×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Най-недисциплинираните депутати в 47-ото Народно събрание


Най-недисциплинираните депутати в 47-ото Народно събрание
Обидите и безредиците не бяха необичайни в 47-ото Народно събрание, а Делян Пеевски отново бе с най-много отсъствия
Ключови думи: депутати, партии, парламент
07 Август 2022, Неделя, 20:50 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Тошко Йорданов и Костадин Костадинов са най-наказваните народни представители, а Пеевски - най-отсъстващият

Водачите на парламентарните групи на „Възраждане“ и „Има такъв народ“ Костадин Костадинов и Тошко Йорданов са най-наказваните депутати в 47-ото Народно събрание. Парламентът бе разпуснат на 2 август след по-малко от 8 месеца живот.

За този период са наложени общо 13 дисциплинарни наказания, които се ограничават до 11 забележки и 2 порицания, показа справка на „Флагман“.

Най-наказваният народен представител, може би очаквано, е сприхавият лидер на ИТН в парламента Тошко Йорданов. Той има цели 3 забележки.

„Достоен“ опонент обаче му е лидерът на проруските радикали Костадин Костадинов, който има една забележка, но и едно порицание, което се води по-тежка дисциплинарна мярка.

На следващо място е рапърът Ицо Хазарта, който иначе се казва Христо Петров и бе депутат от „Продължаваме Промяната“ (ПП). Той е с 2 забележки. Едната е за селфи със среден пръст в пленарната зала.

Съратникът му от ПП Искрен Митев е с една санкция, но тя е порицание. Причина за нея бе конфликт с Костадин Костадинов, при който се стигна до леко физическо съприкосновение между двамата и безредици в залата.

По една забележка имат Тома Биков и Росица Кирова от ГЕРБ, Марин Шишев от ПП, Хамид Хамид от ДПС и Цончо Ганев от „Възраждане“.

Прави впечатление, че повечето наказани бяха на ръководни позиции – председатели или зам.-председатели на парламентарните си групи или на Народното събрание.

Изключения са Митев, Шишев и Ицо Хазарта, които бяха само редови членове на групата на ПП. 

Повечето санкции бяха свързани с обидни реплики, отправени от трибуната или от място. 

Що се отнася до класацията за най-отсъстващите от пленарни заседания народни представители, изненада няма. Тя отново се оглавява от считания за най-могъщ депутат Делян Пеевски от ДПС.

 


В категории: Политика


Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
11
Коментара по темата
11.
АнтиДБ
10.08.2022 10:08:44
3
2
Страх тресе кочината на Киро Харвардски, Кокорчо, Ицхак Ivanov, джуджето Атанасов, леля Корни и на всички от ,,Продължаваме Подмяната". Скоро някои хора ще трябва да ходят в къща за гости ,,Белене".
10.
Хаха
08.08.2022 07:34:21
6
12
Няма нищо просто от охранената еднокнижна мутра от село банкя.
Няма по прост, алчен и неграмотен управник в европейската история
9.
Mak
08.08.2022 00:34:00
17
11
Простото, Зъркела, Лена Фистинга и другите умрели кучета кога ще влизат в затвора?
8.
Офисен планктон на ПП
08.08.2022 00:18:07
6
14
Николай Събев задължил служителите си да ходят на протест
7.
Кировите прости калинки стръвници
08.08.2022 00:12:41
10
23
БАБХ започнаха да творят меко казано простотии!
Ако ПП и техните хора ще постигат интересите си със сила, лъжи, манипулации и погазване на правото, това означава само едно – обречени сме! Големият въпрос е дали новата власт ще е същата като преждевременно отишлата си?
6.
До 5
07.08.2022 23:51:18
12
21
БОЙКООО, пиеш ли си аповете ве тиквоч????
5.
ПП+ДБ+БСП са ОПГ - мафиоти
07.08.2022 23:40:16
15
22
НПО-тата платени от „Америка за България“ са в потрес!
Капиталци газ пикаят, повече от Газпром :)))
ПП+ДБ+БСП са ОПГ - мафиоти, комисионери далавераджии, абе престъпници!
Всеки глас против ГЕРБ, е глас за мафията!
Дори църквата анатемоса ОПГ-то ПП+ДБ+БСП, защото са сатанисти!
4.
Даа Хазарта емблематичен за ПП
07.08.2022 23:16:16
12
15
Изчегъртването на хомо-шуробаджанашката шайка на Кокорчо е повече от задължително!
Това добре, служебниците се заеха да чегъртат мафиотската "промяна",
която техния началник ни натресе.
Г-н Гешев, цяла България сега вази гледа!
3.
*********
07.08.2022 23:12:24
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
2.
пенсионер
07.08.2022 21:39:35
3
22
Тази сбирщина в народното събрание е позор за българската демокрация Кво става нали от два поредни мандата няма да се предлагат кандидати за депутат Сега като гледам редене на проектолистите за водачи срещам имена които след ВНС неотлъчно без прекъ сване са депутати Такива са Петър Кънев БСП Рамадан Аталай ДПС Данчо Ментата ДПС иоще много други .
1.
Дааа
07.08.2022 20:54:09
47
49
Ицо хазарта ме кефи, ше гласувам за него, показа на дпс-герб какво ги чака в зандана, като махнат Пп,ДБ и БСП касквта.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори