×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Алексей Данилов: Европа е в опасност, терористи завзеха Запорожката АЕЦ


Алексей Данилов: Европа е в опасност, терористи завзеха Запорожката АЕЦ
Властите в Киев обвиняват руските нашественици, че обстрелват Запорожката АЕЦ и териториите в близост до ядреното съоръжение. Цяла Европа била застрашена
12 Август 2022, Петък, 07:22 ч.
Автор: Флагман.Бг, снимка: УНiАН

Чернобил е цвете пред ЗАЕЦ, коментира секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна

Руските терористи завзеха ядрен обект на територията на друга държава, а в същото време събират Съвета за сигурност на ООН. Светът се обърна с главата надолу. Това каза в ефира на Радио НВ секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна Алексей Данилов. 
 
Той изтъкна, че цяла Европа е под заплаха заради действията на завоевателите в района на атомната централа, съобщава УНiАН. 

Според него, ситуацията, когато руски терористи с оръжие превзеха Запорожката атомна електроцентрала и диктуват условия, е неприемлива.

Данилов припомни, че задачата на ООН е да предотврати всяка голяма война в света. В същото време днес има война и вместо да изхвърлят страната-агресор от Съвета за сигурност на ООН, те продължават да общуват с нея.

Той добави, че в случай на авария в АЕЦ "Запорожие" цяла Европа ще бъде застрашена.

„Ако нещо се случи, това, което стана в Чернобил, ще е цветя в сравнение с трагедията, което може да преживеем при авария в АЕЦ Запорожие“, предупреди Данилов.

Освен това ръководителят на Съвета за сигурност смята, че МААЕ не прави достатъчно, за да повлияе на ситуацията. Сега целият свят трябва да изисква от Русия да изтегли войските си от територията на Украйна, коментира той.

Запорожката АЕЦ е контролирана от руските нашественици от 4 март. Под окупаторите е и сателитният град на АЕЦ-Енергодар, пише УНiАН. 

На 6 август се появи информация, че руските нашественици може да са минирали АЕЦ-а.

Тогава един от енергоблоковете на Запорожката АЕЦ е бил изключен от електрическата мрежа.

Украинската информационна агенция съобщава, че на 11 август 2022 г. руските нашественици многократно са обстрелвали Запорожката АЕЦ и териториите в близост до ядреното съоръжение.

Междувременно Ройтерс съобщи, че руски военнослужещи се обучават в Иран през последните седмици. Това било част от споразумение за прехвърляне на ирански дронове в Москва, разкри заместник-говорителят на Държавния департамент Ведант Пател.

Според него прехвърлянето на дронове от Иран на Русия било в нарушение на много от приетите санкции.

"Оставаме дълбоко загрижени за използването и разпространението на безпилотни летателни апарати от Иран. Те са били използвани за нападение върху американски войски, срещу наши партньори и срещу международни организации", каза той.

През юли американският съветник по националната сигурност Джейк Съливан заяви, че Иран възнамерява да продаде стотици дронове на Русия, които по-късно могат да бъдат използвани във войната в Украйна.

Както беше съобщено по-рано, в търсене на оръжия за водене на война срещу Украйна Русия може да внася с търговски кораби от Сирия. Тъй като те не се квалифицират като военни, Турция разрешава преминаването им през Босфора.


В категории: Войната в Украйна


Защо се гаврят с тази тв легенда
Защо се гаврят с тази тв легенда 25/04/2024, Четвъртък 12:39 1
47
Коментара по темата
47.
Ron Burgundy
15.08.2022 07:06:26
2
2
Руснаците бомбардират АЕЦ , която пазят със своето ПВО ?!?!?!?!. ХМ
Мдаааа пропагандата на нацистите е изумително тъпа, но и публиката е такава.
46.
hahaha
14.08.2022 03:27:14
6
2
САЩ са смешници, изкуствено надута от медиите "велика" военна сила, както и във холивудските филми. Истината е че САЩ сами са участвали само в една война, тази срещу Виетнам, и направо ги изнасилиха. По американските медии и радио тогава се въртеше едно и също как завладяват Виетнам, а всъщност виетнамците направо се подиграваха с тях. Другия факт, трима талибани влязоха в сърцето на Ню Йорк и направо се изгавриха с всички, удариха Кулите, удариха Пентагона, като в медиите лъгаха че бил засегнат само някакъв паркинг към Пентагона за да не им се смее целия свят. Смешниците нападнаха страни като Ирак, Сирия, Либия, Сърбия, в коалиция с още 20 държави.
45.
До 44
12.08.2022 18:20:22
0
2
Рече и отсече! А ти много повече ли си? Форумът е за това, всеки да си изрази мнението, ако иска. Ако искаш нещо повече ходи да слушаш на лекция някой генерал, адмирал или пр..
44.
....
12.08.2022 18:09:22
2
0
Тролове разбирачи сте тук... Неориентирани и безмозъчни същества... Нищо повече не сте...
43.
И сега какво?
12.08.2022 16:23:30
4
8
УА да се концентрира върху унищожаването на коридори за снабдяване с провизии на руснаците в запорожкия аец. Да се отдалечат извън обсега на руската артилерия в пряка близост до аец, и системно да бомбят всеки руснак отдалечил се достатъчно от районът на аец. Накрая руснаците като почнат да падат от глад и жажда, ще почнат да се молят сами, украинците да ги вземат като пленници.
42.
До шматката
12.08.2022 15:56:51
1
11
И като направиш скреаншот на един куп анонимни коментари какво ще стане бе, кондом? Време разделно било идвало. Недей ве, Капитан Петко Войвода! Ти понеже не си като останалата тълпа, си смел и излизаш с името си тук наяве, нали? Шматарок името ти по рождение ли, или просто добре заслужено прозвище??
41.
7887
12.08.2022 15:56:21
7
10
Няма по-прост народ от руснаците! хаха
40.
Мнение.
12.08.2022 15:48:57
7
17
Отчаян ход от страна на руската армия - доказателство за ефективността на HIMARS, MLRS и другите високо технологични оръжия и техника които Украйна получава от САЩ. Дано да надделее добрият разум и да не се случи нещо СТРАШНО!!! Не знам дали си давате сметка тук военните анализатори във тази жълтинка флагман, едните подркепящи Русия, другите Украйна, ама ситуацията е МНОГО опасна и ако най-лошото се случи, всички, ВСИЧКИ ще загубят!!!
39.
до 36
12.08.2022 15:40:22
1
13
това някакъв жалък опит за заплаха към някого ли е, и на какво основание?

ти '' на коя страна си''?

вече Е време разделно!
38.
По последна информация
12.08.2022 15:38:03
8
22
Има доклади и снимки от безпилотни самолетни на електроцентралата, на които се вижда че руснаците запалват контролируеми пожари които документират, след което потушават. Счита се че тези кадри които създават, са предназначени за руската пропагандна машина, за да бъдат използвани като ''доказателство'' за това че ''украинските фашисти безрасъдно обстрелват АЕЦ, нарочно целящи да предизвикат ядрена катастрофа''

който не знае да напише в гугъл - ''Операция фалшив флаг''/''False flag operation'' и да прочете какво е това.

Когато намеря линк с кадрите заснети от дроновете, които мога да потвърдя като достоверни, ще ги постна тук.
37.
22 до 35
12.08.2022 15:31:56
8
29
Аха, ама не съвсем. Едното е мол, районът около който е бил отцепен за цивилни, за да няма цивилни жертви или поне да се сведът то минимум, в случай на евентуален руски удар. Ти къде искаш да поставят ракетната установка? На открито на улицата ли? Или някаде на полето, за да може руснаците хубаво да я видят и с голи очи от далеко? Всяка цивилна инфраструктура която украинците използват за прикритие или съхранение за военни сили и техника, първо се полагат всички възможни усилия да бъде обезлюдена от цивилни за да бъдат те в безопасност, до колкото е възможно. Другото е АЕЦ в който ако нещо експлодира вероятно ще бъде по лошо и от Чернобил. И руснаците подло и безрасъдно използват това. като истински камикадзета, готови да облъчат цяла Европа, а и Беларус и Русия с радиация, само и само да си задържат позициите, вместо да се предадът. Руското военно командване е готово да причини брутална интер-континентална екологична катастрофа, но не и да отсъпи и да разочарова господарят си в кремъла. Това се описва с две думи - фанатизъм и тероризъм, и то напълно заслужено! Едно е да бъде използвано училище във военна зона, в което цивилни няма, като военна база и прикритие на войници, друго е да избомбардираш театър с 600 цивилни вътре, до който на шосето пише с големи букви, за да се види и от сателит - ''Не стреляйте, вътре има деца'' .А аз не съм ''вил'' за нищо. Просто казвам истината за ситуацията, такава каквато е, неподправена. Ти да не си вил, когато украинците избомбиха кримското военно летище?
36.
6matarok
12.08.2022 15:18:25
11
2
pravete screenshots na tezi statii i komentari i gi pazete na otdelen nositel, za6toto kato doide vreme razdelno vsi4ko 6te bade iztrito i nqma da imame dokazatelstva koi na koq strana e bil
35.
До 22
12.08.2022 14:13:48
18
10
Аха нещо като ситуацията в украинския МОЛ ...
Укрите зареждаха установката в един склад на МОЛ-а после думкаха ракетите и пак обратно "геройски" , в МОЛ-а .
Да ама руснаците взеха че страхливо удариха МОЛ-а, по-точно склада му, ама голям вой от теб и тези като теб беше !
34.
Не разбирам
12.08.2022 13:57:28
13
11
От 4 март Запорожката АЕЦ е контролирана от руските нашественици ....
А на 11 август същите тези нашественици обстрелват Запорожката АЕЦ ...
Тези нашественици сами по себе си ли стрелят ??!!
Наистина светът се е обърнал наопаки както казва украинеца !
Но след като украинските нацисти ги нарекохме герои и борци за свобода, защо пък да не се обърне ?!
33.
ПроРус
12.08.2022 13:55:26
14
16
Крайно време е Европа да престане да обслужва американските глобалистични интереси.Да спре незабавно поддържането на фашисткият режим в Украйна и на диктаторът Земенски.
32.
Дрангов
12.08.2022 13:43:15
13
13
Когато понасяш огромни загуби от залповите американски и европейски системи най-логичното е да се скриеш в мястото, където няма да посмеят да те обстрелват. АЕЦ пази руските солдати от огъня на възмездието, но така те могат само да го забавят, не и да го спрат.
31.
No putler
12.08.2022 13:28:08
16
13
Където е стъпал руски ботуш е оставало само разруха
30.
22 пак то ХХ
12.08.2022 11:52:07
7
32
А от малоумните ти детински брътвежи става за всички ясно кой живее с мамчето. Аз с моята от около 20-тина години не живея. На твоята само и идвам на гости от време на време докато си на даскало. Питай я за доведеният ти тате, хубави неща ще ти каже за мене. ;)
29.
22 до Sega
12.08.2022 11:47:51
7
22
Зеленски е президент от 2019 година. Само няколко годинки след обяваването на примирието и прекратяването на огънят м/у Украйна и про-руските сепаратисти. Няма нищо, такива малки детайли е възможно да се изпуснат.........ако си зле информиран..........или тъп.
28.
22 до ХХ
12.08.2022 11:45:31
8
29
Тъпотиите писани от флагман не ме интересуват. Написах истината за ситуацията за всеки който иска да я знае.
27.
Sega
12.08.2022 11:42:10
25
18
Бяха писали че преди войната Путин е правил срещи със Зеленски и му е казвал да спре да убива хора в Донбас и луганск иначе русия ще влезе в украйна.Обаче зеленски си е мислил че байдън веднага ще прати войски и ще съборят русия.Сега путин ще ги избие до крак.Що за глупак е тоз плъхпк зеленски.Ще избият хората за нищо
26.
Пропаганда
12.08.2022 11:38:49
25
22
Значи риските военни са превзели централата, а същевременно я обстрелват?
Голяма тъпотия, и очакват хората да повярват?
25.
XX
12.08.2022 11:36:16
30
14
Дернев,
Брюкселският ЕС ТРЯБВА ДА УМРЕ и да бъде заровен надълбоко! Ако това минава през заличаването на германия - още по-добре!
Набий си го в сенилната дементирала кратуна!
24.
Sss
12.08.2022 11:32:31
29
18
Тъпи украинци.... Пълна капитулация... Разстрел за зеленски... Никой няма да ходи да се бие за тия хомобандит хахахаха
23.
XX
12.08.2022 11:31:38
30
11
До 22

Само дето в статията пише, че руснаците сами са се обстрелвали. Но е нормално за неграмотник като теб да не може да чете, а да си фантазира разни неща.
ПП. Още ли живееш при майка си и чакаш да си получи заплатата, за да си кушпиш цигари?
22.
реалността такава каквато е
12.08.2022 11:01:44
24
38
Руснаците се укриват в АЕЦ-ът, вадят техника и артилерия с които обстрелват украинските позиции, след което ги прибират обратно, като страхливците и военнопрестъпниците които са, разчитайки на благоразумието на украинците да не обстрелват самият АЕЦ, което до момента пази руснаците в безопасност там. Украинците стратегически обстрелват руснаците, с прецизни удари, когато са достатъчно отдалечени от АЕЦ, за да не няма опасност от ядрена катастрофа.
21.
SS
12.08.2022 10:59:24
23
26
Пропаганда. Нищо повече. Източна Украйна почти до Днепър е заминала. Г7 призовал да им върнат АЕЦа, защото от него се продава ток на Полша и Молдова. Има и незаконно хранилище за отпадъци, което ако отидат от МАЕ, ще видят. Защо да обстрелваш нещо, което си завзел. Силите за реагиране при ядрено бедствие са руски, химикалите за борба срещу ядрени бедствия са руски, реакторите са руски. Каква демилитаризирана зона го гони пуяка Гутериш?
20.
Мдаа
12.08.2022 10:51:36
24
20
УкЛайна е люлката на истината
19.
ZeЛЕвСКИ
12.08.2022 10:09:05
24
28
БОЙ ПО оКРАИНСКИТЕ ХОХЛИ-НАЦИТА, ЧИФУТИТЕ, ЕВРОгЕЙСКИТЕ ПРОПАГАНДАТОРИ, КРАВАРИТЕ И ТЕХНИТЕ ТЕЛЕТА В РБ.... ТОВА Е ПРАВИЛНИЯ ПЪТ
18.
Ме
12.08.2022 09:56:23
18
39
Без значение КОЙ контролира АЕЦа, а както се вижда това са руснаците от месеци, е абсолютно ненормално украинците да обстрелват АЕЦ! Още по лудо е, че спонсорите им го намират за нормално! Ако там стане беля цяла Европа ще пострада! Но не, руснаците да се оттеглели, а Украйна да стреля на воля (!) по АЕЦ и складове с отработено ядрено гориво! Безумие!
17.
До 13
12.08.2022 09:52:09
19
21
Ами стрелят отвътре навън, ама какво да ти обяснявам, нали си чугун.
16.
12
12.08.2022 09:32:25
27
36
Тоя нещо не е в ред с главата .Стига укрофашистки глупости.Все едно коментар на Гьобелс.
15.
Ами
12.08.2022 09:24:37
22
42
Не разбирам нещо.
Как хем държат централата,хем стрелят по нея?
Прав е професор Витанов. Украинската пропаганда е кръгла нула.
14.
+ -
12.08.2022 09:23:25
19
32
системата за + и - пак е едно към гъотере в полза на украйнските коментари !
редакцията ли го прави ?
13.
Rus4ever
12.08.2022 09:11:36
31
47
Аман от украински боклуци и американски гъзолизци.
12.
Дернев
12.08.2022 08:55:25
33
45
Явно Франция и Германия вече не могат да бъдат лидери в Европа с това сляпо подчинение на американските интереси. Трябва да надигнем глас за спиране въоръжаването на Украйна, спиране на войната и създаване на обща система за сигурност на Европа. Американците не им пука за Европа и са способни да причинят ядрения взрив с централата. Да ги спрем, 8окато все още можем.
11.
путлер
12.08.2022 08:51:59
41
30
извади раша от Европа.
сталин се върти в гроба!
Жалко, че няма да му издигнат паметник на кървавото джудже. ;)
10.
Ватенките
12.08.2022 08:48:01
25
9
нямат контрол над войската си. Това е по-големия проблем. Затъват в тази война и колкото по-скоро се очистят от путлер и кликата му, толкова по-добре за тях. В крайна сметка ще се изнесат от Украйна, в това число и Крим, ама защо междувременно избиват и собствените си хора?
Никой не може да се примири с тяхната политика на неоколониализъм, така че просто бяха обречени от момента в който поведоха война срещу братска, рускоговоряща, Украйна.
По-тъпа постъпка не съм виждал.
Слава на путлер, че откъсна русия от Европа.
сталин се върти в гроба......
9.
до 5
12.08.2022 08:47:29
36
18
Те за това свикват спешно заседание,друг е въпроса ООН,ще направи ли такова,или е част от санкциите “да не преговарят с терористи”
8.
Кух кат градинска лейка
12.08.2022 08:45:39
18
39
Един и същи МАНАФ е изсрал 5 коментара!
Бахти и деградиралия тип, чесно!
7.
6matarok
12.08.2022 08:45:17
31
30
nazistrkiq ba6ibozuk uni6tovjava vsi4ko po patq si , kakto 4ove6kiq resurs taka i ekologiqta
mrasna nazistka sgan , dano rusnacite im ebat maikite po barzo , ot humanizam gi ostaviha da si razigravat konq, ako bqha amerikancite do sega da bqha bombardirali cqlata darjava i da q bqha izravnili sas zemqta bez da gi interesuva mirni ili voenni
6.
спокоен
12.08.2022 08:37:58
51
66
Докато Запорожката АЕЦ е под контрола на руснаците, светът може да спи спокойно. Проблемът е, че украинските атаки срещу централата стават все по-агресивни и това даде повод на Русия да иска спешно заседание на Съвета за сигурност при ООН. Явто покровителите на Зеленски са решили да унищожат голяма част от Европа като обвинят за това руснаците. Остава ни само да се надяваме, че това няма да случи.
5.
Белене
12.08.2022 08:34:45
10
24
Укрите ги стяга чепика, защото ЗАЦ ще бъде включена към руската енергийна система и отиде им тока на остатъка от бивша Украйна.
В момента се модернизират блоковете и КПД-то на централата ще нарастне с 30%.
Руска технология, обслужвана от руски специалисти в централа ползваща руско ядрено гориво.
Ние, българските умници кво ще правим с ядрено гориво за нашата централа. Американско (което използва обогатен руски уран) си е риск.
Какво ще правим и с реакторите купени за АЕЦ Белене. Ще ги оставим да ръждясват защото били руски ли ?
Ами то и тока ни е произведен с руска технология.
Затова онези, некъпани жълтопаветни Майдановци да си го изключат !
Да бъдат демократи докрая си !
4.
Тцтц
12.08.2022 08:26:56
44
53
Руски терористи?Какви са тия глупости?
3.
Морския
12.08.2022 08:26:01
51
57
Хаха лъжлива укропска свиня
Всичката ви такава.И сега пак давай целия свят да ви помага.
2.
Гадно
12.08.2022 08:20:50
63
72
Започвам да мразя човешката реч заради такива лъжци и лицемери като тоя. Това украинската наглост няма граници. Сам да обстрелваш атомна централа и да ревеш, че противникът ти е терорист. Ми като нямате сили да победите хващайте си пътя, я в щатите как ви чакат.
1.
четящ
12.08.2022 08:18:19
60
60
Новини по нео-либерелно: "Запорожката АЕЦ е контролирана от руските нашественици от 4 март. Под окупаторите е и сателитният град на АЕЦ-Енергодар, пише УНiАН. "
"Украинската информационна агенция съобщава, че на 11 август 2022 г. руските нашественици многократно са обстрелвали Запорожката АЕЦ и териториите в близост до ядреното съоръжение."
Демек, руснаците държат обекта, ама за всеки случай продължават да го обстрелват... желязна логика!
"Според него прехвърлянето на дронове от Иран на Русия било в нарушение на много от приетите санкции." ---- а тия ако още не са разбрали, над половината от света не налага никакви санкции на Русия! Само разпадащия се ЕС, Англия и бившите й колонии не щат да си играят с Русия и избраха бавна смъърт.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града „Вярвам, че с изпълнението на ремонтите ще направим тази част на града още по-интересна, посещавана и благоприятна за развитие на бизнес“, каза кметът Димитър Николов
Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори