×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Защо Украйна, а не Русия е алтернатива на съвременния либерал-глобализъм


Защо Украйна, а не Русия е алтернатива на съвременния либерал-глобализъм
Путин можеше да си управлява реално до естествената си смърт, но всичо, градено 22 години от него, се изпари на 24 февруари 2022 г.
03 Септември 2022, Събота, 20:22 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

За разлика от болнавия Путин, обграден от любовници, който построи пропукана диктатура, Зеленски е мачо с традиционно стабилно семейство

Путин можеше да си управлява реално до естествената си смърт. Беше смачкал медиите и опозицията, беше си построил корумпирана пирамида от послушковци, които изпитваха страх пирамидата да не се срути, за да не си изгубят привилегиите.

Беше си напазарувал с нефтодолари либерал-глобалистите Макрон, Шрьодер, Меркел, подир която напазарува и Шолц, също Драги и още няколко важни зрънца от обичайните обитатели на глобалистката бърлога Давос.

Нищо не застрашаваше диктатурата му. Но всеки диктатор, който управлява дълго, изпада в умопомрачението, подсилвано и от лакеите, които му повтарят това, което иска да чуе - че е велик, че всичко му е позволено, че ще е господар на света. И на 24 февруари Путин пропука цялата си, градена 22 години, конструкция.

Шарж на Путин върху основата на откъс от легендарната френско-италианска кинокомедия от 1965 година „Фантомас се развихря“ с Луи дьо Фюнес в главната роля.

Освен всичките други глупости, които бяха направени с вярата, че Украйна ще е лесна хапка, а живеещите там само чакат с цвеят и питки „руския свят“, генералите му в момента много улесняват бъдещата гражданска война в Русия. Те подбират доброволци за касапницата в Украйна не от разглезеното руско население в Московията, а от националните републики, които в мнозинството си са и ислямски. Тоест там, където генетично носят агресивния ислямски заряд. И не просто ги подбират от конкретно тези места – което е видно от имената на загиналите и пленени войници, а и създадоха национални батальони. В момента в Украйна воюват компактен чеченски батальон, компактен ингушки батальон, компактен кабардино-балкарски, компактен татарски, компактен дагестански, компактен калмикски... С това те, осъзнато или не, създават основата за бъдещите армии на съставящите Руската федерация републики. Които - в този готов компактен вид, когато един ден се върнат разбити, угнетени, озверели, и пълни с решимост да отмъщават, обратно в Русия, ще започнат пак да се бият, но вече като национални армии срещу Московията. И ще е много кървава битка, не като разпадането на Съветския съюз.

За разлика от СССР, в чиято конституция комунистите лукаво бяха оставили точка, витиевато позволяваща отделяне на републиките, на която някога се позоваха Елцин, Шушкевич и Кучма, когато закриха в Беловежката гора Съветската империя, в руската конституция Путин изчегърта всякакви намеци за нещо подобно. Сега дори само леко подозрение в сепаратизъм се наказва с много години затвор. Бипсата на дори теоретична възможност републиките на Русия (а те, с изключение на Карелия, са до една ислямски и будистки) да я напуснат гарантира голяма касапница вътре в самата федерация тогава, когато събитията там започнат.

Командир на компактния чеченски отряд „Ахмат“ разказва каква е задачата на чеченските му бойци, пратени от руските генерали в Украйна.

От друга страна управляващите либерал-глобалистки среди в САЩ подклаждат пък своето население към гражданска война. Байдън преди ден нарече половината американци (привържениците на републиканците) терористи и екстремисти. Не би било никак чудно, ако нашето поколение стане свидетел на рядко историческо събитие, при което за кратък период от време се сменят основните, познати ни в целия съзнателен живот, велики сили с нови. Подобно непримиримо разделение Америка не помни от навечерието на гражданската си война. А разделението се задълбочава всеки ден, и подклажда все по-голяма ярост в двата лагера. Особено сега, когато започна произнасянето на присъдите над участниците в щурма на Конгреса - все по 10, по 15 години затвор. И все от съдии, добре подплатени финансово от Сорос, както описват в разследванията си близките до Републиканската партия медии.

На този фон Украйна има всичките предпоставки да е един от новите големи играчи на мястото на сегашните велики сили. Може би и самите украинци все още не го осъзнават. Може би и Зеленски не се е замислял, вглъбен изцяло във войната, а българската русофилия - още по-малко, че не Русия, която болнавият диктатор Путин води с бодри крачки към гражданска война и разпад, а точно Украйна прилича на сериозна алтернатива на световния либерал-глобализъм, прокарван от всеизвестните „обичайни заподозрени“ в Давос.
Зеленски не наподобява, дори далечно, нито един от техните любими кукли на конци, които редовно инсталират за държавни глави в подчинените им държави. Все лица със странни сексуалности, с любов към руските петролни корупционни долари, със силни зависимости, които лесно се направляват от Давос.

Зеленски не е нито женствения Макрон със загадъчните интереси в леглото, и неясно банкерско минало в институциите на глобалистите Ротшилдови, нито паркетния, също женствен, но като застаряваща лелка, Шолц, нито е болнавия, бръщолевещ глупости Байдън. Зеленски въобще няма грам общо с либерал-глобалистите. Той е техният антипод, традиционен мачо, с нормално семейство.

Може да се допусне, а и те не се опитват да го крият особено, че глобалистите от дъното на душата си не го понасят. Но са принудени да му помагат с половин уста заради общественото мнение, и заради инерцията, че Западът традиционно е съюзник на демокрацията и е срещу всяка тирания, особено руската.

Иначе, както виждаме от многочасовите любовни разговори на Макрон с Путин, от призивите към Украйна да се предаде, изговорени на последната им сгляда в Давос, либерал-глобалистите вътрешно си мечтаят Украйна да се примирява вече с окупираните територии, да подписва най-сетне мир с Русия, за да може корупционните нефтодолари да продължат да текат към основните глобалистки фигури от путинския грантов списък и към техните корпорации. Това им е любимото, те така живяха през всичките му 22 години, в които той е в Кремъл.

Путин им е по-драг, той е от тяхната кръвна група, те с удоволствие прибират корупционните му пари. Украйна им е само в разход, тежи им на шията. А и след евентуалната победа във войната, те това го усещат много добре, ще е много по-притегателна сила за нормалните хора и държави по света от затъналите в милиони ислямисти, африкански пришълци и джендърски порядки Франция, Германия, Белгия, Италия, Нидерландия... Особено ако и финализира съюза си с другата антиглобалистка сила Полша.

Някои глобалисти са дотолкова откровени, че изговарят тези неща още сега - справка папата, който за половин година война не изрече нито една дума на състрадание за десетките хиляди избити украинци, но направи специално ревливо изявление за смъртта на Даря Дугина, в което даде да се разбере, че дъщерята на идеолога на днешния руски фашизъм Александър Дугин, самата тя призовавала приживе неведнъж да се избиват колкото се може повече украинци, му е свидна на сърцето жертва.

Идеологът на съвременния руски фашизъм Александър Дугин изговаря обичайните си заклинания.

Ако българската русофилия разсъждаваше логично, сама щеше да стигне до извода, че Украйна е „техният човек“, че няма как алтернатива на западния глобализъм да е пропукала се диктатура с болнав президент начело, който я води към гражданска война и разпад. Да вярваш, че днешна Русия е някаква алтернатива на либерал-глобализма е толкова далече от реалностите, колкото Сириус от Земята.
 




Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
30
Коментара по темата
30.
до редакцията
05.09.2022 01:50:22
0
3
На този журналист за това ли му плащате , да препечатва чужди статии ?
Я го попитайте , как успя да напише толкова сложни изречения ?
29.
До автора
05.09.2022 01:28:16
0
4
От къде препечата тази глупост?
И ако не си я препечатал , как може нормален човек да сравнява Зеленски с Макрон , Шалц и Байдън ?
По голям клоун и кукла на конци не сме виждали до сега в света.
А за Путин си доста незрял да коментираш.
А сега ми изтрийте поста , че инак ще те уволнят.
28.
Бай Вълчо
05.09.2022 01:10:32
0
5
Плоска статийка. Пропуска се защо въобще се води войната в Украйна - не защото Путин бил изкукал или нещо такова, а защото Украйна иска да влиза в НАТО и ЕС , т.е. да се подчини на командните центрове на либерал-глобализма. Каква алтернатива може да е тази измислена държава? Зеленски не е никакъв мачо, разбира се, а е просто еврейче-клоун.
А иначе путинска Русия също не е алтернатива на глобализма наистина - климатични промени, ковид,
социален прогресивизъм, всичко това го пробутват и там. Просто глобалистите делят сфери на влияние,
нямаме страна в тази касапница.
27.
Боже, ще те попилее тази омраза
04.09.2022 14:59:44
4
8
Това е най-пристрастното жалко подобие на псевдо-обективен анализ, който съм чел в живота си, от който прозира отсъствието на базови исторически и географски познания, запознанство с културно-историческия фон на двете държави, осъзната и разумна собствена позиция, замаяна от мащабната психологическа пропаганда, която се оказа по-силна и от руската, считана за непобедима в световен мащаб. При това с наличието на повече от обилна не щипка, а щипчище разяждаща отвътре русофобия. Представям си как е стискал зъбите писачът от давене с децинформация, приета за сакрална осведоменост и понятие за протичащите сложни процеси между двете държави.
26.
Познай !
04.09.2022 14:47:50
3
9
Най-корумпираната държава в Европа.
Където са забранени опозиционните партии.
Лидерът на опозицията е в затвора.
Затворени са опозиционните теревизии.
Има ограничуния за медиите в интернет.
Собствеността е в ръцете на шепа олигарси.
Търговията с органи процъфтява и дори у нас в Правителствена болница използваха органи от живи донори за трансплантации.
Проститутките на Европата са предимно от там.
Целият им политически и икономически елит е от еврейси етнос.

Това е Украйна и ми я давате за пример за алтернатива ?
Кой е писал тази глупост !
25.
Ни моа повичи!
04.09.2022 13:45:06
6
4
Общото между великая ватник армия и русоробите, било, че ватник армията и кадировците се оказаха заплодени от укроДжендърите, а пък бугарските русороби били колонизирани и поробени от евроДжендърите хахаха.
Това да наричаш някой "джендър" а пък да те поробва или да те плющи с вдигнати крака, Направо си е диагноза. Дали ти самия си роб и джендър, ами.....
Хахахаха
24.
Хм
04.09.2022 13:26:19
3
9
А може би на автора му се иска и той с кожени дрехи и на токчета ... Като Зеленски. Затова и го намира за мачо.
23.
*********
04.09.2022 10:53:38
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
22.
Scrooge McDuck
04.09.2022 10:11:05
4
7
Не ти се отдава.
21.
DB7
04.09.2022 08:19:53
9
9
БОЖИДАРЕ ТОЯ ПЪТ СИ НАПИПАЛ ПОЧТИ ИСТИНАТА
20.
А ТАКЪВ
04.09.2022 08:17:33
6
11
точно в десетката ,с луи дьо фюнес......хахахаха
19.
Божко
04.09.2022 07:59:34
7
16
Изплиска легена от патологична русофобия.
18.
Sss
04.09.2022 06:22:07
4
10
Флегми продажно племе сте... Да няма после писане на позиви и слугинаж. На където духа вятъра хах.
17.
_nib_
04.09.2022 01:44:17
8
19
Бляяяякс...Проукролиберасткокраварска повърня....
16.
Бошкоф
04.09.2022 00:25:47
5
18
Шшш божи добре дошъл
Още не са те пуснали и пак на черешата.
Не са спираш.нов дилър ли набара?
Ще умреш от друсане божке. Истенски мъш като зеленски си бил като напълниш човката
15.
Браво
03.09.2022 22:53:11
26
16
Макар, че манджата е пресолена накрая. Има интересни неща. Те не могат да бъдат разбрани от путинофилите, които си въобразяват, че съществува държава Русия. Всъщност всичко опира в това, че Путин опитвайки се силово да възроди СССР ще предизвика разпад на Руската федерация, от която ще се формира една много по-малка по територия Русия и ще се стигне до възход на ислямските републики, които ще се ориентират към самостоятелно развитие. Те и сега етническите руснаци не се бият за Русия, а това го правят мюсюлмани и будисти, а кой ще се бие с мюсюлманите и будистите утре, ако решат че не получават достатъчно права, които да съответстват на приноса им за Руската федерация???
14.
До 11
03.09.2022 22:48:13
5
10
Първо научи какво е форум тогава драскай глупости. Това тук е далеч от форум а "новинарски" сайт с опция за коментар.
13.
XX
03.09.2022 22:36:23
5
15
Този материал е такъв щ'ит, че не са разрешили на божката да цитира оригинала...
12.
Гунчо
03.09.2022 22:35:54
4
25
Автора да бъде въдворен в психото възможно най-скоро. Видимо е, че няма връзка с реалния свят и бръщолеви небивалици.
11.
Haha
03.09.2022 22:01:11
6
24
Тва и да му платят автора не може да го напише. Това е блоен или дрогиран човек, който в краен делириум е написал някаква чутовна глупост. Русия и глобализъм или либерализъм... все едно течен камък... а защо е написано, просто се гадае. Явно за да има напрежение, да се създава във форума, не за друго.
10.
Мдааааа
03.09.2022 21:40:09
8
27
Автора на този смехотворен пасквил,явно е на "мазната"хранилка.
ВЕрвайте ОФЦииии!
9.
Бухахахаха
03.09.2022 21:36:05
7
31
Слава кокаине!
Слава капитализЪма!
8.
12345
03.09.2022 21:31:24
8
34
Просто не мога да повярвам какво прочетох!?!?! Ако циркаджия на токчета и кожени дрехи, нон стоп дрогиран, без деца, само с някаква си там жена е пример за “ традиционен мачо с нормално семейство” , не знам накъде отива света!
7.
Защо
03.09.2022 21:30:54
11
19
Защо БСП не е алтернатива на демокрацията? Защото комунистите не са научени да работят, а само на кражби. Българските партии са комунистически мутри и доносници. Техните пенсионери са с най-високи пенсии. По това ще ги познаете.
6.
Bozo
03.09.2022 21:24:54
4
18
Nacialo izkukuruga!!
5.
!!!!!!!!!!!!
03.09.2022 21:15:22
12
35
Ще коментирам само заглавието, понеже идиотски платени статии отдавна не чета от уважение към себе си най вече. Украинския фашизъм го създаде либералния капитализъм за разлика от хитлеровия който бе създаден от консервативния капитализъм. Затова днес виждаме едно противоречие в Украйна от фашизъм воден от гейове и педерасти. На това му казват либерален фашизъм. При консервативния на Хитлер, педерастите са избивани и мачкани. При либералния на Зеленски, педерастите мачкат и избиват
4.
Божков
03.09.2022 21:02:38
6
33
Този път здраво се изложи! Преписал си от някъде за никъде....Вземи прочети повечко за събитията.
3.
Ei tva e
03.09.2022 20:46:27
4
19
Prosto avtor,a??
2.
???
03.09.2022 20:44:57
5
47
Автора да отива да бере круши или да вземе една плетка и да плете. Журналистиката му идва в повече !
1.
ама какво е това
03.09.2022 20:38:43
4
47
Украйна-алтернатива на либерал-глобализма,любовни разговори между Макрон и Путин,Украйна-нов голям играч вместо великите сили...Нещо не е наред концепцията на автора,ако изобщо има такава в творението му.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори