×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мистерия с взривовете в Крим, има загинал


Мистерия с взривовете в Крим, има загинал
Все още не е ясно какво е причинило взривовете на полуостров Крим. В. "Ню Йорк таймс" пише за удари с неразкрито оръжие, а доставените на Украйна ракети не могат да поразят цели на 195 км
10 Август 2022, Сряда, 07:24 ч.
Автор: Флагман.Бг, снимки и видео: УНiАН

Според руските власти причината са нарушаване на правилата за пожарна безопасност, а Арестович намекна за удари с украинско оръжие

Един човек е загинал при силните взривове във военното летище "Саки", съобщи ръководителят на "руската република" Крим Сергей Аксьонов, цитиран от БТА.

Според руските власти причината са нарушаване на правилата за пожарна безопасност, а съветникът на украинският президент Володимир Зеленски Алексей Арестович намекна, цитиран от УНiАН, че военната база на контролирания от руските окупатори полуостров Крим били ударен с украинско оръжие. Разстоянието от летище „Саки“ до най-близкото място, от където армията на Киев може да изстреля ракета е около 195 км, а оръжия с такава далекобойност тя не разполага. Ракетите HIMARS, които САЩ доставиха в Украйна, могат да поразяват цели до 80 км. Затова и версията за ракетни удари отпада. Остава обаче мистерия какво е породило експлозиите в Крим.

Арестович обаче изтъкна, че имало втора версия. Взривовете да са причинени не с украинско оръжие, а от партизани, което също изглежда невероятно. 

Военната база е добре охраняема и е почти невъзможно там да проникнат партизани. Снимка: t.me/KrimSegodnya

Междувременно БТА съобщи, че според министерството на отбраната на Русия в базата край село Новофьодоровка, близо до западното крайбрежие на анексирания през 2014 г. от страната украински полуостров, са се взривили авиационни боеприпаси.
 
Основната причина за експлозиите е само нарушаване на правилата за пожарна безопасност, каза източник от ведомството. Той добави, че няма признаци и факти, които да навеждат на мисълта за умишлено въздействие върху взривилите се боеприпаси.

Времето в района е горещо, като температурата вчера бе над 30 градуса.

Много местни жители и туристи напускат Новофьодоровка след експлозиите и в резултат на изхода на селото са се образували задръствания

"Министерството на здравеопазването" на Крим потвърди, че един цивилен е загинал на място.

Шестима души, сред които едно дете, са пострадали. Петима от тях са с леки наранявания и им е била оказана амбулаторна помощ.

Шестият пострадал е с травми от средна степен на тежест и е опериран в болница. Животът му обаче е вън от опасност, съобщиха от "министерството на здравеопазването" на "руската република".

Трима очевидци разказаха пред Ройтерс за най-малко 12 експлозии с различна мощност в интервал от една минута около 15:30 ч. (и българско време). Три от взривовете били изключително силни, като в небето се издигнал черен дим. Приблизително половин час по-късно отекнала нова експлозия - най-мощната от всички.

От министерството на отбраната на Русия съобщиха за журналисти, че на военното летище "Саки" около 15:20 ч. са се взривили няколко авиационни боеприпаса.

 

Военнослужещи на място заявили, че базата не е била подложена на обстрел.

Трийсет души, живеещи в района, са били евакуирани и настанени в общежитие в близкото село Прибрежное, написа в Телеграм Олег Крючков, съветник на Сергей Аксьонов.

УНИАН съобщи, че много местни жители и туристи напускат Новофьодоровка и в резултат на изхода на селото са се образували задръствания. Според очевидци, цитирани от украинската агенция, са нанесени щети на жилищни сгради в района на военната база.

Летище "Саки" е използвано от руски бойни самолети, за да бомбардират Запорожка, Херсонска и Николаевска област в Южна Украйна, отбелязва УНИАН.

ТАСС посочва, че в базата са разположени руски военни самолети и хеликоптери, включително морска авиация, и има наземен тестов учебен комплекс за пилоти.

Междувременно украинският президент Володимир Зеленски заяви, че конфликтът с Русия няма да приключи, докато не бъде освободен анексираният от Москва черноморски полуостров Крим, предаде ДПА.

"Крим е украински и ние никога няма да се откажем от него", заяви Зеленски във вечерното си видеообръщение, цитиран от БТА. 

 

"Черноморският регион не може да бъде безопасен, докато Крим е окупиран", каза той. "Няма да има стабилен и траен мир в много страни по бреговете на Средиземно море, докато Русия може да използва нашия полуостров като своя военна база", добави Зеленски.

"Тази руска война срещу Украйна и срещу цяла свободна Европа започна с Крим и трябва да приключи с Крим - с неговото освобождаване", каза още украинският президент.

В. "Ню Йорк таймс" пък съобщи, че украинската армия е атакувала ключовата руска военновъздушна база с неразкрито оръжие.


В категории: Войната в Украйна


38
Коментара по темата
38.
Peko
10.08.2022 18:59:03
2
3
Да най възможно е Украйна да е адартирала към С400 американско компютърно управление и така много точно до метро да унищожава Русия.А да говори се че в Руските дронове и ракети се поставят управления и серво мотори от домакински западни уреди.Те Руснаците не съм чул да имат компютър е правеха някакъв 32бит микропроцесор но имало над95%брак и май го зарязаха.Много са зле без чужди компютри са ниво 1960г.
37.
Русофоилчо
10.08.2022 18:37:58
3
6
Че Украинците са взривили през 10 дек складовете си е факт.Най вероятно с С300 или С400 само че тези ракети са точни до +-10 клм. Защото имат Съветско Руски компютри.Накой да е чул за Руски Компютър и какви данни има.Аз лично съм подържал Мина 32 и ЕС 1020 1032 и заявявам че те са много лошо бавно копие на IBM 360 ,,370 даже след 1984 г почнахме да заменяме процесорите с IBM стари.Няма такова животно Руски компютър Ако знае някой съвременен Руски компютър да каже.Украинците са поставили процесори и управление на С300 и са ги модернизирали да са точни до5м.като Намарс А е възможно и управление от тях и ето какво се получи точно попадение до метри.Спомнвте ли си когато САЩ вкараха ракета през прозореца на спалнята на Кадафи.преди 25 г.Укрсйна спомоща на върховите технологии от запада ще спечели войната а Русия ще фалира икономически технологично е фалирала от давна.колкото повече се перчи Путин толкоз повече ще. Затъва..
36.
Русороб=шизофреник
10.08.2022 13:56:14
5
14
Тъп въпрос от русороб с ментални увреждания - Какво постигна Украйна за тези 5 месеца?
- Ами, русоробе при положение, че руските войски след мащабната агресия стигнаха до предградията на Киев, навлязова в град Харков, бяха превзели Чернигов, а днес в Киевска област, няма нито една орка, от Харков, който е на 40км от руската граница, бяха изткаскани на 5км от руската граница, в Черниговска област няма нито една орка. В Херсон за последния месец рашистите загубиха 30 км. зона и десетки населени места, а украинците са пред Херсон и го обстрелват. На днесния бряг на Днепър, рашките са в тактическо обкръжение и без снабдяване вече 3та седмица, като постоянно са обстрелвани с артилерия и ракети и всичките им опити да установят понтонни мостове се провалят заради постоянния обстрел. Опита на рашкитеОрки да поправят антоновския мост, приключиха преди два дни, след като украинците пак го удариха с Хаймърс.
Ами русоробе=шизофреник, задавай тъпи въпроси на майка си!
За колконите от взривени руски танкове, БТРи, ракетни установки и камиони с войници и боеприпаси, осеяли пътищата и полята на Украйна, пак питай майка ти, тя ще ти отговори, дали това са загуби за Русия, дали са големи загуби, скед като се прегрупираха на много малък фронт и по-малки цели, които и там не постигат.Да не говорим, че последните 3ри седмици украинците ежедневно бият с Хаймърс по руския тил и снабдяване, като унищожават складове, казарми и ешелони с техника. Абее, и да си шизофреник, не се шашкай, ще ти изпишат хапчета.
Обаче ако си просТ, медицината е безсилна.
35.
САЩ стреляли, ама взривовете от фас
10.08.2022 13:20:58
6
9
Чета пишат, че руската армия не успяла за 3 дни да превземе Украйна. Какви 3 дни? Лицето на путлеро-рашисткото славяно-православие каза, че Полша щели да я превземат за 16 сек. За самая великая армия най-много 3 часа стигат да превземе Украйна. А защо не успя ли? Затуй са виновни краварите и джендърите. Тов. Путин никога и за нищо не е виновен.

И не е вярно, че Русия няма успехи, щото си е на същите позиции от 2014г. След няколко месеца когато украинците изритат путлеро-рашистите обратно в Московията ще ви питам не е ли било успех, че няколко месеца удържаха позициите, а не ги изритаха за 3 часа.
34.
Кремълския милиционер
10.08.2022 12:30:46
6
16
Многоходовия тупорил милиционер се оказа тъпо камикадзе. Нападна Украйна и седна на голям бибратор. 180 години след като османската империя имаше войски в южен Кавказ, от миналата година в Нагорни Карабах има турска армия, която е и НАТОвска, втората по численност в НАТО. След десетилетия на неутралитет, виждайки провала на пРосия в Украйна, Финландия влезе в НАТО, а Финландско-Руската граница е 1 300 км. Честито на путлерчо, който заплашваше НАТО, да не се разширявало. Щял да прави присъединяване на Херсон, ами те украинците за последния месец освободиха 50 населени места в Херсонско и укр армия е пред Херсон и обстрелва с ракети и артилерия. Айде да отидът русофилите на референдома, да ги видим дали ще посмеят, като падат снаряди и Химарси. То и аз мога да пия две ракии и да присъединя Австралия към България, ама нанайси. Вчера след обстрела срещу Крим, на Кримския мост задръстване от коли, взеха багажа и бягат от Крим, без контранастъпление, а путлерчо мислеше, че ще се бие до последния солдат-герой. В окупирания Херсон украинските партизани взривиха полицейския участък, отделно избиха с бомби и чрез разстрел повече от 100 руски офицери и администатори. Преди 2 дни пред дома му бе застрелян гаулайтера на рашките Виталий Гура. Абе посиране от всякъде. Кремълския многоходов балък.
33.
Smith
10.08.2022 11:35:00
6
16
Руснаците години наред взривяваха български складове, прокурватурата на Гешев и Чайка умело прикриваше следите. Сега и техните боеприпаси взеха да гърмят.
32.
Геле
10.08.2022 10:34:32
5
11
Въпреки, че на сателитните снимки има много самолети, самите укри официално казаха, че 9 самолета на летището са дали фира. Ако те са го бомбили най-вероятно е с модифицирана версия на анти-корабната ракета Нептун (250км обхват) с която потопиха непотопяемия кораб.
31.
мислещ
10.08.2022 10:34:17
5
14
Какво да очакваш от пияните ватенки, освен да се самовзривят :)
30.
Не веее
10.08.2022 10:26:43
8
17
Няма загуби. Унищожени самолети няма. Боеприпаси и ракети няма взривени. Някой пак е пушул Беломорканал. Рушкото ПВО най шукар в света. Корабите Мацква Васикий Бех и Оркс имаха ПВО но те не бяха потопени. Само станаха подводници. Пази боже да си проЗ и да живееш в изпростяла ментеИмперия!
29.
До 88.
10.08.2022 10:22:19
3
8
Значи, да видим дали съм ти разбрал мисловната логика правилно, от твоите думе. И считай се свободен да ме поправиш, ако нещо съм те разбрал неправилно.

Понеже едните лъжат, ти си решил да вярваш на другите, които и те със сигурност лъжат, само за да си на контра? Ми ти значи си е*и му майката и тъпото говедо!
28.
Флагман хахаха
10.08.2022 10:08:00
4
19
Ами те самите руснаци обявиха че базата е ударена от Хаймърс с по-голяма далекобойност и обвиниха САЩ, че за пореден път лъжат, че няма да доставят едно или друго въоръжение, а всъщност го доставят в Украйна и се намесват пряко във войната. Гледайте репортажа на уоравника на Крим Аксионов на фона на огромни пожари и дим, последвали експлозиите. Хахаха!
ФлагманскоРусофулска мъка! Хахаха!
Украинците направиха официално заявление "Във военната база Саки в Крим, някой пак е пушил цигара и не е спазил мерките за безопасност" хахаха!
Между другото Украйна за пореден път показа, че когата удря по руски обекти, не посяга на цивилни.
Коношенката психарков бил унищожил Хаймърсите и още същия ден през ноща украинците удариха с Хаймърс Антоновския мост и няколко склада с боеприпаси на Херсон и Донецка област, а вчера пак, вече с далекобойни Хаймърс удариха Саки в Крим. Хахаха. Кремълската психиатрия стана за посмешище на цял свят. Коношешенката, Чуков, РашZзомбитата и бг русоробите са в тотална нереалнист хахаха.
Абе будали, мангалски коптор с Лада и Камаз какво оръжие какви технолигии, каква армия бе. Нападнаха най-корумпираната и разграбена страна с маса предатели, и пак се обосраха хахаха. Щели да нападат Запада. Абе ей взимайте си галошите и скъсаните чорапи и бягайте от Украйна, че тепърва ще пристига западно оръжие. Хубаво демилитаеизирахте Украйна хахаха. Ами тя се напълни с оръжие бе! Цървула си цървул и миризливия чорап си е миризлив чорап.
27.
До 88
10.08.2022 09:59:15
8
11
И каква е американската пропаганда от Ирак? За оръжието за масово унищожение ли? Не се ли похвали самият Садам Хюсейн, че притежава химическо или ядрено оръжие и е готов да го използва срещу САЩ? Че не намериха такова след инвазията американците е факт, за това няма да споря. Но това умаловажава ли заплахите на безкруполният деспот Хюсейн? А и възможността да е имал наистина, но когато е усетил че бесилото се затяга около шията му, да е наредил да бъде разглобение и изпратено някъде за да се прикрие, е напълно реална! За тези неща сигурен отговор вероятно никога няма да имаме, но пък ти си решил че си от малкото проникнали до същинската истина!
26.
ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА УКРАЙНА!
10.08.2022 09:53:41
9
13
Смърт за долните русНАЦИ!
25.
88
10.08.2022 09:53:24
15
5
Кой дебел кой не ,не вярвам на американската пропаганда след сътворена от тях война в Ирак,сега също не вярвам на писаните тъпотии в Украйна. А че за 3 дни руснаците стигнаха до Киев е вярно,но пак благодарение на ФАЩ ги излъгани да се изтеглят.
24.
Голям смях!
10.08.2022 09:49:51
3
15
От руското пропагандо бюро едните твърдят че става въпрос просто за злополука, другите твърдят че Украйна е прекрачила червената линия, и ще я чакат последствия. Абе я вземете се съберете и се разберете какво да говорите, че така ''Просто инцидент, но украинците прекрачиха границата'' е много смешно вече. Не става хем-едното, хем-другото. Едното или другото ще е!
23.
Чеченски тик ток командос
10.08.2022 09:48:31
4
13
Ох добре че не удариха склада дето бяхме скрили набраните перални и тоалетни чинии и гискартоня от кнауфч
22.
13
10.08.2022 09:44:14
9
20
Това е то - товарищ Дебил! Снимка му беше предоставена на ударен самолет от летището, той пак не възприема, и си знае своето! Облъчени били! Фашисти били! Та вие, руснаците и подлогите им сте най- облъчените фашисти на планетата Земя бе другар!
21.
Дааа те
10.08.2022 09:38:27
8
13
Орките на Путарон
Ей така пушиха махорка в кораба Москва,сега им пари на пиените крадливи гъзляци. За руските подлоги специална промоция на гипскартон кнауф
20.
Цитирам ''Кубинец.''
10.08.2022 09:37:40
6
12
''По последна информация украинците вече разполагат с MLRS270 - 300км обсег.''

MGM140 е ракетата с обсег 300км, и се използва подвижна ракетна установка М270.

Това ако е истина, разрешава ''мистерията''

;)
19.
Ами като не пушат "Стюардеса"
10.08.2022 09:37:38
4
4
Докато рашистите пушеха български цигари "Стюардеса" нито кораби им се взривяваха, нито самолети.

И какви 3 дни? Украина е с население кажи-речи колкото Полша. А за Полша рекламното лице на путлеро-рашисткото славяно-православие обяви, че щяла да бъде превзета за 16 сек. Моля да се поправите, че на самая великия в мире армия и трябвали 3 дни да превземе Украйна. Трябват и 16сек. Е, не стана нито за 16сек., нито за 3 дни, ама затуй са виновни краварите. Щото тов. Путин никога и за нищо не е виновен.

ПС: Ще повярвам на момента, че не е пострадал нито един самолет ако г-жа Лъжа даде честна дума, че е така.
18.
17 ПС
10.08.2022 09:25:12
5
11
Дори не намесвам аргументът дали украинците лъжат или не. Или американците, или който и да е. Във време на война вероятно всички нации лъжат. Просто ми е искренно любопитно, защо си мислиш, конкретно за, Русия че трябва да и се има доверие?
17.
До 13
10.08.2022 09:22:12
6
18
Пич, как така можеш да виниш някой че не вярва на думата на една империя която на практика е изградена на лъжи и прикрити истини? Не е логично просто. Колкото СССР си призна за провалът в АЕЦ Чернобил, толкова и Русия ще си признае за всякакви свои провали или престъпления във войната в Украйна. Или може би различно мислиш, а защо? Какво е уснованието ти да им вярваш, че и опрекваш другите за това че не го правят?
16.
До 8
10.08.2022 09:21:20
8
15
Цялата кремълска пропагандна машина твърдеше, че асвабадителите ще стигнат до Киев за 3 дена. А за седмица са в Париж.
Това беше преди 24.02., след това обърнаха плочата...
15.
До 13
10.08.2022 09:19:39
7
16
Не вярваме на руZнацитата, защото сме прости. Къде по-достоверно е че някой е пушил, хвърлил е угарката и няколко склада с амуниции са се взривили едновременно.
14.
До 12.
10.08.2022 09:18:26
5
10
OK, НО, никой не се интересува от ''версията'' на лъжливото овчарче. Същото е и с Русия.
13.
12
10.08.2022 09:16:07
21
11
Коментарите показват че облъчените русофоби от американската и укрофашистка пропаганда няма да приемат версията на руската страна. Слушат глупостите на Зелински и си вярват в измислените им виртуални успехи.
12.
Кубинец.
10.08.2022 09:12:02
4
8
Чути са около 12 отделни експлозии***
11.
Кубинец.
10.08.2022 09:10:03
6
15
За искащите някакви снимки:

Снимка 1 - Изглежда , боеприпасите са се запалили на точното място , ''инцидент право в целта!'' (снимката е кадър от видео заснето от руснак на летището Саки, от качването му Русия прави всичко възможно да го засекрети, но интернетът не забравя.) :

https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aVxAo2n_700bwp.webp

Снимка 2 - Сателитна снимка на летището Саки преди да бъде поразено, вижда се че модернизирани самолети самолети МиГ от последно поколение са прелепени един до друг. Чути са около отделни експлозии. Изводите ги оставям на вас колко самолети са унищожени. Също е обозначен на снимката складът за оръжия и муниции. :

https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/avANW7q_700bwp.webp

По последна информация украинците вече разполагат с MLRS270 - 300км обсег.
10.
Flagman
10.08.2022 09:03:41
8
3
Руските авиолинии не летят над Украйна от 2012 година. Това знаете ли го ? Защо ли? Сигурно, защото войната започна чак 2022 от Путин !
А от взривовете вчера имаше достатъчно видеа в телеграм и инстаграм !
9.
До 8
10.08.2022 09:03:33
6
15
''Завладяна" 20% от територията и то милитаризирана от сепаратистки войски, които са 80% съставени от руски военни под прикритие. С други думи си се бият на същите позиции, на практика, с които си останаха от 2016г. - Донбаската война. Това е.
8.
до 7
10.08.2022 09:00:01
22
8
Кой и кога е казал, че войната ще е тридневна ?
Ако смяташ, че завладяването на 20% от територията и то най-милитаризираната и част с минимални жертви от страна на руснаците и унищожението на цялата професионална армия на укрите е нищо.
То нека е нищо.
Нито съм руснак нито съм украинец.
Тази война не е моя.
7.
До 6
10.08.2022 08:54:26
8
19
Така е, тавариш, шест месеца вече нищо не се е променило в тридневната война на Путин.
6.
до 5
10.08.2022 08:31:24
25
12
И потъна един или десет кораба, е и ?
С какво това премени хода на войната ? Някакъв успех ? Нещо да се случи на фронта в полза на украйнците ?
Избухнали снаряди на военно летище, е и ? Свършиха снарядите на руснаците ли ?

Напълно незначителни детайли на фона на войната но поради липсата на никакви успехи на украйнската страна пропагандата раздухва тези случаи.
Е и ? Това ще спаси ли Бахмут и Соледар ? Или Авдеевка ще оцелее ?
5.
Пушенето убива
10.08.2022 08:18:40
12
20
"Според руските власти причината са нарушаване на правилата за пожарна безопасност"

Ама много пушат тия "освободители" бе! И на кораба "Москва" пак така направиха - запалиха по цигарка и прехваленото корито отиде на дъното да попълва редиците на т.нар. "Безсмъртен полк на негодниците".
4.
до 1
10.08.2022 08:18:10
12
11
Може ли от многото снимки да ни покажеш ЕДНА поне ?
Дай връзка, линк или си е-и лъжливата майка !
3.
Пуши пуши огънче
10.08.2022 08:07:18
14
32
Няма по-жалки лъжци от калните орки на путкин. Единствените, дето все още им се връзват на лъжите са селяндурската безродна измет от русофили и продажници.
2.
До 1
10.08.2022 08:03:16
27
15
Ако нямаше останал самолет да бяха нахлули великите киевски бойци. Просто както и с Москва някой външно помага и ще си плати. Дано не е пак северната съседка. А снимките, които видях самолетите са ок. Покажи твоите мишок трол. Моето мнение е, че това е палачьорска работа. Във всички армии има лекета. България е жив пример имахме дори министър с леке отпред и торбичка Билла.
1.
Мизур
10.08.2022 07:47:45
16
32
Каква мистерия, вече има и руски снимки от самото летище, читав самолет не е останал там, всичко е разбомбено. Руснаците ясно, че ще отричат както с кораба "Москва", какво друго да направят. Те са си свикнали всекидневно да лъжат и без това. 6 месеца война и вече почнаха да им бомбят Крим ))))
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори  Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Анджелина Джоли смуче Брат Пит като пиявица - прибра му над $100 милиона Само от продажбата на дела си във винарната "Миравел" красавицата е получила 50 милиона Колко ще ни струва великденския козунак Колко ще ни струва великденския козунак Козунаци в София се продават и за десетина, и за 20, че и за 100 лв. в някои от най-снобските пекарни в центъра на столицата Утре започва най-голямото географско събитие в България Утре започва най-голямото географско събитие в България Ще има над 500 участници от цялата страна  Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Лаборатория "ЛИНА" извършва PCR тест за коклюш, резултатите излизат още същия ден Горещо препоръчвам PCR тестовете да се правят още преди започване на антибиотичната терапия, съветва вирусологът д-р Татяна Николова Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии Българинът Димитър Труканов влезе в световните медии От 12 страни участнички в престижния турнир, отборът на Саудитска Арабия, ръководен от Труканов печели златните медали във всички категории и съответно I-во и II-ро място в индивидуалното крайно класиране, както и I-во място в отборното класиране Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Малки лазарки посетиха Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Ръководството на ФОЗЗГ, които са и инициатори на проявата, поднесоха на дечицата питка за здраве, великденски яйца и лакомства Ако имате и 20 лв. задължения към държава или община, подлежащи на принудително вземане, не може да прехвърлите имот Ако имате и 20 лв. задължения към държава или община, подлежащи на принудително вземане, не може да прехвърлите имот Ето какво съветва нотариус Милена Илчева, за да се сключват спокойно и законосъобразно сделките за всички страни
Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори