×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как се развиват служебните романи за всяка зодия


15 Септември 2022, Четвъртък, 21:21 ч.
Автор: Флагман.бг

Отношението към този въпрос зависи от това под кой знак на зодиака е роден човек

Някои хора смятат, че служебният роман е нещо нормално, докато други изобщо не го приемат. В много отношения отношението към този въпрос зависи от това под кой знак на зодиака е роден човек. Ето отношението към служебните романи за всяка зодия, според астролозите.

Овен
Овенът може да се влюби в колега от работата и да флиртува малко, но по правило не започват служебни романи.
Хората от тази зодия предпочитат да си вършат добре работата, отколкото да се разсейват от външни стимули. Освен това определено не искат да са постоянно пред сродната си душа, тъй като много ценят свободата.
Ето няколко съвета как да привлечете Овен. Ако това е мъж, тогава си струва да изразите възхищение от постиженията му в кариерата. И след трябва да си дадете почивка, защото по природа Овенът е завоевател.
Ако това е жена, тогава можете да й помогнете в работата и да обръщате внимание само на нея. Овенът определено не търпи съперничество.

Телец
Телците предпочитат да уредят любимата си да работи с тях. Те никога няма да започнат офис роман поради факта, че просто не вярват на колегите си и не ги допускат в личното си пространство. Освен това те се притесняват как това ще се отрази на репутацията им.
За да привлечете колега Телец, трябва да не бързате. Мъжете от тази зодия предпочитат бавното развитие на отношенията. Можете да ги поканите на обяд в кафене, тъй като те са истински гастрономи.
Жената Телец обича парите, така че може да се интересува от участие в печеливш финансов проект.

Близнаци
Близнаците не се интересуват с кого започват любовна връзка. Ако има човек на работа, който харесват, тогава определено няма да пропуснат шанса.
Често имат няколко служебни романа. Понякога и паралелни романи.
Можете да привлечете мъж Близнаци с полезна за него информация или с правилните връзки.
Жена Близнаци може да бъде привлечена от нови впечатления и информация. Тя с удоволствие ще посети някое място, където събитията просто кипят.

Рак
За Раците е съвсем нормално да имат връзка с колега, но не и на работа, тъй като те старателно крият личния си живот. Ето защо служебните романи в екипа нямат шанс.

За да привлечете мъж Рак може да му предложите по-икономичен начин за осъществяване на бизнес проект, тъй като той е много пестелив.
Една жена Рак може да се интересува от кулинарно изкуство. Екзотиката обаче трябва да се избягва, тъй като раците предпочитат традиционни ястия.

Лъв 
Лъвовете просто обичат служебните романи. Идвайки в нов екип, те веднага започват да проучват внимателно колеги и да търсят подходящ кандидат.
Лъвовете обичат да съчетават съвместната работа с усещане за лека любов. Това им позволява да работят по-ефективно, тъй като има пред кого да покажат способностите си.
Можете да привлечете мъж Лъв, като изпълните любимата си песен в дует с него на корпоративно парти.
Жената Лъв ще се радва да получи луксозен букет цветя като подарък. Този подарък обаче трябва да е таен, за да се запази интригата.

Дева
Девите често започват служебни романи, тъй като именно на работа те могат да оценят потенциала или перспективите на човек, да знаят точно колко печели и да разберат дали изобщо е подходящ. Така те сами избират партньори в живота си, а ако вече са женени, търсят заместник на сродната си душа.
Ако искате да привлечете вниманието на мъж Дева, може да го помолите да поправи нещо от офис оборудването или да инсталира нова програма.
Жената Дева е много отговорна и трудолюбива. Ето защо можете да я помолите да помогне в работата и тя с радост ще го направи.

Везни
Везните изобщо не са против служебните романи, но рядко си позволяват такива. Работата е там, че те се страхуват да не бъдат осъдени от колеги и да навредят на репутацията си.
Ако представител на тази зодия се влюби лудо и започне връзка с колега от работата, тогава всичко това се случва тайно.
Мъжът Везни може да бъде привлечен от естетиката на обстановката, в която работите, тъй като той е чувствителен към всичко красиво.
Една жена Везни ще оцени усилията ви за подготовка на корпоративно парти. Също така си струва да я поканите на бавен танц.

Скорпион 
Скорпионите могат тайно да се срещат с няколко колеги и никой няма да се досети за това, стига да им е изгодно да го скрият.
Често се случва те да тестват своя избраник, преди да го демонстрират на всички останали.

Един мъж Скорпион може да бъде привлечен от факта, че ще бъдете специалист в областта на психологията. Общите теми за разговор ще ви помогнат да се сближите.
Жената Скорпион обича тайните, така че не бързайте да й отваряте, трябва да има някаква интрига.

Стрелец
Стрелците доста лесно започват романи на работа. Най-често те избират или колеги, които се нуждаят от защита или такива, с които е интересно да влязат в професионална и лична конфронтация.
Случва се Стрелците да съблазняват опонентите си в конкурентна борба, като по този начин утвърждават власт над тях. Освен това те не крият връзката си.
Мъжете Стрелец се грижат за професионалното си израстване, поради което често посещават различни курсове. Трябва да се опитате да бъдете в една група и да обсъдите перспективите за развитие. Това ще помогне да привлечете вниманието им.
Жените често предпочитат скъпи марки дрехи. Те ще обърнат внимание на мъж в престижен костюм.

Козирог
Козирозите имат известно табу върху служебните романи. Според тях такива отношения само отвличат вниманието от работата, пречат на мисленето и развалят репутацията.
Това са истински работохолици, които ясно разделят професионалната и любовната сфера.
Мъжете от тази зодия не търпят импровизация. Те смятат, че поводът за запознанства трябва да е сериозен и предназначен за дълго време. За да спечелите вниманието им, е важно да привлечете подкрепата на авторитетен човек.
Можете да опознаете по-добре жена Козирог на корпоративно парти, да оцените нейните постижения в неформална обстановка и да поискате да споделите своя опит.

Водолей
Често Водолеите разглеждат своите колеги като потенциални партньори. Това обаче не означава, че са склонни към служебни романи. Те могат просто да говорят с красиви колеги на неутрални теми и да мечтаят, но не започват любовна афера.
За да привлечете човек от този знак, струва си да му дадете необичаен талисман, донесен от друга страна.  
Една жена може да бъде привлечена от добре обмислен комплимент. Например, можете да отбележите нейното творческо мислене.

Риби
Рибите виждат служебния роман като възможност за личен живот. Те търсят сродна душа навсякъде и не им пука къде се срещат.

Рибите предпочитат служебните романи и поради факта, че любимият човек е наблизо и е по-лесно да го контролират.
Мъжът Риби може да бъде привлечен от нежни погледи, намеци и срещи с в атмосфера на мистерия.
Можете да предложите помощта си на жена Риби и да я попитате за нейното настроение.

Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg
 


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя щеше да е царица на българите, но загуби съпруга си и днес се време във вярност на арабски благородник Тя щеше да е царица на българите, но загуби съпруга си и днес се време във вярност на арабски благородник Овдовялата хашемитска принцеса е сключила тайно брак с първия братовчед на йорданския крал Абдула II - принц Гази бин Мохамед Арестуваха кандидат-депутат след бясна гонка с полицията Арестуваха кандидат-депутат след бясна гонка с полицията Отказва проба за наркотици "Хелс Китчън" е по-интересен отвсякога, ясни са финалистите "Хелс Китчън" е по-интересен отвсякога, ясни са финалистите Един от участниците ще спечели пръстен с диамант Тази участничка от "Ергенът" призна за проблеми в главата Тази участничка от "Ергенът" призна за проблеми в главата Тя бе напъдена от интригантското шоу Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" "Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Превенцията срещу разпространението на наркотици е на фокус в МВР Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Три патрулки са заклещили автомобил, като искат да арестуват шофьора, но той не излиза от возилото си Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще заснеме и покаже красотата на Черно море, видяна по един различен начин
Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Тежко ранен е и нападателят Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Над 5000 души протестираха по улиците на Малмьо, за да се обявят против участието на  Еден Голан Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Климатолозите предупреждават за топлинни вълни, горски пожари, наводнения и бури с много голям интензитет и честота Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори