×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Радостин и Колтуклиева откриха предизборната кампания


Радостин и Колтуклиева откриха предизборната кампания
Зрялата в професията журналистка ветеранка Соня Колтуклиева (родена през 1957 година) и младият, свеж политик Радостин Василев (р. 1985 г.)
04 Септември 2022, Неделя, 19:29 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Той: Подложи ме на сексуален тормоз. Тя: Ти започна всичко пръв

Зрялата в професията журналистка ветеранка Соня Колтуклиева (родена през 1957 година) и младият, свеж политик Радостин Василев (р. 1985 г.) поставиха началото на предизборната кампания в първия ден от откриването ѝ. То e многообещаващо и се движи по утвърдените пиар стандарти – започна с начертаване на основните проблемни насоки в действията и поведението на противника, и с обещанието истинските разкрития да се оповестят в следващите дни, когато кампанията навлезе в разгара си. Двамата решиха да не харчат средства за пищни и високоплатени мероприятия, а да заложат на модерната съвременна възможност – фейсбук.

Макар Колтуклиева и Василев да даваха заявки как точно ще протече всичко с поредица по-кратки публикации и сторита, пуснати в публичното пространство в дните преди това, именно събота бе денят, в който те се раздадоха максимално за всички свои почитатели и в търсене на нови такива. Трябва да се отбележи, че макар и начинаещ, Василев разгръща кампанията си умело, като дори вкара в нея доза от така обичания от публиката съспенс. В нея липсват дежурните сюжети за руската агресия в Украйна, руския газ, руския нефт, очакваната студена зима и инфлацията. Затова пък са заложени изконните човешки теми за любовта, и крачката, която я дели от омразата. При това Василев не си служи с мрачно-абсурдните метафори на Тарковски или пък неговите черно-бели визиони. Липсват ригурозната абравурност на Фелини и архетиповите системи на Тарантино. Всичко е натурално, просто, разбираемо, близко до възприятията на избирателя.

Колтуклиева за момента изглежда по-неподготвена и сякаш преминава в режим на отбрана, поставена в позицията да бяга след дневния ред на опонента си.

Точно в 19:00 часа, когато из различните градове на страната отекнаха първите кънтежи от официалните шумни концерти, с които партиите стартираха предизборния сезон, Василев откри своя, като публикува гатанка. „Коя според вас е дамата, която след като на 13.06 напуснах завладяната от задкулисие партия на Слави Трифонов и продължих битката срещу мафията и дълбоката държава, денонощно ме клевети, обижда и напада в публичното пространство? Коя е дамата, която от сутрин до вечер залива мрежата с лъжливи и грозни истории срещу мен, мои колеги, приятели и близки?“, се пита в нея. По-нататък бившият министър на спорта дава допълнителни насоки към разгадаване на мистерията – въпросната дама е с наранено сърце, пише той, мъжът ѝ си пада по мъже; свързана е неразривно с порочния ни преход през последните 30 години; прегърната е със задкулисието на Бойко Борисов; „подложи ме на сексуален тормоз, защото не отговорих на чувствата ѝ“.

Василев продължава в изложението си, че цитираната особа е влюбена в него, той изчакал три месеца да ѝ мине, понеже очевидно не искал да влиза с нея в никаква коалиция, но тъй като не ѝ минало, „сега ще започне нейното дълго и болезнено лечение“. Политикът е публикувал и писмо на неназованата дама, където името ѝ е заличено, но от което едновременно струят много нежност, много любов, порции надежда и огромно отчаяние. „(Ти) създаваше очаквания, на които не можеше или не искаш да откликнеш... Да, искам да спра да мисля за теб. Искам да те забравя. Да не споменавам името ти дори в мислите си. Обаче нищо в живота не може да се изтрие с delete… Независимо дали жената е по-голяма от теб, по-силна, по-влиятелна…, ти си Мъжът. Ако те обича, и докато те обича – ти си единственият. Стига толкова. Това е моето признание. Излях моментните стонове на душата си.“
В края от първия ден на предизборната кампания Радостин Василев завършва изложението си с обещанието: „(в неделя) предстои кулминацията на събитията. Не пропускайте.“


Два часа след него, с много главни букви, които разкриват, че се е оставила да влезе в сценария на противника, кампанията откри и Соня Колтуклиева: „РАДОСТИН ВАСИЛЕВ ЩЯЛ ДА МЕ ИЗОБЛИЧИ КАТО ВЛЮБЕНА В НЕГО ЖЕНА. ХА! БЕШЕ ТОЧНО ОБРАТНОТО – ТОЙ БЕШЕ ЗАВЛАДЯН ОТ МАГИЯТА ДА ОБЩУВА СЪС САМАТА СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА!“

Следващите изречения носят класическия „прелъстен и изоставен“ заряд, характерен за всеки, който се е чувствал част от определена общност, но е бил отблъснат от нея, а сега е готов да я очерни с доза аргументи, които не е задължително да изглеждат достоверни (оставен е авторовият правопис). „Драги Радостине, така и не разбра каква беше за мен твоята роля?! Ти беше мой ИМФОРМАТОР. ДОНОСНИК. КЪРТИЦА. ШПИОНИН. Много цѐнен при това. Отблагодарявах ти се с маркови шоколади и кафе. И с мнооого симулирано внимание… Не аз в теб, ти беше влюбен в мен. Написа ми: „внимавай, не съм си писал така с жена, ти си изключително аристократична, с чувство за справедливост, пазя те в сърцето си”, ревнуваше ме от всеки друг мъж от парламента, с когото си общувах по професионална линия… Започна с това: кой е най-красивият мъж в парламента. Ех, суета! 
Да не мислиш, че аз не пазя нашите чатове от 1 август 2021 г. до 4 юли 2022 г.?! Ха. Качвай чатове, колко ти душа иска. Ще ме изкараш сексуално незадоволена. Влюбена. Изоставена. Ах, това със сексуалната заплаха от мен към теб си е адска смешка. Банализми. Провинциализми… А ти започна всичко пръв, това е истината.“ 


До края на предизборната кампания остават 26 дни.
 




20
Коментара по темата
20.
ценител
05.09.2022 14:45:22
1
3
Снимката на "нацепената баДка" кърти ! Тоя вEрно ли си мисли, че изглежда така, че трябва да се снима !? С това телосложение /коремната част, по-широка от гръдната/ е някакво недоразумение :)
19.
Лаладжии..
05.09.2022 13:03:22
1
14
Партията на Киро би имала по-голям успех в дебатите, ако пусне Васко Жабата. Такава тягостна некомпетентност и неразбиране на базисни понятия и процеси, гарнирани с еснафска парвенющина, лъха от техните представители, че е по-добре да не си отварят устите. Ако имаше олимпиада по празнословие, променкаджиите щяха да са пожизнени шампиони.
18.
Мафията ОПГ ПП+ДБ+БСП е в ступор
05.09.2022 12:28:20
1
25
Коалицията, която управляваше, и подкрепяше кабинета „Петков”, категорично няма да има мнозинство в следващото Народно събрание. Тези четири формации няма как да имат мнозинство. В България със сигурност ще има друг тип конфигурация!
17.
Чорапа на мафията се разплита
05.09.2022 12:10:46
3
26
Калоян Методиев даден на КПКОНПИ, уредил свои роднини с договор за 440 000 лева без конкурс!
Руди Гела финално врътна далавери с бързи и закрити конкурси за наемане на държавна собственост в спорта!
Имам усещането, че младият, пламенен, неудържим и “луд”, както сам публично се определя, Радостин Василев, ще има доста срещи със Закона: срещу него е подаден сигнал, по който работи Софийска градска прокуратура – за хулиганство и самоуправство, заради вандалски действия на него и бандата му, в партийния клуб на ИТН в Плевен.
ПП са лице и гъз на мафията, за това се сриват и няма повече да са фактор, особено след 7 месечното рушене на държавата!
16.
Опи
05.09.2022 11:47:30
31
4
15ка,все едно говориш за 12те години на Боко....Содом.
15.
Самоизяждане на Променкаджиите
05.09.2022 11:23:24
2
29
Радостин Василев - Гела, водачът на листа на ПП, в
скандален чат за лидерите на партията: Асен Василев не може да е премиер. България няма да приеме за премиер ПЕДЕРАСТ. Спецов е в Дубай
на шопинг за прашки на Асен. Много скоро ще бият Кирчо. Става ужасно за Радев.
На Рашков столът се клати!
ТОВА ЛИ Е МОРАЛЪТ НА "ПРОМЯНАТА"? Асен Василев, наречен "педераст" от Руди Гела, трябва веднага да го изхвърли
като водач на листа. В чата с Колтуклиева той лъсна като интригант и доносник.
14.
*********
05.09.2022 11:14:19
0
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
13.
Малий
05.09.2022 09:40:33
3
11
В туй старото корито дали ще потече пълноводна река?
12.
Стефанов
05.09.2022 08:26:15
19
21
Тук, разбира се, коментарите са отключени. В горната статия лъжите на огладнелите гербави крадци, трогателно представени като предизборна програма, коментарите са заключени. Да не се излее народната любов към шайката под статията. Радостина от Флагман - личната кучка на гербавата шайка за Бургас.
11.
Пуф
05.09.2022 08:09:12
1
29
Няма чест и достойнство!
В Европа правителствата приемат пакети от мерки за справяне с кризите,в България политици и журналисти си показват кирливите гащи.
10.
Попов
05.09.2022 03:36:52
2
23
Жалко къв педераст се е появил 1985....Иначе са готин набор
9.
ВКР
04.09.2022 21:21:38
1
49
Политиката е втората най-стара професия. Мисля че е твърде близка до първата."

Роналд Рейгън
8.
Гилф Хънтъра
04.09.2022 20:48:17
7
24
Тва дъртото го отнасям като гладен копейкаджия - рубла!
7.
Flintstone yaba daba doo
04.09.2022 20:16:00
6
26
1957 godina predi hrista li
6.
Ан.СавовКр
04.09.2022 20:13:07
9
37
Тоз Радо ми беше гадже като студент . Носи на секс ,но за политик не знам дали става :)
5.
Ами
04.09.2022 20:12:17
1
51
защо ли си мисля, че политик беше нещо по-различно от психопат? Ами дръжте си мръсните гащи у вас, не ги размятвайте под чуждите носове, кой го е еня за вашите "интимни" чувства, които правите публични? То май и цялото ви политическо присъствие мирише само на мръсни гащи...
4.
Повърня
04.09.2022 19:55:08
15
61
Това нещо колтуклиева го видях за сефте в един биг брадър и беше един от най-гнусните и нечистоплътни душевно участници. Тоз как се е забъркал с нея не го знам. Чак толкова да си закъсал...
3.
Бахахахаха
04.09.2022 19:51:20
1
72
Аз по-жълто нещо не съм чел и в шок и жълт шоу преди 20 години. Божидаре всичко наред ли е с теб?
2.
Котора
04.09.2022 19:45:08
9
73
Тоя прост гей много насериозно се е взел. Тъп смотан киртак марш у дупката откъдето изпълзя.
1.
DB7
04.09.2022 19:33:32
1
66
КАКВИ КАПУТИ СА "КАЙМАКА"
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори