×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

"Алфа Рисърч": ГЕРБ води с близо 6% на "Продължаваме промяната", 7 формации влизат в парламента


"Алфа Рисърч": ГЕРБ води с близо 6% на "Продължаваме промяната", 7 формации влизат в парламента
Голяма част от партиите губят дори и лоялни доскоро избиратели
04 Септември 2022, Неделя, 14:59 ч.
Автор: Флагман.бг

ИТН е на ръба

Четвъртата поредна предизборна кампания за по-малко от две години започва в силно променена социална и политическа среда в сравнение с предишните три, показва националното представително проучване на "Алфа Рисърч".

Налице е категоричен превес на икономическите и финансови притеснения на хората над доминиращата преди година цел за промяна на модела на управление;

Недоверието към партийните лидери обхваща вече цялата политическа класа, не само старите политици;
Разочарованието измества миналогодишните надежди и заедно с липсата на ясни управленски алтернативи прави избирателя силно колеблив, дали и за кого да гласува;

В резултат, голяма част от партиите губят дори и лоялни доскоро избиратели, а вотът за половината от политическите сили с шанс да бъдат представени в 48то Народно събрание остава в тесен диапазон, в който биха могли да разменят позициите си.

Проблемите и притесненията: Топ 3 на най-важните за хората проблеми, посочвани от осем от всеки десет българи, са – инфлация (89%), цени на енергоносителите (86%), здравеопазване (83%). Разбираемо, най-високи са очакванията избирателите да чуят позициите на партиите именно по тези три приоритета. Войната между Русия и Украйна и корупцията са посочени от около две трети от анкетираните. Следват екологичните проблеми, свързани със състоянието на язовири, водоеми и пр., както и нелегалната емиграция, които отново застанаха във фокуса на общественото внимание покрай трагичните инциденти в последните седмици и вълнуват две трети от анкетираните пълнолетни българи. Класацията на десетте най-значими проблема се допълва от състоянието на пътищата, особено на прага на наближаващия зимен сезон и от образованието.

Рейтинги и доверие: В кризисни ситуации като настоящата, разочарованието от едни политици много често е съпроводено от пренос на доверие и надежди към ново поколение, или нови лица политици, каквато беше ситуацията през 2021г. Кампания 2022 стартира обаче със сериозна ерозия на доверието към всички ключови партийни лидери, които ще вземат участие в предстоящите на 2-ри октомври избори. Ако изобщо може да се говори за някаква конкуренция между тях, тя е „кой е най-малко мразен, а не кой е най-силно харесван“.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов стартира кампанията с 21.6% положителни оценки и 55.5% отрицателни. Съпредседателите на основния опонент, Продължаваме промяната, Кирил Петков и Асен Василев, само за два месеца, бележат рязък спад в личните си рейтинги. С доверие, респективно от 18.4% и 17.8%, те значително стесняват електоралното си влияние в сравнение с миналата година, а недоверието им достига 55-56 на сто. Лидерите на другите две партии, участници в управлявалата доскоро коалиция, Христо Иванов (17.6%) и Корнелия Нинова (15.9%) отстъпват с няколко пункта след тях, като лидерът на ДБ е единственият с по-ниски нива на неодобрение (49%). Всеобщото недоверие към политическата класа обхваща както неучаствалия все още на избори и доскоро с висок позитивен рейтинг Стефан Янев (18.5%:35%), така и най-шумният опозиционен лидер К. Костадинов (13%:57%). В дъното по доверие остава Слави Трифонов (11% : 61%).

От тенденцията на спад е засегнат и президентът Румен Радев. В сравнение с юни положителните оценки за дейността му намаляват с 5 процентни пункта, а отрицателните се увеличават с 3. Така, към момента, ножицата между положителни и отрицателни оценки (38%:33%) силно се затваря.

С оглед не само на настоящите избори, но и на потенциала за решаване на кризи след тях, наблюдаваната сериозна ерозия на доверие към политическите лидери и лидерство, е изключително рисков фактор. Най-малкото, защото при очертаващия се фрагментиран парламент и коалиционни формати, ще бъде все по-трудно да се осъществяват дългосрочни политики, изискващи лидерско визионерство и широка обществена подкрепа.

Избирателната активност: На старта на кампанията, избирателната активност се очертава около 48% от имащите право на глас и живеещи в България избиратели. Това означава, че до урните могат да отидат около 2млн.600 хил., което е съпоставимо с активността на последните парламентарни избори през ноември 2021г. На този етап обаче е още много рано да се каже, дали кампанията ще повиши активността, или обратното, негативизмът и липсата на ясни перспективи ще отблъсне част от избирателите, което би довело до опасно ниски нива, с вероятност за силно сближаване на вота за отделните партии.

Електоралните нагласи:

Предизборната кампания стартира с превес на ГЕРБ (23.4%) пред основния конкурент Продължаваме промяната (17.5%) от почти шест процентни пункта. ГЕРБ бележи лека мобилизация спрямо последното проучване на агенцията от месец юни, по-значителен е спадът (над 2 на сто), при ПП. ПП могат да загубят около 250 хил. от миналогодишните си избиратели, които тогава направиха избора си в полза на новата формация, но сега се разпръскват в широк политически спектър, както вляво, така и вдясно.

На трета позиция се нарежда ДПС с 10.9% от твърдо решилите да гласуват. Както обичайно преди избори, Движението започва да мобилизира избирателите си и постига по-висок резултат спрямо предходни проучвания. В тези данни не са отчетени гласовете, които партията би получила от вота в чужбина.

На малка дистанция след ДПС са БСП (9.8%) и Възраждане (9.5%). БСП, също както и ПП, са двете партии, които търпят най-сериозни електорални щети от действията на служебния кабинет. Ключово за партията ще е да помогне на по-възрастните си избиратели да се справят с машинния вот и да ги убеди да гласуват. Освен това, началото на кампанията показва, че и ПП навлиза в лявото социално поле, така че е напълно възможно двете твърде различни преди година партии, сега взаимно да си отнемат избиратели. Възраждане, от своя страна, има по-млад и мотивиран електорат, но някои от най-значимите му теми, благодарение на които направи своя пробив, остават сега по-назад в приоритетите на хората.

Демократична България плавно върви нагоре, за което й помагат две обстоятелства. Първо, разочарованието на част от избирателите от ПП, които се връщат сега към ДБ. И второ, радикализирането на ПП, на чийто фон ДБ се очертава като по-диалогичната и отговорна към сформирането на управленска алтернатива, партия.

Това са шестте партии, които с голяма доза сигурност можем да кажем, че ще присъстват в 48ия парламент. Още две партии са на ръба. Български възход на Стефан Янев (4.2%), с малко прескача изборната бариера, но спрямо юни е в низходящ тренд. За тях кампанията ще е ключова - дали ще запазят избирателите си, или те ще предпочетат други партии в този сегмент - БСП, „Изправи се България“… ИТН, която през изминалата година загуби огромен брой избиратели и достигна до малко над 3%, на старта на кампанията проявява лека мобилизация – 3.9%. Специфичното за избирателите на тази партия е, че имат твърде емоционален вот – бързо се мобилизират, но и бързо се разочароват. Партията на Трифонов е в остра конкуренция с тази на Костадинов и от обмена на избиратели между тях ще зависят финалните позиции и на двете формации.

(Не)вероятните управленски алтернативи: Българското общество е поляризирано по редица теми, а в настоящите избори и по ключовата – „около коя партия е най-вероятно да се сформира управленска алтернатива?“ 26.4% са на мнение, че е по-вероятно да се сформира управление около ГЕРБ, 24.2% - около Продължаваме промяната. Едва 5% смятат, че е възможна коалиция между тях. Най-голяма част, 44% не могат да преценят. Тези хора са най-склонни да не гласуват и ако никой не ги убеди, че може да сформира работещо правителство, най-вероятно няма и да отидат до урните.

Наред с решенията по най-чувствителните за хората проблеми, отговорът на въпроса „какво правителство е възможно след изборите“, се очертава като един от основните движещи фактори в кампания 2022.

Настоящото изследване е проведено в периода 27 август – 2 септември 2022г. от Алфа Рисърч, публикува се на сайта на агенцията и се реализира със собствени средства. Проучването е проведено сред 1117 пълнолетни граждани от цялата страна. Използвана е стратифицирана двустепенна извадка с квота по основните социално-демографски признаци. Информацията е събрана чрез пряко стандартизирано интервю с таблети по домовете на анкетираните лица.

Алфа Рисърч носи отговорност за данните и интерпретацията, публикувани на нейния сайт, но не и за избирателно или манипулативно използване на тези данни.

Съгласно чл. 205 (ал. 1 - 4) от Изборния кодекс всяка медия, която използва данни от настоящото проучване, е длъжна да съобщи информацията от това каре.




Флагман.БГ Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест 02/05/2024, Четвъртък 14:40 0
97
Коментара по темата
97.
Трябва
06.09.2022 16:15:44
1
2
С тези стъкмистики ме мотивират да гласувам за промяната и за демокрацията, иначе ни чака пак мутри и русолайнофили
96.
До 87
06.09.2022 10:51:51
0
0
Ти след 2007 ли си роден бе, бай хой? Или си расъл на село?
95.
лдкаслдк
05.09.2022 19:44:44
0
1
Пак ще ходим на избори 2-3 пъти
94.
до 88
05.09.2022 18:05:49
1
1
На какви хапчета си...лелееее колко много глупости на едно място.
93.
да
05.09.2022 13:43:15
8
4
Питам КОЙ довлече кирчо и кокорчо та опраскаха така държавата - крадци предвождани от крадци -не само мунчо е виновен
92.
Соц (иде)ология
05.09.2022 10:56:42
20
11
Социология, която не отразява, а манипулира нагласи. Уплашени журналисти, които не смеят да питат Теменужка Петкова къде е пътната карта с Газпром, с която ББ отстъпи съществена част от контрола върху газопреносната ни мрежа, нещо което дори Виденов не направи.
Радев има тази карта, но и той я крие. Избори. Направете ги. Ако това ви харесва непременно гласувайте за ГЕРБ и статуквото. Ако не - гласувайте за реформи и промяна.
91.
Pomorie
05.09.2022 10:32:17
4
3
V Pomorie.
Gerb shte sa sled dps!
Obeshtano.
90.
До 88
05.09.2022 10:12:52
10
5
И като се събуди целия облян в пот, краката ти в контакта мъ----те ти светят.
89.
оффф... до 88
05.09.2022 09:06:28
2
7
Ти наистина ли си мислиш, че българите, които се връзват на акъла на лъжеисторика чуждопоклонник Костадинов са повече от българите, които гласуват за БСП и Кирчо????
88.
rtg
05.09.2022 02:23:13
22
14
Герб печели изборите, Възраждане са втори, ДПС трети, Измяната са четвърти, а БСП няма да мине прага за влизане в парламента. Бойко няма да стане премиер, ще издигнат Димитър Николов. Корнелия ще си подаде оставката, Гешев запуква Киро и Асенчо и ги изправя пред съда.
87.
ХХ
05.09.2022 01:38:24
25
10
Български възход може да има единствено след излизането на България от ЕС и НАТО.
86.
До патканчето 85 ПИК и за тебе има
05.09.2022 00:10:39
2
8
https://pik.bg/%D0%BC%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B5-%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%D1%81%D0%BC%D1%8F%D1%85-%D0%BA%D0%BE%D1%86%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BE%D1%82-%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%87%D1%83%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%B1%D0%BE%D0%B9-%D0%BA%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BB-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B5-news1126594.html
85.
ВЪТРЕШНИТЕ ИНСТРУКЦИИ НА ПП!
05.09.2022 00:07:46
3
12
В случай, че бъдат атакувани пък, единствения отговор, който те трябва да дават, е че това са приказки на “стари лъжци с техните похвати”.
Последното трябва да бъде повтаряно поне 3 пъти във всяко едно изказване, независимо от неговия контекст, пише още в инструкцията.
84.
Ето още от пигг, хлебарко:-)))
04.09.2022 23:56:20
13
7
https://pik.bg/%D1%84%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%86%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D0%B5%D1%80%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%82-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1-%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-news16064.html
83.
ПП повръща, пари не връща
04.09.2022 23:41:27
35
29
Ти, Кире, си незаконен! Ясно ли ти е?! Трябва да върнеш всички пари от
заплати и командировки, да бъдат обезсилени решенията ти, включително и
разпоредбата ББР да сключи договор за правно обслужване с кантората на
Лена Бориславова от 1 юли 2021 г., за по 14 000 лева на месец и 140 евро
на час. Член 313 от НК, казва Радостин-Гела, който го направи №1 в Габрово за да си мълчи.
А, ти, бе, момче?! Знаеш ли къде трябваше да си ти, вече? С решение на Конституционния съд от 27 октомври 2021г. беше обявена за нелегитимна частта от заповедта на президента Радев, с
която те назначава за служебен министър на икономиката на 11 май 2021 г..
82.
Me Too в БГ вариант
04.09.2022 23:11:37
37
30
Сега като тръгнат едни оплаквания от съпруги на противници .... малии, голям сценарий на ПеПе тата, да има зрелища, защото хляба е скъп, не само безглутеновия на Линда ПеткОФФ !
Ти кажи видеото с парапета на Лена колко струва месечно на България и има ли дело за едни 14х.лв. заплата за парапета?
81.
Турчин
04.09.2022 23:09:02
6
36
Не на русчиите комунисти доносници ционисти от гяурското дс дпс
80.
Боклук 78
04.09.2022 23:03:31
36
31
Не ми копирай Петел на Станишеви!
Нали си наясно, че на лъжите краката са къси!
Та и тази е от тях!
Казахстан купи фамилия Каратанчеви за 65х.$ , но те са лакоми изнудвачи и клеветници!
Рашков ако можеше щеше да осъди Бойко, а не обратното!
Тя Лена на Киро и Миро с такива дописки от Гугъл отиде да съди Бойко....
Тъпанари сте, каквито и дипломи да си купите, оставате тъпанари, на лакоми, злобни и завистливи!
79.
Любимият ти пиГ, мършо нещастна
04.09.2022 23:00:11
10
15
https://pik.bg/%D1%81%D0%B5%D1%81%D0%B8%D0%BB-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D0%BC%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%88%D0%B5-%D0%BD%D0%B5%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%B2%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D1%89%D0%B0-%D0%BC%D0%B8-%D0%B2-%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B0-news82825.html
78.
Боклук, ние помним!!!
04.09.2022 22:50:39
16
37
Бившият премиер Бойко Борисов ще бъде разпитан в Главна дирекция „Национална полиция” по сигнал от Пловдив, твърди източник на „Марица”.

Той се отнася за последствията от скандала, който се разрази преди 9 години между Борисов и Радослав Каратанчев, баща на тенисистката Сесил Каратанчева. Тогавашният премиер бе обвинен, че е писал неприлични есемеси на Сесил през 2005-а, когато тя е била непълнолетна. Борисов отрече тези твърдения и ги нарече „нечовешки”. През 2010 г. Каратанчев бе уволнен от държавното дружеството „Академика”, което по онова време управляваше различни спортни имоти. После той отвори фронт срещу тогавашния министър на спорта Свилен Нейков и ръководството на тенис федерацията, което обвини в злоупотреби.

Междувременно Сесил Каратанчева настоя, че не е била единствената непълнолетна тенисистка, която е била подлагана на тормоз от премиера. Думите й обаче бяха опровергани от пловдивчанина Емил Найденов, чиято дъщеря Александрина била в списъка, за който загатва Сесил. По-късно Найденов заяви, че е бил подложен на натиск, за да застане срещу Каратанчева в медиите, а истината била друга.

Неговият сигнал е един от поводите Борисов да бъде повикан на разпит от разследващи от групата „Противодействие на престъпленията против личността” . Жалбата на Найденов дълго време събирала прах в различни полицейски чекмеджета. Ход й бил даден едва по време на служебното правителство.
77.
74,75 Парапет сикиджиите
04.09.2022 22:42:28
27
28
Ти сам вЕрваш ли си на написаното бе малоумник?
Този Каратанчев, не беше ли един, който едни пари прибра и към Азербайджан продаде дъщеря си?
Нормално е за парата, продава си децата!
По-добре не поствай подобни мръснишки измислици, за да не те дамгосат началниците ти,че вдигаш рейтинга на Бойко!
76.
Герб-педофили
04.09.2022 22:26:39
32
30
Бойко Борисов ми отправи сексуални намеци, когато бях малолетна – на 14“, сензационно обяви световноизвестната тенисистка Сесил Каратанчева пред вестник „Галерия“.
Тя разказва с ясни подробности за опити на тогавашния главен секретар на МВР да я съблазни.
„Бях на 14 години
75.
До 72 къса памет ли имаш?
04.09.2022 22:23:37
22
27
След като вечерята свърши, се прибрах, а в деня преди четвъртфинала се събудих на обяд. Тогава получих смс от непознат номер: „Беше много красива вчера“. Отвърнах – „Кой си ти? Къде са ме давали?“, защото реших, че са ме давали по телевизията. Отговорът беше: „Вчера те видях, с много хубава рокля беше“. Самата рокля наистина беше хубава – дълга и с цветенца. Сетих се с кои хора съм била на вечерята.
Предположих, че е той и пак написах „Кой е“?
Никога няма да забравя, че не ми написа името си, а само „б.б.“. Отговорих: „Мерси много“. Не съм искал да влизам в разговор. Последва нов смс от него: „Какво ще кажеш да ми дойдеш на гости в хотела сега?“
74.
До 72 къса памет ли имаш?
04.09.2022 22:22:35
10
17
Бойко Борисов ми отправи сексуални намеци, когато бях малолетна – на 14“, сензационно обяви световноизвестната тенисистка Сесил Каратанчева пред вестник „Галерия“.
Тя разказва с ясни подробности за опити на тогавашния главен секретар на МВР да я съблазни.
„Бях на 14 години – започва изповедта си тенисистката. – Играехме демонстративен мач на кортовете на „Левски“. След това нещо се случи и доиграхме срещата на „Дианабад“. Аз играх в тандем с Пламен Минчев срещу Бойко Борисов и Никол Димитрова. Загубихме с Пламен, но имахме бас – загубилият трябваше да даде нещо като 20 или 50 лв., не си спомням.
Тръгнах да давам парите на Бойко, но той каза, че трябва да ги предам на охраната и не ги взе лично. Но ме попита кога ще играем пак. Разменихме си телефоните, а после си тръгнах от кортовете.
Половин час след това получих първия есемес от Бойко Борисов. Дотогава живеех в много затворена среда, както казах, бях на 14 г. и нямах никакъв социален опит. Само тенис и дисциплина. Казвам това, защото в първия момент не разбрах какво означава есемесът на Борисов. Показах го на баща ми и на други хора около нас. Никой не посмя да ми обясни какво точно означава той, само казаха, че е изключително неприличен, за да бъде изпратен на младо момиче като мен.“
Сесил признава, че не помни точно какво пишело в първия смс, но за сметка на това разказва обстойно за следващите.
„Мина доста време – продължава историята Каратанчева. – Преди „Ролан Гарос“ бях отишла в САЩ в академията на Болотиери. Спомням си, че гледах турнира „Насдак“ и тогава получих още няколко есемеса: „Как си?“, „Как върви подготовката?“. Отговорих: „Хубаво е“, при което той ми отвърна: „Само за любов, нали?“. Отвърнах: „Хубаво е времето за тенис“. Той отговори нещо в този дух, след това ме попита кога си идвам. През времето оцених, че флиртуваше. Обясних му, че имам още няколко турнира да играя. И това беше. Веднага звъннах на баща си, разказах му всичко и му стана много неприятно, направо побесния.“
Най-фрапантните опити за свалка от страна на премиера са станали на турнира „Ролан Гарос“ през 2005-та. Тогава Сесил е на 15 и достигна до четвъртфинал на надпреварата, след което беше определена от всички световни специалисти за детето-чудо.
„Бях победила във втория кръг на турнира – връща лентата назад Каратанчева. – От федерацията по тенис ни поканиха на вечеря с Бойко Борисов. Облякох се официално. Бяхме на една маса аз, баща ми, шефът на федерацията Пламен Минчев и заместникът му Стефан Цветков, Оги Илиев и бизнесмен от Ямбол. Говореха си разни неща. Бойко разказваше как бил хванал някаква пратка с наркотици.
След като вечерята свърши, се прибрах, а в деня преди четвъртфинала се събудих на обяд. Тогава получих смс от непознат номер: „Беше много красива вчера“. Отвърнах – „Кой си ти? Къде са ме давали?“, защото реших, че са ме давали по телевизията. Отговорът беше: „Вчера те видях, с много хубава рокля беше“. Самата рокля наистина беше хубава – дълга и с цветенца. Сетих се с кои хора съм била на вечерята.
Предположих, че е той и пак написах „Кой е“?
Никога няма да забравя, че не ми написа името си, а само „б.б.“. Отговорих: „Мерси много“. Не съм искал да влизам в разговор. Последва нов смс от него: „Какво ще кажеш да ми дойдеш на гости в хотела сега?“
73.
Мосад
04.09.2022 22:15:02
37
26
Лорер се опитва да спазва прочутото правило на "Мосад" - "Война се печели с измама", но не му се получава, само с интриги не става.
Плаши с протести, повторение на 2020... Да, ама Не, само офисен планктон и платени "протестери" ще събере, както вчера!
Изчегъртването на хомо-шуробаджанашката шайка на Кокорчо е повече от задължително!
Г-н Гешев, цяла България сега вази гледа
72.
Дааа 71 лъжите продължават
04.09.2022 22:11:06
42
28
Кога ще постнете и че Бойко е канибал?
Нали на закуска яде деца, според Дамаджан Рашков, на обяд бащите им, а на вечеря ляга с жените на противниците си!
Изумен съм какъв страх ги тресе партиите на „подмяната“ БСП и дериватите и ПП,ДБ!
Страхът изяжда душата, за това Кире,Асеня,Лорерите,Корвела,Бойкикев и останалите са бездуховни сатанисти!
71.
14 годишна тогава!!!! Педо?!
04.09.2022 21:38:25
22
28
Бащата на тенисистката Сесил Каратанчева – Радослав Каратанчев, нападна отново Бойко Борисов, като го обвини, че е пращал неприлични SMS-и не само на дъщеря му, но и на жените на свои колеги.

Радослав Каратанчев обяви пред TV7, че Бойко Борисов няколко пъти му се е обаждал да се извинява и да се опитва да замаже положението. Самият треньор по тенис призна, че е получил работата на шеф на дружество "Академик" най-вероятно за да си мълчи и нищо да не казва.

"Обществена тайна е, че Бойко пращаше неприлични SMS-и и на жените на своите колеги", заяви Радослав Каратанчев.

"Аз съм говорил с него за SMS-те към дъщеря ми и той ми се извиняваше, че бил баща и да не казвам на никого. След това минаха около 6 години и ме направиха шеф за "Академика". Само че не са очаквали да си мълча
70.
Не разваляйте розовата ППриказка
04.09.2022 21:25:46
23
22
Не сте прави да скачате на Кирил за"договорените" пет моста с Румъния - и то особено след като договори 7 кораба с газ, по-ниски цени на горивата, след като помогна много на Украйна, разкри хиляди далавери за милиарди, удуши инфлацията, повиши пенсии, заплати, пребори бедността и сега живеем в охолна, скъпа и уредена държава, всички са заможни, щастливи и доволни от парите, които ни осигури Асен на хартия.
Никога не сме били по-добре и според Настимир, Гела, Рашков и останалите млади спасители...
Силата на ПП са лъжите и обещанията, които на практика са истини, но само за най-близкото обкръжение на финансовата пирамида ПП!
Ружа Игнатова им е гуру, модел за подражаване, мечтаят си да я надминат по кражби и далавери!
69.
Герб баби, лелки и моми
04.09.2022 21:11:53
26
32
Бойко, угаси пожара, пожарникарю наш, не се издържа вече пхахахахахаха
68.
До 65 изпълнявай указанията на ПП
04.09.2022 21:03:20
32
30
В края на Комуникационната стратегия в раздел “Общи препоръки” пък, авторите на тази гениална концепция, предупреждават кандидат депутатите си да не споменават повече заветните “121 депутати”, като също така ги предупреждават, да не говорят за проценти, гласове или коалиции. В случай, че бъдат атакувани пък, единствения отговор, който те трябва да дават, е че това са приказки на “стари лъжци с техните похвати”. Последното трябва да бъде повтаряно поне 3 пъти във всяко едно изказване, независимо от неговия контекст, пише още в инструкцията.
На кандидат – пепейците още е забранено да говорят за геополитика, като обаче трябва дебело да подчертават, че “Продължаваме промяната” е центристка партия, с дясна данъчна политика, но лява в своите социалните мерки.
67.
Дгд всички
04.09.2022 21:01:31
1
20
Истината дами и господа в тази ситуация е една, Радев скочи срещу Борисов и натрупа сериозни дивиденти. После лансира Кирил и Асен и, хората ги харесаха и натрупа още сериозен рейтинг. След което стана пасивен към Борисов и Гешев, тръгна срещу ПП за да им свали рейтинга с една единствена цел, да управлява еднолично и безконтролно безкрайно щото така и ще стане. Не мисля, че е за пари, по-скоро за власт. Явно властта опиянява, примери бол.
66.
Да ти таковам измислените същества
04.09.2022 20:58:46
29
23
Като им гледам анимационните герои: дамаджаната, руди гела, лена парапета, баджото, кокорчо, хазарта, лореалите, настимир...
Перник вече от град на
винкелите е град на дринканите дамаджани!
Удри единия, останалите сами ще се натъркалят....
65.
До 62
04.09.2022 20:46:35
25
36
Така е, всички в ЦИК са от герб и дпс, честит нов Костинброд.
64.
Георгиев
04.09.2022 20:22:57
11
17
Най елементарните и необразовани хорица за съжаление ще гласуват за Възраждане.
Дупе да ни е яко пак най елементарната и най голяма маса хора в БГ ще определят бъдещите проблеми.Първо елементарните гласуваха за шута Слави ,после за ПП а сега естествено за Възраждане.Качествените хора са малцинство б държавата.Нещата вече се решават от чалга населението от 90-те и от братята ромляни.Но като гледам и кандидатите са пази боже така че всеки ще се спасява според ъкъла си.
63.
61 мечтай си
04.09.2022 20:20:56
39
28
Не ги пипат Кирцата и Асевя за да не ги направят герои!
Очаквай "блага" вест и за Лорер след 02-10-2022, демек след изборите!
Тогава и КПКОНПИ за Рашков ще се произнесе....
62.
До 29 Моше,Моше
04.09.2022 20:17:15
26
18
Този път Мосад няма достъп до машините на Мадуро, така че ПП са муерто :))))
61.
Грууух
04.09.2022 20:10:20
13
33
Много хора на високи позиции близки до борисов един от които е и главният прокурор са готови да се разприказват за да си спасят кожата. Да сте видели някой да е пипнал кирил, асен и т.н., макар вече месец и кусур да не са на власт?! А все още държавата е на герб!
60.
До 59 Стига си духал,лапай го!
04.09.2022 19:58:10
55
30
Изумен съм какъв страх ги тресе партиите на „подмяната“ - много ги е страх от ГЕРБ.
А основните ни опоненти от БСП, заради които беше създадена ГЕРБ, вече въобще не говорят за победи.
Чудят се за кого да се прилепят, за да бъдат във властта.
Същото се отнася и за „Да, България“ – една лодка хора“
Властта е нужна на Киро и Асен, за да могат да прикрият къде отиват парите.
За тях е рисково да дойде друго правителство.
За половин месец служебните министри навсякъде извадиха далаверите на „промяната“.
Всеки ден показват какъв лъжец е Кирил Петков!
„Оставихме 12 милиарда резерви на „промяната“.
За решаване на кризи.
След тяхното управление служебният финансов министър казва,
че трябва 15 милиарда на бюджета, а премиерът Гълъб Донев казва, че трябват още 6 милиарда”
59.
До 54 с прякор минета
04.09.2022 19:35:36
25
50
Напоителни системи казваш. Тази компания която беше източена от харизанов който не само, че не беше осъден ами бойко му подари тв европа и го превърна в свой главен дух@ч заедно с довчеращния противник на борисов антон тодоров написал книгата "шайката-борисов, цецо, плевнелиев и другите", който вече е върл фен на бойко и единствен събеседник в тв европа? Ти верно си хипер жалък мизерник.
58.
Жълтопаветния маргиналитет
04.09.2022 19:31:31
55
33
Направо са луднали от Прокопиевото изследване на нагласите български!
Много неграмотни, необразовани и с купени дипломи се надяват, след като свършат роднините и приятелите на Променливите Киро и Кокорко, до тях да опрат и на топло местенце да се уредят :)
Лорер е обещал на най-правоверните му последователи, да ги назначи на длъжности, независимо дали имат или не ценз за което!
Напразни усилия на жълтопаветния маргиналитет, дори офисния планктон на прокопи и мафията се чегърта от Радев, чегъртането Бойко ще продължи и калинките-стръвници ще уволни!
Честити венци др0гари ПеПейци!
Съчувствам на Вашата радост!
Чао бамбини, лятото свърши, иде зимата на нашето недоволство и ще си платите с лихвите!!!
57.
Все още
04.09.2022 19:26:05
7
3
валидно с пълна сила . И едните, и другите са маскари!
56.
Продължаваме Педерастията
04.09.2022 19:24:11
20
15
Колко трябва да си прост да гласуваш за едно и също нещо 32години под ред? Мислите с празните си кратуни
55.
Продължаваме Педерастията
04.09.2022 19:22:55
12
8
Айде марш обратно в дупките , заедно с ГЕРБ ДПС БСП и ДБ! изроди сте до 1
54.
До 7 Политика не се прави с опорки,а с експертиза
04.09.2022 19:17:30
40
24
Затова предприехме действия за кардинално решаване на проблемите на
целия регион. Изготвихме цялостен проект за превенция от вредното
въздействие на водите, в който включихме изграждането на язовир Падеш
(изключително необходим, както за да побира водните маси от такива
приливни вълни, така и да осигури питейната вода в района, който и до
днес страда от безводие в летните месеци), цялостна рехабилитация на
главните отводнителни канали, както и на дигите -там, където са отслабени.
Липсващите от 60-те години средства за това бяха осигурени чрез проекта
на "Напоителни системи" в НПВУ, който с лека ръка беше премахнат от
правителството на "Промяната", за да бъде заменен с проекта за
батериите! За съжаление днес сме свидетели на резултата от безхаберието
и некомпетентността на тези аматьори!
53.
До 51
04.09.2022 19:14:19
14
29
Тя и м@йка ти е шашава по цялата глава, че те е изср@ла, вместо да абортира и да си живее спокойно старините, а не да ти бърше задника на дърти години.
52.
ГЕРБ завинаги!
04.09.2022 18:55:39
25
3
Мисля, че е време г-н Борисов да се оттегли като г-Доган и да отстъпи председателското място или на Дани Митов или на Томи Дончев. Събра доста негативи(неоснователни) и това отдръпна доста поддръжници. Имаме нужда от рестарт.
51.
Киро е луд по цялата глава
04.09.2022 18:27:12
58
33
Цяла България се присмива на тези нещастници, а те още си играят на
политика?!
Киро луд по цялата глава - договорил съм, вика, 5 моста над Дунав с
Румъния за седем месеца?!

Руди Гела излива душата си в чатове до Колтуклиева, че Асен Василев е
п......т, а Спецов му купува прашки от Дубай?!

Насред Пловдив си устройват работническа спартакиада с българското
знаме, обърнато наопаки, като на война, а най-впечатляващото са балдърите на "chubby"-то Калинка и младежът - знаме на промяната, Бойко Рашков?!
50.
До 49
04.09.2022 18:20:57
13
29
По-полека ,Байно !
През последните 6 месеца на всички в Европата, Америките, Азия и Африка все не им беше много добре!
Но там не посочват определен човек или партия за всичките причини, довели до това !
Просто имат повече акъл и мислят повече !
колкото до краденето и по времето на ГЕРБ крадяха (по 40% назад), лъжеха (и сега си лъжат) и развратничеха (Мата Хари)...
Нищо ново не се е случило, а ние все се надяваме да се случи !
Това , обаче не ни прави мърши, Дядо ти Петко е имал съвсем друго предвид , когато го е казал, за хора, "които нищо не щат да вършат" ...
А ние все вършим нещо-правим си избори !
49.
Дрон
04.09.2022 17:53:39
38
22
Като гледам писанията явно на народа му е било много добре през последните 6 месеца, като го крадяха, лъжеха, развратничеха! Ми гласувайте си пак за ПП, бе! Хак ви е тогава! Петко Славейков е казал: "Ний не сме народ, а мърша!"
48.
Американското посолство
04.09.2022 17:53:10
3
6
Новото мнозинство ще е от нашите хора от Гроб, Продължаваме Провала и Духай България.
47.
Нищо чудно
04.09.2022 17:42:45
18
27
Средният ешелон чиновници, бюрократи, служители и всякаква тюмбелска паплач е все още кадър на ГЕРБ ...
Всички те знаят, че ако и сега не влязат в парламента , местенцата им истиват окончателно!
А те са около 600 хиляди народ!
46.
След
04.09.2022 17:38:54
3
25
Царо и Бареката, Славиту е третият скудоумник, който от силна , парламентарно представена партия , я докарва до изхвърляне от парламента !
С тази разлика, че Царо успя да я свърши тази работа за период от 4 години, Бареката -за 2 , а Славиту за една година ...
45.
Стою
04.09.2022 17:37:51
16
26
ГЕРБ колкото и да плащат не могат да съставят и участват в правителство. Догодина след местните избори като им махнат и кметовете отидоха вече на политическото бунище.
44.
Барба ганьос
04.09.2022 17:36:05
15
23
Не вярвам лошият, прост, неграмотен мат'рял да е наистина толкова прост. Вярно е, че само лузъри и абсолюттни аутсайдери гласуват за тоя шизофреник, ама чак па толкова..
43.
Димитър
04.09.2022 17:24:37
27
6
ВЪЗРАЖДАНЕ Е ПЪРВА СИЛА РАЗБЕРЕТЕ ГО ЕВРОГЕ*СКИ ЛИБЕРАСТИ
42.
Димитър
04.09.2022 17:24:35
23
5
ВЪЗРАЖДАНЕ Е ПЪРВА СИЛА РАЗБЕРЕТЕ ГО ЕВРОГЕ*СКИ ЛИБЕРАСТИ
41.
трендафил
04.09.2022 17:22:07
25
15
Демократична Педера*тия няма да влезе в парламента. :)
40.
АЗ
04.09.2022 16:55:09
35
12
ПОРЕДНАТА ПОРЪЧКОВА ПОВЪРНЯ .........ХАХАХАХАХА
ВЪЗРАЖДАНЕ Е ПЪРВА СИЛА
КОЦЕТО Е ПРЕМИЕР,А ТИКВАТА-МАФИОТ,КАНАДСКИЯ ДЖЕНДЪР ПРОДАЖЕН И ПОЧЕТВЕНЯЛАТА ОТ КРАДЕНЕ КУЧКА В ЗАТВОРА,КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО....И ПОРЪКОВИ ЛИЗАЧИ,КАТО ФЛАГМАН-СЪЩО
39.
:)
04.09.2022 16:53:57
0
7
Аз съм за Ман.Ю
38.
даааа
04.09.2022 16:49:33
25
15
Пълни Пендели са гоуеми веее, гербаджии не могат да се мерят с тях нито по кражби, нито по педерастия! Особено в педерастията Пълни Пендели са ненадминати гнусни!
37.
Мартина
04.09.2022 16:48:42
19
34
Герб няма да спечелят.
36.
ТИКВОЦИЙ
04.09.2022 16:34:23
15
33
до 33
еми...ко са чудиш бре.....
народ от тикви,може да бъде управляван,единствено и само от
какви.......??? ми то е ясно бре...... от ТИКВИ... ........ хахахаха
35.
*********
04.09.2022 16:30:53
38
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
34.
:)
04.09.2022 16:25:25
11
5
Бачийски, Бачийски...
33.
партия гроб на Буци манафа
04.09.2022 16:25:11
20
48
Малоумен народ ,Буци манафа го краде 12 години и българина отново иска да настъпи мотиката....след това се чуди защо е най беден в ЕС,хахахххаха
32.
Колю
04.09.2022 16:24:10
17
9
Работата пак на пат отива. ГЕРБ с подкрепа на ДПС събират точно 100 депутата. Остават
още 21 гласа. Евентуално Възраждане ще имат 27 депутата, ДБ 22 депутата и Български възход 12 депутата. Задачата става пак с много неизвестни. Отиваме на избори напролет то май друг вариант няма.
31.
Холивуд
04.09.2022 16:20:45
11
8
Голям джумбиш настава.Народа в продълже ние на 33 години му избиваха зъбите и най накрая като ги извадиха до последния, сега вече е много лесно, просто ги оставяш да се само изяждат. И като знаеш че не могат да се наранят само ги разиграваш като в цирка и просто гледаш сеир.
30.
Болното псе
04.09.2022 16:20:24
13
24
Пак с 25 от 28 коментара възхваляващо дпс и гроб и плюейки кафяво по кирчо :-))))) плъх, що не си стоиш в канализацията където ти е мястото.
29.
Моше
04.09.2022 16:20:12
12
39
Те и преди водеха аххаа и паднаха. Боко губиш
28.
хахах
04.09.2022 16:14:14
12
10
това само флагман могат да го напишат
27.
Боли мЪ
04.09.2022 16:08:47
183
84
фарЪ за която и да е партия! Обаче ПП и БСП няма да са на тези позиции!
Особено БСП- на ръбЪ на влизането ще са!
26.
Тролчето на ПП генерира минуси
04.09.2022 16:08:35
53
36
Киро Простата Жаба е закононарушител, пенсиониран след 6 месеца крадене, но го лижете тролове измислени, все едно е сладолед на клечка!
За Година и половина, само кражби и рушене, а цената на живота стана тройна!
Хората усещат промяната по джоба си и трябва да ги мислите за тотални малоумници, да дадат гласа си за еничарите на промяната!
Всеки глас против ГЕРБ, е глас за мафията и мизерията!
Гешев да не ги бави, да постъпи,както Хърватска и крадците на промяната към бай Ставри!
Дяволите са паднали ангели, ПП си показаха рогата, за парата унищожиха страната!
Танцуваха едно лято, но си напълниха и крадливите гъзове с нашите пари!
25.
Въй
04.09.2022 16:04:53
23
24
Кирил Петков ако не говори, а само се усмихва ПП-то ще вдигнат проценти. Днес да обясняваш, че си договорил 5 моста над Дунав с Румъния е неприлично.
24.
„Октоподът на Промяната, или как Петков, Василев,
04.09.2022 16:03:30
34
29
Днес Българска легия „Антимафия“ е получила отговор, че Европейската служба за борба с измамите започва разследване по разследването на „Афера“.
Нека припомним, че първа част на разследването изсветлява връзките на харвардските възпитаници от “Продължаваме промяната“. Точно Кирил Петков, Асен Василев и Даниел Лорер, които бяха наречени „новите лица на промяната“, се оказва, че от години са като едно голямо икономическо семейство, което активно е работило и управлявало държавни ресурси. Към тях има още три имена, без които не би се случило това: на Евгени Ангелов, Иван Христанов и на Елвин Гури.
В началото, естествено, е „Харвард“ и желанието за… много пари.
23.
Да питам само
04.09.2022 16:00:55
13
56
НФСБ пак ли клонят към абсолютната нула?
22.
Киро
04.09.2022 15:58:51
44
23
ПП най много 6% да са вътре и да им е гадно както на нас ни е гадно като си плащаме тройните сметки заради тях
21.
битка между здравия разум и „здравите сили“
04.09.2022 15:57:15
39
18
PR-стратегия на екипа на „Продължаваме промяната“, който се води от един бивш генерал от МОСАД, – това налагане на този слоган не е случайно: колкото повече опростиш избора, толкова повече започва да идва момент, в който се проявява „ефектът на наличността“: хората са склонни да взимат решения на базата на информацията, която им е налична и достъпна. А когато медийното пространство се насища драматично много с две поляризирани мнения, които публиката дори не разбира в дълбочина – а и не я интересува, – хората започват да взимат страна не на базата на някакви рационални аргументи на експерти. Така всякакви експерти започнаха да коментират газа, като част от тях – например някои от НПО-та, в живота си не са виждали газова тръба.
20.
За каузата
04.09.2022 15:56:49
17
53
Вчера дон корлеоне от банкя казал, че ако загуби тези избори щял да се оттегли. Нека да му помогнем на човека да има повече време за внуците.
19.
Успокойте се ПП+Пашков,потънахте!
04.09.2022 15:50:38
64
29
След Киро и Асен е Шок и Ужас!
Искали да си върнат Държавата и да ни довършат!
Едно е да искаш,друго е да го можеш, а съвсем трето и четвърто е да го направиш!
Апокалипсисът е в джоба на хората!
18.
No more g.r.o.b LTD
04.09.2022 15:45:40
34
78
За да искаш да се върнат герб-дпс на власт, те които окрадоха всичко което може да се открадне, трябва или да си извратен, много болен шизофреник или да си на хранилката в някаква степен.
17.
До 15 Държавата не е на Киро и Асен
04.09.2022 15:40:33
36
23
В момента се води по-скоро битка между здравия разум и „здравите сили“,
като здравите сили са тези на политкоректността, на неолиберализма.
Очевидно е за всеки разумен трезвомислещ човек,
който си гледа в портфейла и в сметките за ток, поглежда в хладилника и вижда,
че животът му се е променил драматично в негативна посока!
Каквито и подробни схеми да прави господин Делян Добрев,
за много хора това няма да е от значение.
За тях в ушите ще кънти следното: „Кирил Петков е борец за еманципация от „Газпром“ и лошите,
които искат да ни върнат към „Газпром“.
16.
Глас народен
04.09.2022 15:37:33
62
30
Каква промяна кви пет лева. Тотално забатачиха страната. Сега искат отново доверие за да я дозабатачат. Дори комунистите се отрекоха от Дамаджаната а Кирчо и Кокорчо го приютиха. МВР и неговите производни са в тотален срив, корумпирани от високите до най ниските нива.
15.
Всеки сам си преценя.....
04.09.2022 15:36:06
51
28
Народът се вълнува и бушува от шока с цените, инфлацията и липсата на достъпен ток и парно.
Лъжите на Киро и Асан докараха глад и писнаха на всички.
Гладът изяде Промяната. Промяната и Лъжата не се ядат.
Обратно - изпразниха джобовете ни, това разбра по трудния начин народецът.
Шкембаци и баджаци. Това предлага "промяната".
Чудя се кое е по-интересно от двете.
Мъжката част ще заложи на баджаците на тази вечно ухилена Калинка,
дамската на шкембето и фланелката на Кокорчо или пък на закопчания до гърдите шкембак на Дамаджаната.
14.
Да си върнем държавата
04.09.2022 15:30:14
19
77
Всички агенции са на хранилката на герб от години, това го знаят и децата. На последните 2 избора им даваха голяма преднина, но и двата ги загубиха. Това е евтина психологическа игра за наивници. Излезте и гласувайте срещу мафията която ни направи най-бедната и изчезваща нация в Европа за 12 години.
13.
Tрола на Лорер генерира минуси
04.09.2022 15:29:52
63
32
Генерирайте минуси, тролове на лъжливите комисионери! Явно сте на хранилката на Партията на Посредниците!
Долни и гадни комисионерчета, наяждане нямат!
Дори Радев ги разбра, че са му грешен избор!
Радев ги създаде от нищото, Радев ще ги унищожи и при бай Ставри въдвори!
Гешев да не спи, а далаверите на ПП да осветли!
12.
оо да
04.09.2022 15:20:42
30
51
от 1100 души ГОЛЯМО ПРОУЧВАНЕ :) Къде са 7 милиона къде са 1100 ... манипулитавни КУЧЕТА !!! няма да спечелят герб ТОЧКА !!!
11.
Конспиратор
04.09.2022 15:20:06
12
13
Социолозите подбутват Янев.
Американците пък му сложиха номер до Възраждане за да объркат хората Възраждане(14) и Възход(15).
Случайност естествено.

Най-важното за партиите е хората да не гласуват.
Активност от 30-37% и кИфтетата са готови за храносмилане !
Затова трябва скучна, идиотска кампания за отвращаване на хората.
10.
UYjjjjjj za Trolovete na
04.09.2022 15:17:07
33
65
На ГРОП
9.
@$
04.09.2022 15:13:33
31
74
Флегмите ще се насерат от кеф че Гроп ся първи
8.
Хайде трола на Лорер да генерира минуси
04.09.2022 15:13:16
82
51
Всеки глас против ГЕРБ е глас за мафията и Сорос!
ПП са минало, млади пенсионери, натрупаха много милиарди от комисионни и заеми, а народът прост уж искал още от същото, дори нямало да се къпят, за да заприличат на жълтопаветния умнокрасивитет :))))
Тези еничари не разбраха ли, че удариш ли българина по джоба, си вечно умрял като политик!
7.
Ами
04.09.2022 15:10:51
3
12
изборната кампания на тези избори за всички партии се провежда в Трилистник, Богдан, Каравелово, Карловси район! Всичко друго е лицемерие и далавери!
6.
Точно така!
04.09.2022 15:08:37
19
40
Нашия вожд е Винету!
Форевър!
Този път ще се оправим наистина. Няма да е както преди. Честна дума!
5.
Щом Афата,която е на Прокопи
04.09.2022 15:07:18
103
60
Дава само 6% преднина на Бойко, умножаваме по 3.14 !
Единствената радост на Кирил Петков е да обяснява какво е спрял и какво на думи е договорил.
Кирил Петков лъга цяла България в продължение на месеци и следва да
понесе отговорността за това, включително и политическата.
4.
мислещ
04.09.2022 14:59:57
42
94
Чекмеджан Асфалтов, лидер на ОПГ Гроб с психическото разстройство и десетките измислици които бълва всеки ден, е мечтания вожд на всеки с IQ до 70...а те в България са мнооого !
3.
Pomorie- ne
04.09.2022 14:59:37
23
20
Tezi danni ne sa verni za pomorie!
2.
Хххх
04.09.2022 14:59:07
101
62
Какви са тези проценти за подмяната? ПП с повече от 5% не трябва да бъдат!
1.
Ruen
04.09.2022 14:59:03
21
36
Ooo na alfa ta dps baya plati
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас На 7 май излиза ДНК експертизата на Велико Минков, делото за бащинство започва на 14 май в Бургас Първото заседание по делото за бащинство, което той води, ще се гледа в Бургаската съдебна палата Фънки призна за страшна болест Фънки призна за страшна болест Хилда Казасян направо изтръпна по време на шоуто от думите му Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в парка Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в парка Обработвани ли са тревните площи в София Слави Трифонов се изправи на крака, напът е да пребори множествената склероза Слави Трифонов се изправи на крака, напът е да пребори множествената склероза Шоуменът се подложил на експериментална терапия, която давала учудващо добри резултати Великденско настроение завладя пазар "Краснодар" в Бургас Великденско настроение завладя пазар "Краснодар" в Бургас Пресни плодове и зеленчуци очакват домакините, подготвящи празничната трапеза 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство Това показват наблюдения на Института за социални, синдикални изследвания и обучение Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова След призива на Нинова за обединение на лявото пространство Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Заемите надминаха 100 млрд. лв. КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден С особено внимание ще се следят стоките с етикети за биопроизход Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Причината за усилване на валежите е, че България се намира под южната периферия на антициклон, позициониран над Украйна и Молдова
Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази...
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори