Супер вкусни макарони с кайма и зеленчуци
Вижте как да ги приготвите
Продукти:
2 опаковки макарони (800 гр.)
1 кг. говеждо месо
3 глави лук
4 моркова
2-3 домата
5-6 скилидки чесън
2 люти чушки
1 ч. л. кимион
1 ч. л. кориандър
връзка магданоз
растително масло
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете морковите, лука, доматите и телешкото месо (на кубчета), сложете на котлона тенджерата с олио и пържете месото до златисто кафяво. Добавете му лука и продължете да пържите, после добавете морковите и продължете, а накрая и доматите за още 5 минути, като не спирате да бъркате. Добавете солта, черния пипер, целите люти чушки и всички останали подправки, без чесъна и магданоза и ги покрийте с капак, като оставите всичко да се задуши за час, като от време на време бъркате.
Ако водата се изпари и месото загаря, долейте още. Докато всичко се задушава добавете накълцания магданоз. След като времето изтече, махнете лютите чушки, сипете макароните и разбъркайте, като трябва добавете още вряла вода, която да покрива макароните наполовина. Сложете капака и оставете котлона на среден огън. Разбъркайте и ако макароните още са твърди, им дайте 5-10 минутки. Преди края добавете чесъна.
Колко ще са наемите в Бургас в евро
Той ли е наистина? Как да разпознаем илюзиите в началото на връзката
3 признака, че една жена не е подходяща за брак
Машини блокират, хора чакат с часове, а БНБ работи извънредно заради бума на монети
Две земетресения в България тази сутрин - няма данни за щети
4 предупредителни знака, че партньорът не е подходящ за брак
Българите харчат повече за коледни подаръци от средния европеец - 10% от бюджета
Цените на храните отново тръгнаха нагоре - краставиците с рекорден скок
39-годишен мъж е намерен мъртъв в хотел в Банско - разследва се причината
Безплатен калкулатор спасява малкия бизнес от грешки с рестото в евро
Симеон Николов стана №6 в света, засипаха го с похвали
