×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Корупция ли? Защо полицаи пътуват 3 ч от хотел „Замъка” в курортно Царево, за да ловят мигранти край Средец


Корупция ли? Защо полицаи пътуват 3 ч от хотел „Замъка” в курортно Царево, за да ловят мигранти край Средец
Ето как от 1 юли директорът на ОДМВР-Пловдив старши комисар Димитър Балев изпраща 15 полицаи
28 Август 2022, Неделя, 18:53 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Било ли е това възможно без чадъра на Бойко Рашков и ресорния зам,-директор на „Гранична полиция” Деян Моллов

Флагман.бг разполага с документ, от който се вижда корупционната практика, наложена при командироването на полицаи от вътрешността на страната по българо-турската граница, която била невъзможна без чадъра на доскорошния вътрешен министър Бойко Рашков и пряко отговорния за мигрантския поток заместник-директор на „Гранична полиция” Деян Моллов. Според заповед, с която разполагаме, от 1 юли директорът на ОДМВР-Пловдив старши комисар Димитър Балев изпраща 15 полицаи от районните управления в Пловдив, Карлово, Асеновград, Стамболийски, Хисаря и Първомай заедно със служебните им автомобили и осигурено гориво за тях, забележете – в хотел „Замъка” в град Царево. Пловдивските полицаи обаче не охраняват границата ни в този район, а биват извозвани със същите тези автомобили до най-натоварения район на Странджа – в община Средец. Само в едната посока те пътуват час и половина разстоянието от 87 км до граничния пункт в Средец с високо проходимия автомобил – за инструктаж и насочване за охрана. Така за отиване и връщане на пазителите на границата ни от хотел „Замъка” в Царево до работното им място вече са изразходвани 3 часа. В същото време държавни и частни бази в Средец и съседната община Малко Търново има достатъчно. Във връзка с това, ако настоящият вътрешен министър Иван Демерджиев иска наистина да сложи някаква справедливост, нека първо провери колко време тези пловдивски полицаи са яли и нощували за по 60 лв. дневно на морския бряг в Царево и дали извозвайки ги накуп до Средец, са имали сили да обикалят условно граничната бразда, тъй като за тумбите мигранти отдавна е ясно къде точно се струпват граничарите и просто ги избягват.

В момента най-уязвимата част от зелената граница на Европа е именно община Средец, следвана от Малко Търново.

В заповедта на пловдивския директор пише, че трябва да се заплащат и допълнителните още 3 часа, което не само ощетява държавния бюджет. По-лошото е, че пазачите пристигат уморени и изобщо не са в състояние за пълноценна работа, която се изразява в непрекъснато обикаляне в бойно снаряжение през трудно проходими райони на Странджа.

По подобен меко казано неразумен начин са настанени други командировани полицаи в мотел във Върли бряг край Бургас, което е на 30 км от граничния пункт в Средец, където и те се явяват на работа. Бихме казали, че става дума за явна корупция, защото около Средец има достатъчно добра леглова база и добро качество на обслужване. Разкладката и нощувката от 60 лв. на ден би подпомогнала и бизнеса в тази крайно бедна община. Дотук МВР е в преразход с близо 2 млрд. лв. заради тези морски курортни командировки, които не само не са ефективни, тъй като служителите не се дислоцират правилно, а се стоварват групово на едни и същи места, известни на каналджиите. Това е крайно вредно за държавата и коства живота на двама истински полицаи.




61
Коментара по темата
61.
*********
14.11.2022 14:24:00
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
60.
До 21
14.11.2022 14:21:48
0
0
бас държа, че си гласувал за тези с "върнатата субсидия", ваксинираните "антиваксъри", с 60-70 процента парламентарни гласувания като ГЕРБ и ДПС.. И после другите били идиоти :)
59.
До 15
14.11.2022 14:07:41
0
1
А за семейство, фамилна наследственост, умни покупки и продажби не си ли чувал? Вместо да си говорим за кокошкарски истории -> апартаментчета, ниви, селски къщи, гаражи, я да видим откъде са богатствата на олигарсите (котараци и не знам си какви други), недекларирани имоти от политици, покупки под себестойност/подаръци от бизнесмени. Я да ни кажат кои политици имат офшорни сметки, къде отидоха стотици милиони в чувалчета за Хемус, кой прибра лъвския пай от КТБ... Явно и ти си кокошкар като историйките с които се занимаваш. Не го знам Рашков какъв е, но все ги е декларирал тези имоти и има проследяемост. Явно фактите си ги изпуснал малко...
58.
Бай Най
29.08.2022 10:27:46
2
14
Какво ми хвалите комунизма, никой не ви е дал демокрацията, че да опитате от нея. Живеете в комунистическа държава, правеща всичко, за да ви отврати от уж демокрацията, която ви се дава, именно за да жалите по едно време. Общо взето искат да плюете по нещо, което никога не сте имали и го правят супер успешно! Навсякъде е пълно с хора от ДС и най-богатите са забогатели от червените куфарчета. А тъпанарите ми жалят по комунизма....
57.
*********
29.08.2022 08:42:40
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
56.
Петров
29.08.2022 08:27:12
0
5
Кучетата си лаят,кервана си върви. Далавера след далавера но някъде нещо да се променя?
55.
Милен
29.08.2022 08:02:18
0
13
Наглостта на граничните няма граница,изнудват хората за пари за да нощуват по квартири.Още като пристигат по места и се започва тормоза на нас ни дават 60 лева връщането 20 .
54.
Попов
29.08.2022 02:26:49
2
35
А едно време на 18 години спяхме по застави и пазехме границата... От бивш граничар от 1 застава.... Сега по хотели спят тия палячовци....
53.
До Радостина Георгиева
29.08.2022 01:06:41
1
15
Ами забележете- пишете свободни съчинения при положение, че сте приложили и копие на страница от Заповедта!
100л гориво за превоза на командировани служители със записаното превозно средство от ОДМВР-Пловдив до гр.Царево, х-л"Замъка" и обратно- не се отнася за командированите служители и съответно водачи на по-горе записаните превозни средства и командировани служители за ротиране на смени.
Нищо общо няма между двете точки в Заповедта.

В Община Средец си нощуват по договори в частни квартири от много години. Даже някои от наемодателите получават и бонус- безплатно попълване на годишна данъчна декларация от гл.експерт в Териториално Статистическо Бюро.
52.
Холивуд до 50 и 51
28.08.2022 23:52:00
1
14
Вие не мислите демократично, вие сте долни мръсни комунисти.Друго си е границата ни с Турция от години да е разграден двор.
На ден я нарушават по около 1000 човека мигранти, които са готови да платят за трафика по 1000 долара.Проста сметка по милион долара на ден.Добър оборот от кинти които могат да стигнат чак до София, да се качат по стълбите на министерски съвет и да скокнат в нечии джобове.Така ще има пари за екскурзии, коли, къщи и западни университети.
Другия трафик на наркотици например също може да прескача браздата нооо там вече нещата са VIP.Вие с комунистически промитите мозъци не разбирате, в демокрацията всички имат права и свобода да вършат каквото си поискат.
51.
Га га гаааа до 50
28.08.2022 23:05:02
0
10
Това няма как да се случи някога защото така парите ще се харчат по предназначение и няма да могат да се усвояват за да се откраднат.Това никак не е демократично.ХАХАХА
50.
Bbb
28.08.2022 22:56:19
2
38
Ха ха ха Защо триете истинските коментари.
Сега до всички мислещи хора.
Границата ни с Турция е 260 километра.Ако поставя през 100 метра граничари, за тези 260 км ще ми трябват 2600 човека които ще дежурят на четири смени за да има почивки.Това прави 10400 човека със началниците стават 11000 работни места, които да имат заповед да се стреля на месо срещу нарушителите и.
За Средни брутни заплати по 4000 лева ми трябват по 44 милиона лева на месец а за цяла година 500 милиона лева.Магаре няма да прехвърчи през браздата.Така се пази външна граница на Европейския съюз господа демагози.
Много повече пари влизат в държавата от ЕС за тази цел , но се крадат и ефекта е нулев.
Сега ще ви кажа че това може да се случи и с две трети от тези пари.Хайде смятайте малко и вие.Помислете колко пари се харчат сега за командировки, пак за заплати,за строеж на ограда, за подръжката и , за хранене на имигранти в лагерите и колко се крадат.Направено по този начин гарантирам ви че злоупотребата с границата ни ще бъде нула на годишна база.
Може би само другаря Тодор Живков е разбрал целта от неприкосновенността на националните ни граници защото го е осъществил.
49.
Мнение
28.08.2022 22:24:00
3
42
Направете проверка с каква техника работят момчетата на границата.Ще останете учудени от счупените джипове,които ги оставят по пътищата в гората.Толкова амортизирани,че тръгват и не знаят дали и кога ще се приберат?!Но за това не се говори,нали? Направете проверка с какво се придвижват шефовете на Гранична Бургас и всички останали!Много сериозна чистка трябва,стига некадърници!
48.
Forbes сензационно:
28.08.2022 22:11:46
4
24
България е №1 сред страните, помагащи на Украйна!
О времена, о нрави!
За парата продават си душата, за парата изядат ни месата...
За сведение на неграмотниците ПП,това е написано от Христо Ботев!
Нищо не се е променило за 2 века, осигурява се оръжие за чужда страна, а не може собствената да опазим от варварите!
Границата ни, разграден двор, гранична полиция недоокомплектована ....
47.
Стрелба
28.08.2022 22:09:04
2
15
Само стрелба ще реши проблема.Защо няма проверка колко патрона са изстреляни?
46.
А1 до 43
28.08.2022 22:01:16
0
10
Наистина е така нека го проверят ама КОЙ ?????
45.
*********
28.08.2022 21:59:14
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
44.
До 40
28.08.2022 21:54:52
1
26
Къде са парите за граничната охрана, знаеш ли?
Рашков да каже къде са 37млн за гранична полиция и 7 млн за ремонт и подръжка на преградните съоръжения!
43.
Аллах Акбар
28.08.2022 21:53:53
5
47
Директорът на гранична полиция Бургас има два броя шофьори които го возят на служебен автомобил за 250000лв.Можете ли да си го представите.
42.
Аз
28.08.2022 21:52:46
2
36
Найстина проверете началниците какви коли карат имат нови Дискавъри джипчета и се перкат из града а хората няма с какво да работят
41.
Рашков ги зарази ПП-то
28.08.2022 21:51:03
4
17
Научи ги на принципите на БКП/БСП:
Вий прави сте, дори и да грешите!
Важното са парите да отиват по предназначение, в наши, проверени членове, които регулярно да ни се отчитат!
Да живеят всички ПеПета, по всичките земни кълбета!
Червен плач за отминала младост и пропиляни възможности за далавери, само едно лято танцуваха искали още, обещават да са по-бързи в краденето за да няма изненади и недовършени кражби!
Киро,Асен,Лорер,Рашков и компания, бибероните от бебетата ще откраднат, само да не са капо!
40.
психоАналитик
28.08.2022 21:45:44
2
36
Я се поинтересувайте с каква техника разполагат гранична полиция.. счупени автобуси и бусове с който пътуват до работа ,след това счупени джипове с които да обикалят. началниците тука ги гледам по цял ден из Бургас в новите джипове и нищо не правят
39.
Всеки глас против ГЕРБ е глас за мафията и Сорос!
28.08.2022 21:41:10
14
29
ПП са минало, млади пенсионери, натрупаха много милиарди от комисионни и заеми, а народът прост искал още от същото, дори нямало да се къпят, за да заприличат на жълтопаветния умнокрасивитет :))))
Тези еничари не разбраха ли, че удариш ли българина по джоба, си вечно умрял като политик!
Ухото на мафията Рашков бил новото и чисто лице на промяната.....
Щом този сатрап е лицето на ПП, а Асен е другия край, да ти таковам комунистическо, либерастната промяна!
38.
Манипулация
28.08.2022 21:30:52
19
31
Флагман са подлоги на ГЕРБ
37.
А бе
28.08.2022 21:27:35
2
53
Прост бил Тодор Живков....
Имаше Гранични войски,не гранична полиция да ни варди границите.
Какви командировки, какви пет лева.
Пиле не прехвърчаше.
36.
*********
28.08.2022 21:10:26
4
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
35.
Флегми,
28.08.2022 21:07:53
24
39
Колко пари ви плащат от партия гр0б за да ги рекламирате? Вече даже не се и криете. В-к "труп" номер 2 сте.
34.
От село
28.08.2022 21:04:01
2
16
Да се изградят хотели до границата за храбрите охранители
33.
*********
28.08.2022 20:57:01
9
29
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
32.
До 25 Някой от ПП
28.08.2022 20:55:14
35
37
За ПП е аксиома,че не са виновни за нищо, те са винаги прави, а ако има нещо, то е защото Бойко им е напълнил розовите кюлоти!
31.
*********
28.08.2022 20:42:18
13
40
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
30.
*********
28.08.2022 20:40:43
10
37
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
29.
Браво
28.08.2022 20:38:39
42
98
Флагман и котка да се спъне ще кажат че ПП са виновни в името, че слугуват на ГЕРБ. Настройват хората. Защо не напишете статия за спортната зала и да видите корупция за милиони
28.
Боян
28.08.2022 20:34:14
10
39
А "пенсионерите с оставане" как си вършат работата,не се ли измарят?Пука им на оная работа,опъват си пенсия и заплата.
.
27.
Zapoznat
28.08.2022 20:24:45
13
27
Редовно минавам през този хотел,има много служители на реда, виждал съм и не веднъж проститутки и деуги подобни да излизат и влизат в хотела.
26.
Лост
28.08.2022 20:21:36
6
35
Има ли разлика между 2млрд. и 2 милиона. А граничните полицаи тръгващи от Бургас отпочинали ли отиват? Че някои са и пенсионери даже.
25.
Някой
28.08.2022 20:21:13
21
55
Тази статия, все едно Бойко Борисов я е писал! То бива-бива плоскодумие ама.....!
24.
КироАсенчовците са много прости
28.08.2022 20:11:04
40
36
Предполага се че това са моми в извънфертилна възраст,влюбени в ПП :)))
Адвокатите от кантората на Лена Бориславова и майката на Никола Минчев ли редят листите на ПП?
Бай Рашков ще Ви предаде, както предаде Ани Крулева и Румен Радев!
Радев ще унищожи ПП и създалите го БСП
23.
Било,каквото било,Лена вече не е к0вра
28.08.2022 20:05:14
40
40
Борисов създаде силна власт, която започна да става неудобна и своенравна,
понякога несъгласна с аджендата на глобалния фактор.
В контекста на това общо преформатиране на политическото пространство,
Корнелия беше използвана за разрушаването на БСП и както всички наблюдаваме,
БСП беше вкарана по изумителен начин да изпълнява задачи,
изключително несъответни на електората на тази партия.
Но ГЕРБ все още остават прекалено силни.
Затова атаките са толкова яростни.
22.
След дъжд качулка
28.08.2022 20:03:08
10
26
Аз, само се питам... Защо сега пишете тази информация, за която сте информирани и запознати от началото на лятото. Разбутайте, но навреме... Имате ли смелост и ще ви простят ли. Вде пак знаем, че шефката Ви басма не цепи... Или... да обяснявам пак, че "Гарвану, гарван око не вади"..
21.
Хахахах
28.08.2022 19:45:55
25
45
гласувалите идиоти за ПП, биха по простотия и малоумие гласоподавателите на герб ХАХАХАХАХ
Тумба малоумни наивници, тиня, кал, долна утайка ХАХАХАХАХ
Всичко което ни се случва, го дължим на тази уродлива и идиотизирана пасмина!
20.
До 16
28.08.2022 19:45:29
2
23
Християнска Държава в тази България отдавна са си продали душите на дявола за жълтици.Прокурочетата най вече за много жълтички.
19.
До 9
28.08.2022 19:43:16
11
15
Ходи се гръмни брат. Виждам, че ти е трудно.
18.
Flegman
28.08.2022 19:43:01
10
9
Ради по жартиерииии...ммм
17.
Прокурор
28.08.2022 19:42:04
8
32
Най корумпираните сме ние във ВКП Върховна касационна прокуратура в СОФИЯ. Даваме нареждане на прокурори из цяла България кой къде си е платил да си дава отвод или да повдига обвинения на конвер.Ние сме най корумпираните,МВР пасти да ядат пред нас.
16.
Булгаропитеци
28.08.2022 19:42:00
1
27
Закривай таа държава където ври и кипи от хора с психични отклонения ,братоубийци ,крадци ,лъжци.И това ми било християнска държава.
15.
До психото №9
28.08.2022 19:34:03
50
36
Кое е лъжа бе троле?
Би ли ни светнал, как с чиновническа заплата се придобиват толкова елитни имота, както е случая с любимия ти Рашков?
Не е имало и дано да няма повече такива корумпирани управляващи, които корупцията и газенето на законите, пропагандират като добра търговска практика!!!
Колкото повече депутати има ГЕРБ в Народното събрание, толкова по-вероятно е да имаме редовно правителство. И колкото по-малко депутати имат „Продължаваме Промяната“ (ПП), толкова по-вероятно е да имаме редовно правителство....Факт!!!
14.
,,,,
28.08.2022 19:32:20
11
27
по време на боко къде при валери
13.
КЬОСЕВ
28.08.2022 19:30:12
13
11
до 6.....ако се бяхте сетили да издигне те за президент кмета на Бургас, а не травестита Цецка Цачева.... Можеше и да се получи вашия мерак!)))
12.
До 1 и 9
28.08.2022 19:30:02
12
13
Братя ли сте или лежите в една стая в ЦПЗ?
11.
До 9
28.08.2022 19:20:57
29
37
Ти си тотален психар и за съжаление виждам, че си на почит пред флагман което говори красноречиво за нивото им. Пробвал ли си някакво лечение, предполагам все още има надежда.
10.
що изобщо
28.08.2022 19:17:30
5
16
полицията е на границата а не военните като редовни смени?
9.
Колко имота придоби Чашков
28.08.2022 19:14:14
70
57
ПП са еманация на корупцията, наричат я търговска практика!
Чашков ги пази, за това и те го пазят с депутатски имунитет!
Има ли някъде корупция, 120% са намесени Подлогите на Прокопи и мафията!
Гласувайте за ПП, гласувайте за мафията, гласувайте за Лорер и после не се чудете, защо хляба е по 3лв, горивата по 4-5лв и живота е 3-4 пъти по-скъп за 7 месеца, само не излизайте с мантрата, че ПП са повишили заплатите и пенсиите!
Дамаджан Чашков е осъден, Киро също е осъден, Асен си е платил присвоеното от съдружника си, но това си е присъда!
Само в България престъпниците ги почитат троловете и Капиталци!
8.
КОЛЮ
28.08.2022 19:14:05
2
40
За един приятел питам,защо Динко от Ямбол спря да лови мигранти,дали не го посъветваха по сериозно....
7.
до 1
28.08.2022 19:08:05
7
8
Абе човек ти пиеш ли си хапчетата редовно. Имаш нужда от психиатър. Лекувай се.
6.
e
28.08.2022 19:06:12
30
16
ГЕРБ издигат кмета на Бургас за президент
5.
Сипи още фекалии
28.08.2022 19:01:38
32
90
Друго си е да са в мотел козият рог нали факман :-) И разбира се, че Рашков е виновен, все пак доста ви бръкна в сфинктерите на всички корумпета, схемаджии и явни крадци.
4.
?
28.08.2022 19:00:47
8
41
За какво ги има гранична полиция и "армията" ? Само генерират разходи !
3.
Аааа
28.08.2022 19:00:41
0
23
Без думи.. Закривай.....
2.
*********
28.08.2022 19:00:24
6
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
*********
28.08.2022 18:59:07
11
31
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори