×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кирил Петков с тен от плаж „Корал“, зове Борисов да се пенсионира и плаши с протести, ако откажем танкерите


Кирил Петков с тен от плаж „Корал“, зове Борисов да се пенсионира и плаши с протести, ако откажем танкерите
Бойко Борисов трябва да се пенсионира, но се е запънал, защото го е страх, каза Кирил Петков
10 Август 2022, Сряда, 08:17 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Не подписахме, за да не кажат, че сме го направили в последните дни на правителството, оправда се той

Седемте танкера бяха с цена на газа с 30 долара под тази на европейския пазар в момента. Това каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия бившият премиер Кирил Петков. 

Водещият Виктор Николаев го посрещна с въпросът къде е бил през последните няколко дни, а той отговори, че ходил на „българското море“ и добави „на плаж Корал“. Журналистът пропусна само да го пита само дали не е слънчасал. 

„Офертата за седемте танкера е в рамките на рамковия договор и тя е задължителна. С други думи, ако България поиска тези танкери, предлагащата фирма не може да откаже. За октомври и ноември бяхме готови с възможност корабът да се паркира в Гърция“, заяви Петков.  

„Единственото нещо, което не направихме, за да ги подпишем, че не искахме в последните 2-3 дни на правителството да кажат „Те подписаха еди какви си газови договори”. Желаехме да дадем шанс на следващия кабинет да направи оценка. Седемте танкера бяха с цена 30 долара под европейския пазар в този момент", добави той. 

След като Николаев го пита дали това, което нарича шанс, не е ли капан, Петков каза: „Вижте какво направихме! За 24 часа „Газпром“ спря подаването на газ, въпреки че имахме договор. Никой не го е прекъснал. За две седмици вече имахме два кораба, които пътуваха към нас и бяхме договорили пристанище в Турция. Тогава войната точно се разгаряше, но успяхме да паркираме корабите. Не е толкова страшно и трудно. Единственото нещо, което оставихме, е опцията на следващото правителство да не казват „това е скъпия газ или не е скъпия“.

„Хубавото е, че седемте танкера идват директно от производител. Най-голямата американска компания в света я дава. Няма никакви посредници и трябва само да кажат „два кораба отиват в Гърция през октомври и ноември, а нататък се договарят с Турция, ако трябва“. Доказах, че след като за две седмици може да се направи, значи може по принцип“, коментира експремиерът. 

Въпросът беше дали, ако не бяхте докрай разписали и въпросните слотове, нямаше да ни поставите в по-лесна ситуация преди зимния сезон, т.е. да е настина необратима тази доставка и тя да е осигурена, а да не е висяща, прекъсна го водещият. 

„Когато едната страна е задължена да продаде, а другата не е да купи, това се нарича опция. Тя струва пари. Ние успяхме да договорим тя да не струва пари на България въобще. Правителството ни, ако я избере, доставчиците да са задължени да ни доставят количествата газ. Ако се откаже, нищо няма да плаща“, обясни Петков. 

„Ние договорихме газ за 20 евро под пазарната цена в този момент. Опция на българското правителство да го вземе. За октомври имахме готова договорка за слот. Изненадах се, че като се обяви кризисния щаб за много страшното нещо, което идвало, не поканиха никого от „Булгаргаз“ и не се обадиха на тази фирма, която беше готова да си отстъпи слота за октомври. Американската компания доставчик не бе потърсена през първата седмица поне“, добави той.

„Да не се заключи (б.а. до 19 август) не се заключи октомврийския и ноемврийския кораб е голям риск. Когато си тръгвахме, имаше фирма, готова да отстъпи (б.а. своите количества)“, отсече лидерът на "промяната". 

След като водещият го прикани да коментира думите на хората от бизнеса, че той е обещал за 4-пъти по-евтин газ, а бил два пъти по скъп, Петков уточни, че едва когато гръцката връзка влезе е експлоатация, цената щяла да е тази, за която говорил. Това трябва да се случи до края на август, добави той.

„Когато завъртяхме крана, а и Бойко Борисов се упражняваше с глупостите, че в него нямало нищо, а вече беше с налягане в гръцката връзка от 40 бара, т.е. газ в тръбата вече има. Сега ни трябват Акт 15 и Акт 16. Те спокойно могат да се издадат от българските власти до края на месеца“, обясни бившият министър-председател. 

„Председателят на Съвета на директорите на „Булгаргаз“ Иван Топчийски твърди, че купуваме руски газ, но пред търговци и по-скъпо. Делян Добрев от ГЕРБ извади една фактура и каза, че са платени 40 млн. лева на посредник на „Газпром“. Той коментира, че ние храним не само Путин, но и неговите посредници и то с повече пари“, припомни водещият. 

„Всеки ден „Булгаргаз“ продължава да казва на „Газпром“ „Имаме договор, дайте ни газа“. С други думи той не е прекъснат. Ще ходим на арбитражен съд и ще докажем, че всеки ден българската страна е била изрядна по договора. Когато аз отидох да преговарям, не отидох при посредници на руски газ, а при най-големият производител на втечнен газ в света и директно от тях взехме корабите“, заяви лидерът на „Продължаваме промяната“.

„Пазарите, от които „Булгаргаз“ продължи да купува, са от свободните количества, но тези, които гръцкият доставчик можеше да ни даде и реално газът не спря за никой. Имаше непрекъсната доставка“, добави той.

„Сега се говори дали „Газпром“ ще ни пусне да плащаме или в рубли да не плащаме. Проблемът не са рублите. Истинският проблем е сигурността на доставката. В момента германските компании плащат с руска валута и им спряга газа от „Северен поток 1“. Италианците плащат с рубли и им намалиха доставките. Мен най-много ме е страх, че ако разчитаме на „Газпром“ и дори да ни продадат някакво количество през септември, представете си, че точно започне отоплителния сезон и решат да спрат газа поради ремонт. Ето някаква турбина не могат да пуснат от седмици“, изтъкна Петков. 

„Газпром“ си прави каквото иска с договорите. Когато имате доставчик, който от сутрин до вечер си сменя мнението, поведението, как да разчитате, че през зимата ще е коректен и ще си изпълнява задълженията? Най-доброто нещо за България е да не е зависима от „Газпром“ през тази зима“, подчерта той.

След като бе попитан дали подкрепя уличните демонстрации срещу президента, бившият премиер отговори, че ако бъде изпусната възможността да купим газа от американските танкери, за да имаме диверсификация за зимата, би протестирал по тази политика. За мен би било трагично да се откажем от втечнения газ и да платим в рубли. 

„Инфлацията, която заля цяла Европа, щеше да е толкова по-страшна за нас, ако и двата милиарда, които ги дадохме като мерки, бяха откраднати от 8 човека и не бяхме подпомогнали с 4 млрд. лева цените на тока. Много добре се справихме с тази криза и освен да победим през октомври, нямаме друг избор“, добави той.

„Борисов трябва да се пенсионира. Време е да си ходи, защото в момента спира не само България, но и ГЕРБ. Партията не може да се реформира, защото има един човек, който се е запънал, защото го е страх“, коментира Петков.

„Борисов знае много добре, че с една добре работеща система ще трябва да ходи в затвора. Няма как с него да направим съдебна реформа“, добави той, след като бе попитан дали има натиск от Брюксел за коалиция с ГЕРБ. 

„Европейските лидери дори ми казаха, че Борисов трябва да се пенсионира. Споменаха, че една от причините, заради която не ни пускат в Шенген, е ги е страх случайно лидерът на ГЕРБ да не влезе отново в управлението. Казаха, че не му вярват. Това ми го заяви един от министър-председателите на масата в Брюксел, на която бяхме всички“, заяви бившият премиер. 

Той намекна, че след изборите „Възраждане“ и „Български възход“ може да се коалират и сподели, че единството нещо, което го плаши, е да не се стигне до референдум за излизането ни от ЕС и НАТО. „Представете си колко е страшно изведнъж да изпаднем от единственото нещо, което ни държи стабилни и европейски! Мен ме е страх“, подчерта лидерът на "Продължаваме промяната". 

Не мога да съм част от ялова коалиция като тази със Слави, където непрекъснато ти се саботира всяка една от политиките и да се иска да се откраднат едни средства, които са за инфраструкторни проекти, но стремежът е да отидат с грешен търг при грешните хора, каза той, намеквайки, че ако с БСП и "Демократична България" нямат 121 депутати, ще се стигне до нови предсрочни избори. 

Той съобщи, че „Продължаваме промяната“ чакат резултатите от социологическо проучване, за да решат дали, ако имат общи листи с ДБ и БСП ще имат поне 121 депутати.

Водещият дръзна да го пита и за отношенията му с Лена Бориславова.

„Това, което се видя, е, че когато едни политици не крадат, когато не можеш да ги хванеш за каквото и да било, се опитваш да ги залееш с жълта помия. В България жълтината се опитва да е фактор в политиката. Мисля, че е под достойнството ми да им обръщаме внимание“, добави той.

„Някакъв грешен ъгъл за това дали ме докосва или не за ръката стана новината на деня, а всички видяха, че не е факт. Зрителят се фокусира върху това, вместо да се види какво стана с тези 7 кораба и за това какво предаваме. Тези мафиоти, които не искат да им вземем парите, вкарват огромни средства да ни залеят с жълта помия, за да отклонят вниманието от важните въпроси“, каза още Кирил Петков. 

 


В категории: Политика


Би Ти Ви връща Цитиридис?
Би Ти Ви връща Цитиридис? 19/04/2024, Петък 12:14 0
39
Коментара по темата
39.
Fddd
11.08.2022 05:08:13
1
4
Тоя нема ли кой да го застреля?
38.
Пвшо
11.08.2022 00:29:08
4
2
Ами много вярно и точно го казва Кирил Петков.Борисоф трепери да не се сбъдне съдебната реформа.И тези с него.Защото за броени дни ще са в затвора
37.
Динко от Айтос
10.08.2022 23:23:40
0
3
Педерасти от всички партии, съешавайте се.
36.
Анонимен
10.08.2022 21:22:13
2
4
Това животно да си ходи в Канада или САЩ, където му е мястото.
Достатъчно закопа България. Сега иска да обезпечи САЩ с пари от бедните българи за американски втечнен газ.
35.
Продължаваме поразиите
10.08.2022 17:49:56
2
1
до 34. Законът го позволява. А те ли са причината МВР да не е фективно? Или и Вие сте от тези, дето не могат да получават? Заплащането в тези структури не е адекватно на работата им, а изобщо не е относимо с европейските. Това е начин да се индексират доходите им и да не вземат рушвети, защото ще изтърват приходите си и спокойно да си вършат работата без да мислят за други неща.
34.
А
10.08.2022 15:58:15
1
9
Пълна мишка,нали щеше да маха пенсионерите в МВР?Още са на двойна хранилка,-хем пенсия,хем заплата...
33.
Паркиращият кораби
10.08.2022 15:17:12
1
7
Интересно,защо чак сега Киро Тъпото се сети какво са му казали в Брюксел,а не се похвали веднага след като се прибра от там?Отделно,ако тези приказки са верни,изкарват на преден план шуробаджанащината в ЕС, където според Кирчо се работи на принципа,този ми харесва, затова ще го приемем в Шенген,а не защото е изпълнил ангажиментите и договореностите.Наведените журналя нищо не го питат и за разходката до Азербайджан.
32.
Паркиращият кораби
10.08.2022 15:05:16
3
9
Бакийски и мичуринската гайда пак са много активни в коментарите да защитават продължаваме педерастията.
31.
Командос
10.08.2022 11:57:59
3
26
Както каза един стар човек, едно време такива лъжци и крадци са ги бесели в по-стари времена!
30.
Да ти таковам Промяната на Мафията и Херо!
10.08.2022 11:55:16
4
28
Просто Киро затова е Просто Киро, защото си мисли, че пак ще управлява държавата.
Промяната е за унищожение на България!
Тезите „по-добре на студено и скъпо, отколкото Газпром и по-добре мръсни и некъпани, отколкото Газпром“ няма как да бъдат приети от народа ни. Но тезата, лансирана от претенциозните либерали, че е по-капиталистическо (демек по-дясно и по-секси) и по- морално е да купуваме руския газ през посредници, а не директно, тоест с комисионни, вече е абсолютна кирчова шизофрения.
Малоумщина,изсмукана от отчаяните пръсти.
"Война се печели с лъжа и измама", ама не можеш да ги ръсиш АЛАНГРО!
Бумерангът на съдбата се завръща със страшна сила!
29.
Корумпе с тен.
10.08.2022 11:00:46
5
37
Меморандум с арбитраж, задължителни оферти ...Киро, мозъкът ти е по-малко от кокоши! Не може да из.ъжеш...
28.
Дааа
10.08.2022 10:57:05
7
39
В началото ги харесвах и защитавах.
Оказаха се нечестни хора...
Също както предишните.
Жалко
27.
до 27
10.08.2022 10:53:30
37
11
Ще гласуваме но против Тиквата и Продължаваме педерастията с бсп и дпс! А троловете като теб ще ги изметем рано или късно
26.
Гласувайте масово, хора
10.08.2022 10:50:15
51
26
Проруските и прогърбавите утайки ще си изядат сбръчканите мад.ри от злоба, че един млад и неопитен политик ни направи независими от руският газ, докато тиквата 12 години саботираше процеса, та чак подари на путин тръба за 3 милиарда от нашите джобове, беее говедаа!
25.
Scrooge McDuck
10.08.2022 10:42:04
29
47
Дрогиран лъжец. Как втечнения е бил по евтин а цените се вдигат? Как има слотове а всички са заети? Как интерконектора е ок а документите са кара батак? Как другите плащат а на тях им правят номера? Какво означава паркирам кораба и какво са 40 бала в тръбата? За парапета дори не ми се коментира, както и за цената на бензина по скъпите WTI $89 - BRENT $93 доста под $100. Храните мазна спекула и от там всичко друго. Спри кристалите изе и изчезвай.
24.
Ей, тролове плъзнаха
10.08.2022 10:39:27
25
36
и ще трябва да ги търпим до изборите!
А бе на този няма ли кой му тегли една кола бой и да си хваща самолета за Канада?
23.
КурнелНинов
10.08.2022 10:39:06
22
38
Тоя вместо да се скрие, ходи всеки ден в платените телевизии. От ул "Козяк" явно доста наливат в новата кампания на Кирчо. За по малко от година сринаха всяка сфера в държавата, а той още ни занимава с Тиквун. Тиквата е минало, наред са следващите спасители да о нодят от за д овчедушният народ. Да заповядат следващите.
22.
Иван
10.08.2022 10:30:15
48
34
Мале ако застане Бойко да говори по тези теми.... ще се хванем за главите. Петков е неопитен в политиката, но със сигурност прави по-полезни ходове и знае какво говори. Е, трудно могат да го разберат мангалите и хората без образование, но такъв е материала в България. Глував и необразован. Успех на изборите!
21.
Ротшилд
10.08.2022 10:29:48
30
48
Махайте го този лъжец, деба канадското мекере. КЕВР и служебното правителство казват, че няма танкери,няма и сключен договор, той хем казва, че има, хем няма. Киро бил паркирал корабите в Турция в разгара на войната, после, че оставили на следващите те да преценят дали да сключат сделката?!?!?Толкова небивалици в две три изречения не бях чувал. Водещия и той си глътнал граматиката под диктовка в слушалката му да не задава неудобни въпроси. Кирчо бил дал 4млрд. за справяне с кризата?!?! Къде ги дадохте, че не се сещам, да сте под помогнали бизнеса за тройната цена на ток и петорна на газа, хотелиерите, които настаниха украйнци и бяха включени уж в някаква програма и те нищо не са получили. Защо не го питаха Кирчо за повече от година какво направи за държавата и народа. Намалиха пенсиите, намали ха парите на медиците на първа линия, а уж щяха да ги вдигат с 25 % от април. Горивата фръкнаха в небесата, а цената на барела е по ниска дори от времето, когато горивата струва ха 2,20-2,40 лв., но нали трябва да се хвалим, че в хазната влиза повече ДДС и акциз. Е как няма като горивата поскъпнаха двойно спрямо преди година и половина, а стоки и други средно с 50-60%.Кирчо постави рекорд по теглене на кредити! За година и малко изтеглих повече кредити, отколкото всички правителства за 30 години. Щяли да спират кражбите в инфраструктурните проекти, така ги спряха кражбите, че тотално всичко замря, една лопата с пръст не са положили. Мантинелите по магистралите стоят смачкани вече повече от година и няма кой да ги смени. Най-некадърното, некомпетентно, лъжливо правителство в историята на България след 1989г. е това на Киро Тъпото и Асен Мекия. Лъжа след лъжа, на лъжата лъжа, кражба след кражба, изчезнали десетки милиарди за 1 година. И какво оставят след себе си?!? Някой трол да каже една сфера, в която направиха нещо към по-добро. Фалираха държавата! Инфлацията е в цял свят да, но там правителствата подпомагат бизнеса и обикновения човек, а тука Кирчо и сие си пълнят офшорните сметки с рекордни темпове. Е да забравих за 25 ст намаление на горивата(обикновените, без добавки), но когато обявиха, че ще въведат тази програма след месец, горивата по бензиностанцията веднага скочиха с 35-40 ст.
20.
Мачкайййй мършата
10.08.2022 10:26:52
36
45
Две млади пишлемета накараха дс агенти, мафиоти в бели якички и всякаква друга крадлива мърша да изсипят цялата си злоба и ненавист която таят. Огромно браво, момчета, продължавайте в същият дух, това е бъдещето на тази съсипана от ортаците герб и дпс държава.
19.
шамандура от корал
10.08.2022 10:04:47
26
33
Тъпака- гуру на некъпаните изказва мнение след адски кадърно управление на България, че е осигурил всичко на цени близки до подаръка, но народа не го разбирал и мафията му пречела. За това виновни били 4 депутата които не му се вързали на обещанията. Понеже осигурените от него танкери с газ стоят наредени и няма кой да ги разтовари затова няма да има топло през зимата. Некъпаните да изплзуват бързовари - да не хванат паразити.
Видяхме обещанията и действията 7 месеца. Едва ли ще се намерят мазохисти които да поискат пак от същото.
18.
Белите магистрали
10.08.2022 10:02:44
38
50
След 8 месеца време е да кажем: Той БЕШЕ Просто Киро.
И отиде в историята като най-бързо сваленият министър-председател.
И най-некадърният, но нагъл и алчен български премиер.
Киро Куролацията, който бе функционално неграмотен,не знаеше български език нито устно,
нито писмено, бе изхвърлен като мръсен парцал на сметището.
Той обаче не е разбрал това все още и се държи като премиер.
Простено му е след толкова бели магистрали.
А истината е, че господарите му го жертваха след като свърши мръсната работа.
17.
ОПГ ПП посегнаха на салатката
10.08.2022 09:59:15
34
40
Шопска салата без домато,без краставици , без сирене и без олио......
Това не се прощава от българите!
Колкото по-бързо изчезнат, толкова по-добре!
Изправиха ни пред страшна зима с баснословни сметки за газ, заложиха "бомба" за служебния кабинет
16.
гражданин
10.08.2022 09:50:41
32
52
На изборите ГРОБ и Чекмеджан ще вият като бити педе...ти, като си видят резултатите !
15.
Хм
10.08.2022 09:36:44
28
60
Не съм фен на ПП,но какво общо има тенът на човек с темите около държавата?Какво да кажем за Борисов- на патладжан е заприличал от солариума.
14.
Здравейте
10.08.2022 09:33:06
34
68
Недъгави и очукани от живота тролчета на герб-дпс, да поздравите м@йките си :_)
13.
Киро Лъжата
10.08.2022 09:26:24
61
51
Този като ти каже добър ден, виж дали не е мръкнало вече! Няма такъв безподобен лъжец и наглец!
12.
български и английски с речник от 300 думи
10.08.2022 09:21:11
62
51
За 3 секунди газова далавера за милиони
Такова крадене не е имало този век, дори тройната бе по-обрана!!!
В ПУЦ-а на Харвард не са ли ги изучили поне малко, явно и там само купон и друсане е било, на таткова ДС издръжка!
11.
Хайде с 200 у лево, че много се застояхте
10.08.2022 09:15:44
51
28
Каква я мислиха, каква се получи :)
Не трябва да се афишира толкова яростно като Премиер на мафията!
Сигурен съм, че в българското правителство има мои хора, които защитават моите интереси!
Толкова добре съм ги финансирал, а те така да се излагат!
Нали инструктирах съветника на Киро, как да проведат цялата операция!
Правителството ми се уплаши от инфлацията и избърза, а трябваше за Великден да го сготвят Борисов!
Сега го направиха герой и дори му оседлаха белия кон, с който пак да се върне като управляващ!
Много некадърници в правителството ми, ще им спра кранчето, да си го знаят!!!
10.
Гроб over
10.08.2022 09:08:48
40
72
Гробаджийската пасмина е активирала аналноподатливите си тролове и медии в кафява атака срещу бъдещето на тази изстрадала страна. Не мърши, няма да крадете и да гоните хората повече, ще гниете по килиите заедно с пазителя ви каскетски!!!
9.
zapoznat
10.08.2022 09:07:08
28
55
Ох, Кирчо, Кирчо...., я си задай въпроса и си отговори сам: "Кораб паркира или акостира?"
8.
За промяната
10.08.2022 09:03:10
27
44
Измамници! натискам зелено на коментар 5 увеличава се от 5 на 6, а отрицателното се увеличи от 11 на 20. ИЗМАМНИЦИ! На 4 натискам същия бутон от 8 на 9, а червеното от 12 на 23 ИЗМАМНИЦИ!
7.
За промяната
10.08.2022 08:58:25
70
58
Чудя се как има българи, които им вярват на Кирчо, Асенчо, фамилия Лорер, Ленка и другите им полги. Лъжат нагло и безскруполно. Кирчо не говори добре български и трудно му се разбират лъжите, а можеби това е номер за да може да се измъква тарикатската, че не е искал да каже това. Моля се на Бог, да спаси България от тази напаст - ПП - Продължаваме Поразиите!
6.
Буда е най-голямото зло
10.08.2022 08:53:37
37
77
„Дори и в Европа европейските лидери ми казваха: „Борисов трябва да се пенсионира. Една от причините, поради която не ви пускаме в Шенген, е случайно Борисов да не влезе отново в управлението. Ние не му вярваме на този човек“. Това ми го каза един от министър-председателите на масата в Брюксел“, разказа Петков.
5.
???
10.08.2022 08:52:24
44
66
Вие нормални ли сте? Къде му видяхте тена?
До1:Наркоман е колкото и ти! Само глупости драскате тук...
Много бързо забравихте истинските лъжи и крадци,които ни докараха до дъното...
4.
Кокорчо
10.08.2022 08:47:05
70
57
Стига лъга педрааасс.
3.
Киро-Тъпото
10.08.2022 08:43:01
61
53
И Асен аналната хралупа след 2-ри октомври на бригада в Англия за ягоди.
А Ленчето ще я пляскаме всекидневно
2.
С платени репортажи
10.08.2022 08:40:12
66
54
Електорат Киро-Тъпото ли ще събира.

Канадския гей отново е слънчасал или от собствен интерес завладява и медии чрез ОПГ-то Фондация "Америка за България"
1.
Разширени зеници
10.08.2022 08:39:07
95
66
Психопат !
Лъже и окото му не трепва.
Добре, че не е вече във властта. Щеше да ни вкара във войната и нямаше да ву пука.
Наркоман като Зеленски !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер
Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори