×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какво не знаем за служебния премиер Гълъб Донев


05 Август 2022, Петък, 10:21 ч.
Автор: Флагман

Единствената му дъщеря Габриела го дари с първороден внук Робърт

Новият служебен премиер Гълъб Донев е омъжил дъщеря си и е станал дядо на внуче седмици преди назначението, пише вестник „Ретро”. Първородният внук на 55-годишния Донев се казва Робърт и е голямата гордост на своя дядо, който ежедневно полага грижи за него и обича да прекарва свободното си време единствено и само в уюта на дома си, обграден от своето семейство.

Щерката на Гълъб и съпругата му Нели се казва Габриела и е завършила Американския колеж в София през 2016 г. След това е учила актьорско майсторство в London School of Dramatic Arts в английската столица, а после е продължила в същата специалност и в Американската академия за драматични изкуства, която има две седалища – в Лос Анджелис и в Ню Йорк.

Справка показва, че година обучение там струва 36 480 долара, като това е само таксата за университета. В тази сума не влизат личните разходи. Въпреки солидното образование в най-престижните обучителни центрове в света, щерката на Донев не успява да направи актьорска кариера нито у нас, нито в чужбина. Амбициите й за пробив на сцената остават на заден план заради голямата й любов с нейната половинка Тери, с когото са двойка отдавна, но преди да станат родители, узаконили връзката си с брак.

Все пак щерката на премиера има собствени доходи и развива частен бизнес. Преди 2 години тя е регистрирала фирма с име „Зелената стая“. „Студио по изкуства, развиващо не само таланти, но и емоционална интелигентност. Чрез лична и индивидуална връзка градим знание“, описва начинанието си Габриела, която в момента е отдадена основно на майчинството.

Най-голяма помощ в отглеждането на малкия Робърт тя получава от своята майка Нели. Съпругата на Гълъб Донев е известна столична зъболекарка и не се притеснява да споделя моменти от семейния им свят в социалните си мрежи. От щастливите кадри, които изобилстват в профила й във фейсбук, се вижда, че пътешествията са голямата им страст. С камерата са запечатали спомени от пътуванията им до Азорските острови, Москва, ски ваканциите им в едни от най-скъпите зимни курорти в австрийските Алпи и областта Тирол, Канарските острови и още много дестинации. Когато не обикалят по почивки, семейство Доневи се радват на лукса в своята къща в София, простираща се на внушителните 408 квадрата. Имотното състояние на служебния премиер, който бе и социален министър в предишния кабинет на президента Румен Радев, е завидно добро. Гълъб Донев притежава още половин част от вила и гараж в село Понор, Костинброд. Съпругата му Нели пък е собственик на 1/2 апартамент в София, зъболекарски кабинет и половината от парцел, отново на територията на столицата.

Гълъб Донев е роден на 28 февруари 1967 г. в София. Завършва 35-а Руска езикова гимназия в столицата, а после придобива магистърска степен по „Финанси“ в УНСС и по право в Русенския университет „Ангел Кънчев“. Специализира и „Бизнес и мениджмънт“ в УНСС. От 2001 година навлиза в дебрите на политиката и заема различни високи позиции в министерски и други институции. С Румен Радев го свързва приятелство, което е причината и през двата си мандата на „Дондуков” 2 президентът да го назначава за свой съветник и секретар по социалните политики.


В категории: Политика


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
4
Коментара по темата
4.
Гълъа на Москва
05.08.2022 22:52:03
1
2
Пловдивската ложа е с церемониал майстор свинаря бизнесмен Георги ТЕРГОВ (почетен консул за Русия в гр.Пловдив)
Ложата на Гергов е под светлината на РУСКИТЕ ложи "Новоя Астрея"-Питербург и ложа "Пушкин "Москва(ложа на КТБ и депутати от руската Дума)
3.
Моше с Порше
05.08.2022 22:45:36
1
2
НЕ знаете че е МАСОН от пловдивската ложа на Радев" Слънцето над Тракия "-036
2.
Дарин
05.08.2022 22:08:12
0
0
Прав сте,ага!
1.
Доган ага
05.08.2022 17:03:12
4
9
Едно знаем със сигурност ,че този гълъб ще разнася само лоши писма за измислени кризи поръчани от Радев ,на когото пък Кремъл ще плати много ,за да върне руското присъствие и влияние в България .С внушения и манипулации се занимават само руските шпиони и техните лакей ,това което се постигна за 6 месеца от ПП и коалиция за откъсване от руската зависимост тези гадини ще правят какво ли не за да го върнат на нивото от преди година.Само не разбирам защо гълъбчето на този Гълъб Донев не ходида се образова в Москва ,а ходи във Великобритания ,и защо внукът му не се казва Володя ,а Габриел .Няма да допуснем зависимост от Русия,каквито и фалшиви зими и кризи да се опитва продажникът Радев да пробутва.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори