×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов: Държавата е на последни издихания заради ПП, идва бурята, която ще занули всичко


Борисов: Държавата е на последни издихания заради ПП, идва бурята, която ще занули всичко
КЕВР дава 60% отгоре на цената на газа, а в същото време 800 млн. нов кредит, за да дотират газа. Кой ще върне и този кредит", посочи Борисов
13 Август 2022, Събота, 11:38 ч.
Автор: Флагман.БГ

В момента единствено генерират приходи Балкански поток и централите от времето на Живков, каза лидерът на ГЕРБ

Спомням си заглавията и лозунгите, че ще има 4 пъти по-евтин газ. Тогава народът викаше "ашколсун". А то какво стана?! 10 пъти по-скъп. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е в Димитровград, в завода "Неохим", който спря работа заради високите цени на газа.

"Тези искат да ни направят клиент, те затова са пратени. Само, че клиентът трябва да има пари, за да си плати. Нали така, ограбиха и ДДС-то? Какво стана с дървата за огрев? 300 лв. кубикът! Ние, колкото и да се мразим с Радев, той не го заслужава това. Никога не съм лъгал българите. Аз не знам как се управлява държава на дотация“, каза Борисов.

"Аз не знам и няма специалист в света, който да каже как работи такъв модел, в който трябва да дотираш нафтата, бензина, газа, тока, водата. Дърва - няма, земеделие... Такъв модел на управление няма. Но перфектната буря ще дойде догодина. Перфектната буря, която ще занули докрай. Последни издихания има държавата да може нещо да се спре. КЕВР дава 60% отгоре на цената на газа, а в същото време 800 млн. нов кредит, за да дотират газа. Кой ще върне и този кредит", посочи Борисов.

"С една дума - даваш 800 млн. да купят нещо, което е с 30% по-скъпо от тавана. С кое ще върнеш кредита, а кредитът е на данъкоплатците. 800 млн. е два пъти колкото магистрала "Марица" или все едно две Марици дадоха. Те половин година ни обясняваха, че не се строиха, а защо не ни показаха как се строи", каза още Борисов.  

В момента единствено генерират приходи Балкански поток и централите от времето на Живков, отчете той. И допълни, че контрабандното жито от Украйна, бие родния сектор. 

"Виновникът е навън, той иска да ни направи територия", отсече Бойко Борисов.

"Гърците и турците си правят печалби на гърба на българската индустрия. Това ви донесе промяната - смърт на индустрията! 800 млн. кредит, как ще го върнат при тези цени? Може ли нещо на 290 лв. таван, да го купиш на 321 и да си върнеш кредита?“, продължи Борисов.

Кметът на Стара Загора заяви, че токът на общината, е два пъти по-скъп от миналата година. 

"Това е решение на независимия регулатор, чиито председател, е бившият депутат от "Да, България" Иван Иванов. Целта е да изсмукват парите от населението и да ги изнасят навън. И, когато мили българи, се осъзнаете... няма да изчезнем. Сега дойдоха новите комунисти. Знаете ли колко трябва да е дотацията на Топлофикация-София по тези цени? 300 млн. на месец, за пет месеца 1,5 млрд. пари, които ги няма. Правете сметката, нали сте учили аритметика. От вашите пари", каза Бойко Борисов.

Кирил Петков го пенсионираха за 6 месеца, та партиите не го искаха за премиер, отсече Борисов.

"В момента, в който хората ни изберат, ще създада такъв екип, 12 години държах цената на тока на 80 лв., газа беше 36“, припомни той.

"Къде има такъв въглищен басейн като Марица, след като Германия и Австрия отвориха. Още един реактор ще сложа и ще ви направя на 80 лв тока и за бизнеса на 150-200. Връщаме на 85-90 лева тока, това е", каза Борисов.

 

И добави: "Реализираме огромни печалби за Газпром Кирил Петков и Асен Василев през посредниците вместо да го продадат на 260 лв без посредник, печелят 320 лева".

"Приказките за цяла Европа ги забравяйте, защо цяла Европа няма машинно гласуване. Ние произвеждаме ток и транспортираме газ. Ако сега дадеш евтин тор на земеделието и им сложиш таван, няма да има проблеми с житото и царевиците. Вместо да слагате батерии за 2 млрд. дето не знаете какво ще ги правите после", уточни лидерът на ГЕРБ.

"На упрек, че въпросният план за устойчивост, бе разработен по време направителството на ГЕРБ, Борисов отвърна: "Да, но нямаше да 2024 г., а щеше да е 2030-2040 г. Щеше да свърши войната... водород, зелени енергии. Разбираме ви, 12 години съм го правил - тогава в цяла Европа имаше финансово-икономическа криза. В цяла Европа имаше миграционна криза - тук усетихте ли я", каза той.

Относно това, че договорът с Газпром изтича тази година, Борисов заяви: "Ако беше моето управление, до 31 декември щеше да работи индустрията, през това време щеше да се подпише дългосрочен договор за втечнен газ. Щях да се разбера с Ердоган. Щях и до САЩ да ида. Щом искат да сме начело в битката за Украйна, трябва да има и политически договор. Затова говорим за по-евтин газ".

И добави: "Това обаче щях да го направя аз, понеже ми е скъп народът. Нито едно от нещата не е направено и нищо не е гарантирано сега освен високите цени. А аз си спомням по новините заглавията "4 пъти по-евтин газ", а то стана десет пъти по-скъп".


В категории: Политика


63
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
63
Коментара по темата
63.
За газа пазарно
16.08.2022 12:37:48
0
0
Постът на съсобственика на Агрополихим Филип Ромбаут е фундаментално и изключително ценно свидителство на времето, защото обяснява скрит за публиката механизъм на дотиране на цените на природния газ за българската индустрия, за което плащат потребителите и данъкоплатците. Нищо, че цената на природния газ за битовите потребители се регулира, те плащат, тъй първо не вземаме цялото количество евтин азерски газ, и второ той, поне частично, не отива за да задоволи през микса индустриалците. Всичко минава през цената на евтиния азерски газ и тегления от ПГХ Чирен. А по-скъпия руски газ не отива екслузивно за индустриалните потребители.. Нали за това ратуват.
Откровенията на Филип обясняват и защото работодателските организации, които са зад Неохим, толкова страстно призовават правителството да купи повече руски газ, но най-вече защо постоянно жалят за субсидии за цената на природния газ.
Основната игра минаваше през програмата за освобождаване на природен газ от Булгаргаз при Николяй Павлов като шеф, който продаваше природен газ през борсата, по предварителна договореност, на индустрията на цена малко над регулираната, От това се възползваха както наши търговци, които мигар правеха големи маржове и го изнасяха за Румъния, или индустриални потребители, които превръщаха тази ниски цени в печалби.
Както е примера с Неохим, който при уж скъп газ реализира рекордна печалба от 70 милиона лева, докато Бойко не отиде и не си поиска политическите вересии и направи предизборно щоу, като изтъкна че заводът ще фалира?! При рекордна печалба. Истината е, че след като Газпром рязко и без предизевствие ни спря природния газ, бяхме принудени да купуваме по-скъпо по спот цени от борса, от региона, откъдето можем.
"Атлантикът" Бойко отново работи за Газпром, компанията заради която финансира с наши пари и построи Турски поток, от който сега не вземаме нито кубически метър. Той просто озвучава искането на неговите работодателски организации държавата да възобнови договора с Газпром и тъй като това е невъзможно /защото самите Газпром няма да го направят/, най-вече да отвори кесията си и отново да субсидира индустрията.
Тук има една червена линия - тъй като е форс мажор, ако тази субсидия, накрая се превръща в рекордни печалби, значи данъците ни хранят олигархията. Помощта на държавата за индустрията трябва да бъде в минимални размери, за да подкрепя задържането на заетостта, но не непременно да покрива ценови ексцесии на пазара или неудачи в мениджмънта.
Ако цената на природния газ е прекомерно висока и себестойността на продукцията е също толкова висока, че не може да се намери купувач, то е по-добре да спреш производството. И тук няма трагедия.
Иначе излиза, че Агрополихим са леваци, след като с инвестирали в управление на риска с цените на природен газ, като са преминали изцяло на амоняк, докато другите разчитат на субсидии от бюджета. Едните управляват пазарно, другите през държавата. За еднинте е важно да бъдат добри управленци, за другите да познават Бойко. Цялата история на българския преход в един пост.
Два свята, от които вие трябва да изберете единия на 2 октомври.
62.
Ипа
15.08.2022 11:44:54
0
5
През есента на 2020 г., когато борисов основно живееше в джипката си и показваше от нея само асфалт, една от хвалбите му бе кратката отсечка Стойките- Широка лъка, където беше събрал хора да му благодарят като на Господ. Мисля че от там бе жената, която заяви, че няма да си мие ръката, защото с нея е докоснала господоря от джипката. Днес тази нова отсечка изглежда така. Липсва едното платно! От местни хора разбирам, че е така от една година, т.е. пътят е издържал само няколко месеца! Никой не го оправя, нито има виновни! Но отсечката е много опасна!
61.
Twilight zone
15.08.2022 11:37:27
0
5
M-r. Борисов, проумейте най-сетне резултатите от последните избори и двата пъти, ако броим и президентските стават четири. Те сочат - това не е края на началото за ГЕРБ=вас, а НАЧАЛОТО НА КРАЯ, capisce?
60.
Един от Пънчево
14.08.2022 23:00:39
1
6
Тикво, така е държавата наистина е на издихания. Имам обаче едно въпросче - не се ли притесняваш, че тази буря, която иде може да те занули и теб? Имай предвид, че народа когато изгладнее ще озверее и ни каскетура ни Гешефтура ще ти помогнат. Всички партии толкова време ни играете пошъл театър тип - добро ченге, лошо ченге, че народът вече ви знае целия циркаджийски репертоар. Та имай в предвид, че излязат ли хората на улицата никои няма да го е еня, кой от управлявалите политици =КРАДЦИ към коя партия=БАНДА е бил, всички ще ядете дървото. И още едно въпросче, като е толкова зле в Бг, защо цялото ти семейство се натиска тук? Дъщерята и зетя, много успешно уж се бяха реализирали в чужбина, бившата жена, както беше зад океана и тя цъфна тук.Добре де,ама казваш тук страшно ще става, зануляване ще има.Защо не ги пратиш да се спасяват нанякъде или си спокоен за вас "богоизбраните" нещата не стоят така? Колко ще е това зануляване ти си се подсигурил за поколения напред. p.s.гледам барнал си се - костюмче, вратовръзка, това онова, няма вече джипка и екипче тимберланд, интелигенция го раздаваш. Да не си прочел случайно и "Синовете на великата мечка"? За такива случаи народът е казал : "вълкът козината си мени, нрава не". Относно предстоящите избори бих ти припомнил, какво пееха едни момчета - "много, като тебе вече плакаха". Аnd Борисов, please DISAPPEAR once and for all.
59.
ДБ
14.08.2022 18:45:41
0
9
През 1982-ра година в Сингапур е приет антикорупционен закон. След прилагането му 142 корумпирани министри и служители са арестувани само за един ден. Днес Сингапур има само 1% бедност. Нацията плаща много ниски данъци. Има 92% грамотни. Имат страхотно здравеопазване. 90% от парите са в редовни потоци. Само 1% безработни. Сингапур е известен като "Азиатската Швейцария". Днес тя е една от държавите с най-нисък процент корупция в света...
58.
056
14.08.2022 14:46:02
2
9
Борисов надмина Тато по манипулативни лъжи. И като него няма усет кога да се оттегли.
57.
колкото и да лаеш
14.08.2022 06:48:26
2
13
Ти вече си занулен.
56.
Христо
13.08.2022 22:13:02
5
15
Нека да говорим по същество. Защо говори Борисов? Защото не е на подсъдимата скамейка. Ако работи държавното обвинение и съда,той няма да говори.Ще има други грижи.
55.
До зелевски
13.08.2022 21:48:09
1
1
Човеко, колко спрял! Това е минало...
54.
Дуньо простия от Банкя
13.08.2022 21:36:44
4
14
Не знам корнела дали е г-жа лъжа, обаче тоя ги бие всички по лъжи.
53.
ГЕРБ.
13.08.2022 21:18:16
12
8
Какви кюлчета, ако е имал , да ги е взел Рашков, нали разпрали дюшеците на внуците. Аман папагали и глупаци. Къде е тава злато? Няма и не е имало. Къде са тия 3-4 млрд. лева? При златото...де го няма
52.
До Батка 48
13.08.2022 21:09:25
9
14
Ей малоумник...някои хора дори не взимат и 1000 лв заплата за което е виновен познай кой....КРАДЕЦА БУЦИ,Толупа който ни краде 12 годиникраден от магистрали,шкафчета,кюлчета,тръбопровод за 3 милиарда с наши пари....така че не ми обяснявай.
51.
ГЕРБ.
13.08.2022 21:06:05
9
5
Само преуспял мияч на чинии и бачкатор на car wash може да дрънка такива простотии. Всичко отива по дяволите. Бащи, майки нямате ли оставени тук, за тях поне не ви ли е жал?
50.
ЕЙЙ
13.08.2022 20:34:26
6
15
ЕЙ БОКЛУК И ВСИЧКИ КОИТО ГО ПОДКРЕПЯТЕ БОКЛУЦИ !!! СУМАТИ ГОДИНИ ИЗСУШАВАШЕ ДЪРЖАВАТА !!!
49.
ZeЛЕвСКИ
13.08.2022 19:36:24
6
18
СВИКВАЙТЕ Г€йРБАВИ ДРоГАРе ТУЛУПИ ☭, ..... КОМУНИСТА ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА"-ла☭ ИЗТЕЧЕЧЕ В КАНАЛА ЗАЕДНО С ВАС ФЕНОВЕТЕ МУ.. ИДВА РЕДА НА КАСКЕТА ГЕШЕВ........ ОТ ТУК НАТАТЪК ТИКВАТА ШЕ ГЛЕДА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТКЪДЕ ОПАШКАТА НА КОНЯ НА ПАМЕТНИКА, НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ.... ИЛИ ОТ ОФИСА НА БАЙ СТАВРИ....МУ-ХА-ХА
48.
Батка
13.08.2022 19:25:04
11
6
Драскачите по коментарите явно не четете а само гледате снимките. Така става когато големи бургаски глави имат за мозък зарче за табла. Със заплатите ви в Бургас от 1000 лева явно сте доволни и готови да плащате и тока и водата и горивата. Жалка картина но това е положението в Бургас. Мислещите и можещите са или в София или в чужбина. Не гледайте картинките а мислете преди да изказвате мнение
47.
смях
13.08.2022 18:21:41
8
20
ГЕРБ и Боко ако вземат 10% на изборите ще трябва да отидат да целуват на владиката патрахила.
46.
Пуууу
13.08.2022 17:34:11
8
23
Скрий се ве крадец!
45.
Буци манафа
13.08.2022 16:31:43
9
29
Голям БОКЛУК излезе тоя Буци,крадец измамник...ТОЛУП,никога повече герб
44.
GROB
13.08.2022 16:24:07
8
27
абе тиквоч къде ти е газовата връзка с Гърция?
43.
Бля бля бля бля
13.08.2022 16:09:45
10
30
Едно и също,като латерна е толупа...заболява ме главата само като го видя този ...Моля Ви не го споменавайте този повече,няма смисъл.
42.
DB
13.08.2022 15:49:38
10
32
България изостава значително от Хърватия в развитието, въпреки че хърватите влязоха в ЕС 6 години след нас. Основната разлика между двете страни е, че в Хърватия нямаше управление на ГЕРБ цели 12 години:
41.
Хахахаха
13.08.2022 15:47:30
11
35
Боко тъпото се надява, че народа е забравил за чекмеджето. Хахахахахахахахахахахахахаха...
Мнооо си прост брат..
40.
Чекмеджан
13.08.2022 15:42:40
11
32
Тези ги разправяй на бай ставри. Никой не ти вярва. 12 години само корупция и кражби. Престъпник.
39.
До 35
13.08.2022 15:30:39
17
11
Ами не,много хора искат пак да се върне,защото много хора не ги ебе,от кой България е дависима и от кой не,много хора искат достъпни цени,каквито имаше преди,на горива,на битови сметки на хранителни продукти и т.н. Мен лично не ме интересува България зависима ли е от Русия или не,зависима ли от САЩ или не,мен ме интересува,да се води такава политика,която да не ме ощетява като данъкоплатец и да не се налага да си лишавам децата заради чужди грешки или интереси! Не съм на хранилка ( каквото и да означава това) кранист съм! Хубав ден ;)
38.
Scrooge McDuck
13.08.2022 15:08:16
8
21
Абе тъпир. Ти ни навря зорлем в енергийната борса. И ти си за пандела заедно с Киро.
37.
Хитлер
13.08.2022 14:38:02
8
30
Прав си чекмедже! Искате вие пак кокала да настане вече гражданската война която се заформя !!!!
36.
boiko
13.08.2022 14:15:17
4
8
neporoben gei si… :) nenaqdna svinq cherna
35.
Крадец
13.08.2022 14:12:27
4
32
Представителят на СИК се изказва. Много хора иакат да се върне и пак на хранилка
34.
До 19
13.08.2022 13:59:26
3
34
Всички знаят,че е мафиот,но мнозина са в пълна зависимост.Администрация,магистрати,нпо-та,фирми на хранилка,и много.други
33.
:)))))))))))
13.08.2022 13:58:47
2
31
Тролещото нищожество дето мастурбира на снимката на тиквата пак се е включило с 500 коментара.
32.
Чекмеджевойвода
13.08.2022 13:55:20
4
38
Барселонагейт“ или делото за т.нар. „къща в Барселона“ е името, с което се назовава разследване на схема за пране на пари, свързвано с бившия премиер Борисов.
31.
пенсионер
13.08.2022 13:42:20
7
42
Еха как не то срам да гово ри как се строи пред народа като вижда кой какво е построил цял град Димитровград и прохода на Републиката .Асамо това ли е Той за 12 години една магистрала Хемус захвана и я остави до никъде От там захвана турски руски поток и до никъ де .Даде три милиарда на Путин и хвърля вината върху други .Иска отново да се възкачи на престола и и отбегре преследванията и ЦСЗ .ф
30.
!
13.08.2022 13:32:18
14
48
Никога повече ГЕРБ!
29.
Лост
13.08.2022 13:23:42
7
55
Бягайте от човек, който казва :Аз,Аз, Аз, Аз!
28.
25 Мадуро ли ти прошепна?
13.08.2022 13:08:19
31
19
Така ли е софта на машините на Сиела?
Нали си наясно,че ще се броят разписките, а флашките ще са в задния двор на променкаджиите :))))
27.
На
13.08.2022 12:55:30
16
45
Есен тоя ще го отвеят с 200
26.
СТИГА!
13.08.2022 12:52:47
22
54
СТИГА СТЕ МУ ДАВАЛИ ТРИБУНА НА ТОВА ШИМПАНЗЕ!
25.
Петков го пенсионираха за 6 месеца
13.08.2022 12:52:25
22
8
"Промяната" уби България. Те са изпратени да съсипят енергетиката и да ни направят клиент на руските и на западните компании.
В момента единствено генерират приходи "Балкански поток" и централите от времето на Живков!
Гърците и турците си правят печалби на гърба на българската индустрия. Това ви донесе Промяната - смърт на индустрията! 800 млн. кредит (на Булгаргаз), как ще го върнат при тези цени? Може ли нещо на 290 лв. таван, да го купиш на 321 и да си върнеш кредита?
Година и половина ни говореха как не се строи, а защо не ни показаха как се строи. Ако не е било правилно нашето, макар да не съм съгласен, защо не показаха 1 метър магистрала. Няма пътища, заводите един по един спират!
24.
„Партия на идиотите“
13.08.2022 12:44:22
52
27
Девизът й ще бъде: „Продължаваме Измамата“.
Няма такива измамници – никъде по света.
Проглушиха Вселената, че няма да купуват проклетия руски газ.
Проклеха во веки веков изедника „Газпром“.
Самопроизведоха се в Главните „русофоби“.
Имат право.
Ето на какво основание:
през последните три месеца българската държава – оставена в мазните ръчички на двамата главни „русофоби“ – е купила руски газ за 630/шестстотин и трийсет милиона евро;
от тях – 200/двеста милиона евро е печалбата на личните им посредници, които завишават с 30% цената на газа.
Така 200 милиона евро отиват в довереници на Главните Измамници – вместо в прокъсания джоб на държавата.
23.
Да ви кажа:
13.08.2022 12:42:21
29
24
Нито ГЕРБ, нито ПП!
Трябва да се появи български Виктор Орбан!
Съвсем ново нещо ни трябва, иначе ще се въртим в кръг и само ще ни крадат, както ВСИЧКИ, които са ни "управлявали" досега!
22.
Ко,каза ,ко,?
13.08.2022 12:38:22
13
51
Бате ,бате....мнооо лъжеш беее :)
21.
Уфффф
13.08.2022 12:38:19
14
49
Кредита за Булгаргаз ще го върне твоята кметица на София,защото топлофикация ги дължи тези пари.Другите ти глупости няма да ги коментирам,защото ние виждаме и преценяме колко много ни баламосвате крадливи гербаджии
20.
Ханко Брат
13.08.2022 12:36:09
13
37
Ако днес ГЕРБ бяха на власт метана щеше да е 1 лев за кг!.... Нищо, че в световен мащаб има криза и отделно ГЕРБ в наследство оставиха много скрити бакии?
19.
абе
13.08.2022 12:35:36
19
54
На тоя има ли още някой да му се вързва на простотите.
18.
Мда
13.08.2022 12:33:05
25
14
ББ въобще не го харесвам. Ама въобще. Поведението му е противно и отблъскващо. Със съжаление трябва да призная, че в момента е прав. В България просто няма алтернатива. Всичко е гнило. ПП, ГЕРБ, ДПС, ИТН, ДБ. То няма за кой да се гласува. Глупостите на политиците и призивите им да се гласува са ужасен популизъм. Обикновен начин да се бетонират като кажат, че са получили обществена подкрепа. Истината е, че към този момент всички партии и политици са жалки и безпомощни. Никоя партия и никой политик не е способен на нишо.
17.
Хаха
13.08.2022 12:30:24
21
60
Тоз пък магьосник....
Няма нищо по нагло и крадливо в космоса от простата неграмотна мутра с пищов пачки и капут..и мис бикини
16.
#pikate Gaz
13.08.2022 12:29:07
43
9
Видяхме, че ГЕРБ, ПП, ДСБ и БСП са все едно и също нещо.
Кражби, манипулации и лъжи.
И дългове, дългове, вече стигнахме до правнучетата ни да връщат заемите ни.

Аз ще гласувам за Възраждане !
Не ми дреме за жълтопаветниците, че ще пикаят газ.
15.
До всички анти герб коментари
13.08.2022 12:28:38
62
33
Кое не ви харесва ,че плюете бе,мишлета? Че казва истината ли? Ми тя истината е неудобна за молците :) предпочитам герб да са на власт, може да има някаква магия там,но цените бяха по-евтини, строеше се и се правеше нещо, видяхме ги 'възпитаниците' от Харвард:) по-добре както казвате проста 'тиква' да ме управлява,отколко харвардците ;))) айдеее почвайте да плюете хахахахха
14.
Люпине нещо си се объркал
13.08.2022 12:28:31
57
28
Пак не си в час, ПП не отиват в Канада, а в Канализацията!
Няма по-омразни същества от Киро,Асен,Лена общата, Лорер и останалата крадлива компания!
Няма как да си против Борисов, който бе свален от мафията!
Едно положително действие на Променкаджиите, изключая галопиращата инфлация и ограбването на промишлеността, може ли да посочи някой от троловете на Лорер?
Да Ви го начукам на Парапета непоръбен!
13.
Трагедия
13.08.2022 12:26:01
20
53
"Фалирват" кух трол
Прочети винету поне
12.
сийка
13.08.2022 12:25:17
28
66
Гласуваш за ГЕРБ и Боко получаваш чекмеже и Мата Хари.
11.
Хаха
13.08.2022 12:24:31
24
64
Много проста мутра.
Нагла и алчна.
10.
До тъпанар №6
13.08.2022 12:12:02
69
41
Продължавай с опорките на Лорер, но на лъжата краката са къси!
В момента, благодарение на мафиотската промяна, фалирват цели отрасли, нещо, което не е имало от Виденовата зима!
Явно си или на семейна хранилка, или си от комисионерите на Киро и Асен!
Проклети да сте мафиотските комисионери променкаджии, да се затъкнете с окраденото от Народа!
Всеки откраднат, комисионерски лев, да е пирон в ковчега Ви!
9.
Люпен
13.08.2022 12:11:04
42
77
Този гаден и крадлив застаряваш пезевенкин не разбра ли, че народът го мрази, а интелегентите които бяха в партията му отдавна го напуснаха, продължава да прави мръсотии, като постави солташака си Иванов да определя цените на газа.Явно трябва бързо да се приложи румънския вариант и да последва Чаушевко.
8.
М
13.08.2022 12:10:28
36
53
Този човек беше разумен и действаше хитро. Сега... Някакво късо съединение. Начело на борбата за Украйна щели сме да бъдем!?! Въй! Човека се грижи да не спечелят изборите...
7.
мен
13.08.2022 11:58:45
36
61
ТИКВА ТИКВА ТИКВА УУУУУУУУУУУУУ
6.
Типичен БоЕко
13.08.2022 11:54:13
30
81
12 години краде и трупа дългове по предприятията, а сега сочи другите с пръст. Жалък подлец!
5.
Истината е жестока
13.08.2022 11:50:27
91
47
Промяната е мафиотско ОПГ, ограбиха всички, за да се напълнят гушите на комисионерите, Прокопи и мафията!
Парите от комисионни за лекарства да не им стигнат!
4.
...
13.08.2022 11:50:15
30
72
Да бе,точно заради тях! Супер нагъл...
3.
Алооо Карлуково
13.08.2022 11:44:23
38
80
Идвайте го взимате тоя, че превъртя всякакъв вид шизофрения.
2.
ПП са ОПГ с ДБ и БСП
13.08.2022 11:44:10
92
55
Гласувайте за ГЕРБ стига да ви е останало поне нещо в главата още!
ПП дойдоха, накрадоха се, фалираха държавата, ограбиха и бъдещето, унизиха ни!
Не се продавайте на бандата на Лорер!
1.
Някой
13.08.2022 11:42:01
53
96
Тоя ми е органично противен. Че и нагъл.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни  Тя беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Решението на министър-председателя било в отговор на широкия обществен отзвук, свързан с проекта Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Слави Трифонов ще търси нови барабанист и певица с конкурси
НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм”
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори