Супер вкусни макарони с кайма и зеленчуци
Вижте как да ги приготвите
Продукти:
2 опаковки макарони (800 гр.)
1 кг. говеждо месо
3 глави лук
4 моркова
2-3 домата
5-6 скилидки чесън
2 люти чушки
1 ч. л. кимион
1 ч. л. кориандър
връзка магданоз
растително масло
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете морковите, лука, доматите и телешкото месо (на кубчета), сложете на котлона тенджерата с олио и пържете месото до златисто кафяво. Добавете му лука и продължете да пържите, после добавете морковите и продължете, а накрая и доматите за още 5 минути, като не спирате да бъркате. Добавете солта, черния пипер, целите люти чушки и всички останали подправки, без чесъна и магданоза и ги покрийте с капак, като оставите всичко да се задуши за час, като от време на време бъркате.
Ако водата се изпари и месото загаря, долейте още. Докато всичко се задушава добавете накълцания магданоз. След като времето изтече, махнете лютите чушки, сипете макароните и разбъркайте, като трябва добавете още вряла вода, която да покрива макароните наполовина. Сложете капака и оставете котлона на среден огън. Разбъркайте и ако макароните още са твърди, им дайте 5-10 минутки. Преди края добавете чесъна.
Google предупреждава: избягвайте обществени Wi-Fi мрежи – крадат банкови данни
Румъния арестува ексдепутат за трафик на оръжие и замеси българин
Това е новата Алиса в страната на чудесата
Как да запечатате прозорци и да запазите 55% от топлината
Почти 1,9 милиона души в България са без достъп до аптеки
Какво не трябва да правите за нищо на света днес
11-годишно дете е блъснато от трамвай в София
Колко са българските проститутки в Германия
Това бе последното им пътуване
Не оставяйте да ви глобяват за това, че не сте със зимни гуми на 15 ноември, съветва инструктор
Майка му е е секретарка, баща му - художник, а той един от най-великите актьори в света
Стартира строителството на нови вили във ваканционно селище „Санта Марина“ – Созопол (СНИМКИ)
