×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Грандиозно откриване на сезон есен-зима в 5-звездното бижу Emerald Beach Resort & Spa (СНИМКИ)


Грандиозно откриване на сезон есен-зима в 5-звездното бижу Emerald Beach Resort & Spa (СНИМКИ)
Кой каза, че по Черноморието сезонът трябва да е само летен?
05 Септември 2022, Понеделник, 20:00 ч.
Автор: Флагман.Бг

Мото на бляскавото събитие бе „Здрави, красиви и щастливи“

Лятото – любимият сезон на всички, е към своя край, но това не бива да ни плаши, защото есента и зимата също могат да са забавни. От Emerald Beach Resort & Spa доказаха това с впечатляващото си откриване на сезон есен-зима 2022/23 този уикенд.

Този зелен оазис край морето е един от малкото целогодишно работещи комплекси на българското Черноморие. Разполага с 3 ресторанта, 4 бара, 4 външни и 1 вътрешен басейн, спа център, фитнес зала, 2 конферентни зали, детски кътове с аниматори, плейстейшън зала и над 250 стаи.

С внушителните си размери от над 60 декара, Емералд посрещна забележителен брой гости от цяла България по случай събитието.

Водещ на изисканото светско парти край басейна на 5-звездното бижу беше артистичният Иван Динев – Устата.

Гостите се запознаха с историята на комплекса и научиха много вълнуващи подробности свързани с планираните подобрения за предстоящите есен-зима.

„Повечето от нас не могат да си представят лятото без студени коктейли около басейна, изобилие от сладолед, празненства до изгрев слънце и други сезонни изкушения. Все пак лятото е да се забавляваме! Точно за това през есента и зимата ще се насочим изцяло върху здравословното хранене и детокса. Стремим се да следим тенденциите и да се интересуваме от нуждите на клиентите си,  затова предстои заедно да направим един плавен преход към по-добър и здравословен начин на живот.“ – казват от хотела.

Едно от бижутата на комплекса е спа центърът, който е единственият в България - индонезийски спа център, оборудван с над 10 стаи за процедури, голям вътрешен басейн и колекция от натурална професионална козметика. Вдъхновение за Емералд Ести Спа е индонезийската “Таман Сари” - бившата кралска градина на султана на Джокякарта.

Наскоро Емералд Ести Спа спечели престижната награда за „СПА ЦЕНТЪР НА ГОДИНАТА“, което стана допълнителен стимул за изграждане на още повече обновления именно там.
Подобренията стартираха с откриването на още една парна баня с тропически душ и цветотерапия,  солна стая от ново поколение с процедури за малки и големи и за да сте сигурни, че релаксът е гарантиран, около вътрешния басейн ви очакват и две огромни джакузита, в които можете да се насладите на спокойствие с разнообразни напитки или на така известните магнезиеви терапии.

Въпреки потайността около останалите от изненадите, които подготвят за гостите си, успяхме да научим още малко детайли:

Зимата Балканът ще дойде при нас! Планираме почивката в Emerald Beach Resort & Spa да се превърне в едно перфектно съчетание между море и планинско усещане за уют. Ще зарадваме всички любители на греяното вино, барбекюто и чеверметата с това, че нашият „Family Garden BBQ & Mediterranean Restaurant” става целогодишен с отопляема външна и вътрешна част.
Съвсем скоро време ще направим и разширение на спа центъра с външна част, която ще разполага със сауна, горещи дървени топила, шоков басейн за контрастни бани и много други неща, които за сега ще запазим в тайна.

Първата част от събитието протече с пленяващото кларинетно изпълнение на талантливия Бехчед, за който случайно научихме, че е и един от най-добрите терапевти в Емералд Ести Спа.
След Бехчед на сцената посрещнахме и легендата с омагьосващ глас - Владо Димов, който ни зарадва със страхотни носталгични хитове.

Цяла вечер изненадите не спираха, насладихме се на цели 4 модни ревюта на известните български брандове „Marea Moda”, “Flair”, “Balli Collection”, чиито колекции бяха представени от  професионални модели, начело с Теодора Мудева - нежната носителка на титлата „Мис България“ 2018-та. Подаръци бяха предоставени и от партньори на събитието: „Сила БГ“, „Guinot” и „Thalgo”.

Начо Паскал и Устата създадоха празнична атмосфера, а дамите бяха повече от впечатлени от чара и остроумните им коментари

На сцената посрещнахме и Начо Паскал, който очарова гостите с поп и латино музика. Не можем да пропуснем и страхотните танцьори по модерни танци, които допринесоха за страхотното настроение.

След официалното закриване и благодарностите към всички партньори, които помогнаха за осъществяването на това събитие: TABATA WITH POLINA, ДЕНИНЕТИКА, GENADI GENADIEV, FLAIR, F2F, ILLY, СИЛА БГ, THALGO, GUINOT, MAREA MODA, BALI COLLECTION, HILIFE, ТВОЯТ БИЗНЕС, ИСТИНСКАТА СКОРОСТ НА ЖЕНИТЕ, VIP COMMUNICATION, ФЛАГМАН, вечерта продължи подобаващо с участието на Иван Динев – Устата, Владо Димов, Начо Паскал и Краси Аврамов в Скай бар Емералд.

Скай бар Емералд е нощен бар, разположен в най-високата точка на Равда. Намира се на последния етаж на забележителния Emerald Beach Resort & Spa.

От хотела обещават, че това е само началото на един успешен сезон и подготвят още много звездни изненади, една от които предстои съвсем скоро...

По случай 22-ри септември в Емералд ще ви очакват с ТРАДИЦИОННА БЪЛГАРСКА ВЕЧЕР с богата музикална програма с участието на Ивелина Колева и танцова група „Пловдивъ“. На събитието могат да присъстват както гости на хотела, така и външни лица, а всички големи компании, могат да се възползват от специален комплимент: ЦЯЛО ПЕЧЕНО ПРАСЕНЦЕ ИЛИ АГЪНЦЕ. Това са само част от изненадите, които подготвят за този празник, за това не се колебайте и се свържете с тях на телефон: 0 700 500 19.

Вижте в Галерия още страхотни кадри от събитието.




В категории: Несебър


България Всички новини
Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори