Рецепта за печена ципура с ароматни билки
Бон апети
Продукти:
2 бр ципура
2 скилидки чесън
сол и черен пипер на вкус
няколко стръка магданоз
2 стръка мащерка
2 резена лимон
2-3 с.л. зехтин
Приготвяне:
Рибата трябва да се почисти от вътрешностите, както и от перките, включително да се премахне и перката на гърба на рибата, която е остра. След това се измива добре с вода и се слага в тава върху хартия за печене. Вътрешността на рибата се овкусява със сол и черен пипер, а след това се пълни с наситнените мащерка, магданоз и чесън.
Добавете се резен лимон и малко зехтин. Поръсете малко зехтин и от вън върху ципурата, завийте я добре с хартията и самата хартия увийте в алуминиево фолио за печене. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 40 минути. Сервирайте с гарнитура по ваш избор, като не забравяйте да залеете рибата със соса от печенето, който е останал в хартията и фолиото.
Тайните на индийките за трайно отслабване
Най-дългият директен полет ще свързва Китай с Аржентина
28-годишен футболист загина при мистериозни обстоятелства
Кейт Уинслет: Жените стават по-секси с възрастта
Орбан ще се срещне с Путин в Москва
Зографски влезе в Топ 30 във Фалун
17-годишен е задържан за убийство в "Студентски град"
Пуснаха под домашен арест Никола Барбутов
Затварят родилно отделение
Жечо Станков: Няма недостиг на горива в България
Голям скандал: "Най-силната жена" в света се оказа мъж
Колко масло трябва да има в двигателя?
