×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лекуват нападнатия от полска туристка спасител от Слънчев бряг, окото му наранено от пясъка


Лекуват нападнатия от полска туристка спасител от Слънчев бряг, окото му наранено от пясъка
Лекарят на Южния плаж в Слънчев бряг д-р Наталия Димитрова коментира скандалните кадри, на които се вижда как туристи и спасители се бият
10 Август 2022, Сряда, 10:06 ч.
Автор: Флагман.Бг

Според д-р Наталия Димитрова, никой от поляците, които са се гаврели със служителите на плажа, не е пострадал

Лекуваме в момента спасителя, който беше с пясък в очите от туристка. Това каза пред бТВ лекарят на Южния плаж в Слънчев бряг д-р Наталия Димитрова.

Според нея, никой от поляците, които са се гаврели със служителите на плажа, не е пострадал при боя до вълните. 

Летовници не спазили забраните на млада спасителка и влезли в морето.

Пред Нова телевизия пък д-р Димитрова каза, че пострадалият спасител е на домашно лечение с раздразнено око от пясъка.

"Битите" поляци на плажа в Слънчев бряг се оказаха нетрезви, гаврили се с две спасителки

"В един момент колегата влезе, отиде до тях и започна да им свири. Те започнаха да го блъскат. Мъж и жена бяха. Излязоха на брега и започнаха да ни обиждат, че сме идиоти, да ни целят с пясък", разказва спасителят Добромира Петкова пред бТВ.

Пред Нова телевизия пък тя заяви, че до бой не се е стигало.

"Имаше саморазправа, защото туристите влизаха навътре в морето на червен флаг. Над час им свирихме, те ни се подиграваха, хвърляха пясък по нас и ни показваха неприлични жестове”, добави Добромира.

Туристи, които са станали свидетели на случката, също разказаха за инцидента.

Брутално видео: Спасители пребиха туристи на плажа на Слънчев бряг

"Имаше малко неразбирателство, но беше ненужно, защото спасителите им спасиха живота. Аз мисля, че спасителите си вършеха работата. Хората трябва да случат спасителите, когато те свирят и им казват да излязат от водата", заяви туристката от Ирландия Линда пред бТВ.

"Не упреквам спасителите, изключително адекватно се държаха. 30 минути преди инцидента имаше удавник. Спасителят адекватно го извади, спаси момчето. След около 30-40 минути се случи друг инцидент, при който баба и дядо напористи влизаха в морето. На няколко пъти ги помоли да излязат. Със сигнал на свирката им показа да напуснат, а те отказаха, след което дядото прояви агресия, блъсна спасителя и съответно и той му отвърна", разказа Габриела Станкова.

Малко по-рано през няколко поста трима молдовци обиждат спасителите.

"И въпреки всичко, същите тези спасители, които са били на жаргон казано "замеряни" с тези жестове и обиди, същите те влизат да помогнат на попадналите минути след това граждани, но за съжаление успяват двама от трима да спасят и един е завършил с фатален край", обясни управителят на водноспасителната служба на плажа в Слънчев бряг Иван Георгиев.

От полицията съобщиха, че очакват медицински свидетелства от замесените поляци и че случаят е предаден на Районната прокуратура в Несебър.

„МВР работят по случая, и ще изчакаме да видим те с какво становище ще излязат, аз лично смятам, че всяка форма на насилие не може да съществува в едно изречение с туризъм“, обясни служебният министър на туризма Илин Димитров. 

Той ще направи проверка на място.

Концесионерът на плажа отправи апел към всички туристи да бъдат отговорни и дисциплинирани, по време на почивката си.


В категории: Несебър


Кой просълзи шеф Ангелов
Кой просълзи шеф Ангелов 28/04/2024, Неделя 16:23 0
27
Коментара по темата
27.
Дес
12.08.2022 08:12:38
0
0
Не коментирай те като не сте били там. Аз бях и видях всичко от първа линия. Тези поляци обиждаха, бяха агресивни и нагли. Има правила,които всеки трябва да спазва. Браво на спасителите. Спасиха доста хора,дори и вчера три момичета,които не гледат табелата" дънна яма"!!!!
26.
До 22
11.08.2022 07:36:10
0
0
Разбира се. Когато обясняват - криви, когато спасяват - криви.
Пък на нетрезвен как да не му се зарадваш! Може би е добре да се подчертава къде са добре дошли и къде не, да не се берат грижи! Ще се организират малко нещата, нали така?! Така... да изразим свободата разгеле, а?!
25.
Горкия бияч псевдо спасител
10.08.2022 17:59:39
7
7
Писна ми от ганьовци , агресивни диви, полу цигани, полу прабългари
24.
Старец
10.08.2022 15:55:12
5
9
Ако тия поляци посефнар на спасители в Полша, хем ще ги арестуват, хем ще ги глобят, а и бой ще ядат
23.
6matarok
10.08.2022 14:55:15
10
7
tarikatsko e da se slaga 4erven flag za6toto turistite nqmat kakvo da pravqt i samo lejat i piqt ,
SIGUREN sam 4e barovete i zavedeniqta na plaja pla6tat na spasitelite da slagat 4erveni flagove za da ne moje turistite da se kapqt a da pravqt oborot
22.
до 13
10.08.2022 14:21:04
1
12
Зная за кого говориш. Той редовно се наслаждава на предоставената му власт! Най-вероятно това е основната причина да се занимава с тази дейност.

Дай мъничко власт на някое нищожество и му гледай сеира! Също като много от контрольорките по автобусите, които се опияняват от предоставената им неочаквана възможност да властват над нормалните хора и да ги тероризират!

Властта, на каквото и да е ниво, винаги е привличала психопати! Интелигентният човек се отвращава от нея, но и да не беше така, пак никога не би се докоснал до власт, защото тя е запазена територия за психопатите - първо изискване в длъжностната им характеристика!
21.
Налбантов
10.08.2022 13:38:57
7
7
Поляка е лош турист като цяло ,Ангелакова ги докара щото няма как й друг да дойде вече ,преди 6г ,от тогава 70% от турсиата е най поляк гладен скъсан и нагъл ,края на слънчев бряг дойде ,тази година 70 процента от търговците ще си тръгнат с празна кошница само Теди ще остане нагушкан ,но догодина идва и неговото време на търсене на балъци
20.
Така
10.08.2022 13:11:51
8
8
Малко им е. Ще се гсврят там в Полша с тяхните кадъни
19.
Новина
10.08.2022 12:26:56
21
15
На жината и влязла песъчинка в окото и сега доктор Куин лечителката ще трябва да и спасява живота. Бай Ганьо в хипостазата си на Спасителя така и не иска да разбере, че работата му е да служи на туристите, а не да се изживява като началник на плажа и морето, да налага и изпълнява наказания, включително и като бие жени, непълнолетни и дядовци. От опит ще кажа, че някои дейности са такива, че е нормално да отнасяш обиди, заплахи, а понякога и по някое бутане или шамар от развеселени клиенти/пациенти. Това обаче не означава, че имаш право да ги нокаутираш или да ги тръшнеш по врат на земята. Щом като се е стигнало до физическа саморазправа и отмъщение с бой значи спасителите не са били обучени добре и не са си свършили работата както трябва. Дори полицията няма право да (се) бие. Може само да прилага физическа сила и то при задържане, и то като съобразява необходимия интензитет за прилагането й, и като съобразява дали я прилага срещу непълнолетни, бременни и т.н. Това което Ганьо иска да му се признае като Свещено прави : да бие щом като се е почувствал провокиран е Абсурдно и е присъщо само на една чалгаризирана мутренска държава.
18.
бе пурко ли си
10.08.2022 12:19:34
7
8
мурко ли си,не те знам......ама и те си мислят същото за нас ве.......щото бегето беше изрисувана като кенефа на картата на европа......не полша....чехия....и прочее.....ти си прави сметката,какви сме ние българите,в очите на останалите нации......анадънму.....
.......
това,че тези са поляци и са били боклуци,при това пияни,не значи ,че всички са такива......нъл тъй.....
17.
До 11 и 14
10.08.2022 12:17:14
3
17
Благодарен съм точно на нашенски спасител, щото май нямаше да пиша сега.
Момчета/момичета/, Поклон.
16.
Е тва е
10.08.2022 11:36:58
1
6
Само барабанчици коментират.
15.
Гнусльо Гнуслев
10.08.2022 11:34:20
21
4
Бих ѝ го топоркал от задника в устата, за да вкуси и обелките от домати или каквото там засуче изотзадзе. Ще ѝ ям и лайната на тази докторица, а после ще се мляскаме с остатъците между зъбите.
14.
Жоро
10.08.2022 11:29:53
5
35
Гледам тук голяма полемика! И тъй като съм я работил тази работа, простичко ще ви кажа - По добре бит наглец, отколкото удавен наглец!!!
13.
От плажа
10.08.2022 11:25:26
2
23
В момента съм на плажа в Бургас близо до заведението Тортуга. Има един спасител, който постоянно наблюдава и кръстосва плажа, вижда децата, като влязат навътре, пита къде са им родитерите, отива при тях и подробно обяснява как да се пазят от мъртвото вълнение, къде да плуват, как да излязат от морето. Отдавна не съм виждал толкова всеотдайно някой да си върши работата. Не е млад. Очевидно е роден за тази работа и я върши със сърце! Да е жив и здрав и дано повече хора се вслушват, да не четем после черни хроники.
12.
вмросрани
10.08.2022 11:22:11
20
16
българското черноморие е една каца с лайна в която всеки бърка и вади от тях и докато едни лапат мухите други лапнаха парите и си направиха частни плажове къмпинги паркинги и всичко ще е платено нищо че хе на държавата тоест на народа на Булгаристан.Но явно раята проста не мможе да се осефери от 500 години робска орисия и още продължава да е роб на чорбаджии и местни васали и бейски наместници.
11.
Българина
10.08.2022 11:21:22
3
31
До 8.
Приятел, не сравнявай Гърция с БГ.
Там го няма т.н. 'мъртво течение', къде е характерно по Черно Море.
При нас изведнъж пясъкът под теб изчезва и водата почва да те влече навътре.
Лично аз(без да съм спасител) съм помогнал на маса хора да са живи. С част от тях още се виждаме и вкарваме по питие понякога.
10.
Ало Вараца?
10.08.2022 11:11:49
9
24
До "АнтиГаньовците" ходи ли по цял свят на море: Всички знаем, че сте най-видните Ганьовци, но не си отваряте устата често за да не стане фал, докато пишете коментари ви идва силицата да не излязат - ма, бе, ко и прочие, обаче е крайно време да разберете, че Черно море е единствено по рода си и има свои специфики, колко още хора трябва да умрат, за да разберат, че Червен флаг не се слага просто ей, така. Мили "АнтиГаньовци" много добре знаем какви сте на чия и годжибери, а като отиде на радното село правите коловизи на селския път нагоре-надолу за сирене и лютеница. Хайде със здраве извадете легена сложете едра сол и да приключат фантазиите ви за Малдиви и прочие.
9.
Моля
10.08.2022 11:07:25
8
17
Флагман да публикува телефона на докторката. Спешно е. Откак я видях, съм в ерекция и не мога да спя.
8.
до 3
10.08.2022 10:50:42
19
6
В САЩ има, вярно е, защото 1) все пак е океан; 2) защото тероризират населението си по същия начин като тук. В Австралия не съм ходила, но не ме изненадва, по същите причини. Където аз съм била на чудесни морски ваканции и те НЕ са били в Гърция или дори в Европа, никъде е нямало такива простотии! Гърция беше дадена просто като пример на съседна държава, и то държава с несравнимо повече плажове, тъй като тя е по-позната на неизлизалите от Европа. Така че твоите "аргументчета" точно при мен не минават.
7.
Аман от тези мутропъдари
10.08.2022 10:48:42
17
9
Аман от тези мутропъдари
6.
f
10.08.2022 10:47:30
6
10
TIPICHNO ZA GERB GRADA DA BIE HORA I DA PRAVI "NOVINI". MUTRI.

NIVOTO E NISKO.
5.
Бургас
10.08.2022 10:44:48
26
11
В 90% от случаите червен флаг слагат като духне малко по-силно вятър, а такъв не липсва при открито пространство. Това значи ли, че август месец да закриваме сезона защото има силен вятър.
4.
Пурко
10.08.2022 10:42:48
9
23
Поляк ли е ? С кеф да му навреш главата в гъзъ
3.
До 1
10.08.2022 10:39:42
8
39
Аман от такива като теб. Какви мутропадари те гонят? Спасителите са или студенти, или дядовци, или момичета. Като си стигал най-далече до Гърция и мирогледа ти е такъв. Нашето море има специфични особености и затова има спасители. Такива има по плажовете на Калифорния и Австралия. Разпорежданията им са равносилни с тези на полицията. А не ги изпълниш отиваш да спиш в ареста. Ако не ти се вярва излез от Гърция и ще видиш.
2.
Въх
10.08.2022 10:34:59
9
23
Бахти яката докторка чуек
1.
Аман от тези мутропъдари
10.08.2022 10:32:11
36
12
и изобщо от цялата пъдарска система наложена по българското море! В Гърция, например, а и в много други държави море няма ли? Там понякога някой не се ли дави? А има ли избиващи комплекси джандари? НЯМА! Цял свят спрял ли е да ходи в Гърция по този случай? Не само светът не е спрял, ами и половин България ходи там, защото е отвратена от нашето море! Тази година специално Гърция е на 5-то място в света по туристи, а и винаги е търсена дестинация! Тук да е така? Не! Няма и да бъде!

Аман от контрол и терор маскиран като "спасяване"! Аман от "спасяване" от свободата ни! Аман и от глупаците, които не вдяват за какво става дума и защитават собствения си затвор!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кой просълзи шеф Ангелов Кой просълзи шеф Ангелов Говори участник от звездния отбор в шести сезон на горещото кулинарно риалити Слави ме уволни, защото родих, убедена е тази актриса Слави ме уволни, защото родих, убедена е тази актриса Михова поясни, че със Слави Трифонов имат две раздели Кирил Петков за фалшифицираните от Лена документи: Кьорфишек на ДАНС! Кирил Петков за фалшифицираните от Лена документи: Кьорфишек на ДАНС! Неверните обстоятелства са били нужни, за да се изчисти от всякакъв вид конфликт на интерес ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа ЦИК заличи партия "Атака", Волен Сидеров не успя да събере 2500 подписа Формацията няма да участва на предстоящия вот Сложи всички в малкия си джоб, една от песните му удари 115 млн.гледания Сложи всички в малкия си джоб, една от песните му удари 115 млн.гледания Заснемането на клипа "Хабиби" на Азис струвало само 1400 лева „Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори „Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори Водач в нея отново е заместник-председателят на Народното събрание и заместник-председател на „Възраждане“ Цончо Ганев Тази кола се размаза при тежка катастрофа Тази кола се размаза при тежка катастрофа Инцидентът е на околовръстното в София  Ще поскъпнат ли горивата преди празниците Ще поскъпнат ли горивата преди празниците В краткосрочен план са възможни леки колебания в стойностите на колонките, може би ще са 2-3 стотинки нагоре или 2-3 стотинки надолу Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Дали ще приеме сериозно обвързване с гаджето си Боряна Братоева, която иска дете  Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Щетите са изцяло материални, няма пострадали 
Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори