×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Всички треперят от Бараганския – главатарят на Карнобат


Всички треперят от Бараганския – главатарят на Карнобат
Този автокрадец и каналджия на мигранти трябваше да е под домашен арест, ако се вярва на органите на МВР, които от репортер узнаха какви кражби върти той през това време
12 Септември 2022, Понеделник, 17:48 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, Видео: Авторът

Липсата на държава принуди чак ямболското село Зимница да сформира доброволчески отряд, за да се пази от групата му

Има един човек, чиято престъпна империя се управлява от автокъща в Карнобат, и този човек от години е считан за биг боса на района, тъй като е недосегаем за органите на МВР, за данъчните власти, Агенцията за безопасност на храните, АПИ. Той е по-силен от кмета, по-силен от държавната власт. И така е от много години.

Нарича се Недялко Христов, на 48 години е, семеен, с двама непълнолетни сина, официалният му адрес е в къща в карнобатското село Детелина, но на практика всичко, което се случва под повърхността на закона в Карнобатско през последните години, се ръководи от така наречения Авто сервиз "Халея” на ул. „Москва” №171.

Ако в петък, 9 септември 2022 г., журналистка от бургаския сайт dnesbulgaria.com не бе проявила смелост да публикува новина, няколко часа по-късно той така и нямаше да бъде арестуван, а щеше да продължи да дирижира организираната си престъпна група, занимаваща се с палежи, кражби на автомобили, рекет, трафик на мигранти, кражби на селскостопанска продукция, която се продава в нелегалната му зеленчукова борса, устроена на самия главен път I-6.

Това видео е заснето днес преди обед. Заварихме на място част от приближените на Бараганския хора. В Карнобат се говори, че тук доста младежи идват, но не, за да купуват зеленчуци

 

В Карнобат почти няма семейство, в което да не се знае кой разпространява наркотиците в центъра на града. Предлагането и употребата на дрога вече са в пандемични размери, има и непълнолетни лица, изпратени в комуни и психиатрия.

Публикация на Недялко Христов във Фейсбук от 2020 г.

Недялко Христов, известен с прякора Бараганския, с днешна дата се намира в ареста в Нова Загора, узна Флагман по неофициален път – от свои източници в МВР и Окръжната прокуратура в Бургас. Прибран е в петък. Няма да е за дълго, защото над него е опънат здрав чадър от властта, при това не от вчера. Няма друго обяснение, щом от него треперят дори и кметове на населени места в община Карнобат. Като кметът на село Кликач – Хюсеин Кьосе, например.

През април т.г. на кмета пламва личният автомобил Опел Зафира. Това става броени часове, след като Кьосе направил забележка на местната жителка Гюлшен Х., чийто двор е бил превърнат в нерагламентирано място за отглеждане на огромен брой добитък, имало и разлагащи се животински трупове. Казал ѝ, че ще се наложи да бъде санкционирана от отдел „Екология” – заради системно нарушаване на нормите за чистота.

„Има разследване, заловени са подпалвачите, единият подпалвач е син на Гюлшен, но аз повече не мога да ви кажа. Потвърждавам, че забележката ми като кмет бе последвана от палежа”, лаконичен беше Кьосе, който според местните хора е уплашен, за да не се стигне до по-сериозно посегателство върху него и семейството му.

На всички е известно, че двамата арестувани, превърнали кметската кола в купчина желязо, са свързани с Бараганския и са негови маши.

Коя обаче е Гюлшен?

На 22 юни т.г. Бараганския е арестуван за трафик на 13 нелегални мигранти, самоопределящи се като афганистанци. Превозвал ги в района на новозагорското село Дядово с Фолксваген Туарег. Оказва се, че автомобилът е собственост на Гюлшен от Карнобат, но тя отрича пред органите на МВР да има общо с транспортирането на нелегалните мигранти от турската граница до вътрешността на страната – просто била оставила колата си в автосервиза на Бараганския за ремонт. На 27 юни Районният съд в Нова Загора налага на карнобатския бос мярка за неотклонение „домашен арест” и срещу него е образувано досъдебно производство за каналджийство. Пропускат да му сложат гривна – дали умишлено, или не, това на практика си го оставя напълно свободен за разбиранията му човек, който продължава да „вършее” далеч зад пределите на общината Карнобат.

Отвреме навреме се появява в съдилища и прокуратури, където срещу него и групата му текат разни производства. Например на 5 август т.г., по справка на Районна прокуратура-Бургас, той се е явил в териториалното им отделение в Айтос, за да бъде разпитан за кражба, извършена на 10 февруари т.г. в айтоското село Пирне. От землището на селото задигнал селскостопанска машина за 2600 лева.

Два дни по-късно, през нощта на 7 август, Бараганския шета из градините на ямболското село Зимница, където са пропищели именно от набезите на бандата му. Чезне им селскостопанска продукция през цялото лято, хората знаят къде се пласира краденото, но тъй като не намират защита от органите на властта, решават да се самоорганизират в доброволен отряд. Същата нощ баща и двамата му синове, които са дежуряли край бостан с пъпеши в землището на Зимница, получават сигнал, че групата на Бараганския приближава собствеността им и ще товари подготвени на купчини пъпеши. Говори се за произведени изстрели от огнестрелно оръжие, с каквото е бил въоръжен предводителят на бандата. Той обаче е бил обезвреден и бит като куче. С комоцио и натъртени ребра Бараганския е бил изхвърлен на пътя, където е намерен и закаран в ямболската болница. На лекарите претрепаният бос казал, че се самонаранил, лекували го известно време. Когато започнал да оздравява, той се прибрал в автосервиза и продължил да ръководи схемите. Оказва се, че между ОДМВР-Ямбол и ОДМВР-Сливен някъде се къса връзката за карнобатския „герой”, който не би трябвало изобщо да си подава носа извън стените на къщата му в село Детелина, където е адресната му регистрация и с който факт полицаите от Карнобат би трябвало отлично да са запознати.

Близо две седмици из региона се носи славата на наказателния отряд от Зимница, където народът, вече отчаян от липсата на държава, раздава справедливост и е наказал не кой да е, а самия Недялко Христов Бараганския. Така историята му, извън институционалните сводки и бюлетини, стига до медиите.

Къде се реализират зеленчуците и плодовете от кражбите?

Днес наш репортер опита да купи диня от големия зеленчуков магазин на открито, пред самата автокъща „Халея”, досами главния път I-6, който е и много оборотен. От заснетото от нас видео се вижда асортиментът на магазина, етикети липсваха. Репортерът ни бе прогонен от двама яки млади мъже с поведение, което могат да си позволят, само ако са сигурни, че имат силни покровители.

Флагман пита:

Областното ръководство на Агенция „Пътна инфраструктура” знае ли за този обект, който създава ежеминутна предпоставка за ПТП, тъй като автомобилите буквално блокират пътното платно?

Автокъща „Халея” се намира срещу гробищата на града

Питаме Областната дирекция по безопасност на храните дали контролират въпросния търговски обект на открито? Известно е, че БАБХ има офис в Карнобат с четирима инспектори, които са местни хора.

Питаме Община Карнобат издавала ли е разрешително на автокъщата, в чийто двор се намира магазинът да осъществява подобна дейност?

И накрая, тъй като целият град Карнобат говори, ние питаме началника на РУ-Карнобат Владимир Христов и подчинените му, дали засичат често зад волана на различни автомобили по улиците на града две непълнолетни момчета – на 17 и на 16 г.? Някога проверявани ли са тези момчета – за притежание и разпространение на наркотици?

И това е само върхът на айсберга през последните 2 години. През 2015 г. бе разкрита малка част от нелегалния автопарк, съставен от крадени коли именно край с. Детелина – родното село на Недялко Христов. Не разполагаме с данни след това да се е стигнало до присъда в съдебна зала. В Карнобат се говори, че зад гърба си Бараганския има убийство на пътя по непредпазливост, на велосипедист в град Стралджа. Също така и катастрофа с друг загинал човек при ПТП в Карнобат, разследването по която обаче не стига до никъде. В колекцията му с крадени коли фигурира даже и дипломатическа лимузина.

Минути преди да публикуваме тази статия, от ОДБХ съобщиха, че са изпратили проверка на обекта автопарк „Халея". Местните инспектори сега разбрали, че работят без нужните разрешителни. Тъй като собственикът липсвал (а той е в ареста), а и нямало кой да подпише, съставили констативен протокол и го връчили на продавачите. За запечатване явно няма основание.

Директорът на Областното пътно управление Митко Порязов пък каза, че не е негова отговорността за случващото се по главния път I-6, защото автокъщата на Бараганския се намирала на 80 метра след табелата „Карнобат”. За случващото се на пътя, в обсега на населените места, отговаряли други инстанции, вероятно една от тях е Общината.

Флагман очаква отговор от кмета на община Карнобат – дали през годините е вземал мерки за прилагане на законите и наредбите на местната власт.

След заплахите, които получи наш репортер на това място днес, изпълнявайки служебните си задължения, предупреждаваме обществеността, че е възможно да пострада журналист от Флагман или да бъде запален автомобил на наш служител. Тези двама млади мъже от обекта,  намиращ се на ул. „Москва” 171 в Карнобат показаха с действия и тон, че могат да си позволят всичко

Прилагаме и писмо до друг бургаски сайт – e-Burgas, от 2015 г., където смразен от страх местен жител пише следното:

„Недялко Христов краде коли вече 25 години. Полицията много добре го познава и пази. Той добре им се отплаща като им оправа колите безплатно. Моята кола той я открадна и трябваше да му дам 1500 лв. за да ми я върне. Така и стана,  дадох му парите,  защото полицията не се интересуваше от случая и твърдо го защитаваха ,че не е крадец. По това време на вечер се крадяха по няколко коли и срещу заплащане се връщаха, а който не плати,  колата се разглобява за части или се пренабива с други номера и се продава някъде далеч. Така втори път ми я открадна и вече не я видях ,а неговият племенник му е помагач и ми призна , че той я взел. Недялко Христов е изгорил безброй хора и няма място сред нас,  но се опасявам, че отново ще излезе чист. Ще си плати свободата на когото трябва ,а ние сме длъжни да го търпим като ни краде !"

 


В категории: Карнобат


Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 0
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 2
54
Коментара по темата
54.
Някой
23.09.2022 20:20:55
1
0
Абе хора,що плямпате глупости,чак страшилище,тартор и незнам си какво... Нищо му няма на човека вие го изкарахте дон Корлеоне...Всеки познава го,не познава се изказва,айде спирайте се...
53.
Митко Тонев живот в заеми и кредити
17.09.2022 15:33:57
0
5
Баргански казах ти едно време,ама ти не та не.
Вече аз оставам най-вървежния гангстер.
52.
Най Добрия
16.09.2022 02:05:03
1
4
Много го галите!
Приключвайте с него....
Тоя е болен мозък!!!
51.
розАв гларус
15.09.2022 15:27:55
0
4
Брях , село Барган какви боклуци раждало !?
Никакво писмо до милицията в Карнобат , направо в РДВР-то ,
50.
*********
14.09.2022 06:45:51
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
49.
elvis
14.09.2022 05:09:17
1
16
във секи грат има по един такъв НЕДОСЕГАЕМ
48.
Има проблем
13.09.2022 22:32:42
0
4
Защо тези договори не са прекратени щом не са наред? Този Събев става ли ясно дали нещо е прекратил. Понеже не разбирам къде му е проблема на човека или по - точно на тези дето го насадиха горкият човек Събев??? Mене политиката не боли хич
47.
люба с форда
13.09.2022 21:14:05
0
4
леля люба ще сънува кошмари скоро
46.
*********
13.09.2022 18:49:23
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
45.
Джонито
13.09.2022 14:33:08
0
6
#DMSЗъбиЗаБарганския
44.
*********
13.09.2022 14:10:41
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
43.
Кико
13.09.2022 14:08:37
0
16
Балканския селянин и неговия плешив приятел пежака
42.
Badr hari
13.09.2022 14:05:55
5
7
Къв е тоя селския в мойто село никой не го знае да дойде в мойто село да краде коли хахаха или го е набухал на някоя журналистика от флагман дет плачи за уй и не и е звъннал
41.
Vladimir Peikov
13.09.2022 02:37:05
4
36
Човека си мисли,че е господ...Подканва млади момчета и зарибява с наркотици,който и да питате от Карнобат ще го каже..Бърганският ,,БОС'' бърка в своята халея наркотиците и си ги разпространява!Децата му си вихреят из градчето със доста високи скорости.Недай си боже блъснат някой какво ще се случи...Ами нищо хората имат гръб а ние нямаме държава и правосъдие.
40.
Abe
13.09.2022 01:09:53
1
41
Як бой ама бой трябва.Щом не помага разстрел.Егати свободията.Майка им боклуци бой бе
39.
*********
13.09.2022 00:19:17
1
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
38.
*********
13.09.2022 00:06:05
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
37.
Компетентен
12.09.2022 23:09:48
0
22
Частната собственост е зад оградата,пътят и трототоарът-не са.Не търсете"под вола,теле"
36.
До 30
12.09.2022 23:05:47
41
11
Когато снимаш публичното място - да, но когато снимаш хората и в кадър попадат техните лица, се изисква разрешение!!! Аз не видях да беше сниман главният път, видях снимана частна собственост и намиращите се там хора. БЕЗ ТЯХНОТО РАЗРЕШЕНИЕ! И прочетох долни лъжи без доказателства!!
35.
Боса на дините
12.09.2022 22:58:25
3
32
Сега Недялко Христов Мангалския ще се изкара жертва с влошено здраве и грижовен баща.
34.
сензо
12.09.2022 22:43:56
4
38
доброволния отряд да убива тоя селски тарикат и да се свършва с него един път за винаги
33.
Oit
12.09.2022 22:12:34
1
23
Този верно е голям селяк. Гепал някаква селскостопанска техника за 2000 лв, после опитвал да краде дини и пъпеши... Хахаха, баси скъсания цървул! Не му ли се дава голяма трибуна в момента на този астралопитек?!?
32.
Oit
12.09.2022 22:10:43
4
38
Този верно е голям селяк. Гепал някаква селскостопанска техника за 2000 лв, после опитвал да краде дини и пъпеши... Хахаха, баси скъсания цървул! Не му ли се дава голяма трибуна в момента на този астралопитек?!?
31.
Прилеп
12.09.2022 21:54:38
0
26
Вижте,оня Павката от Прилеп и Горово и жена му,същите са
30.
До 28
12.09.2022 21:52:39
3
26
На публично място няма ограничение за снимане.
29.
Очите
12.09.2022 21:50:25
3
19
От нашия регион сме диви селяни
28.
Долни репортери
12.09.2022 21:01:50
56
13
Защо триете коментарите на хората, след като беше по темата? Или не ви харесва истината, относно вашите "журналисти" ? Ще го повторя: Нямате право да публикувате публично снимков и видео материал с лицата на хората, БЕЗ тяхно съгласие!!! Драга госпожо " журналист" вие самата ще бъдете с криминално досие и дадена на съд за тази ваша нагла постъпка, за не потвърдената ви информация и НЕ спазването на личното пространство на хората!! В клапа ви ЯСНО се чува как не ви се дава съгласие за снимане, а вие НАГЛО отговаряте, че " може, не може, ще снимате"!! Плюят ви на кариерата и дипломата като журналист!!
27.
ххх
12.09.2022 20:52:19
3
21
Такъв шамар ще му издрънча на тоя , какво треперене ми говорите ве ?
26.
*********
12.09.2022 20:25:59
3
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
25.
Командос
12.09.2022 20:19:31
2
59
Бияч с розов телефон. Много са такива в цялата страна и като попаднат на едни момчета с черни дрехи и маски и се напишкват и се наакват защото биват отведени в дранголника хо хо хо !
24.
Троянеца
12.09.2022 20:01:22
1
23
Аз съм най-големия селяндур
23.
*********
12.09.2022 19:58:20
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
22.
Никой
12.09.2022 19:46:24
1
28
Защо става това кой си прави пари на гърба на всички.ми тоя с властта нали защо го пускат защо го пазят.... трафик... Докога???? кога ще има истински закони...или Народа да хваща сопата... така сме в батака барем малко кръв да им пуснем тез паразити.....болни
21.
Ямболския
12.09.2022 19:37:05
1
40
Късмет е изкарал-в Джамбол га бъхтят пращат в гробищата!
20.
Rando
12.09.2022 19:34:26
6
42
Какво все се пените че такива боклуци били заради Герб хахах,все едно след Герб някой ще започне да ги вкарва по затворите за повече от 1-2 години или все едно,че преди ГЕРБ не е било такова

В БГ винаги ще е така,няма значение ГЕРБ,БСП,Копейкин,Кирчо,Курчо,Кокорчо,Славчо,Хазарта или кой ще дойде БГ винаги ще е рай за такива и ад за нормалните хора,но добрата новина е,че нормални почти не останаха
19.
Ю, бре
12.09.2022 19:18:40
7
15
Медиите гърмят, още един благодетел ще бъде удушен за корупция НАП и КПКОНПИ. Как пък един път не случихте ?Флагман подава някаква хърба, дето търси слънчоглед...нямаше да ви казвам, че сте задници, ама сте...
18.
*********
12.09.2022 19:10:33
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
17.
Тодор Тъпото
12.09.2022 19:06:50
0
62
Барганския е прякора му !!!
Пак не сте информирани правилно , дребна мутра като Троянеца едно време ,във Карнобат има други тартори и хората от града ги знаят .
16.
да ходи динко да го оправя
12.09.2022 18:56:30
0
19
нали е голямата работа и са в един район :D
15.
*********
12.09.2022 18:35:04
0
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
14.
Пак ли
12.09.2022 18:33:09
10
58
Този е Семерджиев 2,гарантирано от Гроб
13.
За реформа
12.09.2022 18:31:02
22
73
То и Боко и цялата му дружина трябваше са в затвора,ама не са.
За да има справедливост ,на 2.10. излизаме и гласуваме масово.
12.
*********
12.09.2022 18:29:07
1
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
*********
12.09.2022 18:28:51
1
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
10.
Анонимен
12.09.2022 18:26:01
0
41
Този с телефона е племенник на Барганския.
9.
Акащата Илиянка
12.09.2022 18:13:39
9
34
Оставете го намира, той е хубав мил и грижовен мъж!!!!
Днешните младежи нестаават,добре че е той да ги отсрами!!!
8.
Mesten
12.09.2022 18:12:10
1
105
Интересно четиво, повдигащо завесата над бруталната "Селска реалност"! Във всяко едно населено место си има някоя "Известна тиква" грижливо обслужвана от местната власт, та чак до ниво "Прислужване"! Справка оня боклук Семерджиев! Може би повече четива като това и съответните власти ще се размърдат! Браво!
7.
*********
12.09.2022 18:11:34
5
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
6.
Типично
12.09.2022 18:07:04
32
98
Много сме велики пред някви селски гангстери, а пред главният крадец на държавата от Банкя, само метани и феде.ки.
5.
Тотьо
12.09.2022 18:06:52
2
104
В Карнобат и селата се краде яко.И не само селскостопанска продукция.Обират се къщи, имоти... Полицията само вдига рамене и ти вика, че не може да намери нищо. Нито иска, нито може.
4.
@$
12.09.2022 18:05:45
22
89
абе Флегми защо не може да се коментира под любовта на народа Толупа=Тиквата
3.
Чанко
12.09.2022 17:58:13
3
33
Тоя е голуем покемон !
Барган дай някой култов коментар
2.
.....
12.09.2022 17:57:47
80
22
Аве Кате Касабова къде си тръгнала да скачаш на всеки втори псевдо играч. Ходиш ровиш след това ревеш ти си провокатор и пискащ след това. Всеки в държавата гледа да извади 5 лева ти се вреш да правиш сензации много ясно ,че хората ще те заплашват.
1.
Xaxaxaxa
12.09.2022 17:57:09
1
103
Селски генгста шит, хахахахаха. Американците са си имали периода на дивият запад в края на 19ти век, ние си имаме дивият изток в 21ви век, хахахахаха.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори