Супер вкусни макарони с кайма и зеленчуци
Вижте как да ги приготвите
Продукти:
2 опаковки макарони (800 гр.)
1 кг. говеждо месо
3 глави лук
4 моркова
2-3 домата
5-6 скилидки чесън
2 люти чушки
1 ч. л. кимион
1 ч. л. кориандър
връзка магданоз
растително масло
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете морковите, лука, доматите и телешкото месо (на кубчета), сложете на котлона тенджерата с олио и пържете месото до златисто кафяво. Добавете му лука и продължете да пържите, после добавете морковите и продължете, а накрая и доматите за още 5 минути, като не спирате да бъркате. Добавете солта, черния пипер, целите люти чушки и всички останали подправки, без чесъна и магданоза и ги покрийте с капак, като оставите всичко да се задуши за час, като от време на време бъркате.
Ако водата се изпари и месото загаря, долейте още. Докато всичко се задушава добавете накълцания магданоз. След като времето изтече, махнете лютите чушки, сипете макароните и разбъркайте, като трябва добавете още вряла вода, която да покрива макароните наполовина. Сложете капака и оставете котлона на среден огън. Разбъркайте и ако макароните още са твърди, им дайте 5-10 минутки. Преди края добавете чесъна.
Порасналите недоносени деца на УМБАЛ Бургас позират за благотворителен календар, за да подпомогнат болницата
Числото 2 ще хармонизира живота на 4 зодии
Елтън Джон разкри какво би направило Тръмп един от „най-великите президенти“ в историята
Бургазлии са поканени на празничен Никулден на пазар „Краснодар“
Съветът за съвместно управление се събира на извънредно заседание
36-годишен мъж почина след удар от волтова дъга
Созопол ви кани на незабравим Никулден и Празник на О-солената риба
Движението на камионите се ограничава по време на празниците
Русия твърди, че е превзела Покровск
"Коледното селце" на Банско се отменя поради нещастен случай
Руски топ банкер плаши с 50 години съдебни спорове, ако ЕС даде на Киев замразените активи
