×
Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как Кобилкина учи жените да искат "ефективно пари от мъжа"


Как Кобилкина учи жените да искат "ефективно пари от мъжа"
Секс гуруто Наталия Кобилкина прилага интересен подход и игри, за да провокира жените, които участват в семинарите й
17 Август 2022, Сряда, 20:31 ч.
Автор: Флагман

Семинарът представлява седемдневно обучение с гръмкото име "Живот на върха", струва между 3200 и 6000 лева 

Емил Стоименов, лекар от Стара Загора, попадна в абсурдна ситуация на плаж Слънчев ден. Публикуваме неговия уникален разказ, написан с голяма доза чувство за хумор. Една истинска история от морето:

Преди няколко седмици с очите си видях, че в заведението на плажа на Слънчев ден (Варна) се продава паста за 130 лв. Тогава си казах, че приключвам с това място. Все пак работата ме закара в петък отново там, за да ме изуми с нови впечатляващо абсурдни преживявания.

След като приключих работата си в х-л "Палас" - петзвезден хотел, намиращ се на първа линия, излязох от изхода към плажа, за да се насладя на гледката. Седнах на пейка до входа с кафе, запалих цигара, вдишах дълбоко и в този момент от нищото се появи младо и видимо притеснено момиче, което за удобство на историята ще кръстим Жена 1. Тя се приближи плахо към мен и ме попита "Господине, говорите ли български?", на което отвърнах утвърдително. Към този момент нямах представа в какво ще се въвлека.

Жена 1 беше на около 30 години, слаба, облечена в лятна бяла пола, син потник и сандали. Не носеше бански, въпреки че беше на плажа.

Жена 1: Много ми е неудобно, но може ли да ми дадете 10 лв.?

Аз: Защо?

Тя: Ами, чантата ми е в хотела и не ми я връщат, докато не им дам депозита от 10 лв. Портфейлът ми е в нея и не мога да им платя.

В този момент фиксирах кафява гривна на лявата й ръка, на която пишеше името на съседния х-л "Марина". Очевидно беше гост на хотела. Докато говореше, гласът ѝ затрепери, а очите ѝ започнаха да се пълнят със сълзи.

Жена 1: Много съм притеснена. Аз съм от Русе и нямам пари да се прибера, нямам на кого да се обадя, телефонът ми е вътре в чантата заедно с парите, изхлипа тя. Моля ви, дайте ми 10 лв., за да се оправя.

Леко объркан под въздействието на емоциите ѝ, си извадих портфейла от джоба и наивно подадох на жената 10 лв., като тя веднага си ги сложи в... пазвата.

В този момент от хотела се появи служителка на рецепция, чула и видяла ситуацията.

Рецепционистка: Какво става тук?

Жена 1: Заключили са ми нещата в хотела и не ми ги връщат, докато не им дам 10 лв. Един мъж стои пред вратата на стаята и не ме пуска, докато не му дам парите.

В този момент русата ми глава започна да загрява албанския си реотан.

Аз: Ама чакайте малко, как така един мъж стои пред вратата на стаята и не Ви пуска?

Жената се обърка от въпроса и започна да хленчи нещо неразбираемо.

Аз: Кажете коя е тази стая. Това е невъзможно да се случи.

Рецепционистката се намеси и заяви, че е недопустимо току-така да се искат пари от хората на плажа. Върнете на доктора парите, каза тя.

Жена 1 ме погледна с вече леко зъл поглед и ме попита дали си искам парите обратно. Осъзнавайки, че вероятно ме мамят, си поисках парите обратно. Жена 1 ги извади от сутиена си, върна ми парите и драсна към плажа.

Рецепционистката се засуети, че гривните в съседния хотел били сини, а не кафяви, каквато беше гривната на Жена 1. Мислейки, че се случва някакъв нов вид измама, веднага влезе обратно в хотела, за да се свърже с управителя на комплекса.

На този етап бях изпушил едва половината от цигарата си.

30 секунди по-късно отново сякаш от нищото към мен се приближиха нови 2 жени. Този път доста по-уверено жена 2 директно се обърна към мен, ако щете вярвайте, с думите "Господине, говорите ли български?".

В този момент започнах да се оглеждам за скрита камера. Уви, всичко беше видимо нормално. Мозъкът ми каза директно да отговоря на някакъв друг език, но душата ми явно копнееше за екшън. Сещате се какво казах.

Жена 2: Това до мен (Жена 3) е млада, но много добра певица. Аз съм нейното импресарио.

Не обърнах много внимание на Жена 2, но Жена 3 бе доста пищна - руса, висока, с едри гърди и големи сини очи. И двете обаче бяха със същите кафяви гривни от съседния хотел. Жена 2 продължи:

-Тя е много притеснителна и се срамува от хората и затова сега я карам да ходи по плажа и да пее на хората.

Главата ми се пръскаше от смях. WTF, човек??! Притеснителна певица с импресарио на плажа???

Жена 2: Искате ли да Ви изпее нещо?

- Не, студено отговорих аз.

Жена 2: Сигурен ли сте? Тя пее наистина страхотно. Може да Ви изпее всяка песен, която си пожелаете.

Аз: Не, мерси, не съм в настроение за пеене, наистина.

Жена 2: А нещо друго може ли да направи за Вас? Изглеждате напрегнат. Един масаж на краката ще Ви се отрази добре.

Толкова струва семинара на Кобилкина. Дами, бихте ли платили? 

Вече бях впечатлен. Първото нещо, което ми мина през главата бе, че едно време проститутките директно си предлагаха да ти посвирят на дудука, но във Варна явно са ъпгрейднали сериозно и първо ти предлагат да ти попеят. Освен впечатлен обаче, бях и сериозно смутен. Загасих си НЕДОПУШЕНАТА цигара, на която бях излезнал да се насладя с кафето и им казах, че се връщам в хотела.

Влезнах вътре, тресейки се от смях. Разказах на рецепционистката всичко и тя се ужаси. Звънна на управителя, разказа му всичко, спомена кафявите гривни и в този момент мистерията се разнищи.

Оказа се, че в съседния хотел се провежда семинар на сексоложката гуру спиритуал лидер Наталия Кобилкина. Учила жените как да бъдат независими и им давала различни задачи. Една от тях била как да искат ефективно пари от мъжете. В последствие разбрах, че въпросният семинар представлява седемдневно обучение с гръмкото име "Живот на върха", за което цените започват от 3200 лв. и стигат до 6000 лв. Кобилкина ги учила как да просят пари и да бъдат независими.

УВАЖАЕМИ ЖЕНИ, така независими няма да станете. Надявам се тази история да стигне до повече хора, за да разберат жените до какво низко ниво трябва да слезнат, за да живеят на върха според Наталия Кобилкина. Моля ви, недейте се поддава на евтиния маркетинг и пошлостта. Това не привлича. Напротив. Жестоко отблъсква.


В категории: Животът


Флагман.БГ ЕС призна ядрената енергия за чиста ЕС призна ядрената енергия за чиста 09/12/2023, Събота 18:30 0
25
Коментара по темата
25.
edкодръМ
19.08.2022 10:19:34
0
2
Аз съм убеден, че го взима много и надълбоко! И изпива всичко до капка! Рускините са много перверзни кучки!
24.
Мърдокde
18.08.2022 17:59:32
0
4
Как си мислите, Кобилкина прави ли качествен секс или кучета които лаят не хапят, аз си мисля второто, т.е. че за нищо не става.
23.
Бай Тошо Кантара
18.08.2022 13:34:29
1
2
Вас ви отблъсква уважаеми Докторе, но знаете ли колко по-платежоспособни мъже с дебели вратове и портфейли ще се вържат и не 10, а 100 пъти х10 ще дадат!
22.
emigrant
18.08.2022 08:54:42
0
6
Ние жените в България , нямаме учител в тази област .
Беше в годините назад изненадващо една рускиня,сексоложка семинарии , клипове и т, н.Запитах се какво толкова преподава , канеха я в телевизии ,Важна персона .Бях в Кипър имаше обява семинар 2-3 дни 150 евро , пак въпрос без отговор.
Не бих казала , че не си зададох доста въпроси , все пак у нас има доста женени рускини .
Знаем каква жена е , домакиня и пр.Но отговора получих без да искам - Попаднах
в интернет на едно предаване ДНК , както нашето Имаш поща , така доста клипове
как рускините се женят в Турция,истории а всичко това е от Руската , украинската телевизия.
И така излязоха клипове подобни на Кобилкова , там в прав текст те учат на сексуален живот поведение към партньор, даже за един ден . Така че получих отговор -защо и как действат тези образователни теми .
21.
Бургас
18.08.2022 08:53:20
0
7
Едва ли записва за курса с пистолет опрян в главата. Всеки сам си преценя къде да си даде парите.
20.
Наталия
18.08.2022 08:39:14
3
7
Благодаря Ви за безплатната реклама.
19.
Арю Сириъс
18.08.2022 08:20:06
1
12
Трябва да си топ идиот, за да се вържеш на рускиня.
18.
маниак
18.08.2022 08:06:57
4
11
Тази е само за надупване на стола, на който си е сложила едното краче! Дупиш я и дупчиш в дупенци!
После сядаш на стола и Кобилката те яхва! После на масата и накрая десерта - свършване в дупето, изпръцкване на спермата и гълтане!
17.
Ганчо мамуля
18.08.2022 07:36:52
0
9
Катъркина кърти здраво
16.
Как ли?
18.08.2022 07:03:28
1
14
Ето така:
С голи цьицки, голо йони и един секси бът плъг в дупьенци!
15.
Бух
18.08.2022 01:12:37
0
29
Тези1,2 и 3 сигурно са платили "само" 3200 лв.Другите ,с 6000 лв.,със сигурност ще предлагат нещо повече от просия и пеене.Тази Кобилкина е абсолютна измамничка.А за почитателите ѝ просто съм без думи.
14.
7887
17.08.2022 22:59:52
0
32
Тая продава пясък в Сахара. Че и й го купуват шматките! хаха
13.
Мдаа
17.08.2022 22:35:24
0
14
Ако някой е чел Виктор Островски ще види,че това не е от вчера и е част от обучението в ......., който го чел знае къде, който не го е,да го прочете.
12.
Жена
17.08.2022 22:35:05
5
30
Всъщност тази е много хитра! Използва идеята, която съществува откакто свят светува, че една жена е най-успешна когато се омъжи удачно, демек за успял и заможен мъж, който и угажда, обича и задоволява материалните изисквания на нея и на децата и. И недейте лъга, че всяка от нас не иска това. И да, успяла жена е тази, която има такъв мъж в дългосрочен и перспективен брак. Че тази не може да ги научи как да постигнат това е друг въпрос, но поне е хванала тънката струна :)
11.
созополски селянин
17.08.2022 22:23:18
1
33
Това е женският вариант на онзи големия "гуру" Юли Тонкин, който пък имитира другия вече международно известен такъв Тони Робинс.
Както писаха долу, тя не е виновна, докато има лапнишарани, ще има и кой да им взема парите.Да си търсила била работа- ми то това и е работата, братле, тя отдавна си е намерила хубава и доходна работа.
10.
До 9
17.08.2022 21:34:00
2
48
Наистина ли я смяташ за глупава? Каква работа да си търси, като сигурно е прибрала 50-100 бона от целия цирк (не знам колко патки са присъствали). В България проституцията процъфтява. Смятай какви суми си плащат момиченцата с надеждата да ги направят ефикасни курви.
9.
Ангел Калчев
17.08.2022 21:28:25
3
31
Тази глупава жена, Кобилкина де, е напълно изтрещяла. Да вземе да си намери работа. Но тези, които й се връзват са още по-зле. Шантави жени. 3500 лв за тая простотия. И те ги дават. Вместо това да ходят на работа. По- икономично е.
8.
Изненадан клиент
17.08.2022 21:15:36
4
14
Много съм щастлив че вече има такива курсове за жените който не знаят как да си правят парички …. Е звучи малко кофти като професия да си ******* ама важното е тази зима да има сметките за газ …. Другото не е важно … успех малки сладки ….
7.
до 7
17.08.2022 21:13:59
0
12
А, те си го правят редовно, особено когато е имало неудобни коментари, както в този случай.
6.
Атоммаш миш маш
17.08.2022 21:11:15
3
15
Da po4ni gi u4i kak da iskat zaplati ot Lukoil i GazProm rosneft Novatek rusHydro Transneft RosAtom i ostanalite pod firmi
5.
123
17.08.2022 21:03:34
1
30
Флагман??? Това нещо го публикувахте и вчера. Някой да няма амнезия от вас?
4.
Хяххаххахахахаххяхах
17.08.2022 21:02:55
1
22
Паднах от смях хаххаххахах така не съм се смята от много време :)))))))))))))))
Представих си всичко и то цветно
Не знам дали наистина целта е да просят пари ефективно от мъжете или по- скоро да пречупят в себе си срам, морални задръжки и да станат с "дебела кожа"
Може би бих участвала в подобен експеримент, само за да проверя колко наивен или колко податлив може да бъде мъжът, дори когато осъзнава, че ситуацията е фейк.
Но не мога да го приема като нещо сериозно това...даже Кобилкина май не е толкова куха.
3.
Д. Илиев
17.08.2022 20:50:58
0
67
Кобилкина си е много наред жената, сметнете обаче умствения капацитет и нивото на жените, които и се връзват на тъпотийте.
2.
R
17.08.2022 20:50:07
14
10
ZASTO PISHETE TAKIVA GLUPAVI STATII ZA NESTA KOITO NE SA VAJNI? KOI VI PLASTA DA NI GUBITE VREMETO S GLUPOSTI?
1.
Rando
17.08.2022 20:40:59
0
78
Кобилкина е живото доказателство,че с малко инвестиция в реклама в Фейсбук,Ютуб,Инстаграм и т.н. други социални медии буквално можеш да продаваш лед на ескимосите (ако сред тях има достатъчно идиоти),а сред нас има в изобилие
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Такър Карлсън ли ще е вицепрезидентът на Доналд Тръмп, ако бъде избран през ноември 2024 Такър Карлсън ли ще е вицепрезидентът на Доналд Тръмп, ако бъде избран през ноември 2024 Идеята е на Мелания Обособяват защитена зона в Странджа Обособяват защитена зона в Странджа Тя ще обхваща общините  Малко Търново, Царево, Средец и Приморско, спират  тралирането в морето Благотворителен базар за нов паметник на Васил Левски в Бургас, нужни са близо 500 000 лева Благотворителен базар за нов паметник на Васил Левски в Бургас, нужни са близо 500 000 лева Статуята на Апостола на свободата ще е висока 3,5 метра Отпускат над 40 млн.лв. за ремонт и строителство на републикански, общински и горски пътища в Бургас Отпускат над 40 млн.лв. за ремонт и строителство на републикански, общински и горски пътища в Бургас Проектът е съвместен между АПИ, Община Бургас и Югоизточно държавно предприятие Шофьорската книжка става цифрова, а здравните прегледи за подновяването ѝ - задължителни Шофьорската книжка става цифрова, а здравните прегледи за подновяването ѝ - задължителни Неопитните водачи в страните от ЕС ще трябва да преминат „изпитателен срок“ Кметът на Бургас с добра новина, вижте дните, в които Дядо Коледа ще раздава подаръци до елхата! Кметът на Бургас с добра новина, вижте дните, в които Дядо Коледа ще раздава подаръци до елхата!  Весели празници, пожела Димитър Николов на бургазлии, а от общинския пресцентър обявиха, че чак до Коледа ще продължат концертите Топ подаръци за Коледа за деца Топ подаръци за Коледа за деца Романтична изненада взриви мрежата Романтична изненада взриви мрежата Какъвто и да е поводът подаръкът успя да трогне стотици във Велико Търново (М)истерия с BG-ALERT! Контролират ли ни съзнанието чрез ниски честоти? (М)истерия с BG-ALERT! Контролират ли ни съзнанието чрез ниски честоти? Любителите на конспиративните теории твърдят, че технологията е създадена от правителствена агенция към Министерството на отбраната на Съединените щати Голям празник е днес, вижте кой празнува Голям празник е днес, вижте кой празнува Православната църква чества зачатието на Света Анна
Фронтменът на Iron Maiden се бракува с доста по-млада фитнес инструкторка Фронтменът на Iron Maiden се бракува с доста по-млада фитнес инструкторка  65-годишната рокзвезда Брус Дикинсън се среща от две години с 48-годишната френска фитнес инструкторка Жена направи снимка на ястието си в ресторант и получи сметка от 100 000 бона Жена направи снимка на ястието си в ресторант и получи сметка от 100 000 бона Въпреки че бързо осъзнава грешката в действията си и изтрива онлайн качването, Уанг продължава да бъде заливана с поръчки Исторически ден за Европа, прието е съдбоносно решение за изкуствения интелект Исторически ден за Европа, прието е съдбоносно решение за изкуствения интелект В ЕС се споразумяха за правилата, регулиращи използването му, заяви еврокомисарят за вътрешния пазар Тиери Бретон Холивуд потъна в скърби, почина обичан актьор Холивуд потъна в скърби, почина обичан актьор Скръбната вест за смъртта на Райън О'Нийл съобщи синът му - Патрик Часовникът на Страшния съд алармира, че през 2023-та човечеството ще е на ръба на катастрофа Часовникът на Страшния съд алармира, че през 2023-та човечеството ще е на ръба на катастрофа  Устройството измерва символично колко близо сме до момента, в който Земята ще стане необитаема Александър Везенков с нов български рекорд в НБА Александър Везенков с нов български рекорд в НБА Българинът и Сакраменто Кингс с обрат срещу Финикс Сънс Ще изоставят ли САЩ Украйна? Бивш US разузнавач очаква руска окупация и на Одеса Ще изоставят ли САЩ Украйна? Бивш US разузнавач очаква руска окупация и на Одеса Страната може да загуби пет области и пълен достъп до Черно море, прогнозира Скот Ритер Глобиха пияна рускиня заради орален секс с непознат в самолет Глобиха пияна рускиня заради орален секс с непознат в самолет  Предполагаемият сексуален контакт е станал по време на петчасов полет на авиокомпания "Победа" Какво се крие в древното ДНК на българите? Какво се крие в древното ДНК на българите? Българите, румънците и хърватите имат най-голям процент славянски гени на Балканите Орбан: Ако искате корупция, да преговаряме с Украйна за ЕС Орбан: Ако искате корупция, да преговаряме с Украйна за ЕС Франция иска ли да плаща още 3,5 милиарда евро, пита унгарският премиер
Александър Николов, бивш министър на енергетиката Александър Николов, бивш министър на енергетиката Може ли да ми посочите стратегически актив в България, особено в монополен сектор, който е бил придобит по нормален начин. Така ще бъде и с Лукойл Виц на деня Виц на деня Ерген - човек, който всяка сутрин идва на работа от различни посоки! Виц на деня Виц на деня - Скъпи дядо коледа. Миналата година те молих за ново гадже. Моля те, вземи я тая гадина обратно, и ми донеси мандарини! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Истинският мъж е от стомана и не може да бъде пречупен. Затова на жената и остава само едно - да пили!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори