно в какво се е забъркал
13 Септември 2022, Вторник, 23:30 ч.
Автор: Флагман

Изпълнителят на кейовата стена пред 4-о корабно място призова служебния министър на транспорта Христо Алексиев да предприеме незабавни и решителни действия

Доскорошният бургаски общински съветник от ПП СЕК (мандатоноситeл на ПП Продължаваме промяната) Георги Събев, назначен на 28 юни т.г. за генерален директор на Държавното предприятие „Пристанищна инфраструктура“ е прекратил едностранно действащ повече от година договор за 4,089 666 милиона лева за укрепване и рехабилитация на кейовата стена в района на 4-о корабно място в Пристанище Бургас.

По спечелената обществена поръчка са направени разходи за 81 053,38 лв., а освен за тази сума изпълнителят ще претендира по Закона за задълженията и договорите и за извършената дотук работа, както и за печалбата, която би получил при изпълнението й – 408 966,62 лв.

Събев, който няма и ден трудов стаж в структурата, разпределяща милиарди левове бюджетни средства за развитие на пристанищата, е посочил следното странно основание: „ договорът е спрян поради препроектиране“.

Изпълнителят ДЗЗД «Бургас – кейова стена» е получил писмо с изх.номер от 29 август, в което се посочва, че договорът им ще бъде прекратен в двуседмичен срок от получаването му.

„Негативните последици засягат пряко и публичния интерес. Без това укрепване е невъзможна реализацията на Генералния план за пристанището на град Бургас и обособяването на Зоната за обществен достъп, защото трябва да се създадат пешеходна и развлекателна пристанищни зони. Ние съдействахме по всяко време - в работни групи, с огледи на обекта, с подводна и водолазна дейност. Нямаше до този момент никакви индикации, че договорът ни може и да не се реализира“, каза пред Флагман Ангел Дерменджиев – представляващ ДЗЗД „Бургас – кейова стена“.

За необяснимото поведение на Събев днес е уведомен служебния министър на транспорта и съобщенията Христо Алексиев, въпреки че и към момента официално съобщение за спрян или прекратен договор все още липсва, а обезпеченията по него не са прекъсвани.

Всъщност това е само част от поредица действия за прекратяване на поръчки от страна на ръководството на „Промяната“ в ДППИ в тези два летни месеца, откакто ДППИ е в ръцете на Георги Събев. Сред тях са договорът за проектиране и СМР за промяна на предназначение на сграда ,,Кухня-майка”, терминал ,,Бургас Изток 1“ , част от концепцията на Зоната за обществен достъп за създаване на вторичен градски обслужващ център и определяне на нови терени за обществено обслужване с предлагане на услуги от различен характер.

Така, със забавянето на процедурата по приемане на Генералния план, подготвян вече 10 години, ще е невъзможно продължаване на обществената поръчка за нова база за съоръжения за навигационно осигуряване и също реализирането на пътна връзка до частен пристанищен терминал. На практика се спира развитието на проекта за разширяване на Зоната за обществен достъп.

Самото прекратяването на договорите няма да спести публични средства, защото те се пренасочват към други проекти. А това е избождаща очите схема, от която ще спечелят лица, назначени скоро на властови позиции, техни роднини и партньори.

Професионалният опит на генералния директор на ДППИ Георги Събев се изчерпва с това, че до края на юни т.г. бе управител на собственото си еднолично дружество „Южнобългарски морски образователен център“. Чрез това ЕООД Събев провеждаше курсове за водачи на кораби и по морска безопасност.

Публична тайна е, че постът му бе поверен след онази скандална разходка с корабче в средата на март т.г., на борда на което ексминистъра на транспорта Николай Събев бе качен от националния лидер на ПП СЕК и лице на Промяната в Бургас Константин Бачийски. Час и половина в Конгресния център на брега в това време кметове, областен управител, народни представители, концесионери на пристанища и директори на държавни структури, чакаха изнервени министър Събев да открие най-важната за годината дискусия, нетърпяща отлагане – „Устойчива синя икономика чрез развитие на пристанища за обществен транспорт“.

Скоро след това Флагман пръв оповести, че министър Събев ще повери директорския пост на Георги Събев от Бургас, защото е останал доволен не само от разходката в бурното зимно море, но най-вече от новия му симулатор за обучение на капитани, както обясниха от актива на ПППП после.

Час и половина ни вест, ни кост от транспортния министър на срещата му в Бургас

Утре обаче бургаският кап.д.пл. Георги Събев ще отговаря за щети от порядъка на милиони левове, нанесени не върху едноличното му ООД, а на държавното дружество от нереализираните дотук, изброени по-горе, проекти, защото всяка заинтересована страна ще предяви претенции след едностранното разваляне на договорите, а сред компетентните му служители от администрацията вече зрее нескрито негодувание от присъствието му в сградата.

„Считаме, че е важно и от взаимен интерес да вземете становище по така стеклите се обстоятелства и очакваме да предприемете решителни действия. В противен случай сме в готовност да защитим правата си по съдебен ред“, завършат пък писмото си от ДЗЗД „БУРГАС – КЕЙОВА СТЕНА“




Почина известен футболен треньор
Почина известен футболен треньор 29/04/2024, Понеделник 13:52 0
Флагман.БГ Главчев смени още 6 областни управители Главчев смени още 6 областни управители 29/04/2024, Понеделник 12:01 2
61
Коментара по темата
61.
Морския
15.09.2022 17:52:58
2
9
Проекта за реконструкция на кейовите стени в пристанището, представен от ДППИ преди години, е неизпълним!
Преди четири години спасихме кейовата стена на 5-то корабно место след изпълнение на друго, издържано от инженерна гледна точка, проектно решение! Така се запази оригиналното изпълнение на настройката на кейовата стена по проекта на Адолф Жерар. Но основния проект остана и решението на сегашния шеф на ДППИ е резонно.
За да не ругаем след време....
60.
Томи Чинчири
15.09.2022 14:19:20
12
9
Изключителна управленска немощ , граничеща с профанизъм , това лъха от кадрите на Бачийски . И тоя човек беше тръгнал кмет да става , смятай каква менажерия щеше да навъди !
59.
Пасков
15.09.2022 14:14:05
5
8
Това че си работил на Кораб съвсем не означава че си способен да управляваш цяло Държавно предприятие което просто има допир с морето и нищо повече.Всички моряци които са карали курсове при него много добре знаят що за човек е тоя.
58.
Тъпотия до шия
15.09.2022 09:35:37
8
5
То .....в продължение на политиката на незаконният премиер Кирчо Лалата и Косьо Ризката, предният брат Янев, който слъга с конфликтите на интереси /неразследван?!?!?/ и Събев също не го проверяват за конфликти?!?!? Цялата държава е прогнила. Няма откъде да дойде някой и да ни напляска!
57.
Колчо
14.09.2022 21:36:03
4
10
И за капак Събев си взе за съветник зам. директора на ОУ "Братя Миладинови", бивш бирник, с незнаен брой апартаменти (естествено не на негово име) ...
56.
До Фред
14.09.2022 17:47:51
2
3
Ако не е тайна къде живееш, и в колко български града си ходил в последните 2-3 години. Колко класации знаеш за българските градове и знаеш ли къде е Бургас и къде е бил преди 10-15 години.
55.
до 50
14.09.2022 13:15:24
13
21
Ти от кое село си? Така описаната от теб картинка ме насочва към тази мисъл...
Не съм за ГЕРБ, но ще кажа няколко думи за твърденията ти...
Разбити улици? - Ако визираш Бургас - явно не пътуваш извън града. София, Пловдив и Варна са много по-зле от нас. Иди в Италия да си плащаш на км и да се друсаш по магистрала по-лоша и от нашите...
Престъпници на улицата? - Пуска ги съда на база съдийска преценка! Знам, че гуруто ти Простото Киро се изживява и на съдебен изпълнител, ама явно си прихванал от грешната му представа за правораздаването в България. От друга страна закриването на спецпрокуратурата от ПП и ДБ ще доведе до пауза на делата срещу олигарсите. С тях ли искаш да се разминаваш по улицата?
Бабите и дядовците? - Да те заведа в нашия блок? 30% от апартаментите (2 или 3 стайни) се ползват от един/двама пенсионери? В същото време младите хора теглят кредити за гарсониери... Има и бедни пенсионери, но това е проблем още от 20-и век. Ти самият, ако работиш, плащаш 10% ДОД. Да ти вземат по близо 50% и тогава ще има и за по-големи пенсии? Едва ли ще си съгласен...
Кое му е ненормалното в училищата? Това, че претенциите на родителите са прекомерни? Това, че масово лигавета се разхождат с телефони за по 1000лв и след това реват на умряло, че ги загубили, а родителите търсят обяснения от училището, където по принцип телефони не се разрешават?
Какво очакваш от болниците? Златно легло и тоалетна? Да не мислиш, че навън в държавните болници е по-добре? Ходи в частна - там всичко ще ти хареса, ама се и плаща... Иди в Холандия...ще те лекуват основно по телефон. Ако отидеш в болницата - поне 3-4 часа ще чакаш...
В обобщение - всичките станахме големи претенции, но покритието го няма никакво...
54.
Фред
14.09.2022 12:03:00
13
33
Много добре е направил к.д.п. Събев. Спря кражбите на Герберските фирми от Пристанището и нададоха вой. Сега преглед на всички сключени договори и на Прокуратурата.
Бургас се превърна в символ на корупция и некадърност. Затова изпадна от всички класации.
53.
До 52
14.09.2022 11:18:28
5
26
Да, държавата вече ги няма тези пари, защото сама си ритна касичката. Ама пристанището ги имаше преди години, когато всички кейови места бяха пълни и кипеше от работа. Сега парите са за определени хора, а те видяхме какво направиха за града ни.
52.
до 52
14.09.2022 11:15:00
4
21
Имаш ли си изобщо някаква представа колко струва изграждането на 1 метър кейова стена? Значи имаме готово направено, ама някой с много пари и връзки поискал да ползва централното пристанище за лична облага и решил да го унищожи и целият град да е ощетен от това. А новата зона какво и колко повече носи на града ни? Поне не приказвайте като не сте запознати.
51.
Благой до 47
14.09.2022 11:01:30
6
9
Със сигурност щеше да има кораби. Немислимо е да сме морски град без работещо добре пристанище. Но, има други места в залива за нови терминали. Но струват и много пари да се изградят. Държавата ги няма и затова дава концесия. Друг е въпроса какво носи на града ни работата на концесионерите. А новата зона е точно на мястото си
50.
Кеф ли ?????????
14.09.2022 10:57:40
5
31
А на теб кеф ли ти е да караш по разбити улици? Да се разхождаш сред умишлено пуснати престъпници на улицата? Кеф ли ти е да гледаш баби и дядовци едвам да оцеляват? Да няма едно нормално училище? Болница? Ми щом това те прави щастлив - гласувай за ГЕРБ! Те с КЕФ създават такава среда! Дерзай!
49.
Кеф
14.09.2022 10:41:07
35
14
Мед ми капе на сърцето като чета тролчетата на ПП. Явно са в паника, че хранилката скоро ще изчезне.
Дерзайте... с безсмислените си опорки няма да промените падението на Простите Педали. Всичките Ви коментари за чекмеджетата няма да намалят цените в магазините и сметките за ток и парно. И се радвайте, че ще Ви разкарат на изборите, а не със сопите...
48.
Ко друго герберасти?
14.09.2022 09:52:54
2
54
Аз пък се сещам как бойко даде на концесия два терминала от пристанището на двама братя на цената на апартамент. Същите тези дължат и 60 милиона на държавата заради неспазени условия. Валерката уж ги искаше ама рязко се отказа и станаха приятели с братята....! Друг терминал пък боко даде на бившата си жена! Част от варненското плюс теца пък го даде на ортака си доган и наливаше милиони годишно заради уж запаси!
47.
*********
14.09.2022 09:34:01
7
41
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
46.
Ива
14.09.2022 09:32:16
5
26
Ееее, горките ГЕРБ! Ама много ни е тъжно за тях. Оставиха ги без пристанище... тцъ..
45.
Извинете Флагман
14.09.2022 09:19:40
10
26
Ама кой го твърди това?Вие ли сте компетентните по темата? Или и на вас е поръчано да маскарите постоянно ПП? А пък ГЕРБ-СДС да са най-хвалете? А,питам
44.
Справедливост за всеки?
14.09.2022 08:46:45
1
32
Бившият чешки премиер Бабиш отива на съд заради измама с евросредства
Нашият кога ?
43.
Смях
14.09.2022 08:43:53
6
46
Всички коментарчета написани от уволнените герберски калинки, от тези които се притесняват, че ще бъдат уволнени и от тези дето им спряха далаверите. Единствената грешка е, че само ги освобождават, а не ги дават на прокуратурата. Супер смях - калинките пишат за специалисти. Я ми кажете тази пионка и мошеник Ивайло дето го махнаха, какъв беше преди да го назначат за шеф? Покакво е специалист? Вижте му Морската гара - цялата течаща и с криви ламарини и щехстане6 какъв специалист по инфраструктура. С 2 незаконни паметника на територията, която управлявяше, за единият само ДП ПИ бяха глобени 25 000 лв. Защо не му се търсят пряко тези пари? Незаконни бариери, фестивали, на колене пред олигарсите. Колкото и да ревете тук Герб няма да се върнат, така че по-добре си налягайте парцалите, че току виж новите се сетят освен да освобождават и да съдят
42.
М Н
14.09.2022 08:26:54
1
29
Стига ни занимавайте че не сте могли да си направите схемите и да си открадне те , предвиденото
41.
Несебърлия
14.09.2022 07:53:47
5
21
Събев, Събев ! Защо така правиш бе човек ! Лектора му Тодор Чудото има диплома от гимназията по автотранспорт. Всичко друго е измишльотини. Лъгал хората , че бил завършил Морска академия в Санкт Петербург. Да ама не.
40.
*********
14.09.2022 07:28:41
5
35
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
39.
Mecho
14.09.2022 07:08:12
28
16
Таз промяна иска да върне България през 90-те години.Всички в тази Партия са Роднини и хора на Олигархията. Ще ебат майката на Държавата. Киро и Асен имат едни и сащти наклонности ОБИЧАТ ПЛАХОЦИ ДА КРИЯТ ОТЗАД.
38.
Нима?
14.09.2022 02:55:54
3
46
Някой май не е успял да "усвои" едни държавни парички и сега надава вой до медиите предизборно. Хайде другари, за 32г. демонокрация се научихме да четем между редовете. )
37.
Барбата
14.09.2022 00:59:31
9
23
Кея трябва да се укрепи. Що за капитан е Събев ? Винаги трябва да се стои от безопасната страна. Какво е учил досега. Колкото до лекторите му-искал ли им е дипломите за завършено образование ? Как ги назначава да образоват моряците. Аз доколкото знам този Тодор Димитров няма диплом за завършено морско образование. Бръснари ли ще обучават морските ни кадри. Живко , четеш ли ги тези коментари бе момче ?
36.
Чалкаджиев
14.09.2022 00:23:20
8
17
Явно Събев не го бива за тази длъжност, след , като не взема спешни мерки за укрепването на кея. Ако това нещо се срути, както постоянно щъкат хора там, ще стане голяма беля. Колкото до учебния му южен център- наеми си качествени лектори бе човек. Явно на въпросния Тодор Димитров му плащаш малко и си на далавера и за това го държиш. Всеки има нужда от пари , но май е време да развържеш кесията да наемеш професионалисти. А за Живко не знам какво да кажа- наскоро отърва кожата, не знам дали ще е така следващия път.
35.
Запознат
14.09.2022 00:05:16
20
27
Като им видши само депутатската листа за Бургас и няма как да се учудиш какви са им кадрите на тая промяна, големи претенции пък насреща само некадърници и некомпетентни кариеристи, че някой и без образование ...
34.
Младенов
14.09.2022 00:01:24
9
23
Ако аз бях на мястото на Събев, след толкова много негативни коментари, щях да си подам оставката. Колкото до учебния му център бих се обърнал към шефа на ДИК- Бургас-Живко Петров да си влезе в ролята и да ги разследват тези псевдо курсове и псевдо лектори. Това рефлектира върху имиджа на ДИК.
33.
Благой
13.09.2022 23:55:40
31
14
Аре стига с тея докери и механизатори, аре престанете дядки изпушили. Влезте най-накрая в 21-ви век. Няма да бъде същото както е било това пристанище. За докери и механизатори има вече други пристанища. Двата терминала на концесия и там си търсете работа. Докерите специално могат да почнат като хамали…същото е. Времето вече е друго
32.
Докер
13.09.2022 23:46:05
14
65
Всъщност Герб е причината централно пристанище да стане кебапчийница и пристанищни съоръжения и инфраструктура за десетки милиони да се затрият.Стотиците съкратени докери и механизатори не ги броя.
31.
Благой
13.09.2022 23:16:17
16
40
Този Събев е уникален бездарник и го казвам ,защото знам колко му е капацитета в ръководството. За два месеца на тоя пост осра всичко постигнато от хората ,които работят там. Само да знаете, че фестивалите и концертите дето пълнят града с хора дето харчат пари няма да ги има ако тоз бастун остане. Спрал ги. Пълен некадърник и той и Бачийски селяка
30.
Платеното триО
13.09.2022 23:08:28
8
32
Ако морските хора бяха в неведение що за Началник е назначил Бачийски преди година ,то това лято направо останаха в потрес от назначаването на този "капитан". Огромен управленски дефицит лъха там , където Бачийски сложи хора в Бургас ! Ми то на Живко Табаков кадровата банка по-читава.
29.
Петков
13.09.2022 22:52:23
6
29
Явно новата власт трябва да се погрижи на тази длъжност да има човек с нужната квалификация . Капитана да си гледа навигацията, а морските инженери инфраструктурата. Колкото до широко дискутирания му лектор Тодор Димитров (Чудото) искам да кажа следното- колкото по-прост е един човек в БГ , толкова повече му върви в живота. Наскоро изкарах един курс в учебния център на Събев и като видях кой ще ми е лектора, направо зяпнах от изненада. Имам рейс с този елементарен тип. Без думи !!!
28.
Има гнило зад Събев - промяната
13.09.2022 22:35:49
12
13
Защо тези договори не са прекратени щом не са наред? Този Събев става ли ясно дали нещо е прекратил. Понеже не разбирам къде му е проблема на човека или по - точно на тези дето го насадиха горкият човек Събев??? Mене политиката не ме боли хич ама хич, ахмаци всичките дето го браните завалийката Събев
27.
*********
13.09.2022 22:15:59
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
26.
до 22
13.09.2022 22:08:25
5
44
Не е необходимо да се афишират, но ГЕРБ и по-точно Борисов, винаги е бил подкрепян, да не кажа воден, от ДПС зад кадър. Дори и трите милиарда за газопровода, взети от нашите пари, от бюджета, пак са за да спаси Пеевски от линч от страна на Путин и компания. Поступаха го за предупреждение и тиквата веднага му върна борчовете от нашите пари!
25.
Мускул вместо мозък
13.09.2022 21:52:15
7
37
Пред най-тузарското място в Бургас док Файв трябва да се направи понтон за тузарски яхти, ама с евро субсидии, защото олигарсите ни са бедни и не могат да си позволят, освен г-н Доган. Той се справи сам с частен яхтен кей.
24.
До СЕК
13.09.2022 21:52:08
5
40
И този както предния е некадърник. Дадоха ви няколко поста на местно ниво на които трябваше да назначите най-добрите си кадри. Ако това са ви най - добрите кадри……
Първия си замина с мега скандал този и той натам се е запътил. Щом нямате хора за пет поста, какво остава да оправдавате цяла община?!?!
23.
Доган
13.09.2022 21:47:47
6
39
ГЕРБ и ДПС никога не сме управлявали явно. Това е лъжа! Винаги сме се крили!
22.
до 21
13.09.2022 21:22:58
32
9
До колкото не ми изневерява паметта Герб и Дпс не са управлявали заедно, нито са се подкрепяли и канили двете партии за коалиционни партньори в управлението, както е познатия на всички братски тандем БСП-ДПС ;)
21.
*********
13.09.2022 21:06:59
2
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
20.
Гочев
13.09.2022 21:06:06
8
32
Напълно съм съгласен с N 19. Какво разбира Събев от инфраструктура ? Да си гледа учебния център и да си назначи читави лектори, че с тоз Тодор е голяма излагация. Мен ако питате, издадените сертификати от центъра му са невалидни , защото лекторите му не са с необходимата квалификация. Малко пенсионирани капитани има в Бургас, че сложили Тодор Димитров да му води лекциите.. Кой знае, може пък да му плаща малко
19.
Бургазлия
13.09.2022 20:44:22
11
43
На Събев какъвто му е центъра, такава ще му е и директорската работа. В центъра му курсовете се водят от хора без морско образование и квалификация за тази работа. Визирам пишман лектора му Тодор Димитров. Чудя се ДИК Бургас не ги ли следят тези работи.
18.
Моряк
13.09.2022 20:40:15
13
48
Парашутист без грам опит! Схема наши и ваши. Да изчезва!
17.
тц
13.09.2022 20:38:04
13
51
От цчлто писание остава едно важно нещо недоизяснено. Колко лапна Катето за тази поръчкова статия.
16.
Тулуп бей
13.09.2022 20:31:51
12
51
Добре, че с еднокнижника не дръпнахме с 90 млн. назад заради залата. И още има да доплащаме докато стане готова.
15.
До 14
13.09.2022 20:30:01
3
40
Ти да не смяташ, че това укрепване на кея ще го вземе случаен човек след конкурс инхаус.
Ако погледнеш зад обшивката на бившите тютюневи складове, сега хотел пак бизнес за наш човек, ще видиш, че сградата е дроп, въпрос на време е арматурата да си замине на този солен въздух, чакай, пак ние ще сме виновни, че няма контрол.
14.
Бургас
13.09.2022 20:24:26
17
21
Тука се коментира без да се чете какво е написано - за съжаление това ни е материала.
13.
Смях
13.09.2022 20:19:08
10
73
Всяко спиране на далавера е съпроводено със статия във Флагман :) Зящо не пишете как са се правили концерти без договори с пристанището, но пък са плащане под масата където трябва? Как се съсипа всичкоза 3 кръчми, 2 хотел и едно кооперация?
12.
Фончо тариката
13.09.2022 20:17:15
16
52
А с боко тъпото дръпна само 1 чекмедже назад. И това е само което излезе наяве.
11.
*********
13.09.2022 20:10:51
0
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
10.
Страхил
13.09.2022 20:09:39
19
42
Важното сега е, че като се върне Тиквун и ще дръпнем рязко.
9.
Оруел
13.09.2022 20:09:32
1
81
Я напишете колко наем плащат тия док5 ,капана и прочие. Да не се окаже ,че и там губим милиони и то повече!
8.
Дааа
13.09.2022 20:08:00
9
78
Мдааа да създадем бизнес за наши хора.
Я питайте колко наем взема общината , да не се окаже, че плащаме, ами тоя конгресен център по тея избори, трябваше ден и нощ да работи, а се оказа, че сме платили за развъдник за паяци.
Вижте морската гара се саморазпада отзад на входа, а кулата за следене на корабите, скоро ще задмине наклонената кулата в Пиза по наклон.
За какви безумия да се дават пари още, за шкафчета ли.
7.
111
13.09.2022 19:59:20
19
94
Флагман големи сте продажници. Герб яко ви спускат лъжи.
6.
*********
13.09.2022 19:57:55
13
104
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
5.
:)
13.09.2022 19:56:12
8
70
ще се повторя , излезте и снимайте от Альоша към триата да видим как светят лампите с които ГЕРБ и по точно ония Станков където осветява улиците се хвалеха с клипчета на живо
4.
*********
13.09.2022 19:51:41
0
22
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
Тоа е тъп на галош
13.09.2022 19:49:28
26
57
Бачийски не успя ли да предложи някой друг. Къде го натресе тоя, им се е.а лелята…. Цъфна професионализма. Ей на ви промяна.
2.
ДА ИЗМЕТЕМ алчната и крадлива пасмина ГЕРБ
13.09.2022 19:47:35
22
89
Сега Свинаров от Разград ще спре да дава кюлчета на Тъпото от Банкя...
1.
Брей
13.09.2022 19:42:48
31
114
спират поръчка на боко и сега рев до Бога.
Чекмеджето се изпразва, май...
;)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Срокът за изпълнение е 10 месец, летният сезон не е застрашен, подчерта кметът на община Приморско Иван Гайков Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август "Към делото са приобщени множество относими документи, изискана е и справка от Сдружение "Да запазим Корал", посочва районната прокуратура ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да Прогнозата на Флагман.бг е, че оттук може да изпратим трима министри и двама зам.-министри Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Нашенецът я пази в тайна Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Коклюшът е лятно заболяване, скоро няма да отшуми Доц. Кунчев: Бременните да се консултират с лекарите си Главчев смени още 6 областни управители Главчев смени още 6 областни управители Кабинетът сменя управителите на областите Ловеч, Русе, Силистра, Сливен, област София и Софийска област Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар , попадна в болница Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар , попадна в болница Момиченцето получило охлузване на лявото коляно Орязаха добавката за Великден на хората с увреждания Орязаха добавката за Великден на хората с увреждания Не им се полагало след като ползвали и помощта "личен асистент" Пробутаха семпъл бивш министър в бургаската листа на ПП-ДБ, изтикаха трети Димитър Найденов Пробутаха семпъл бивш министър в бургаската листа на ПП-ДБ, изтикаха трети Димитър Найденов Изненадващото решение е на ръководството на „Да, България“ Зоват Димитър Главчев да спаси хотелиерите в Слънчев бряг, като пусне гастербайтерите от Непал Зоват Димитър Главчев да спаси хотелиерите в Слънчев бряг, като пусне гастербайтерите от Непал Не е нужно министърът на туризма да обикаля със слънчевите очила студията и да обяснява как прогнозата за времето трябвало да е хубава, каза Пламен Дотов
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори